Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
Re: Mõningad pildid 26.04.08 kogunemisest
kollane allveelaev kirjutas:Tere , vabandage, et nii kaua aega läks. Panin mõned pildid ülesse, mis KK hoovis tehtud sai.Alloleval lingil klikkides saab neid näha.
Tervitades kõiki osalejaid.
Naljakas aga millegi pärast pole näha pilte
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Keegi pühapäeval Tagadi restauraatorite päevale (Kurtna vanatehnika laat ühesõnaga) ka plaanib minna? Ise lähen, kellaaeg veel lahtine aga tahaks varakult kohal olla, seega hiljemalt 8 võiks minema panna!
-
- Kontakt:
10.-ndal Tartusse kevadet kuulutama minejaid on? Endal plaanis reedel 18-19 ajal juba Tartu poole minna, kuigi mitte Annimatsile. Kuid kes tahab ühineda Tartuni, andku märku!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
motolammutus kirjutas:idasõõr on kujunenud krossikate ja atv-de ürituseks kahjuks!
customi mehed sinna ei tule
Päris karm laks???
Rakvere kroomi mehed on nii kanged taadid, et sõidavad enduro raja ka lõdva randmega läbi..., peaasi, et kiirused üle 140-ne ei lähe Pärast lihtsalt poleerivad ühe päeva kauem...
aga ehk keegi seletab, milles uba on...
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
mina plaanin ka minna,võtan isegi seljakoti kaasa, esmakordselt!!

Nu raiped, pisikest äratust vaja vist? Viimased päevad kuidagi Statoil tühjavõitu..
Reedeks lubab EMHI päris pandavat ilma. Kuidas oleks vähe pikema kaherattaliste riviga näiteks "naabermaakonda" õhtust sööma minna (purks,pelmeenid..or somsing).
Kui see nüüd väga hullu postitusena paistab siis väitke vastu, kustutan kone postituse..
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
maiasmokk kirjutas:Kuidas oleks vähe pikema kaherattaliste riviga ---
Kui see nüüd väga hullu postitusena paistab siis väitke vastu
Väidan, et vägagi õige postitus kui muidugi ilm soosib.
Käisin meil siin poodide vahel otsimas ühte kindlat õli ja kui leidsin siis müüa tagasihoidlikult päris kas ma tsikli "bling" jupides olen ka huvitatud. Lõi paar katalogi letti ja ma imestusega avastasin, et neil on võimalik tuuninguvärki tellida nii kroomidele kui muu tsiklipargile (sumpad, peeglid, suunad, sadulakotid ja kohvrid, laibakad, rutskad ja jalatoed ja kõik muu). Tegemist on siis Varsta poega mis asub vanas Norma hoones Narva tänaval- ARK vastas. Nii, et kellel on vaja miskit siis käige sealt läbi.
edit varsta sait- http://varsta.ee/index.php?page=68
http://www.highwayhawk.com/ highway hawk katalog (eriti kroomidele)
http://www.cobrausa.com/content/index.cfm cobra torud
http://www.ixs.ch/ igasugune kama
http://www.scottusa.com/ scott kama
Meil Rakveres pole kuigi palju neid tsikli staffi müügil ja nüüd ma vähemalt oskan oma kaaskannatajatele midagi soovitada
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Moonchild kirjutas:mootorrattur kirjutas:10.-ndal Tartusse kevadet kuulutama minejaid on? Endal plaanis reedel 18-19 ajal juba Tartu poole minna, kuigi mitte Annimatsile. Kuid kes tahab ühineda Tartuni, andku märku!
Plaan on minna, aeg veel lahtine aga arvatavasti läheme Laup. hommikul
miskell ja kust start ?laup. ma siis pean silmas
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
nu rahvas
ma vaatan et kõik on laisaks läinud ma üldiselt kavatsen reede õhtul minnaet mingi kell seitse -pool kaheksa olla võru tänava lõpus olevas stattoilis.
muidugi oleks parem sõita pundis,üksi eriti pole soovi,
niet kõik aktivistid põhjaosariikidest ,palume helistada vms.
võtke ühendust ja lepime kokku kus kohtume
-
- Kontakt:
mootorrattur kirjutas:10.-ndal Tartusse kevadet kuulutama minejaid on? Endal plaanis reedel 18-19 ajal juba Tartu poole minna, kuigi mitte Annimatsile. Kuid kes tahab ühineda Tartuni, andku märku!
Homme, st. 09.05.08 kell 18.00 väljun ma Kadrinast Peugeoti keskusest Tartu poole! Kes tahab Tartuni ühineda, olete teretulnud!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
417 kirjutas:Moonchild kirjutas:mootorrattur kirjutas:10.-ndal Tartusse kevadet kuulutama minejaid on? Endal plaanis reedel 18-19 ajal juba Tartu poole minna, kuigi mitte Annimatsile. Kuid kes tahab ühineda Tartuni, andku märku!
Plaan on minna, aeg veel lahtine aga arvatavasti läheme Laup. hommikul
miskell ja kust start ?laup. ma siis pean silmas
UP
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.