Linke, pilte ja videosid

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Willie kirjutas:
elektromargu kirjutas:
Willie kirjutas:

Kui Sa ei saa 4 pauguga olukorda kontrolli alla, siis oled kas käpard, hindad olukorda valesti või oled sõjas. Igaljuhul oled suures jamas.

Ja kuidas sa antud väite valguses kommenteeriksid siin toodud videos näha oleva politseiniku tööd? Täielik käpard? (togi)

Ei ole vist käpard. Kui põgeneja oli juba aru saanud, et teda jälitaval politseinikul on relv ning ta ei põe seda kasutamast, siis oli juba sõnum edasi antud. Kuna põgeneja otsustas ignoda, siis edasine laskmine oli suhteliselt vähese tõhususega. Pigem oli siin küsimus politseiniku eesmärgis: kas sihtmärk sundida peatuma või sihtmärk elimineerida. Paugutamise tulemusena ei juhtunud kumbagi, ehk siis liigselt raisatud padrunid vähendasid kaitsevõimet sündmuste edasises arengus. Pooldan siin täielikult Reimpsi mõtteavaldust, et selline tuleandmine on overkill. Kui põgeneja näol olnuks tegemist asjatundjaga, oleks ta lugenud laske, salve tühjenedes rünnanud autoga motopolitseinikku jne. (ehk siis nagu parimates lääne multikates).

Teooriaks see jääb ja vaielda küll ei viitsi.

Päikest,
Willie

Ma tegin 10 lasku(kümme)- arva ära palju mul veel relvas/salves on (togi)

Aga videos on tegemist LAV'iga ja seal nalja ei mõisteta, liiga palju surnud politseinike on sellise käitumise taga.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Olen nõus, sõidu pealt lastav Carl Gustavi laadne toode oleks neegri palju tõhusamalt jumala juurde saatnud.

:-|||

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

reimps kirjutas:

Siit ikka veel sama moraal - revolver on mõistlikum, kuigi jah, püstol on "ägedam", rääkimata vinnastamishelide distsiplineerivast toimest.

Ma ei tea millisest revolvrist jutt aga minu 0.38 special teeb küll kuke vinnastamisel täitsa korraliku ja äratuntava heli :twisted: .
Willie väitega laskude arvust tuleb nõustuda - kui esimese paari lasuga eesmärki ei saavuta (loe: rünnet ei tõrju) siis ei ole tavaliselt ka edasistest mingit kasu.

terv
Kris.

Riding with a King!

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma tean vägagi hästi, mis häält teeb .38 revolvri kukk ;) Muud mänguasjad teevad mul ka meeldivat heli.
Ma vihjasin pigem kelgulõginale, mis on inimestel märksa paremini kuulmismälus millegipärast, pealegi on püstoli vinnastamisliigutus nähtavam ja äratuntavam. Revovriga pole seevastu vaja kriisihetkel liigselt tõmmelda, piisab kuke vinnastamisest ja tegelikult pole sedagi vaja, saad oma hoiatuslasu kasvõi läbi tasku teha :P

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

kris. kirjutas:
reimps kirjutas:

Siit ikka veel sama moraal - revolver on mõistlikum, kuigi jah, püstol on "ägedam", rääkimata vinnastamishelide distsiplineerivast toimest.

Ma ei tea millisest revolvrist jutt aga minu 0.38 special teeb küll kuke vinnastamisel täitsa korraliku ja äratuntava heli :twisted: .
Willie väitega laskude arvust tuleb nõustuda - kui esimese paari lasuga eesmärki ei saavuta (loe: rünnet ei tõrju) siis ei ole tavaliselt ka edasistest mingit kasu.

terv
Kris.

