Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
Tartumaalased, kas kõik on nii hõivatud aiatöödega või...?Loff kirjutas:Kahe käega poolt....äkki leidub mõni kes teab Tartu kandis mõnda head marsruuti (mitte kaelani mudas).....võiks ju organiseeruda.....või mis?Salvo Kelk kirjutas:Tartu lähiümbruses müttaks isegi.ville87 kirjutas:Kui Tartumaal metsa minek oleks ka tulija!?!
vahepeal tuleks aeg maha võtta ja ratta peale istuda ja kus krt...
ise käisin pühapäeval lõõgastumas karjääris ja metsateedel.
Hea koht väljaelamiseks on Luke karjäär!
Seal on korralik rada sisse sõidetud ja niisama saab mööda liiva kulgeda!
Kui Tallinna juurest jutt siis Pääsküla vana prügimäe ja Männiku tee vaheline tühimik vajaks uurimist. Kaardilt vaadatuna on igavene suur asustamata ala kus vist kedagi ei häiriks aga enne masside kokku kutsumist tuleks vähe maad uurida on see ikka vabalt sõidetav ja mida need teed seal endast kujutavad. Äkki üheks päevaks elamust jalaga segada!Tort kirjutas:Siia on vist mõistlikum kirjutada, kui sms-listi teemasse. Keegi sellel nädalal mõnel tööpäeva õhtupoolikul Tlna lähedale sõitma läheb? Koos huvitavam ja ma ise ei tea häid radu ka ausaltöeldes. Männiku ei sobi. Ma ise oleks käsi suure tõenäosusega.
Ise vahest ikka tiirutan nendel osadel teedel. Ilmarise tänava äärne metsa osa on suht koht kasutatav ala....jooksjad,ratturid jne. Pisike pilt juurde kust võiks rahulikult sõita või siis üldse vältida. Enamasti inimesed vaatavad tsipa kurja näoga aga kui väga gaasi ei anna pole hullu.Gringo kirjutas:Kui Tallinna juurest jutt siis Pääsküla vana prügimäe ja Männiku tee vaheline tühimik vajaks uurimist. Kaardilt vaadatuna on igavene suur asustamata ala kus vist kedagi ei häiriks aga enne masside kokku kutsumist tuleks vähe maad uurida on see ikka vabalt sõidetav ja mida need teed seal endast kujutavad. Äkki üheks päevaks elamust jalaga segada!
http://www.zone.ee/transalp/kaart.jpg
Punasega siis märgitud teed mida tasuks vältida. Ülejäänud.....mõnusat metsa all kimamist. Häid teid ja huvitavaid kohti leiab!

Teed: need mis kaardil näha on suht head kruusa teed. Mammutitele mõnus.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
18.30 sobiks toesti paremini olex isegi käsi 

http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Ma olen Männiku tee lähedal sõitnud küll seal ja päris mõnus on. Miks mitte ka sügavamale minna. Atekate rajad on seal ka ja puha. Palju on kruusa, mis tähendab et ka suuremate tsiklitega algajad ei peaks kartma eriti. Minupoolest võiks täitsa minna, kui keegi muid häid ideid ei genereeri. Hõigake välja, mis päeval sobiks, mulle sobib kasvõi homme juba. See Efendi tripp tundus lahe muidugi. Et kui keegi mingit taolist rada oskaks sõita, siis oleks väga mõnus, võtaksin osa kindlalt.Gringo kirjutas:Kui Tallinna juurest jutt siis Pääsküla vana prügimäe ja Männiku tee vaheline tühimik vajaks uurimist.
See on seal Pääsküla raba ja seal ei ole lubatud sõita küll (need punased teed) Linna poolt sisenevatel teedel on märgid ees, aga Saku poolt minnes pole, küll on seal suured kivid autode takistamiseks. Männiku tee poole, vana sõjaväeosa ja selle läheduse teedel kannatab ka sõita, kui pole just sõduritel mingeid harjutusi parasjagu käsil. Enamus teid ja sihte on ka raskel rattal läbitavad.Gringo kirjutas:Kui Tallinna juurest jutt siis Pääsküla vana prügimäe ja Männiku tee vaheline tühimik vajaks uurimist. Kaardilt vaadatuna on igavene suur asustamata ala kus vist kedagi ei häiriks aga enne masside kokku kutsumist tuleks vähe maad uurida on see ikka vabalt sõidetav ja mida need teed seal endast kujutavad. Äkki üheks päevaks elamust jalaga segada!

