Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Ei ole üldse vastu, kui vintsile eluvaimu sisse saame. Kuzmitz, kas Salvokelk on selleks ajaks löögivalmis? Või peaks ehk hoopis pisikese linnamaasturite sõidu tegemaSerengeti kirjutas:Boob ja Kuzmitz pakkumine selline et äkki minna see laupäev autodega natuke mutta kas poligonile või kuhugi sinna kanti? On aega? Vaja G mersut katsetada ja trenni teha kevad sõiduks. Teil seal igasugu radai teada

Teavitasin kodanik Serengetit ES-iga ja nüüd ütlen avalikult, et Salvokas toetub mul veel teadmata aja pukileboob kirjutas:Ei ole üldse vastu, kui vintsile eluvaimu sisse saame. Kuzmitz, kas Salvokelk on selleks ajaks löögivalmis? Või peaks ehk hoopis pisikese linnamaasturite sõidu tegemaSerengeti kirjutas:Boob ja Kuzmitz pakkumine selline et äkki minna see laupäev autodega natuke mutta kas poligonile või kuhugi sinna kanti? On aega? Vaja G mersut katsetada ja trenni teha kevad sõiduks. Teil seal igasugu radai teada

-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Mina hakkan praegu Rakverre liikuma kaherattalisega, et sõbra metsa vaatama minna, pidi olema huvitavtedre kirjutas:Rakvere mehed, andke teada millal ja kus kokkusaamine, tuleks punti. Tulen 2-rattalisega.

Helista, kui tahad kaasa tulla...
Ei taha, kuna tegemist on ju bikeri kasutajatega, ja peale autode on metsas ju ka kaherattalisedmella kirjutas:neljarattalise teemat kusagil mujal teemas või foorumis ei taha arutada?

-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Mätas kisub kuivaks
, loodus tõmbab. Tekkis mõte pühapäeval 15.04. teha üks matk Ida-Virusse Aidu karjääri. Liikumist alustaks Rakvere Statoili Näpi tanklast (Rakverest välja sõites Narva poole) umbes 11 mööda kruusateid. Ca 45 km kohale jõudmiseks marsruudil Näpi-Põlula-Sirtsi-Maidla.
Orienteeruvalt 12 oleks Maidla mõisa juures, seal saab poest veel soovi korral juua-süüa ja siis sukelduks segipööratud maastikku kaema. Pori, p..ka ja kive peaks jaguma.
Eriti soovitaks sambla-sõpradele silmaringi avardamiseks, näeksite mis lagastamine Eestimaal toimub.
Kindlad tulijad andke privasse teada.

Orienteeruvalt 12 oleks Maidla mõisa juures, seal saab poest veel soovi korral juua-süüa ja siis sukelduks segipööratud maastikku kaema. Pori, p..ka ja kive peaks jaguma.
Eriti soovitaks sambla-sõpradele silmaringi avardamiseks, näeksite mis lagastamine Eestimaal toimub.
Kindlad tulijad andke privasse teada.
Info sai ilusti kätte.toim kirjutas:tekkis mõte pühapäev 22.04 veidi sõita männikul
kell 12 tellismaja juures
seekord vast tolmuvaba
edit: samas testib ka kuidas endurolist funkab
Männiku klassiks võiks olla cross või mis? Selle raskema rattaga ja pooliku rehviga ei saa ma seal sõidetud või õigemini seda ei naudi sellise varustusega.
pühapäev ja männiku kõlab hästi.
kuid kas mingeid huvitavamaid radasid ei viitsi keegi välja mõelda (ma ise ei viitsi) - seda offroadi ringi sõita on suht nüri... ja mul natuke raske ratas kaa selleks...
eelmine aasta erdamad mälestused on "gaasitrassi avastamine" ja "kuusalu polügon" ...midagi selles stiilis...
kuid kas mingeid huvitavamaid radasid ei viitsi keegi välja mõelda (ma ise ei viitsi) - seda offroadi ringi sõita on suht nüri... ja mul natuke raske ratas kaa selleks...
eelmine aasta erdamad mälestused on "gaasitrassi avastamine" ja "kuusalu polügon" ...midagi selles stiilis...
Viimati muutis vihtla, 20 Apr 2007, 20:03, muudetud 1 kord kokku.
Selle ürituse fotod on siin: http://kanajuurika.isiklik.net/20070513/Moderaator kirjutas:Kohtume siis kell 13 Võru tänava lõpus olevas Statoilis. Kui sobib. See ,mis Tartu linna piiri lähedal.
Seekord siis Variku metsa ei sattunud ,hoopis kaitseväe õppusel Kevadtorm sai käidud. Teed olid küll kinni pandud ,kuid kuidagi õnnestus sattuda suletud alale üht metsateed pidi. Piirkond oli igati tore metsasõidu huvilistele. Tehnikat ja sõjamehi oli metsas kõvasti ja oli mida vaadata. Lisaks sellele tegi härra Kanajuurikas krossirajal mõned ringid.
Variku metsa siis varsti.
Variku metsa siis varsti.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.