Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Kui rolleri summuti vahele teha tihend tihendipapi asemel tavalisest õhukesest papist siis jääb pidama või põleb ära vms?
-PitBull- kirjutas:zx12r kirjutas:Kuskohast leida Olympus FE100? Tahaks soetada omale just selle kaamera.
See aitab mind väga vähe, aga aitäh pakkumast. Poodidest juba otsitud.
Tegemist on üsna vana mudeliga, poodides on ainult uued mudelid.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
zx12r kirjutas:Kuskohast leida Olympus FE100? Tahaks soetada omale just selle kaamera.
Vaevalt, et Sa seda jaemüügist enam leiad.
Eks börsid, soovid, okid, hydrad jmt abiks-seda siis Eestis.
Kui mingit varuosa vaja, siis vaatan, et töö juures asuv igivana Kodak on täpselt samasugune.
edu
zx12r kirjutas:-PitBull- kirjutas:zx12r kirjutas:Kuskohast leida Olympus FE100? Tahaks soetada omale just selle kaamera.
See aitab mind väga vähe, aga aitäh pakkumast. Poodidest juba otsitud.
Tegemist on üsna vana mudeliga, poodides on ainult uued mudelid.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
...
Tänud!!!
Homme saan kaamera kätte juba sellelt müüjalt
Lugu ise selline, et see kaamera teenis mind väga hästi vist rohkemgi kui 10 aastat, pilti teeb mu jaoks piisavalt hästi. Nüüd lõpuks viskas vedru välja peale aastaid niiskust, vett, tolmu, raputamist, kukkumist, tagakohvris loksumist. Mahub hästi tasku ning on patareitoide, st. kunagi pole reisides probleemi, et ei leia laadimiseks vooluvõrku. Hind on täpselt selline, et kui katki läheb või ära varastatakse, siis pole eriti kahju. Parem kaamera on kah kodus, aga seda ei viitsi kaasas kanda kogu aeg.
zx12r kirjutas:...
Homme saan kaamera kätte juba sellelt müüjalt
Krt, see käis kähku... mul endal vedeleb üks FE-115 mis on väga sarnane antud mudeliga.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi panga toimingutega on kursis ?
Oleks paar küsimust ES liisingu ja intressi kohta.
Oskab keegi soovitada poodi kus saaks osta hõbe või kuld sõrmuse läbimõõduga 23+ mm.. kuna enda oma läks nädala sees kaotsi... (õnnitlen leidjat!!)
Käisin kesklinnas erinevates poodides ja kõik suurused on ainult 20-21 mm...kas tänapäeva mehed on preilideks läinud, et nii väikese läbimõõduga sõrmuseid ainult müüakse.
Ette tänades
Hea nali aga see 21mm on rohkem väikse sõrme jaoks mõeldud.. mul on vaja keskmisele sõrmele..et uhkem oleks seda näidata
poison kirjutas:a sa ostagi 21 mm, siis ei lähe enam kaotsi
Kuidas arvuti hiirt puhastada? mingi märja lapiga vms?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Yamsakas kirjutas:Oskab keegi soovitada poodi kus saaks osta hõbe või kuld sõrmuse läbimõõduga 23+ mm.. kuna enda oma läks nädala sees kaotsi... (õnnitlen leidjat!!)
Käisin kesklinnas erinevates poodides ja kõik suurused on ainult 20-21 mm...kas tänapäeva mehed on preilideks läinud, et nii väikese läbimõõduga sõrmuseid ainult müüakse.Ette tänades
Lase kullasepal suuremaks teha, ei tohiks probleem olla.
MX1 kirjutas:Kuidas arvuti hiirt puhastada? mingi märja lapiga vms?
Pesumasinasse
Tegelt sobivad hästi need alkoholiga lapid, mida müüakse bürootarvete poodides, purgi sees või kilekotikeses. Need võtavad hästi lahti selle rasu ja rasva, mis hiire peale ja alla kogunend.
-
- Tsikkel: KTM SX 450
Tere,
kas keegi teab kedagi vms, kus ma saaksin vahendit millega cd-plaati remontida (kriime vähemaks)?
Hollowinside kirjutas:Tere,
kas keegi teab kedagi vms, kus ma saaksin vahendit millega cd-plaati remontida (kriime vähemaks)?