No vaidlen natuke vastu, padrunite arvu vajalikkuse kohta just. Näiteks, Eestis, kui viimane isik tapeti politseiniku poolt 9mm teenistusrelvast, lasti u 2 m distantsilt 6 lasku kehasse, enne kui lõpuks noaga rünnanud isik kukkus ja rünne peatus. Ja kui veel mõni lask peaks mööda minema (ja mööda võib minna kriisisituatsioonis) või on mitu ründajat, siis on hea, kui vähemalt 15 lasku on olemas.

reimps

Ma vaidlen omakorda vastu :)
Kipub nagu segi minema kogu aeg see, et ühel puhul on tegu teenistusülesandeid täitva politseinikuga, teisel puhul käib jutt (ja kui ma ei eksi, siis ka kris ja willie räägivad samamoodi) kodaniku tasemel relvastatud enesekaitsest.
Grupi vastu üksinda oma viielasulisega on 50/50 võimalus, et aitab, kui peale hoiatuslasku järgmise pauguga üks ründajatest neutraliseerida. Sa EI PEA jääma siis sündmuskohale, jalg korjuse peal selfie'sid tegema, vaid targem oleks siiski kibekärmelt turvalisse alasse tõmbuda (=jooksu panna). Rünnak on ju tõrjutud, küll edasi toimub menetlus'n'shit. Relvastatud vastupanu annab sulle võimaluse tervemalt olukorrast eemalduda, enamjaolt pauku tegemata. Mul on piisanud kahel korral jopehõlma paotamisest, kui suitsuküsimine muutub suitsupakkumiseks :mrgreen: (rohkem polegi olukordi olnud õnneks)

Teenistusülesanded viivad aga igasugu hulludega kokku, see on juba üks eeldusi, et padruneid on rohkem vaja.

15 pauku kuni 7 meetri pealt ohuolukorras on küllalt. Kui keegi arvab teistpidi, mingu harjutagu kiiret relvahaaramist ja tuleavamist. Asi peab toimuma sekundi jooksul, st hoiatuslask peab olema õhus nii kähku. See näitab juba ründajale, et vastane jagab ka vist midagi; võbiseva käega relvaomanikku ei karda keegi, kes vähegi asjaga kokku puutunud on ja teab, kui raske on elus inimese pihta tulistada eesmärgiga tabada. Küsimus taandubki sellele, kas avad kiirelt tule ja annad mõista, et oled valmis kõik ära kasutama, tagajärgedele mõtlemata või vehid ebakindlalt asjaga, mille käsitsemine nähtavalt eriti käpaski pole.
paljud relvaomanikud käivad regulaarselt harjutamas? Mitte väga palju, pakun. Mina sain endalegi üllatuseks oma püstolikäsitsemise ja -tabavuse tänu 2-tollisele revolvrile paremaks, aga korralikud kogused raha on ka harjutamismoona alla pandud.

EDIT: Aga ega ma mingi guru pole, mulle lihtsalt meeldivad relvad ja mulle meeldib kiiresti täpselt lasta osata. Parem, kui relv on ja teda kunagi vaja ei lähe, kui et vastupidi juhtub - läheb vaja, aga pole ei relva ega oskusi.

Lingi panen ka teemasse - venelaste CTU-väljaõpe just rahvamassis ja segajatega lasketreeningust. Vot nood on kõvad mehed :)
[youtube][/youtube]

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Nõus nõus. Aga hädaolukord on hädaolukord, oled sa vormikandja või mitte, enne sa ju lasta ei tohi kummalgi juhul (kui kõik muud meetmed on ammendunud jms seaduse värk). Seega kui sa pead end tõesti relvaga kaitsma (laskma teisti isikut), pole erilist vahet. Vormikandjatel tõesti suurem võimalus hulludega kokku puutuda.
Aga mu point oli ju selles, et ühe kehasse lasuga ei pruugi kedagi neutraliseerida. Ei ole, nii nagu filmides, et lask ja mees lendab tagasi ja kohe kutu (reaalseid näiteid netis on). Enamasti läheb mitmeid laske vaja. Nagu politsei näites kirjutasin, lasti 6 lasku kehasse, enne kui isik langes. Alati ei saa kuhugi taganeda ka (ka antud näites oldi kitsas trepikojas).
Relvolvril on muidugi omad eelised. Näiteks taksojuht olles, hea traksides kanda ja kägistamise korral lasta taha ja näeb muhe välja ka.
Aga minu eelistus on rohkem padruneid:)

