Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
keegi homme saaks sõpruse pst153-st(toukuri) viia 85-se kawasaki silindri, hülsi ning kolvi betooni 6a-sse?

JuSS--- kirjutas:keegi homme saaks sõpruse pst153-st(toukuri) viia 85-se kawasaki silindri, hülsi ning kolvi betooni 6a-sse?
Oleks sa tund varem öelnud, siis oleksin saanud. Lähen uuesti esmaspäeval uut mootorit viima sinna, et kui keegi enne pole viinud, siis esmasp. saan aidata!
-Piilu- kirjutas:JuSS--- kirjutas:keegi homme saaks sõpruse pst153-st(toukuri) viia 85-se kawasaki silindri, hülsi ning kolvi betooni 6a-sse?
Oleks sa tund varem öelnud, siis oleksin saanud. Lähen uuesti esmaspäeval uut mootorit viima sinna, et kui keegi enne pole viinud, siis esmasp. saan aidata!
Kui sealt Toukurist saaks kraami kätte kell 08:00, siis ilmselt saaksin paluda kolleegil need hommikul peale võtta.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Ei tea kust otsida ja siiani pole autol veel värvikoodi leidnud ( chevrolet lumina apv 1995 ). Kuidas ja kus ma selle teada saaks? Kui keegi kohta ei oska kätte osutada või värvikoodi öelda, siis öelgu, kuhu ma saan mingi detailiga kohale minna ja oma koodi teada? ( ligikaudse maksumuse võiks ka mainida )
Nuki kirjutas:Ei tea kust otsida ja siiani pole autol veel värvikoodi leidnud ( chevrolet lumina apv 1995 ). Kuidas ja kus ma selle teada saaks? Kui keegi kohta ei oska kätte osutada või värvikoodi öelda, siis öelgu, kuhu ma saan mingi detailiga kohale minna ja oma koodi teada? ( ligikaudse maksumuse võiks ka mainida )
Need kohad oled vaadanud?
http://www.automotivetouchup.com/paint- ... vrolet.htm

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
-PitBull- kirjutas:Nuki kirjutas:Ei tea kust otsida ja siiani pole autol veel värvikoodi leidnud ( chevrolet lumina apv 1995 ). Kuidas ja kus ma selle teada saaks? Kui keegi kohta ei oska kätte osutada või värvikoodi öelda, siis öelgu, kuhu ma saan mingi detailiga kohale minna ja oma koodi teada? ( ligikaudse maksumuse võiks ka mainida )
Need kohad oled vaadanud?
http://www.automotivetouchup.com/paint- ... vrolet.htm
oh tänud.nüüd sain teada kus ja milline välja näeb. ma olen seda kleepsu seal kaitsmekarbi kaane küljes näinud küll. aga ei teadnud sealt seda koodi otsida. Tänud, elu jälle ilusam
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Nonii räägitakse, et õhtul peale kella kuut ei tohi süüa, aga mille kuradi pärast siis külmkappidele valgustus pirn sisse pannakse?
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ilmselt selleks, et külmikut saaks kasutada ka seal, kus on polaaröö!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Või siis väga vara hommikul (nt 00:01)?
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
rannamees kirjutas:von Timo kirjutas:Kaherattalistele parkimistrahve tehakse ?
ei
a kust seda tead?
madjs kirjutas:Nonii räägitakse, et õhtul peale kella kuut ei tohi süüa, aga mille kuradi pärast siis külmkappidele valgustus pirn sisse pannakse?
Sööma peab koguaeg, isegi enne magamaminekut
Oskab keegi soovitada kodulehe tegijat, keeruline ei tule (vist), vajalik asjalik firma, kes oleks suuteline koostööd jätkama ka aastate jooksul. Leht mitmes keeles jne, jne. Põlve otsas tegijatest pole huvitatud, vaja KM kohuslasest ettevõtet. Tänud, kes midagi soovitada oskavad.

