Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
Et kui ebay müüa ei kasuta paypal-i, siis millised "ohutud" võimalused talle maksmiseks on?
(muujal 2500 tagasisidet ja 100% positiivne, lihtsalt pole paypali)
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Bad Boy X kirjutas:Et kui ebay müüa ei kasuta paypal-i, siis millised "ohutud" võimalused talle maksmiseks on?
SEB virtuaalkrediitkaart peaks ka suht ohutu olema. Kuu aega kaart kestab ja peale seda kaart nn. kustub. Pole ise proovinud, nii et pead ei anna, kui valeinfot jagan.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Ma kasutan ka paypal jaoks kindluse mõttes seb virtuaalkaarti. Asi toimib nii:
1) Vaata välja mis summa eest kulutada soovid
2) Tee virtuaalkaart sellele summale (summa bronnitakse su tavakontolt)
3) Kasuta virtuaalkaardi andmeid ostmisel
Kui keegi/miski viirus peaks ka su arvutis, või muul viisil, nuhkima ei saa nad nende krediitkaardi andmetega midagi teha, sest summa on kasutatud. Lisaks on sellel üsna üürike kehtivusaeg, ca kuu, või mõned päevad peale.
edit: Järgmisele postile: See juba keerulisem küss ma ei tee interneti vahendusel enne ühtegi ostu kui selle rahaga kindluse mõttes juba hüvasti jätnud. Õnneks olen petta saanud siiski ainult 1 kord ja väiksema summaga.

-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
ei ole seb-i klient seda virtuaal kaarti asja olen kuulnud küll.
aga mõtlesin ohutuse all silmas hoopis teist asja. et kuidas vähendada riske et kui ma raha üle kannan et pakk ikkagi teele läheb.. näiteks mingi krediitkaardi broneering ja kui mul pakk käes alles siis läheks raha maha.. see virtuaal kaart annab garantii ju et sul ei lähe rohkem ega korduvalt raha maha arvelt. oht et müüa võtab sellelt virtuaal kaardilt raha maha ja pakki teele ei pane säilib ikkagi.. (ja raha ju tagasi ei saa)
seda et tuleb vaadata tagasisidet jne. tean küll, kasutan ammu ebay-d aga seekord on vaja juppi mida paar tk ainult müügis ja ükski müüja ei kasuta paypal-i..
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Bad Boy X kirjutas:Et kui ebay müüa ei kasuta paypal-i, siis millised "ohutud" võimalused talle maksmiseks on?
Kui ta on TOP RATED SELLER ja tal on oma Ebay store siis on suhteliselt kindel, et sind üle ei lasta! Paypal või no Paypal tema müügiedu sõltub tema positiivsest tagasisidest. Kui müüjal on positive feedback 100% siis üks negatiivne hinnang tõmbab neile korraliku vee peale. Mulle isiklikult on halva kommetaari/hinnangu kartuses tahetud saata tellitud kaup isegi topelt. Küsisin müüjalt vaid, miks nii kaua läheb kauba saabumisega?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Nonii, neiu üllatas mind kohe hommikul huvitava küsimusega, mille peale ma ei osanudki konkreetselt vastata. Ehk on siin mõni targem
Uus liiklusseadus näeb ette, et vasakpöörajale tuleb teed anda, kui ta hoiab enda taga trammi kinni. Kas teed peab andma ka vastu tulev tramm?

-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Hoidke klotsi keskel olev soon puhas ja ei vilise seal midagi.
Pole klotsi keskel soont
Aga sain niipalju targemaks, et see plekk peaks hoidma ära hoopis klotside kolisemise sadulas(autol tekkis just selline case)
daub kirjutas:Nonii, neiu üllatas mind kohe hommikul huvitava küsimusega, mille peale ma ei osanudki konkreetselt vastata. Ehk on siin mõni targem
Uus liiklusseadus näeb ette, et vasakpöörajale tuleb teed anda, kui ta hoiab enda taga trammi kinni. Kas teed peab andma ka vastu tulev tramm?
imo ei ole seal vahet kas tramm66 on kuskil läheduses või mitte... kui teed vasakpööret üle rööbastega tee siis peavad teised igaljuhul teed andma.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Kus kohas liiklusteoori teste saab teha? ARKi kodulehel nagu polegi enam?
