Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
NS-1 kirjutas:Kas on mõttekas vahetada õli hooaja lõpus või hooaja alguses ? On mingit vahe sellel ? Juhtub selle uue õliga külma talve jooksul midagi ?
isiklikult pooldaks sügisel vahetamist, sest siis ei jöua s**t settida...
muidugi mingisugune degenereerumine öliga toimub talve jooksul aga see on pigem väheoluline võrreldes muu sita settimisega mis vanas ölis tekkida vöib
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Seouke' rumal küsimus, et kas poleks mõttekas vahetada oma '99 aasta Lc4 mingi 250-450 krossika vastu
Miks
Sõidan teisega vähe, miskit 1,5 tuhhi max hooajal ja seda enamasti radadel, kus siniseid vähe ja seoses pere suurenemisega tundub, et sõiduaega jääb veelgi vähemaks.
Talvel on niikui nii käru peal sõit jäärajani
Tänavatsikkel on ka olemas
Krossikat on kergem mudamülkast välja tirida
Pole vaja maksta kindlustust ja ÜV'd
.......
Möhh
Igati mõtekas oleks nii. Arvatavati oleks juhitavus ka parem (kaalu vähem ja amordid peaks krossirattal ikka paremad olema).
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Kui spidoka peal on miilid suurel ja km väikselt, siis odomeetris tiksuvad ikka miilid?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
leko kirjutas:Kui spidoka peal on miilid suurel ja km väikselt, siis odomeetris tiksuvad ikka miilid?
Jah
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Seouke' rumal küsimus, et kas poleks mõttekas vahetada oma '99 aasta Lc4 mingi 250-450 krossika vastu
![]()
Miks![]()
Sõidan teisega vähe, miskit 1,5 tuhhi max hooajal ja seda enamasti radadel, kus siniseid vähe ja seoses pere suurenemisega tundub, et sõiduaega jääb veelgi vähemaks.
Talvel on niikui nii käru peal sõit jäärajani
Tänavatsikkel on ka olemas
Krossikat on kergem mudamülkast välja tirida
Pole vaja maksta kindlustust ja ÜV'd
kui sa sekundeid taga ei aja siis krossikaga samaväärsetel registripillidel - EXC, WR jne - on mõned eelised veel lisaks:
- soovi korral saad poliisi ja TÜV ära teha ja tee peal ka sõita
- amordid ja käiguvahed on hobisõiduks pisut sobivamad.
- el.start jätab rohkem võhma sõidu jaoks
Need mõned lisakilod sa elad üle ... arvab mees, kes pole CZ-st uuemat krossikat kunagi proovinud.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Poiss valas muruniiduki õliaugust meeltesegadushoos mehistelt (1-2l) bensiini sisse.
Kas piisab sellest kui tühjendan kogu jama alt korgi kaudu ära, lasen 1-2 tundi tuulduda ja siis valan uue õli sisse või tuleb midagi drastilisemat ette võtta?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Poiss valas muruniiduki õliaugust meeltesegadushoos mehistelt (1-2l) bensiini sisse.
Kas piisab sellest kui tühjendan kogu jama alt korgi kaudu ära, lasen 1-2 tundi tuulduda ja siis valan uue õli sisse või tuleb midagi drastilisemat ette võtta?
Lase se jama sealt välja ja vala uus õli sisse. Rohkemat pole küll vaja teha. Ise ei viitsiks alt punni maha kangutada, kipuvad kinni jääma, kallaksin lihtsalt tühjaks täitmis avast. Need mootorid on suhteliselt pommikindlad, tuttav lasi kunagi sellisest õli välja ja jättis nõrguma, naine tuli koju ja tõmbas pilli käima ja niitis majaümruse puhtaks, ellu jäi masin Pärast kallati õli sisse ja töötas edasi.
http://www.krracing.ee/
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Osakab keegi Tallinnas soovitada mõistlikku ja usaldusväärset kohta kus lasta 2006a. Toyota Corollat remontida?
Esisillas on mingi ebameeldiv kolks sees ja firmateeninduse kirvest küll enam selga ei tahaks.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Keegi hoorataste tasakaalustamisega ei tegele siin? Või äkki teab keegi kohta kus sellise asjaga hakkama saadakse. Kergeks teeme ise, aga tasakaalustamisega probleeme.
http://www.krracing.ee/
Miks aprilia mx 125 kõrgetel pööretel puterdab täisgaasiga? Liiga palju kütet saab peale?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
leko kirjutas:Kui spidoka peal on miilid suurel ja km väikselt, siis odomeetris tiksuvad ikka miilid?
ei pruugi,äkki on midagi ümber tehtud. mul ninjal oli miili spido,aga odol tiksusid kilomeetrid.võta lihtsalt mingi vahemaa,mida tead ja vaata,kas tuleb sama
Veits "must" küsimus, aga...
Kuhu satuvad eestis kõik matsu pannud tsiklid. Lehest muud ei loegi, aga toorikuks ei suuda ühtegi leida?
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
-Piilu- kirjutas:Veits "must" küsimus, aga...
Kuhu satuvad eestis kõik matsu pannud tsiklid. Lehest muud ei loegi, aga toorikuks ei suuda ühtegi leida?
