Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Re: Rumalad küsimused
Punast kärbseseent leidub küllaga meie metsades, mine ja krõbista.
Sama koerapöörirohuga.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Oi jaa olen nüüd narkar pole teinud ühtegi narkootikumi
Tundub imelik karistus taime eest... no jah olen vist ainukene kes nii mõtleb. Aga pmts jah iga inimene teeb kokkuvõttes seda mis tahab ega seadus ei keela.
Narkarid jäävad narkariteks, alkohoolikud alkohoolikuteks ja korstnad suitsema
delta tetrahydrocannabinol on "see" aine. Taimedest saadakse ka teisi narkootilisi aineid.
Paljud taimed võivad ka tappa. Sorry, juba arvasin, et oled mõni narkoaktivist. Nakoaktivist on nõus lausa plakatiga tänavale oma nõudmisi esitama tulema. Sa ei ole üksi. Igasugu feministid, šovinistid lomaõiguslased, kannatan välja ja mõnikord nendega isegi nõus aga narkoaktivistiga küll nõus ei ole. Siinkohal ei ole väga tähtis isiklik kogemus, vaid see, millise inimesega juhuslikult tänaval pead silmitsi seisma või mis olekus ühte või teist liiklusvahendit juhitakse. Kui ganjakass kätte saab, siis on suht nutune.
udupeenike kirjutas:Kus saab norm hinnaga tsiklit pesta Tallinnas?
Ülases, vana Bikers pubi juures on üks vennasrahvuse pesula. Mul teevad tavaliselt 5-7 eurikuga ära. Käsitsi ja mõõduka survepesuga. Normaalsed tüübid on.
extremist kirjutas:Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.
Vaata pirnide watid ka üle
Varsta tarvikute ja siis on pikal tänaval sinisalo pood. GBF kummikeskuses on ka.
Kus ja mis hinnaga oleks võimalik lasta kopeerida garaaži võtit? Tegemist on vana nn. aida võtme või Buratiino võtmega.
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Pan kirjutas:Kus ja mis hinnaga oleks võimalik lasta kopeerida garaaži võtit? Tegemist on vana nn. aida võtme või Buratiino võtmega.
Olin ise paar kuud tagasi sama probleemi ees. Käies kõik kohad läbi lubas lõpuks üks vend Tallinnas Eks Kaubamajas mulle selle võtme 25€ ära teha. Lõin käega ja tegin ise. Keerab ilusti ja kõik vinks vonks.
Saada mulle võtmest pilt. Viskan pilgu peale ja kui arvan asjast hästi siis võin ka ise selle võtme sulle mingi sümboolse hinna eest teha
Räägime maili teel edasi kui huvi on.
siim.lekko@gmail.com
eks selle votme valmistamine on jah jama votme pinkitesse need ei mahu ja toorikuid pole.aga tuleb ise vastavad raud detailid kokku keevitada ja siis relakas k2tte,suurem liigne osa eemaldada ja siis hakata proovima ja viiliga j2rjest t2psemaks ajama.kui viitsid veel luku ka maha votta siis eriti lihtne vaadata kust mida vaja maha viilida.olen ise ka paar votit teinud ja tegin tunduvalt luhema ja v2iksema peaga, et tsikliga soites ka tasku 2ra mahuks.
-
- Tsikkel: ---
Kuidas oma postitusele pilti lisada saab? Enda arust tegin sama nagu kirjas, aga tulemus ikka null.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
udupeenike kirjutas:Kuidas oma postitusele pilti lisada saab? Enda arust tegin sama nagu kirjas, aga tulemus ikka null.
Kirjuta; "[img]NetisOlevaPildiLink[/img]".
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
reinz kirjutas:extremist kirjutas:Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.
vaheta pirn ära
kiiresti vilkumine ongi selleks et märkaksid et midagi on valesti suunatuledega ehk siis pirn katki vms
Pirnid vahetatud, vatid ja voldid paigas, ikka vilgub kiiremini.
millise pc programmiga ülemused tööde tunde kalkuleerivad,et välja arvutada kui palju inimesel millegi tegemiseks aega kulub
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:millise pc programmiga ülemused tööde tunde kalkuleerivad,et välja arvutada kui palju inimesel millegi tegemiseks aega kulub
üldjuhul MS excel ma pakun
extremist kirjutas:reinz kirjutas:extremist kirjutas:Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.
vaheta pirn ära
kiiresti vilkumine ongi selleks et märkaksid et midagi on valesti suunatuledega ehk siis pirn katki vmsPirnid vahetatud, vatid ja voldid paigas, ikka vilgub kiiremini.
sel juhul on kuskil ikka kala sees, huupi pakuks releed
extremist kirjutas:reinz kirjutas:extremist kirjutas:Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.
vaheta pirn ära
kiiresti vilkumine ongi selleks et märkaksid et midagi on valesti suunatuledega ehk siis pirn katki vmsPirnid vahetatud, vatid ja voldid paigas, ikka vilgub kiiremini.