Tasu eest saad proovida www.teooria.ee, toimib hästi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
madone kirjutas:daub kirjutas:Nonii, neiu üllatas mind kohe hommikul huvitava küsimusega, mille peale ma ei osanudki konkreetselt vastata. Ehk on siin mõni targem
Uus liiklusseadus näeb ette, et vasakpöörajale tuleb teed anda, kui ta hoiab enda taga trammi kinni. Kas teed peab andma ka vastu tulev tramm?imo ei ole seal vahet kas tramm66 on kuskil läheduses või mitte... kui teed vasakpööret üle rööbastega tee siis peavad teised igaljuhul teed andma.
Seadus on selles küsimuses väga ühemõtteline, pole vahet mille roolis/lenksus/ohjes vastutuleva sõiduki juht on - kui oled sõiduki juht, siis annad ka teed.
"Vastassuunast läheneva sõiduki juht peab vasakule pöörava sõiduki juhile andma võimaluse vabastada trammitee."
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kas selline kergelt metalne heli mootoris on normaalne? Või on põhjust muretsemiseks?
Oskab keegi soovitada Tartus mõnda vahvat kohta, mis tegeleb elektroonika remondiga? Oleks tarvis üks auto stereo korda saada, kuna uus ebamäärase kujuga originaal on üpris karvase hinnaga.
martenra kirjutas:Oskab keegi soovitada Tartus mõnda vahvat kohta, mis tegeleb elektroonika remondiga? Oleks tarvis üks auto stereo korda saada, kuna uus ebamäärase kujuga originaal on üpris karvase hinnaga.
Täna võtsin RM80 silndri maha, et rõngaste vahetus teha, aga tuli nüüd välja, et pean kolvikomplekti ostma. Avastasin,et kolviseelikus, allpool kolvisõrme on mõrad.
Millest need tekkida võisid? Natuke kardan, et uue kolviga võib kohe sama asi juhtuda. Oleks hea kui keegi valgustaks selle kohapealt.
ma ple küll mingi spets aga arvan et kolvid,mõõdust väiksemad,sa matid ei tea vaimastverest ve
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
jegesmesh kirjutas:Täna võtsin RM80 silndri maha, et rõngaste vahetus teha, aga tuli nüüd välja, et pean kolvikomplekti ostma. Avastasin,et kolviseelikus, allpool kolvisõrme on mõrad.
Millest need tekkida võisid? Natuke kardan, et uue kolviga võib kohe sama asi juhtuda. Oleks hea kui keegi valgustaks selle kohapealt.
Kui kolb väga ära kulub, hakkab ta silindiris vibreerima, sellest tulevad ka alumisse ossa praod sisse, selleks kahetaktilistel on kolvivahetusvälp 15-20 tundi.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
badandevil kirjutas:Miks lukk ei tööta?
Enamasti jääb kinni niiskuse, tolmu ja vähese kasutamise koosmõjul. Natuke leotamist õliga ja peaks jälle toimima. Ja siis puhtaks, et võimalikult vähe tolmu külge kleepuks.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
badandevil kirjutas:Kuidas sealt see sodi või mis iganes kätte saada?
Liiva kättesaamine lukuaugust on üsna lootusetu tegevus (kui ikka on põhjuseks lukuauku läinud liiv, sest idee järgi peaks lukukate seda kaitsma), pigem on põhjus aja jooksul kogunenud tolmus ja sodis. Kasutajal konstruktor oli ka sarnane probleem, küsi temalt kuidas asi lahenes.
PS. Kassid on väga puhtad, endaga nad liiva küll kaasa ei tassi. Pigem oli see kratt.
Mingi ehitusmees tahtis liiva vedada, laenas sinu autot! Aga tõi ilusasti tagasi, ehk õhtupimeduses ei pannud tähele, et iste vähe liivaseks jäi:)
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
badandevil kirjutas:võti nagu ei läheks ka päris lõpuni sisse
Täpselt nii ongi kui mõni muuk on kinni jäänud... leota õliga.
badandevil kirjutas:ilmselt käis keegi ikkagi kallal.
