Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Paluksin abi kuna ise eriline spetsalist sellel alal pole kahjuks.
Ega keegi ei oskaks aidata mida peaks antud skeemil sildama või eemaldama ,et lamp töötaks alati ainult täisvõimsusel ilma "modedeta"
Ehk siis oleks vaja eemladada kolm eri tugevus taset ja strobo. Nii ,et lülitades alati toimiks täisvõimsusel lihtsalt
Tegu siis 12 V tsikli lambiga.
Oleksin väga tänulik kui keegi juhendaks.
Google ja Youtube täis õpetusi kuid mitte ühtegi sellise skeemiga
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Q1 ( Pakun et LM seeriast. ) on ilmselgelt pinge stabiliseerimiseks/alandamiseks ja muid "ilusaid asju" teeb U1.
Kuna tähiseid on võimatu lugeda pildidlt siis midagi täpsemat ei oska ütelda hetkel.
alldatasheet.com'ist leiad vastuse. Seal tsaab tasuta ja PDF'is, laadida elektroonika komponentide, infot alla.
-
- Tsikkel: vändast käima
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 41 korda
Tere,
on kellelgi pakkuda või teab keegi kohta, kust saaks osta väiksema tüki (mitte siis 2x1,5m vms) tavalisest või roostevaba terasest keevitatud või põimitud võrku? Traadi d 1,5 ... 2,0mm ja silm 15 ... 25mm.
Tänan, L
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
Espaki rauaosakonnas, grilliresti nime all olid erineva suurusega tükid ca 40x60 cm vms.
Ehk sobib?
Irual kirjutas:Tere,
on kellelgi pakkuda või teab keegi kohta, kust saaks osta väiksema tüki (mitte siis 2x1,5m vms) tavalisest või roostevaba terasest keevitatud või põimitud võrku? Traadi d 1,5 ... 2,0mm ja silm 15 ... 25mm.Tänan, L
Bosch või Siemens kodumasinate maaletooja juures pole kellelgi käsi sees?
-
- Tsikkel: Suzuki VZ 800, DL1000, DL650
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
- Kontakt:
Saan abi anda klaasplast v karbon detailide parandamisel. haavatud kohast võiks mulle enne pildi saata. johannes@saaremaasurf.ee
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi sõidab TÄNA Soome? Oleks kole kole kiiresti vaja ühed kleebised sinna saada? // lahendatud
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Kas siit keegi aedade ja väravatega ka tegeleb?
Vaja oleks veel nii värava kui garaaziukse automaatikat.
-
- Tänanud: 63 korda
- Tänatud: 28 korda
Kas http://www.tarmeko.ee/pehme/ on kellelgi "pidamist"? Üks diivan vajaks kibedasti ostmist.
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Kas keegi arvutite müügiga ei tegele? Oleks ühte korraliku kasti vaja.
-
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 25 korda
kaimex kirjutas:Kas keegi arvutite müügiga ei tegele? Oleks ühte korraliku kasti vaja.
Ise ei tegele aga Ordist saaksin ilmselt päris hea hinnaga kätte tänu töökoha kliendisuhetele.
Samas olen tähele pannud, et ega suurt vahet ei tule kui osta Arvutitargast letihinnaga, seal see kate suht väike, oleneb muidugi tootest.
Mida sa korraliku kasti all üldse mõtled? Juba kokkupandud asja või detailidena?
-
- Mode
tuman kirjutas:Ise ei tegele aga Ordist saaksin ilmselt päris hea hinnaga kätte tänu töökoha kliendisuhetele.
Samas olen tähele pannud, et ega suurt vahet ei tule kui osta Arvutitargast letihinnaga, seal see kate suht väike, oleneb muidugi tootest.
Mida sa korraliku kasti all üldse mõtled? Juba kokkupandud asja või detailidena?
i7 6700k, vähemalt gtx1060, 250+gb ssd, 16gb ddr4 ja korralik emaplaat koos evo 212 jahutusega. Võiks olla kokkupanduna jah, endal vähem tööd siis.
