Täna statikas käis väike teema läbi.. et minna kuskile grillima
Ideed..................ettepanekud
Meil ju asi lihtne- karjata aeg maha ja paku koht kah. Küll keegi ikka kohale ilmub. Ainult ajavaru tuleb anda. Isegi olen pea-aegu hakanud mõningaid väljasõite läbikukkunuks kuulutama, kui viimasel hetkel keegi kohale veereb... Seega- teata, millal sobib ja andke minna! Mind ärge oodake- ma põrkan koos roheliste mehikestega metsas ringi
Vabandan ette ja taha rämedalt off-topic postituse eest, aga kas leidub siin kedagi, kel oleks ülevaade Rakvere kaubanduspindade renditurust? Teema edasise läbustamise huvides kontakteeruks ES.
väga kift. Kas see tööpäevadel kl 19 statoili tankla juures kehtib veel? Teeks ka ühe sõidu ja vaataks mis inimesed on.. ma njuubi. Mis plaan on? Kaua läheb, pikk matk jne..?
Liituks kah mõnikord Teiega kui siit poolamaalt ükskord tagasi eestisse jõuan ja ratta selga saan:) Ma igaks juhuks küsin ega keegi 26-dal mail Tartusse ei sõida et ootaks liitlasi (lootuses et on hea ilm)
Mõtlesin et puhkus justkui vaba aeg endale ..aga hui.
Töö töö ja ainult töö.(selle sita kunde juures kes ei maksa ju) Võrr vist juba roostetab garaasi all,, kas lesta rasva järgi ei jäänud? ma määriks keti ära
Asi kehtib kuigi jahedate ilmade tõttu on viimati vähe tsikleid liikumas.
Kui keegi pole eelnevalt mingit kindlat kohta välja käinud siis viimane kohale jõdnud mees ütleb kuhu minek tavaliselt kuni 100 km
R tüüpi superbikede jaoks on teedevalitsus palju üllatusi külvanud ja külm asfald teeb ka oma töö.
mom on jah tervislikum oodata kui se kiviklibu ära koristatakse ja asfalt soe , selliste oludega oleks teistele ohtlik rivis liigelda
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
kas lesta rasva järgi ei jäänud? ma määriks keti ära
Praegu lest veel suht lahja aga augustikuisest lestast jagub vast ka keti määrimiseks
417 kirjutas:
R tüüpi superbikede jaoks on teedevalitsus palju üllatusi külvanud ja külm asfald teeb ka oma töö.
mom on jah tervislikum oodata kui se kiviklibu ära koristatakse ja asfalt soe , selliste oludega oleks teistele ohtlik rivis liigelda
Altja tee oli selles suhtes tõsine katsumus, höövliga oli asfalti laotatud ja sellist peenikest puru kõik kohad täis. Ega seda nüüd ära korjama keegi ei hakka, ühelt maalt lihtsalt sõidetakse pealt minema, suurema liiklusega teedel kaob see kiiremini, väiksemate ja vähema liiluse korral võtab rohkem aega.
No nii..., mis tänased plaanid rahval on? Ilm lausa muhe ja igasugu üritusi ka üle eesti, näiteks Motokrants Raplas, supermoto Aravetel, Tapal pidi veel miski autokross olema.
Teeks ühed kiired plaanid!
Ma sätin end kella 11-ks Statoli!
Tapal autokross algusega kell 14.30. Võistlejate paraad läbi linna 11.30.
(kurat tagantjärele mõeldes , oleks võinud tsikliparaadi nendega koos teha. Ikkagi tehnika rahvale vaatamiseks)
Kas on huvilisi Yamaha keskuse testipäevale mineku osas? Kuna omal plaanis minna aga linnast vähe kola vaja peale võtta siis lähen neljal rattal. Rakverest tallan minema kella 13-14 vahel.
Vat kurja, mehed ajasid kala isu peale ja me siis läinud ka kala sööma. Seda aga keegi maininud pole, et kala oli juba otsas ja koht kinni sõida 100 kilti kala järgi, külmeta oma tagument küljest ära ja lõpuks leidsime ennast ikka vanas Viitna šašlõkkiputkas sest ei saanud isegi teevett seal kalurite kandis. Võsul ka kõik kohad kinni- grilli ukse ees ootasime ja vaatasime kutsikasilmadega läbi klaasi... tüdruk tegi ukse lukust lahti.. ja teatas, et nüüd pannakse koht kinni
aga nohh... teine kordki
Teadmiseks mootoratturhiirtele järgmiseks korraks: startisin sealt parklast eile viimasena kui maja hoovist lendas välja sigasuur hundikoer.(suund sirget minule )
Ei vaadanud mina enam peeglisse, mõte käis peast läbi küll et nüüd pükstega õmbleja juurde:)
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.