-
- Tsikkel: Honda Transalp
rannamees kirjutas:von Timo kirjutas:Kaherattalistele parkimistrahve tehakse ?
ei
Tahaks ise ka teada, kas keegi eraparklas kaherattalisega on trahvi saanud?
-
uljasvaluvelg kirjutas:rannamees kirjutas:von Timo kirjutas:Kaherattalistele parkimistrahve tehakse ?
ei
minu teada siiani igal pool tsiklitele parkimine tasuta, ka eraparklates. pole siiani kuulnud, et keegi oleks tutvusringkonnas trahvi saanud. ka eraparklad on minu puhul arvestanud tasuta parkimisega. aga see põhineb ainult isiklikel kogemustel, tõele ei pretendeeri
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Mingid onkelid vahest võtavad oma moobiltelefoniga ka pildi kui tsikkel "imelikku kohta" pargitud, ei tea mis nad nende piltidega teevad aga minuni pole mingit teadet jõudnud.
extremist kirjutas:Mingid onkelid vahest võtavad oma moobiltelefoniga ka pildi kui tsikkel "imelikku kohta" pargitud, ei tea mis nad nende piltidega teevad aga minuni pole mingit teadet jõudnud.
Need on jalgratturid, kes siis need pildid oma foorumisse parkimishälvikute teemasse postitavad ja selleläbi velomaailmas feimi koguvad.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Tartus on tsikli parkimine tasulise parkimise alal tasuline aga ühegi trahvisaajaga ma kohtunud ei ole. Kunagi sai linnaviletsusest uuritud, miks meil tasuline aga enamikes kohtades tasuta, siis sain vastuse, et ega me kõiki asju ka teiste järgi pea tegema.
Lisaks küsisin, et kuidas ma parkimise eest tasuma peaks, kui kviitungit ei ole mul kuskile panna ja mobiiltelefoni ei oma aga sellele küsimusele jäeti sujuvalt vastamata. Nii ma pargingi jätkuvalt tasu maksmata aga kuna tsikkel on ette nähtud sõtmiseks, mitte parkimiseks, siis ma teab kui tiht väljaspool kontori hoovi ja kodugaraazi ei pargigi.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
Kas tänapäeval peaks ikka endiselt uusi piduriklotse paigaldades möksima klotsi tagaosa vasemäärdega kokku vilisemise vältimiseks?
Vaatasin, et klotsi metallosa juba ise vasekarva (Goldfren AD) - miskipärast ei kipu sinna panema lisaks vasemääret mustust koguma.
Samas viliseva klotsi pärast uuesti lahti võtta ka ei viitsiks. Või hoiab see klotse ülevalt suruv plekitükk vilisemise ära?
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
uljasvaluvelg kirjutas:rannamees kirjutas:von Timo kirjutas:Kaherattalistele parkimistrahve tehakse ?
ei
Ei ole ise trahvi saanud, ei ole keegi tuttav ega tuttava tuttav saanud.
Mingis saates oli kunagi jutuks see teema.
Täpselt enam ei mäleta aga umbes nii põhjendati mittetrahvimist:
Pole piisavat kliendibaasi, et hakata seadusi tegema.Ruumi ju võtab vähe ja kojameest ka pole, kuhu vahele kviitung panna.
tsikli külge püsivalt kinnitada ei tohi juriidlises mõttes

Maarja saadet vaadates tuli meelde, et hiljuti sattusin vaatama motoringraja kuningliku klassi sõitu ja sealt jäi silma, et osad sõitjad viskasid sirge lõpus oma vasaku jala jalaraualt maha
Enne pole sellist asja näinud, ootaks teadjamatelt kommentaare. Kas tegemist mingi jalgade ärasuremise teemaga või tekitatakse selliselt suurem tuuletakistus, et kiiremini pidurdada.
Suht hull oli vaadata kuidas juba sõidetakse pidamise piiril ja tihti käis vennikestel tagaratas ikka powerslidimas.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Mõtled seda äkki? http://motomatters.com/opinion/2009/07/ ... _wave.html

Mõtled seda äkki? http://motomatters.com/opinion/2009/07/ ... _wave.html
Jah see on täpselt see mida mõtlesin. Sinu poolt pakutud link andis päris ammendava vastuse
2005 aasta möödasõit mis sellele "Leg Wave" 'le aluse pani
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
retro kirjutas:Kas tänapäeval peaks ikka endiselt uusi piduriklotse paigaldades möksima klotsi tagaosa vasemäärdega kokku vilisemise vältimiseks?
Vaatasin, et klotsi metallosa juba ise vasekarva (Goldfren AD) - miskipärast ei kipu sinna panema lisaks vasemääret mustust koguma.
Samas viliseva klotsi pärast uuesti lahti võtta ka ei viitsiks. Või hoiab see klotse ülevalt suruv plekitükk vilisemise ära?
Mis ajast vedruplekid vilisema on hakanud ?
Kas mitte ei ole klotsi kattematerjal see mis viliseb ?
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
Gornholio kirjutas:Kas mitte ei ole klotsi kattematerjal see mis viliseb ?
Omad kogemused räägivad, et mitte. Vilina/kigina on ära hoidnud 2 asja - õhuke plekk või kiht vasemääret klotsi tagaküljel.
Ilmselt tekib mingi resoneerimine klotsi ja kolvi vahel, mis seda häält põhjustab.
Lihtsalt mõnedel autoklotsidel on juba tagakülg mingi spets kattega kaetud, mis vilisemist ära hoiab. See on olnud ka juhendis siis kirjas, et vasemääret pole vaja.
Olen kah kuulnud, et just need vedruasjad seal hakkavad vilisema.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
retro kirjutas:Gornholio kirjutas:Kas mitte ei ole klotsi kattematerjal see mis viliseb ?
Omad kogemused räägivad, et mitte. Vilina/kigina on ära hoidnud 2 asja - õhuke plekk või kiht vasemääret klotsi tagaküljel.
Ilmselt tekib mingi resoneerimine klotsi ja kolvi vahel, mis seda häält põhjustab.
Lihtsalt mõnedel autoklotsidel on juba tagakülg mingi spets kattega kaetud, mis vilisemist ära hoiab. See on olnud ka juhendis siis kirjas, et vasemääret pole vaja.
Hoidke klotsi keskel olev soon puhas ja ei vilise seal midagi.
willie kirjutas:Oskab keegi soovitada kodulehe tegijat, keeruline ei tule (vist), vajalik asjalik firma, kes oleks suuteline koostööd jätkama ka aastate jooksul. Leht mitmes keeles jne, jne. Põlve otsas tegijatest pole huvitatud, vaja KM kohuslasest ettevõtet. Tänud, kes midagi soovitada oskavad.
-
- Tsikkel: Kawasaki kx 450 f
Kas keegi teab midagi Oore küla krossiradadest(Pärnumaa)?Et kas keegi on sõitnud kumbagil?(2 tükki on) PS!