Kes mulle padruneid laenab?
Täpsemalt on mul vaja ühel 2,5L Hyundai mootoril plokikaas maha saada, aga olemasolevad ei mahu ligi. Täpsemalt siis tähik (väline torx), numbrit ei mäleta, aga tavapadruniga võrreldes mingi 10-12 ringis. Pikendused ei toimi, liiga kõvasti kinni - vaja otse padruniga peale pääseda.
Kui per**e keeran, kompenseerin. Aga eraldi ostma ei hakka, sellest mootorist saab laud enivei (ei, relakaga ei pääse ka ligi).
EDIT: Siukse lollaka peaga polte tahan lahti keerata, aga sinna ei mahu lühikese padruniga ligi:
Ja veerantolline pikendus ei toimi, annab alla, peaks ikka pooletolline pikk padrun olema.
EDIT2: Kombes, sain juba ise hakkama
Nüüd oleks vaja leida keegi, kes soodsalt soodapritsiteenust pakuks. Võin ise ka pritsida, vahendeid ja kohta on vaja. Rangelt soovitatav Tallinnas või siin lähedal.
-
- Mode
reimps kirjutas:Nüüd oleks vaja leida keegi, kes soodsalt soodapritsiteenust pakuks. Võin ise ka pritsida, vahendeid ja kohta on vaja. Rangelt soovitatav Tallinnas või siin lähedal.
Ma ise olen mõelnud selle ostmisele. Ilmselgelt midagi head ei ole a pisi asjad saaks vast tehtud.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Miks mitte minna kellegi juurde kellel on liivaprits ja osta kotitäis soodat? See liiva ja sooda vahetus ei ole nii suur töö.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Püstol püstoliks, ilmselt ajab asja ära ka ülal viidatud Motonetis müügil olev toode. Normaalse töö tegemiseks jääb kodugaraažis puudu kompressorist. Mul on kasutada 2silindriline ühefaasiline 2.2kw otseveo mootor (tootlikus brošüüris 360l/min kui mälu ei peta). Clint vdc50. Vana jalgratta raami pritsisin puhtaks ca 6h, millest enamus aega oli kompressori järel ootamine. Alla 6 bari ei puhastanud suurt midagi. Mul on võimalus laenata teine samasugune kõrvale ning ostsin ka kolmiku, et vajadusel panna kaks kompressorit paralleeli kui ma peaksin tahtma ise veel midagi teha. Ühesõnaga paras porr kui korralikku kompressorit pole.
Kellelgi väikest külmikut pole üle, laenata/rentida/taskukohase (loe 6-packi) hinnaga müüa? Köögimööbliga läheb aega, aga õlled ja snäkid oleks vaja seni jahedas hoida. Vajalik aeg 2-3 kuud. Laenatud asja suhtun heaperemehelikult ja tagastan sama heas konditsioonis kui minu kätte jõudes oli.
reimps kirjutas:Nüüd oleks vaja leida keegi, kes soodsalt soodapritsiteenust pakuks. Võin ise ka pritsida, vahendeid ja kohta on vaja. Rangelt soovitatav Tallinnas või siin lähedal.
Leidsin soodsa koha juba hullari lähedal, käin ära ja siis oskan edasi kommenteerida.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
reimps kirjutas:Leidsin soodsa koha juba hullari lähedal, käin ära ja siis oskan edasi kommenteerida.
Kui see on see Hipodroomi väravas, siis mul puhastasid vana majanumbri küll üsna kenasti ja normaalse hinnaga ära seal.
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Hai,
kas keegi hobi korras või põhitöö kõrvalt peenelektroonika elustamisega ka tegeleb? Jutt käiks siis Canon Ixus750 foroaparaadist.
Olukorra kirjeldus lühidalt järgmine: kaks täpselt sama mudeli ja pm toimivat isendit, aga ühel on ekraan katki ja teisel ei tööta välk.
