Hommikul kõigepealt ratas alla aga arvan,et nii kell 11:00-12.00 .Kuskil Peterburi tee tanklas saaks kokku.Näiteks Vesses see mis enne vidukti on Tallinnasse sissesõites.Kuhu sõidame.
ok , tee veel hommikul täpsustus , mis kellaks jõuad Vesse tanklasse , ehk liitub veel keegi . Ma hommikul lõpetan 24h valve pritsus , hea üks värskendav sõit teha .
kas keegi viitsiks neljapäeval kuskile ringi vurisema minna, ma panen slikkide asemele vihmakad ja vaatankuidas jaheda ilmaga peab. äkki keegi viitsib ühineda ennem kui see lubatud suur torm ja lumi tulevad
5040853 Mel
sõitsin täna terve päeva ringi, pidamine oli mul täitsa hea...veits tugevama mustriga rehv all, mats tuli ikka aga selles polnud rehvid süüdi vaid ainult mina ...jama aint, et benakraan otsustas lekkima hakata..nüüd otse ühendus kuni kraan eestisse jõuab. damn, ulmefm, oleks võinud su posti varem lugeda, oleks võinud koos kulgeda üksi jah igava võitu
Käiks ka ise liikumas, sest sõiduhimu on tõepoolest suur, aga mul on olnud isegi autoga liigeldes ilusa päikselise ilmaga rattad linnas blokkis.
Mis siis veel tsikliga toimuks.
Ehk siis teed võivad kohati jäised olla, isegi päeval.
Nägin ka täna kristiine keskuse parklas KLE500.
Kes selle tsikliga oli?
mina jah, ega mu tuled väga ei pimestanud? panin xenon pirnid, mille peale üks auto vilgutas korraks kaugtulesi, et ma kaugtuled maha võtaks, kuigi tegelikult kaugtuli ei põlenudki.
mina jah, ega mu tuled väga ei pimestanud? panin xenon pirnid, mille peale üks auto vilgutas korraks kaugtulesi, et ma kaugtuled maha võtaks, kuigi tegelikult kaugtuli ei põlenudki.
See liiklusliini püsikasutaja arvas,et sul üks tuli läbi põlend.
Ei pimestanud, lihtsalt kena vaatepilt oli ja sinu tekitatud suurest suveigatsusest vahtisin terve tööloleku aja kasutatud rataste müügikuulutusi.
Tallinn tsikleid täis ja kõik sõidavad üksikult või siis paari kaupa , mis on suht igav , ehk on täna huvilisi mitmekesi sõtmiseks , saan kahjuks ainult kuskil 19.30-ni sõita , sest 20.00 pean juba tööl olema.