Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
ollu1 kirjutas:kes pühapäeval tahavad kallutama minna, siis kell 11.30 lommila McDonaldsis (Lommilanrinne 2) kohvi ja kell 12.00 paneks rattad veerema...
et kui teil täna ei õnnestunud, siis olge homme kohal Mõned teed on plaanis
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Mul viimased nädalavahetused hoopis sellised plaanid ja teod meeles mõlkund, et ragistaks võsas ringi hoopis.... Siit siukseid seltsimehi ka leidub, kes kohalikke enduroradasid on proovind? Oleks nats näpunäiteid vaja..... Espoos Ämmässuolla on käidud, tahtis vana inimese ära tappa rsk. Mingid sellid väitsid, et kuskil Hyvinkääl on parem, laiem ja rahulikum rada... On kellelgi infi või kogemust?
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Jah Hyvinkääl on rada tõesti olemas, nii autole kui tsiklile. Iga nädalavahetus käib seal jõuramine, kui huvi võta ühendust, võin koha kätte näidata. (Samuti sõitsime sealt ka seltskonnaga mööda, eimene ristmik vasakule, teisest otse, tee ääres on punased võrgud paremal. )
-
Teema algataja
ollu1 kirjutas:ollu1 kirjutas:kes pühapäeval tahavad kallutama minna, siis kell 11.30 lommila McDonaldsis (Lommilanrinne 2) kohvi ja kell 12.00 paneks rattad veerema...
et kui teil täna ei õnnestunud, siis olge homme kohal
Mõned teed on plaanis
Mul täna 300km. seljataga ,sommidega koos 200km. ja väga head teed olid! Ma olen homme kohal aga kahekeisi on natuke niru sõitma minna.
-
Teema algataja
Tundub ,et keegi pole huvitatud sõitmisest ,kui hommikuks pole huvilisi siis lähen kella 11.00 Lahnuse shelli ja sealt sommidega sõitma ,raja pikkus on 320km.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ratsu kirjutas:Palju neid soomlasi siis on-oli??
Täna oli mingi 30 tuuris! Homsest ei tea ! Meid siis hetkel kolm tulijat ,liiga vähe ,eks vaatame ,kas hommik on õhtust targem!
NO TEEME SIIS KELL 11 LAHNUSE SHELLIS!!!
ja siis seal vaatame, kas lähme sommidega või teeme oma ringi...
mina isiklikult tahaks ikka peale keerata, mitte vaikselt kulgeda
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Honda CBR900
kui kaineks saan,siis tulen.aga lubama ei hakka.nädalavahetused lähevad tihti käest ära...
aga jätame siis ikkagi LAHNUSE SHELLI ja kell 11. sealt saab ka seda minu mõeldud rada edukalt alustada (vbla isegi paremini kui espoost) ja mul sinna lihtsam tulla ka
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Palun ärge jagage oma numbreid siin ,kui kõnesid vastu ei võta ja tagasi ka ei helista!
Vabandused!Esimest kõnet lihtsalt töö pärast ei kuulnud ja hiljem pidin tagasi helistama(siit teemast jäi meelde,et Sinu nr. lõpp oli 234),aga koguaeg tuli midagi vahele.Ja pärast läksin ära sõitma ja unustasin telefoni maha jne. plaa-plaa-plaa!Loll pidi see olema, kes vabandust ei leia
Plaan homsest kogunemisest-sõidust osa võtta,aga hirmutab sõna "peale keeramine",et tähendab see mida?
Suurematel trassidel kannatab jah vähe keerata aga eile ja täna sõitsin väiksemaid kurvilisi metsavaheteid(nt. Bodominjärvi ring) ja noo seal liigub ikka jalgrattureid ja muid segavaid faktoreid päris palju!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
vintisvint kirjutas:Ise sõidad R kuuega ja küsid veel "mis on peale keeramine".
Okey-okey!
Üldiselt mõtlesin seda,et kas sõidetakse enam-vähem seaduslike kiirustega või läheb hirmusaks lahmimiseks!
Mul isiklikult raha mujalegi paigutada,kui politsei aksiatesse,seda esiteks,teiseks on juhiload minu leib ja kolmandaks, olen suht roheline motomees
Aga eks siis veeren kohale homme!
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ja jaa ikka seaduslikult
Ma vist ei tea küll selle sõna õiget tähendust.
Ja üldiselt kannatab ikka peale keerata kui kannatab
-
Teema algataja
Jürjo kirjutas:vintisvint kirjutas:Ise sõidad R kuuega ja küsid veel "mis on peale keeramine".
Okey-okey!
Üldiselt mõtlesin seda,et kas sõidetakse enam-vähem seaduslike kiirustega või läheb hirmusaks lahmimiseks!
Mul isiklikult raha mujalegi paigutada,kui politsei aksiatesse,seda esiteks,teiseks on juhiload minu leib ja kolmandaks, olen suht roheline motomees
Sellepärast tulebki seal sõita ,kus politsed näha pole ,eile ei näinud kordagi !
-
Teema algataja
puna kirjutas:Tundub, et magasin sisse täna.
Tegelikult oleks jõudnud ,kui oleks mulle helistanud nagu tegi seda Hannes! Läheb kirja põhjuseta puudumine!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma siis jõudsin ka elusa ja tervena koju
Peale tankla peatust kui kiirteele sain,olite kõik kadunud,väikse pingutuse peale sain Hannese ja Ollu ikka lõpuks kätte,sõitsin neil sabas kuniks igaüks läks oma teed,siis natuke kaarutasin veel Korso-Kerava-Tuusula-Koivukyla.....aga jah,päris mõnus ring oli
-
Teema algataja
Jürjo kirjutas:Ma siis jõudsin ka elusa ja tervena koju
![]()
Peale tankla peatust kui kiirteele sain,olite kõik kadunud,väikse pingutuse peale sain Hannese ja Ollu ikka lõpuks kätte,sõitsin neil sabas kuniks igaüks läks oma teed,siis natuke kaarutasin veel Korso-Kerava-Tuusula-Koivukyla.....aga jah,päris mõnus ring oli
Hea seegi ,tel oli väljas ju ..............
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Hea seegi ,tel oli väljas ju ..............
Jep,tel.vana ja aku ei pidanud pingele vastu
Kell 13.36 olin Korsos ja siis tegin ühe kõne ja aku lõppes
-
- Tsikkel: Honda CBR900
Jürjo kirjutas:vintisvint kirjutas:Ise sõidad R kuuega ja küsid veel "mis on peale keeramine".
Okey-okey!
seaduslike kiirustega?... mis selle mõte siis oleks?siis võib ju rolleriga sõita
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.