Mõned satuvad sinna: http://www.weby.ee/auction_items/8097
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Suuremad firmad kuhu kindlustused avariilisi autosid veavad on:
Moneklar
Plusmerk
AMJ Autoäri OÜ
Ma usun, et tsiklid lähevad samadesse kohtadesse.

Oskab keegi soovitada korstnapühkijat Tallinnas?
Guugeldades saab hulga nimesid - numbreid, aga on kellelgi mõnega ka isiklik kogemus?
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
torupill kirjutas:Oskab keegi soovitada korstnapühkijat Tallinnas?
Guugeldades saab hulga nimesid - numbreid, aga on kellelgi mõnega ka isiklik kogemus?
Pepe - Mossemees
Kas ainult mulle tundub või on macintosh jõhkralt tark ja asjalik inimene? Äkki paneks ta presidendiks või midagi? Või siis mitte?
Nigga kirjutas:Kas ainult mulle tundub või on macintosh jõhkralt tark ja asjalik inimene? Äkki paneks ta presidendiks või midagi? Või siis mitte?
Mina oleks küll hääletanud!
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Nigga kirjutas:Kas ainult mulle tundub või on macintosh jõhkralt tark ja asjalik inimene? Äkki paneks ta presidendiks või midagi? Või siis mitte?
Peen iroonia, poleks osanud ise nii osavalt öeldagi.
Kas keegi astus sulle varba peale või mõlgutad niisama põnevaid ning huvitavaid mõtteid õhtustel üksildustundidel? Või siis jälle mitte?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Miks ka mitte , igatahes asjalikum kui see kuivik kikilips. Ja ehk pole naine ka talle pähe istunud.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Nigga kirjutas:Kas ainult mulle tundub või on macintosh jõhkralt tark ja asjalik inimene? Äkki paneks ta presidendiks või midagi? Või siis mitte?
Peen iroonia, poleks osanud ise nii osavalt öeldagi.
Kas keegi astus sulle varba peale või mõlgutad niisama põnevaid ning huvitavaid mõtteid õhtustel üksildustundidel? Või siis jälle mitte?
Ma väga vabandan, poeks üldse iroonitsenud, kui oleks teadnud, et sinu konditsioon niivõrd raske ja kaugelearenenud on. Keegi polegi sulle varba peale astunud, sul on hoopis palk p....s. Tunnen kaasa.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=534006#p534006
Täitsa perses kus mehed on ikka sügisega tigedaks läinud. Esmaspäeva hall õhtupoolik ja igas teemas tõmmatakse saagidel juba kepsud kotti
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
täiskuu värk
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Täitsa perses kus mehed on ikka sügisega tigedaks läinud. Esmaspäeva hall õhtupoolik ja igas teemas tõmmatakse saagidel juba kepsud kotti
Hommikul olin küll ja ebaõiglaselt, ja andsin mõnelegi mööda kõrvu, kes seda ära polnud teeninud. No, ausalt, enam pole. Nüüd naeran.
Aga kui keegi tuleb tüli norima siis annan kuuekordselt tagasi ja saag saab undama täiega. Või nagu ütles Yerba: Ei peata seda siis ei puu ega maa.
Näiteks otsustas Nigga vana asja üles kaevata (kusjuures nagu alati, temaga polnud keegi algselt kohe vestelnud). Nagu vanasõna ütleb, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja.
Ma siis nüüd tegelengi selllega, et kougin Nigga silma peast välja (esialgu küll palki p....t, mis teada hirmasti vaevama pidi aga peatselt jõuame ka selle silma asjani).
macintosh kirjutas:mart211 kirjutas:Täitsa perses kus mehed on ikka sügisega tigedaks läinud. Esmaspäeva hall õhtupoolik ja igas teemas tõmmatakse saagidel juba kepsud kotti
Hommikul olin küll ja ebaõiglaselt, ja andsin mõnelegi mööda kõrvu, kes seda ära polnud teeninud. No, ausalt, enam pole. Nüüd naeran.
Aga kui keegi tuleb tüli norima siis annan kuuekordselt tagasi ja saag saab undama täiega. Või nagu ütles Yerba: Ei peata seda siis ei puu ega maa.
Näiteks otsustas Nigga vana asja üles kaevata (kusjuures nagu alati, temaga polnud keegi algselt kohe vestelnud). Nagu vanasõna ütleb, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja.
Ma siis nüüd tegelengi selllega, et kougin Nigga silma peast välja (esialgu küll palki persest, mis teada hirmasti vaevama pidi aga peatselt jõuame ka selle silma asjani).
Ei mul vahet ei ole mille pärast, ega ma kurdagi. Tööl on nii sigaigav, vähemalt on midagi lugeda
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
On kellelgi kogemusi tööriistakuuri vundamendiga? Mida sinna panna alla, kui sügavale? 2x2,5m kuur.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Vapsik kirjutas:On kellelgi kogemusi tööriistakuuri vundamendiga? Mida sinna panna alla, kui sügavale? 2x2,5m kuur.
Tee vaiadele, kõige vähem jama. Ostad kruvivaiad ja keerad maasse.
Üldiselt sooviten selliseid küsimusi arutada http://www.ehitusfoorum.com, seal on seda üsna pikalt ja põhjalikult käsitletud.