Mida tal sealt otsida, või mida ta teadis seal olema? St väheusutav.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Worst case scenario - siis on vaja lukk viia lukumeistri juurde. Ma nüüd täpselt ei mäleta, kes see spetsialist oli, kasutaja "harimal" võib sind sellega juhendada.
Ei usu, et üle paarikümne euro läheb.
Ning igasugust suvalist õli ei tasu tegelikult lukkudesse lasta, grafiitmääre/lukumääre oleks parem, õli justnimelt tõmbab sodi paremini ligi. Saad lahti küll, kuid edaspidi on ikka probleeme.
Näe: http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/mu ... ene-pulber
Aga kui ikka väga tahad õli sinna pritsida ja ei taha seda grafiitmääret poodidest taga ajada, siis äärmisel juhul võiks WD-40 sobida, seda peaks igal pool saada olema, bensukates, suuremates poodides. See ei jäta nii jämedat õlikihti, kui tavaõlid.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Ning igasugust suvalist õli ei tasu tegelikult lukkudesse lasta, grafiitmääre/lukumääre oleks parem, õli justnimelt tõmbab sodi paremini ligi. Saad lahti küll, kuid edaspidi on ikka probleeme.
Sekundeerin. Tõesti ära lase suvalist õli. Minul endal on aastakümnetagune (halb) kogemus sõiduauto ukse lukuga, kuhu sai "lukuõli" nimelist vedelikku sisse tilgutatud - keeras lõpuks luku ja selle plastosad tuksi. Tark ei torma - ma räägiks lukumeistriga.
wd-40 võid proovida aga kui asi ikka üle öö juhtus siis kahtlane et see aitab. sõida tartu mnt 74 lukuexperti ja seal juba inimesed aitavad.
mx77 kirjutas:jegesmesh kirjutas:Täna võtsin RM80 silndri maha, et rõngaste vahetus teha, aga tuli nüüd välja, et pean kolvikomplekti ostma. Avastasin,et kolviseelikus, allpool kolvisõrme on mõrad.
Millest need tekkida võisid? Natuke kardan, et uue kolviga võib kohe sama asi juhtuda. Oleks hea kui keegi valgustaks selle kohapealt.Kui kolb väga ära kulub, hakkab ta silindiris vibreerima, sellest tulevad ka alumisse ossa praod sisse, selleks kahetaktilistel on kolvivahetusvälp 15-20 tundi.
Selge tänud!
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Masin ei sure võtmest välja vaid hakkab kergelt vahele jätma. Milles viga? Lasin õli süüteluku vahele siis mõnda aega töötas.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
Süüteluku põhi kahjustatud .
Lammuta laiali , muidu ei näe midagi .
Mu mure on küllaltki "prosto", aga tahaks teie arvamust kuulda. Ehk point on selles, et netipulk (Mint) ei taha betoonseinte vahel eriti hästi toimida. Sai käidud Elisas ja soetanud sinna usb-pulga otsa veel eraldi antenni, mis on 3m pika juhtmega, kuigi neist 3 meetrist ei piisa. Küsimus on järgmine, kas seda antenni annab kuni 6-7 meetrini pikendada? Ja kuidas see hakkab neti signaalile mõjuma?
Ettetänades.
nord
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
Muidugi saab !
Käärid + isoleerpael ja anna minna
nord kirjutas:Mu mure on küllaltki "prosto", aga tahaks teie arvamust kuulda. Ehk point on selles, et netipulk (Mint) ei taha betoonseinte vahel eriti hästi toimida. Sai käidud Elisas ja soetanud sinna usb-pulga otsa veel eraldi antenni, mis on 3m pika juhtmega, kuigi neist 3 meetrist ei piisa. Küsimus on järgmine, kas seda antenni annab kuni 6-7 meetrini pikendada? Ja kuidas see hakkab neti signaalile mõjuma?
Ettetänades.
![]()
nord
mismoodi sellele pulgale antenni külge ühendasid??
mul sama mure et kiviseinte vahel, tellisin 5m usb pikendusjuhtme, saab pulga rõdule visata