Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 186 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Vint »

Punast kärbseseent leidub küllaga meie metsades, mine ja krõbista. :mrgreen:
Sama koerapöörirohuga.

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas extremist »

Oi jaa olen nüüd narkar (lol) pole teinud ühtegi narkootikumi
Tundub imelik karistus taime eest... no jah olen vist ainukene kes nii mõtleb. Aga pmts jah iga inimene teeb kokkuvõttes seda mis tahab ega seadus ei keela.
Narkarid jäävad narkariteks, alkohoolikud alkohoolikuteks ja korstnad suitsema :bsmile:

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

delta tetrahydrocannabinol on "see" aine. Taimedest saadakse ka teisi narkootilisi aineid.

Paljud taimed võivad ka tappa. Sorry, juba arvasin, et oled mõni narkoaktivist. Nakoaktivist on nõus lausa plakatiga tänavale oma nõudmisi esitama tulema. Sa ei ole üksi. Igasugu feministid, šovinistid lomaõiguslased, kannatan välja ja mõnikord nendega isegi nõus aga narkoaktivistiga küll nõus ei ole. Siinkohal ei ole väga tähtis isiklik kogemus, vaid see, millise inimesega juhuslikult tänaval pead silmitsi seisma või mis olekus ühte või teist liiklusvahendit juhitakse. Kui ganjakass kätte saab, siis on suht nutune.

Viimati muutis skulptor, 14 Aug 2011, 00:56, muudetud 3 korda kokku.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

udupeenike kirjutas:

Kus saab norm hinnaga tsiklit pesta Tallinnas?

Ülases, vana Bikers pubi juures on üks vennasrahvuse pesula. Mul teevad tavaliselt 5-7 eurikuga ära. Käsitsi ja mõõduka survepesuga. Normaalsed tüübid on.

extremist kirjutas:

Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.

Vaata pirnide watid ka üle ;)

Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

rakveres on mingeid poode kus oleks hea valik krossikiivreid?

Pilt
Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Ega seal eriti peale http://www.varsta.ee/ motopoode pole.

Jorma

Lugemata postitus Postitas Jorma »

Varsta tarvikute ja siis on pikal tänaval sinisalo pood. GBF kummikeskuses on ka.

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Lugemata postitus Postitas Pan »

Kus ja mis hinnaga oleks võimalik lasta kopeerida garaaži võtit? Tegemist on vana nn. aida võtme või Buratiino võtmega.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.
Kasutaja avatar

leko
Tsikkel: väike RR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas leko »

Pan kirjutas:

Kus ja mis hinnaga oleks võimalik lasta kopeerida garaaži võtit? Tegemist on vana nn. aida võtme või Buratiino võtmega.

Olin ise paar kuud tagasi sama probleemi ees. Käies kõik kohad läbi lubas lõpuks üks vend Tallinnas Eks Kaubamajas mulle selle võtme 25€ ära teha. Lõin käega ja tegin ise. Keerab ilusti ja kõik vinks vonks.

Saada mulle võtmest pilt. Viskan pilgu peale ja kui arvan asjast hästi siis võin ka ise selle võtme sulle mingi sümboolse hinna eest teha
Räägime maili teel edasi kui huvi on.
siim.lekko@gmail.com

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

eks selle votme valmistamine on jah jama votme pinkitesse need ei mahu ja toorikuid pole.aga tuleb ise vastavad raud detailid kokku keevitada ja siis relakas k2tte,suurem liigne osa eemaldada ja siis hakata proovima ja viiliga j2rjest t2psemaks ajama.kui viitsid veel luku ka maha votta siis eriti lihtne vaadata kust mida vaja maha viilida.olen ise ka paar votit teinud ja tegin tunduvalt luhema ja v2iksema peaga, et tsikliga soites ka tasku 2ra mahuks.

Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

Kuidas oma postitusele pilti lisada saab? Enda arust tegin sama nagu kirjas, aga tulemus ikka null.

Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

udupeenike kirjutas:

Kuidas oma postitusele pilti lisada saab? Enda arust tegin sama nagu kirjas, aga tulemus ikka null.

Kirjuta; "[img]NetisOlevaPildiLink[/img]".

Nobody is perfect, except me and my monkey!

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas extremist »

reinz kirjutas:
extremist kirjutas:

Suunas on mul 4 pirni ja tõesti on 1 läbi. Olen pirni välja võtnud ja suunatule üldse lahti ühendanud aga ikka vilgub kiiremini.

vaheta pirn ära :wack:
kiiresti vilkumine ongi selleks et märkaksid et midagi on valesti suunatuledega ehk siis pirn katki vms

Pirnid vahetatud, vatid ja voldid paigas, ikka vilgub kiiremini.