Kas keegi viitsiks kahest ühe paaritada? Mingi suurusjärk õllekarbi hinnaga vms, ning töö kiirusega pinda ei käiks, võin rahulikult paariks-kolmeks nädalaks tegija kätte jätta, vaba aja või teotahte tekkimise ootele
(NB! Päris algajale hobielektroonikule stiilis "ahh-proovin-äkki-lihtsalt-paar-kruvi-vms", see ka siiski vist ei ole, kuna displei ntks pidi olema ikka mingite minijoodistega seal sees kinni ja seda igapäevaselt tehtavas kohas räägiti mingist tunni-pooleteise tööst. Lihtsalt ametlik hinnaklass 40€ ei pannud kohe teenust tellima, kuna ühe neist ma veel toimivana sain vist 30€ eest kunagi, üsna ammu juba...)

-
- Tsikkel: Tagaveoline
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 17 korda
Kas on kedagi, kes saab aidata B-kat lõppastme koolitusega? Eesmärk pole saada mustalt tunnistus vaid mõistliku hinna eest koolitus sobival ajal ilma suurema keberniidita. Tingimuseks on Tallinn ja automaatkast.
Tere.
Seoses projektiga iz suveks ilusaks otsin kedagi kes oskaks olla abiks võimalikult originaal värvikoodidega.
Masin ise iz planeta 3 aastast 1971
Tänan
Honda CBR1000RR
Honda XL600V
IZ Planeta 3
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
MeelisR kirjutas:Tere.
Seoses projektiga iz suveks ilusaks otsin kedagi kes oskaks olla abiks võimalikult originaal värvikoodidega.
Masin ise iz planeta 3 aastast 1971
Tänan
On sul endal mingeid detaile alles, kus originaalvärvi peal on? Tartus saan mina aidata autovärvidega seonduvate küsimustega ehk mind võib leida Tartu Devorist.

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
-
- Mode
- - - - kirjutas:On sul endal mingeid detaile alles, kus originaalvärvi peal on? Tartus saan mina aidata autovärvidega seonduvate küsimustega ehk mind võib leida Tartu Devorist.
Kas soodustust ka saab? Oleks endalgi värve ja töövahendeid vaja.
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
kaimex kirjutas:- - - - kirjutas:On sul endal mingeid detaile alles, kus originaalvärvi peal on? Tartus saan mina aidata autovärvidega seonduvate küsimustega ehk mind võib leida Tartu Devorist.
Kas soodustust ka saab? Oleks endalgi värve ja töövahendeid vaja.
Anna teada kui tuled ja mõtleme välja miskit.

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
-
- Tsikkel: Tenere700, wr450f,V-strom,Jawa
- Tänanud: 24 korda
- Tänatud: 48 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Kellelgi väikest külmikut pole üle, laenata/rentida/taskukohase (loe 6-packi) hinnaga müüa? Köögimööbliga läheb aega, aga õlled ja snäkid oleks vaja seni jahedas hoida.
Vajalik aeg 2-3 kuud. Laenatud asja suhtun heaperemehelikult ja tagastan sama heas konditsioonis kui minu kätte jõudes oli.
1 veidi väiksemat sorti külmik on üle küll. võin laenata.
akvanaut kirjutas:M.T. kirjutas:Kellelgi väikest külmikut pole üle, laenata/rentida/taskukohase (loe 6-packi) hinnaga müüa? Köögimööbliga läheb aega, aga õlled ja snäkid oleks vaja seni jahedas hoida.
Vajalik aeg 2-3 kuud. Laenatud asja suhtun heaperemehelikult ja tagastan sama heas konditsioonis kui minu kätte jõudes oli.
1 veidi väiksemat sorti külmik on üle küll. võin laenata.
Aitäh, mul probleem lahendatud. Tänud igal juhul!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Kas keegi Saksast/Madalmaadest soodsalt autosid ka toob?
Eestis ei ole minu soovitut müügis
PS!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Kas kellelgi Tallinnlasel ei vedele Nescafe Cupsolo masinat, ma tahaks laenata üheks nädalavahetuseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.