Ei osanud muude kohta postitada. Nii et alustan siit.
Ratas kukkus: tekkisind mõned pisi iluvead. Plastmass ärakraabitud, mõnes kohas ka värv. Äkki keegi oskab mõnda kohta/meistrit soovitada, kes võiks asja vaadata?
Hei, tartu tsiklinaised ja -mehed, kes hindavad rahulikku sõitu (maanteel max 95km/h), täna 18.30 plaanis polecatiga sõita Elva paisjärve äärde!
Kohtume 18.30 Võru tn Uno x-is
marju
Mis teete seal? Tuleks ka sõitma aga kui te lähete lihtsalt paisjärve vaatama siis nagu minu jaoks pointles. Olen ise aastaid elvas eland ja seda järve kõriauguni näind ja seal ujumas käind.
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
tere. olen värske tsikli omanik. esimene tsikkel mul siis. Honda mtx 125R. musta värvi punase istmega. täna anne silla peal keegi baigiga tõstis käppa, mul oli isa lenksus siis tõi koju tsiklit kuna mul lube pole veel. aga varsti ka load ja siis on 1 tsiklimees tartus juures.
Olen siis ka põhimõtteliselt värske tsikliomanik FZS 600 Yamaha. Liiklen ka ikka põhiliselt Tartus ja sõidan ka Ida-Viru ja Tartu vahet
Nii et kui keegi peaks Ida poole sõitma siis andku endast aga märku mitmekesi on ikka huvitavam sõita
Ja mina käisin ka Õnneka käe all õppimas, A ja B.
Nüüd paar linna sõitu ka tehtud ja esimene kärbes juba silmas käinud ja esimene stop nupu juhus juba olnud (et ei oska käima panna).
Paar korda juba teisi rattureid tervitada ka saanud.
Täna s.o 19.05.2008.a kell 18.30 on plaan minna sõitma (kuhu konkreetselt paneme paika kohapeal), koguneme Võru tn. Uno X tanklas, kes viitsivad ja tahavad
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Täna s.o 19.05.2008.a kell 18.30 on plaan minna sõitma (kuhu konkreetselt paneme paika kohapeal), koguneme Võru tn. Uno X tanklas, kes viitsivad ja tahavad
Marsuut selgub kohapeal?
Enda osalus veel lahtine, võimalik et pean autot teenindusest ära tooma 7 paiku.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.