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Mina küll ei näe põhjust, miks ei võiks. Ma ei usu, et sa oluliselt maha jääd. Seal sõitsid mingid mehed pitbikedega väikest ringikest lausa mõni aeg tagasi, harjutasid kurvi niiöelda. Ei tea mis see ilm nüüd teeb, vaatan praegu aknast välja et päris pilvine on kurinahk. Täna ja homme ilm.ee andmetel suht ühesugune. Vihma ei tahaks saada päris, muu on savi.-ENERGY- kirjutas:Ärge näkku lööge,aga kas võib ka tulla pitbike-iga?
videod maha koristatud.
serveri andmeedastusmaht pole lõputu
serveri andmeedastusmaht pole lõputu

Viimati muutis fotek, 13 Juun 2007, 09:46, muudetud 1 kord kokku.
Siim
Pole tõsiselt võetavalt seal käinud ja võtaks sellest avastamisest siis osa kui see toimub neljapäeval!Tort kirjutas:Saaks metsameestega kokku kolmap või neljap kl 19 järve 123 tanklas ja kütaks koos siis Männiku teest teisele poole võssa, mitte tankodroomi poole. Kes oleks tulijad? Kumb päev on parem? Suured enduurod ei pea ka kartma.
Ja teeks vähe linnapoole Statoilis, oleks võimalus midagi kaasa osta.
Kui vähegi meeles üritan Transalpiga ka kaasa tulla. Päris metsasihtidele ja mutta vist ei roni aga eks vaatab kuhu jne te liigute ja üritan järgi jõuda. Mõni teine "mammut" ka oleks tulekul? Ja päev on mul suht ükskõikTort kirjutas:Saaks metsameestega kokku kolmap või neljap kl 19 järve 123 tanklas ja kütaks koos siis Männiku teest teisele poole võssa, mitte tankodroomi poole. Kes oleks tulijad? Kumb päev on parem? Suured enduurod ei pea ka kartma.

Rattatu / IBA #33754
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Mulle sobiks neljapäev. Tulen kah raskeendurogaTafka kirjutas:Kui vähegi meeles üritan Transalpiga ka kaasa tulla. Päris metsasihtidele ja mutta vist ei roni aga eks vaatab kuhu jne te liigute ja üritan järgi jõuda. Mõni teine "mammut" ka oleks tulekul? Ja päev on mul suht ükskõikTort kirjutas:Saaks metsameestega kokku kolmap või neljap kl 19 järve 123 tanklas ja kütaks koos siis Männiku teest teisele poole võssa, mitte tankodroomi poole. Kes oleks tulijad? Kumb päev on parem? Suured enduurod ei pea ka kartma.

Lihtsalt teadmiseks. Seal "teisel pool võsas" on linnapoolses otsas kaitseväe harjutusalad, millele juurdepääsuteed on praegu betoonplokkide ja tõkkepuudega piiratud. Need tõkked on mõeldud eelkõige selleks, et takistada autosid territooriumile prügi maha laotamast ja metsaalust pinnast lõhkumast. See tähendab, et sellel alal viibimise keeldu ei ole, küll aga ei tohi (nagu igal pool mujalgi!) prügi maha visata ja rikkuda loodust teedevälisel alal.kütaks koos siis Männiku teest teisele poole võssa, mitte tankodroomi poole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.