Youtubes on üks kuldaväärt õpetus kuidas cd'd parandada köögis leiduvate vahenditega http://www.youtube.com/watch?v=kS0paP2e ... ure=fvwrel
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Yamsakas kirjutas:Oskab keegi soovitada poodi kus saaks osta hõbe või kuld sõrmuse läbimõõduga 23+ mm.. kuna enda oma läks nädala sees kaotsi... (õnnitlen leidjat!!)
Käisin kesklinnas erinevates poodides ja kõik suurused on ainult 20-21 mm...kas tänapäeva mehed on preilideks läinud, et nii väikese läbimõõduga sõrmuseid ainult müüakse.Ette tänades
mul endal abielusõrmus 24 või 24.5 (mitte keskmise sõrme oma ) ja vähemalt kuressaare goldtime poes oli neid kõige traditsioonilisemaid küll saada tellimise peale suvel (st oli olemas mõnes teises poes sees ja 1-2 päevaga oleks kätte saand)
Saaremaale pole asja vähemalt järgmise aasta suveni..aga aitäh sellegipoolest, usun et see Goldtime pood peaks Tallinnas kah kuskil olema.
Eks tuleb edasi otsida, homme proovin Kullaseppa tänavat Tallinnas, loodan seal on meeste suurused kah, muidu hakkab tunduma et meil on ainult pianistid ja günekoloogid alles.
tazavi kirjutas:Yamsakas kirjutas:Oskab keegi soovitada poodi kus saaks osta hõbe või kuld sõrmuse läbimõõduga 23+ mm.. kuna enda oma läks nädala sees kaotsi... (õnnitlen leidjat!!)
mul endal abielusõrmus 24 või 24.5 (mitte keskmise sõrme oma
) ja vähemalt kuressaare goldtime poes oli neid kõige traditsioonilisemaid küll saada tellimise peale suvel (st oli olemas mõnes teises poes sees ja 1-2 päevaga oleks kätte saand)
Hollowinside kirjutas:Tere,
kas plaat vaja tagastada? tööle saab nii et lased sooja veega üle, salfakaga kuivaks ja töötab
MX1 kirjutas:Hollowinside kirjutas:Tere,
kas plaat vaja tagastada? tööle saab nii et lased sooja veega üle, salfakaga kuivaks ja töötab
optifix.ee
Või mul ühel tuttaval on see masin millega saab ise ka lihvida. Ta osutab isegi mingit teenust sellega. Või osta kuskil paranduskomplekt kus pasta ja tarvikud koduseks remondiks, et uuesti tööle hakkaks.
-
- Tsikkel: KTM SX 450
mart211 kirjutas:MX1 kirjutas:Hollowinside kirjutas:Tere,
optifix.ee
Või mul ühel tuttaval on see masin millega saab ise ka lihvida. Ta osutab isegi mingit teenust sellega. Või osta kuskil paranduskomplekt kus pasta ja tarvikud koduseks remondiks, et uuesti tööle hakkaks.
Tänud!!
ma olen netis kuskil näinud mingit coca cola asja cd puhastamiseks
eedith ka:)
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
kus asub 2000 aasta volvo s80'nel esimeste udutulede relee?
Nuki kirjutas:kus asub 2000 aasta volvo s80'nel esimeste udutulede relee?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
selle leidsin ise ka, aga asi selles, et seal rooli juures on ainult kaitsmed, ühtegi releed ei ole. Releed hakkasid silma mul ainult kapoti all ja pagassis. aga see joonis ei läinud ka kokku kummagiga.
Edit: leitud, rooli alt tuli plastik ära võtta, seal taga olid releed. Tänud!
Kust oleks võimalik saada alumiiniumit (kuskilt vanametalli kokkuostust?)? Ning kus/kuidas oleks võimalik sulatada seda üheks suureks plokiks?
Või kust oleks võimalik osta alumiiniumi (valmis plokina)?
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Mhhh kirjutas:Kust oleks võimalik saada alumiiniumit (kuskilt vanametalli kokkuostust?)? Ning kus/kuidas oleks võimalik sulatada seda üheks suureks plokiks?
Või kust oleks võimalik osta alumiiniumi (valmis plokina)?
Tänud, kuid kust oleks võimalik täpsemalt osta (üsna) puhast alumiiniumi? Või siis seda kuskilt plokkidena?