Minul kah siis hooaeg "ametlikult" avatud
Esimesel sõidul siis Tartus ja selle lähiümbruses kogunes veidi üle 100 km.
Linnavahel kohtasin ka nelja "omasugust", tervitused neile.
Närides enda sõnu, siis ratast hooldusest tuues pidin ikka pelguranna metsa uurima minema. Kahjuks unustasin bensu kogust paagis vaadata ja nii lõppes sõit üsna pea ratta käekõrval lükkamisega
Positiivne oli aga see, et 1,5 km lükates sai tublisti trenni tehtud .
hea…………. Tartus oli täna päris rattarohke päev. Koju jõudes sai ka mõni ring tehtud.
Tänud Võru mnt Statoilis tankinud ratturile, peale lühikest vestlust temaga olid mõtted ainult kaheratalisel armukesel. Külm aga hea…………….
........Riga,Iž,Jawa,Ural,GSX 1100F, YamahaTDM850 ja head soovides
Käisn ka eile sõitmas, kuniks lörtsi sadama hakkas ja olemise nigelaks tegi. Aga metsateed olid parasjagu lögased, et ringiuisutada. Päris metsa-all ei roninud, sest maa liiga pehme ja loodust peab ka säästma.
Närides enda sõnu, siis ratast hooldusest tuues pidin ikka pelguranna metsa uurima minema. Kahjuks unustasin bensu kogust paagis vaadata ja nii lõppes sõit üsna pea ratta käekõrval lükkamisega
Positiivne oli aga see, et 1,5 km lükates sai tublisti trenni tehtud .
Ilm on väga hea
Nägin Sind vist Sõle Saastamarketi juures.
Ise veel auto roolis
Edu
Sinna ma välja jõudsin jah
Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu
Sai kah laupäeval esimene sõit läbi linna tehtud. Esimene käivitus peale sügist pani esialgu karpade ülevoolu tilkuma, aga maha rahunes, samas nagu ikkagi uputab pisut - viisin hooldada, et hooajaks kõik joonde saada.
Huvitav, et nüüd järsku kõik sõitma hakkasid, kui tulid talve talvisemad ilmad. Ja siis kui veebruaris oli 7 kraadi sooja, kuiv, päike, siis ei näinud ma ühtegi ratturit
Praegu siuke pläga ja lörts igalpool, et ei kisu küll üldse sõitma.
päh ega see lõrts ja saast mis sajab ei jää maha,eriti mitte teedele,mis on soolatud,seega kui just täis slickid pole all saad sõita ikka(mina enduroga kindlasti alustan kohe-kohe)
Mina käisin täna ka tiirutamas - ilus oli värskes lumes jälgi teha.
Ja siis kui ma olin ratta bussi toppinud ilmus keegi salapärane rattur mööda minu jälgi kohale, vaatas künkalt kurjakuulutavalt läbi must visiiri minu suunas ja pani kannakaga minema
...
Ja siis kui ma olin ratta bussi toppinud ilmus keegi salapärane rattur mööda minu jälgi kohale, vaatas künkalt kurjakuulutavalt läbi must visiiri minu suunas ja pani kannakaga minema
Klassika... ilmub must rüütel kes tõmbab korraks oma öökarva suksu tagajalgadele... ja läinud ta ongi.
Hetk filmist, milles osatäitmist me kõik lapsena ootasime...
Huvitav,pole Tallinnas kedagi põristamas näinud?
Ise sõidan hetkel rolleriga igapäevaselt tööle-kodu. Ootan millal see kehv suusailm lõpeb,et siis oma boxer välja ajada.
Ega ei kipu eriti põristama selliste ilmadega, käed sügelevad küll juba ammu, ootan kui läheb paari kraadiga plussi ikka ja see löga ära kaob, siis teen selle hooaja avastardi ära kohe.
see ilm on ikka täiesti segi omadega...
veebruaris ning jaanuaris oli ca +5 kraadi sooja ning sai mitmedki korrad sõita.
nüüd väljas talv ning lumi maas.
õnneks tänase teate järgi peaks tõsisem hooaja algus vast nii ca 2 nädala pärast hakkama
loodan parimat ja ega ei mäleta kärsitumat ootamist kui praegune
Minujaoks on ilm väga võssa. Endal sai lolli peaga ratas maja ette jäetud, ning nüüd tuli lumi maha ja garaaži pole võimalik viia Loodan, et see 2 nädalat möödub kiiresti ja lubatud ilmad saabuvad, kuid endal millegipärast sellese usku pole, kuna terve see talv on olnud tõsine müstika.
Minujaoks on ilm väga võssa. Endal sai lolli peaga ratas maja ette jäetud, ning nüüd tuli lumi maha ja garaaži pole võimalik viia Loodan, et see 2 nädalat möödub kiiresti ja lubatud ilmad saabuvad, kuid endal millegipärast sellese usku pole, kuna terve see talv on olnud tõsine müstika.
kas see punane, annes???? aga kui toon bussi??
........Riga,Iž,Jawa,Ural,GSX 1100F, YamahaTDM850 ja head soovides
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.