Kui üks pirn ei tööta, siis kontrolli juhtmeid ja ühendusi(eeldusel et pirn on korras). Kui 4 pirni kõik kiirelt vilguvad, siis võib küll relee olla. Kuid usun, et juhe kuskilt lahti.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!
müristaja kirjutas:Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!
ma miskipärast arvan et seda kollasust välja ei poleeri
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
reinz kirjutas:müristaja kirjutas:Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!
Ega ma niisama ei küsiks. Ikka pidavat saama välja selle mingi 2000ndese vesilihviga! Aga kus?
müristaja kirjutas:reinz kirjutas:müristaja kirjutas:Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!
Ega ma niisama ei küsiks. Ikka pidavat saama välja selle mingi 2000ndese vesilihviga! Aga kus?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Müristaja- mul oli kokkupuude sama probleemiga omal ajal passati tuledega, siis ostsin lihtsalt mingist autolaost uued aftermarketi tuled vanas rahas mingi 1200 eegi eest. Uurisin ka margifoorumist seda poleerimise asja kuid lähenesin lihtsamalt asjale.
vaata ntx ladu24.ee
Ehk oli abiks.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Kas Eestis ka kuskil Nitro kiivritele visiire müüakse. (Nitro n200 kiiver on). Või saab ainult tellida välismaalt?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
elbastardo16 kirjutas:Kas Eestis ka kuskil Nitro kiivritele visiire müüakse. (Nitro n200 kiiver on). Või saab ainult tellida välismaalt?
Velt Motocentris Tondil olid Nitro kiivirid minumeelest müügil ja Motobox koplis müüs ka neid, uuri nende käest.
Kas on rehvidel võimalik tuvastada ka valmistamise aega?
Nimelt kasut rehvide puhul olena täheldanud, et paljudel müüjatel on rehvi visuaalsel vaatlusel/katsudes võimalik tuvastada väga kõva konsistentsi=aastaid seismist. Olen käinud vaatamas! Just selliste müüjate puhul kes hulgim kusagilt euroopa "prügikatelt" neid toovad.
Ise ilmselt sellise kauba õnge ei lähe. Väike mure on aga nende pärast kes nagu ei teagi mida ostavad ja mustri järgi ainult valivad, sellega oma elu tõsiselt ohtu seades. Ja neid on palju.
KKKKKK kirjutas:Kas on rehvidel võimalik tuvastada ka valmistamise aega?
Nimelt kasut rehvide puhul olena täheldanud, et paljudel müüjatel on rehvi visuaalsel vaatlusel/katsudes võimalik tuvastada väga kõva konsistentsi=aastaid seismist. Olen käinud vaatamas! Just selliste müüjate puhul kes hulgim kusagilt euroopa "prügikatelt" neid toovad.
Ise ilmselt sellise kauba õnge ei lähe. Väike mure on aga nende pärast kes nagu ei teagi mida ostavad ja mustri järgi ainult valivad, sellega oma elu tõsiselt ohtu seades. Ja neid on palju.
Rehvidel peaks peal kirjas olema kuu ja aasta millal rehv valmistatud on.
Vabandust, õige jah, kirjas on nädal ja aasta, mitte kuu ja aasta
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
DOT tähise järel on kirjas nädal ja aasta. http://en.wikipedia.org/wiki/Tire#Markings
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Rehvidel on kirjas nädal ja aasta, millal nad on valmistatud. See on neljakohaline number enne DOT märgistust.
Näiteks 4106 tähendab 41 nädal aastal 2006.
No see kes rehvi mustri järgi valib, ei väärigi ju head rehvi Mida rohkem mustrit, seda kõvema seguga rehv(üldiselt), näiteks Pilot Road, Roadtec Z6, BT020. Need on ühed kõvemad sport-touring rehvid mida mina olen näinud(olenemata aastast). Ja rehvi "kehtivus aeg" on üldjuhul ca 6 aastat. Temperatuurid on need mis võivad rehvi muredaks teha. Kõige vanem rehv on mul all olnud aastast 2004, töötas sama hästi kui 2010 aasta sama rehv.