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Nats olen mõne arvamusega opositsioonis.
Minu kogemus kinnitab, et karta tuleb just selliseid, kes relva käsitleda ei oska. Nood ei saa ise kah aru, kus otsast ja millal pauk tuleb.
Ja see arvamus, et ennem peab kõik muu ära proovima ja alles siis võib relva kasutada ei ole päris pädev.
Vaielda aga teemal mis on parem kas püstol või revolver on sama mis vaielda teemal kumb on parem kas ema või tütar. Kui ühel oleks oluliselt rohkem eeliseid kui teisel, siis näeksime ühtesid muuseumis ja teisi toodetaks tänaseni kui ainuõiget ...

reimps

Tarts kirjutas:

Minu kogemus kinnitab, et karta tuleb just selliseid, kes relva käsitleda ei oska. Nood ei saa ise kah aru, kus otsast ja millal pauk tuleb.

No relvakandja seisukohast on just parem, kui käpard vastas - kiirem jääb ellu nagu Metsikus Läänes. Ja eelis on tahes-tahtmata kasvõi kahelasulise revolvriga tuntav :)
See teine pool, et relv jääb viimaseks, enne tuleb kõik muu ära proovida - nõus. Asjad liiguvad nii kiiresti ja vahetu tõsise ohu puhul kohe tukki vibutada on täitsa õige lähenemine. Muidu annad eelise(d) käest, saad ohjeldamatult lõuga ja polegi nagu tukist kasu olnud..

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Splittida ei viitsi seda paugutamise teemat vä?

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Bastard kirjutas:

Olen nõus, sõidu pealt lastav Carl Gustavi laadne toode oleks neegri palju tõhusamalt jumala juurde saatnud.
:-|||

See toode peaks siis iseseisvalt sihtmärgile lukustuma nagu raketisüsteem. Vasakuga hoidis ta sidurit, et hoog ei raugeks. Automaatrelvast läheb (ka 2 kätt kasutades) ainult esimene lask soovitud suunas, ülejäänud valangul on psühholoogiline efekt ja kinos lahe vaadata.

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Itaallaste (Cagiva) Husqvarna rataste tootmine läheb aga edasi, hoolimata KTM-le nime maha müümisest. (lol)
SWM (Speedy Working Motors) nime all. Mootorit on veidi moditud aga baas on sama, lihtsalt "big bore kit" on pandud ja DOHC pea. Raam, sabaraam, kiige jms. on sama nagu Husqvarnadel.

http://www.cycleworld.com/2015/07/14/sw ... ew-photos/

Motodepoo müüb neid isendeid isegi!

Lisaks hakatakse tootma "odavseeria" rattaid Gran Milano 440 roadster & Silver Vase 440 scrambler.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Siin saab jälgida ühe ringraja Bmw S1000RR ehitust :)

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 549&type=3

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

bandiit
Tsikkel: GSF600 ´97 & R35 ´47
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas bandiit »

Pilt

kui nüüd see nädal joppab ja uue sumpsi kätte saan, siis läheb küll rattale aku peale tagasi ja pühapäeval sõitu (crash) (lol)

reimps

Ega nii ongi, mul pole veel ratas ära pakitudki, kuigi paagis olevat auku peaks küll mõnel lumisemal nädalal lappima. Pole tihanud aga paaki mahagi võtta, saab sõita veel küll, tundub vähemalt sedasi :)

Matheus
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Matheus »

Ukrainas Lvivis remonditöökojas

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

[youtube][/youtube]

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Kapa
Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kapa »

