no mina ei tea mina ajasin igatähes lumelaua välja. Polnudki selle aastanumbri sees Eesti pinnal laudada saanud. Kerged sõidud mustamäe hüppemäe juures ja uued kriimud põhja all:D
Ratas läks aga tagasi tuppa, sest nagu öeldud Ei pea ju nii tsiklimees olema:D
Pesime ka siis täna Tartus MazdaAbi juures ratad kuuma veega puhtaks ja lükkasime selleks talveks esimest korda puhkama, ketid lukud õlitatud - lausa lust oli vaadata, rattad läigivad keset lumist õue. Garaažis sai ka veel ühest otsast teise sõidetud südamerahustuseks - loodan, et hiljemalt 2 nädalapärast jäädavalt sadulas!
no mina ei tea mina ajasin igatähes lumelaua välja. Polnudki selle aastanumbri sees Eesti pinnal laudada saanud. Kerged sõidud mustamäe hüppemäe juures ja uued kriimud põhja all:D
OT, aga kuidas lauatada oli? lund on ikk apiisavalt või lasid rohkem mulla peal? minu lumelaud tahab ka minuga õue sõitma!
OT, aga kuidas lauatada oli? lund on ikk apiisavalt või lasid rohkem mulla peal? minu lumelaud tahab ka minuga õue sõitma!
Eks ta paras mudaralli oli:D
pakin praegu asjad kokku ja vaatan virumaale Mõedakule. Seal räägib ilm.ee 20 cm paksusest lumekihist, niiet lumelaud on korralikuks alternatiiviks rattale:D
pakin praegu asjad kokku ja vaatan virumaale Mõedakule. Seal räägib ilm.ee 20 cm paksusest lumekihist, niiet lumelaud on korralikuks alternatiiviks rattale:D
Oiii virumaal on lund ikka korralikult
jajah... mul võttis ka nutuvõru ümber suu, kui plaanisin ratta nädalavahetusel välja ajada, aga talv tuli tagasi
Võtsid põhimõtteliselt sõnad suust, aga ma hoian põialt, et õnnestub ehk see nädalavahetus välja tuua, ehk ilmataat annab niipalju plussi et see lume löga ära kaob ja saab sõbra talveunest äratada ning alustada algavat hooaega ühe väikese sõiduga aga natukene kahtlen selles
pffff, märtsi lõpupoole lubab ka veel +1 või nii kraadi. Põhimõtteliselt on Eestis valitsenud oktoobrist alates, ehk 6 kuud TÄPSELT samasugune ilm. Mitte nagu iga päev sama, vaid üldiselt. Näiteks oktoobris sadas ka natuke lund ja oli külm, detsembris sadas ka kõike ja oli koguaeg soe, jaanuar ka soe, veebruar soe, (soe). See ajab hulluks juba, ei saanud ju talve ilu ja mõnusi ka nautida.
09.03. PÜHAPÄEVAL on vahelduva pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati lörtsi ja vihma, päeval on oluliste sademeteta. Puhub lõunatuul 3-10 m/s.
sooja kuni +6
10.03. ESMASPÄEVAL on pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis võib päeval vihma sadada. Puhub lõunakaarte tuul 3-8, saartel kuni 12 m/s.
sooja kuni +7
jajahh aga enne kui see jama teedelt kaob, peab veits kauem ootama
Kui sa mõtled jama all lund, siis see kaob laupäevase vihma ja soojaga kiirelt, kui aga mõtled tolmu ja muud "jama", mis talvega tänavatele kogunenud, siis see võtab tõesti aega.
See ütlus, et ega tali taeva jää õigustab hetkel ennast täiesti.
Ida-Virus tõesti hetkel maha tuisanud kõvad cm lund ja hetkel ei näe tuisul lõppu tulevat.
Tsiklisõidust siinkandis ei maksa hetkel vist isegi unistada
Suusad kaenlasse ja suusatama
Ida-Virus tõesti hetkel maha tuisanud kõvad cm lund ja hetkel ei näe tuisul lõppu tulevat.
Ja Tallinnas sulab kenasti see löga ära vaikselt juba, üks sahmakas vihma ka veel ja läinud ta ongi, järgmise nädala alguse plussid rõõmustavad ainult. Kahju et idas ei ela, saaks suusatada
Lõpetasin just lumelabidaga toimetamise, et autoga koduõuele saada. Seda siis Jõgeva-Mustvee vahel.
........Riga,Iž,Jawa,Ural,GSX 1100F, YamahaTDM850 ja head soovides
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.