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

millise pc programmiga ülemused tööde tunde kalkuleerivad,et välja arvutada kui palju inimesel millegi tegemiseks aega kulub

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

426f kirjutas:

millise pc programmiga ülemused tööde tunde kalkuleerivad,et välja arvutada kui palju inimesel millegi tegemiseks aega kulub

üldjuhul MS excel ma pakun :D

Pilt
Kasutaja avatar

reinz

extremist kirjutas:
reinz kirjutas:
extremist kirjutas:

kiiresti vilkumine ongi selleks et märkaksid et midagi on valesti suunatuledega ehk siis pirn katki vms

sel juhul on kuskil ikka kala sees, huupi pakuks releed

Pilt

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

extremist kirjutas:
reinz kirjutas:
extremist kirjutas:

Kui üks pirn ei tööta, siis kontrolli juhtmeid ja ühendusi(eeldusel et pirn on korras). Kui 4 pirni kõik kiirelt vilguvad, siis võib küll relee olla. Kuid usun, et juhe kuskilt lahti.

Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!

Drop a gear and disappear...
Kasutaja avatar

reinz

müristaja kirjutas:

Kus Tallinnas poleeritakse auto esitulede klaase? Klaasid ise on plastikust ning on tõmbunud matiks ja kollakaks!

ma miskipärast arvan et seda kollasust välja ei poleeri :|

Pilt
Kasutaja avatar

müristaja

reinz kirjutas:
müristaja kirjutas:

Ega ma niisama ei küsiks. Ikka pidavat saama välja selle mingi 2000ndese vesilihviga! Aga kus?

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

müristaja kirjutas:
reinz kirjutas:
müristaja kirjutas:

Ega ma niisama ei küsiks. Ikka pidavat saama välja selle mingi 2000ndese vesilihviga! Aga kus?

http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m ... oleerimine

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Müristaja- mul oli kokkupuude sama probleemiga omal ajal passati tuledega, siis ostsin lihtsalt mingist autolaost uued aftermarketi tuled vanas rahas mingi 1200 eegi eest. Uurisin ka margifoorumist seda poleerimise asja kuid lähenesin lihtsamalt asjale.

vaata ntx ladu24.ee

Ehk oli abiks.

Kasutaja avatar

müristaja

Suur tänu!!! Smartservice saab vist abiks olla :bsmile:

elbastardo16
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000

Lugemata postitus Postitas elbastardo16 »

Kas Eestis ka kuskil Nitro kiivritele visiire müüakse. (Nitro n200 kiiver on). Või saab ainult tellida välismaalt?

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

elbastardo16 kirjutas:

Kas Eestis ka kuskil Nitro kiivritele visiire müüakse. (Nitro n200 kiiver on). Või saab ainult tellida välismaalt?

Velt Motocentris Tondil olid Nitro kiivirid minumeelest müügil ja Motobox koplis müüs ka neid, uuri nende käest.

Yaaa-maaa-haaa......

KKKKKK
Tsikkel: XJR 1300
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas KKKKKK »

Kas on rehvidel võimalik tuvastada ka valmistamise aega?
Nimelt kasut rehvide puhul olena täheldanud, et paljudel müüjatel on rehvi visuaalsel vaatlusel/katsudes võimalik tuvastada väga kõva konsistentsi=aastaid seismist. Olen käinud vaatamas! Just selliste müüjate puhul kes hulgim kusagilt euroopa "prügikatelt" neid toovad.
Ise ilmselt sellise kauba õnge ei lähe. Väike mure on aga nende pärast kes nagu ei teagi mida ostavad ja mustri järgi ainult valivad, sellega oma elu tõsiselt ohtu seades. Ja neid on palju.

Kasutaja avatar

argo
Tänanud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

KKKKKK kirjutas:

Nimelt kasut rehvide puhul olena täheldanud, et paljudel müüjatel on rehvi visuaalsel vaatlusel/katsudes võimalik tuvastada väga kõva konsistentsi=aastaid seismist. Olen käinud vaatamas! Just selliste müüjate puhul kes hulgim kusagilt euroopa "prügikatelt" neid toovad.
Ise ilmselt sellise kauba õnge ei lähe. Väike mure on aga nende pärast kes nagu ei teagi mida ostavad ja mustri järgi ainult valivad, sellega oma elu tõsiselt ohtu seades. Ja neid on palju.

Rehvidel peaks peal kirjas olema kuu ja aasta millal rehv valmistatud on.

Vabandust, õige jah, kirjas on nädal ja aasta, mitte kuu ja aasta :wack:

Viimati muutis argo, 16 Aug 2011, 14:54, muudetud 1 kord kokku.

| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

DOT tähise järel on kirjas nädal ja aasta. http://en.wikipedia.org/wiki/Tire#Markings

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

KKKKKK kirjutas:

Rehvidel on kirjas nädal ja aasta, millal nad on valmistatud. See on neljakohaline number enne DOT märgistust.
Näiteks 4106 tähendab 41 nädal aastal 2006.

Honda Transalp

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

KKKKKK kirjutas:

No see kes rehvi mustri järgi valib, ei väärigi ju head rehvi :D Mida rohkem mustrit, seda kõvema seguga rehv(üldiselt), näiteks Pilot Road, Roadtec Z6, BT020. Need on ühed kõvemad sport-touring rehvid mida mina olen näinud(olenemata aastast). Ja rehvi "kehtivus aeg" on üldjuhul ca 6 aastat. Temperatuurid on need mis võivad rehvi muredaks teha. Kõige vanem rehv on mul all olnud aastast 2004, töötas sama hästi kui 2010 aasta sama rehv.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”