Pilt

Kui teed ära karda, kui kardad ära tee! Iga kord sama jama!
PUUPAADID
Kasutaja avatar

Pontus

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 192 korda
Tänatud: 406 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Minu alljärgnev kommentaar ei puutu nüüd kuidagi Toomemäel juhtunut/ osalenud isikuid.
Aga minu isiklikud vaatlused kinnitavad fakti et "mitte eluterve ellusuhtumisega" isikute protsent jaotub suht ühtlaselt üle terve inimkonna. Ja see ei tee veel kellestki paremat inimest, et ta mootorrattaga sõidab - lihtsalt tavaline m.. mootorrattal.

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

franz125

Ja kuidas tehniliselt su vaatlus välja nägi? :mrgreen:

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Kas mõistlik poleks ära oodata menetluse lõpp, siis tutvuda õiguskaitseorganite poolt tehtud järeldustega ja alles siis võtta seisukoht või istekoht?
Olen ka sellel uudisel silma peal hoidnud ja kommentaariumites ruigajaid leiab seinast seina arvamustega, vastavalt kus poolt tuul puhub ja mis vormis on ajakirjanik uudise kokku klopsinud.

Traagilise sündmusega on tegu kahtlemata.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Pontus

Kogu see teema on väga sogane ja ennem haamri langemist pole mõtet järeldusi teha, aga MIKS prokurör avaldas üksikasjad kohe uurimise alguses :?: Tavaliselt ei lahmita nii avalikult ennem lõppu... Kuskil ootab kedagi suur ja rasvane konks... Igatahes kaastunne omastele.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ilmselt oli põhjuseks, et meedias anti ebaproportsionaalselt palju sõna "kannatajatele", kes rääkisid väriseval häälel toredatest ja heasoovlikest inimestest. Sellisel juhul oleks teine osapool olnud juba enne avalikkuse poolt süüdi mõistetud, kui asi oleks kohtusse jõudnud.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kogu see meediatsirkus on natukene kummaline:
Mõnes mõttes on "tore" kuuluda eraldi äramärkimist väärivasse seltskonda aga kui palju on kuulda olnud, et tapeti autojuht, juuksur või müüja :roll:

Igal juhul on kaotus raske ja minu kaastunne :cry:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

franz125

yeekim kirjutas:

Kogu see meediatsirkus on natukene kummaline:
Mõnes mõttes on "tore" kuuluda eraldi äramärkimist väärivasse seltskonda aga kui palju on kuulda olnud, et tapeti autojuht, juuksur või müüja :roll:

Igal juhul on kaotus raske ja minu kaastunne :cry:

Selle Võru poisi kadumine ja Narvast Darja olid ju pikka aega meedias,kui keegi pooltest hagu alla ei aja siis lõke kustub.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Ajutine tätoveering

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ajutine tätoveering aga mittte tavapärane kataloogikaup, vaid sinu enda kavandi järgi. Seega saad tätoveeringu sobivuse järgi proovida enne, kui permanentselt nahale kannad.
https://www.momentaryink.com/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Pontus kirjutas:

Kogu see teema on väga sogane ja ennem haamri langemist pole mõtet järeldusi teha, aga MIKS prokurör avaldas üksikasjad kohe uurimise alguses :?: Tavaliselt ei lahmita nii avalikult ennem lõppu... Kuskil ootab kedagi suur ja rasvane konks... Igatahes kaastunne omastele.

Sind ennast tsiteerides: "ennem haamri langemist pole mõtet järeldusi teha"

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Kontakt:

Talv on parim!

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Vaatan, teema kuskile rappa läinud. Veame ree rajale tagasi ilusa talvepildiga:

Pilt

Mihkel250
Tsikkel: Rmz250

Lugemata postitus Postitas Mihkel250 »

Puulõhkujad, oksapurustid, minikopad, filtrid, varuosad põllumajandustehikale.
http://www.agraarkeskus.ee
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”