Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
christian kirjutas:Ranne toimib korrektselt, ehk liigagi palju.
Läheb umbes täpselt 14 000 ja siis on pmst kööga. Samas edasi liigub jällegi normaalselt. Tundub et just peale seda nagu ratas lihtsalt enam ei tahaks rohkem pöördeid.
Sisselase? Aju? Gaasi mehhanism?
Ma bikedest ei tea aga näiteks kui japsi krossikatel on konkreetne pöörete piiraja, siis KTM-il hakkab pöörete lähenedes lihtsalt mapis süütenurka muutma ja minek lõpeb otsa. Äkki sul sama?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kas keegi oskaks Harjumaal soovitada vähema liiklusega teed, kust oleks hea vaade Loodesse?
Mõte siis, et teha loojangu taustal sõitvast rattast pilti. Nt kas Paldiski juures Majaka tee on väga tiheda liiklusega õhtuti?

-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Türisalu pank
Meri
Silmapiir
Päike
Loojang
Sirge tee
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Ma kardan, et Türisalu kandis on tee liiga ristipidi päikese loojumise ilmakaare suhtes. Vaade on hea küll jne, aga kõiki kolme (Ratas, tee ja päike) korraga kaadrisse vist ei saaks...

-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Kui palju võib rõhk rehvis soojaga tõusta?
Ma tean, et rehvirõhku soovitatakse kontrollida külma rehviga.
Sai igaks-juhuks kontrollitud täislastis sõitnud (270kg ratas + 200kg sõitjad+pagas) rattal tagarehvi rõhku ja see näitas 2,9 asemel 3,6
Manomeetrid olid mõlemal korral küll erinevad, aga minu jaoks suht usaldatavad digimanomeetrid. Kas pani manomeeter ikka kala või võibki rõhk nii palju tõusta?
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Millega geotekstiili on kõige parem lõigata? Hakkama saab küll erinevate kääride ja nugadega, aga kardan et selleks on ka miskit paremat välja mõeldud.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Selline seadusalane küsimus, et kas arest ja vangistus on sama mõiste? Nt: (4) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest üle 60 kilomeetri tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kahekümne nelja kuuni.
Et kas siin arest on krim kaistus või läheb veel väärteo alla. Ja kas kiiruse eest võib üldse kuidagi krim karistust saada?
retro kirjutas:Kui palju võib rõhk rehvis soojaga tõusta?
Ma tean, et rehvirõhku soovitatakse kontrollida külma rehviga.Sai igaks-juhuks kontrollitud täislastis sõitnud (270kg ratas + 200kg sõitjad+pagas) rattal tagarehvi rõhku ja see näitas 2,9 asemel 3,6
Manomeetrid olid mõlemal korral küll erinevad, aga minu jaoks suht usaldatavad digimanomeetrid. Kas pani manomeeter ikka kala või võibki rõhk nii palju tõusta?
Nii palju saab ta tõusta siis, kui -20 kraadi ja ajad kummi täiega põlema. Muidu olen märganud ca 0,2-0,3 bari tõusu sooja ja külma rehvi vahel. Kuid nii palju küll ei tohiks olla.
Raitsraisk kirjutas:Millega geotekstiili on kõige parem lõigata? Hakkama saab küll erinevate kääride ja nugadega, aga kardan et selleks on ka miskit paremat välja mõeldud.
kõige lihtsam on lõigata kipsinoaga, ilma rulli lahti harutamata märgid laiuse peale ja nüsid läbi.
muidugi kui on vaja kiilus või erikujuline lõigata, siis on teine teema.
giljotiin on ka võimalus
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
elbastardo16 kirjutas:Selline seadusalane küsimus, et kas arest ja vangistus on sama mõiste? Nt: (4) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest üle 60 kilomeetri tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kahekümne nelja kuuni.
Et kas siin arest on krim kaistus või läheb veel väärteo alla. Ja kas kiiruse eest võib üldse kuidagi krim karistust saada?
Kiiruse eest ei ole võimalik kriminaalkaristust saada. Arest on väärteomenetluses määratav sanktsioon, vangistus on kriminaalmenetluse raames määratav sanktsioon. Samuti on ka väärteomenetluses rahatrahv aga kriminaalmenetluses kergemate tegude eest võimalik saada rahaline karistus.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?
Kui kallis, siis milline oleks mõsitlik ja kust peaks vaatama?
macintosh kirjutas:Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?
Mulle tundub veidi kallis. Mina sain 7.45€ tükk gixxerile, mille densod on võrreldes teiste mudelitega suht kallid. Mine vaata biker24'ja, et mis hinda pakutakse.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Uue sääduse järgi peab öösel autost välja astudes kandma helkurvesti.
Kui ma jätan katkise auto öösel tee äärde ja lähen jala koju, siis mis hetkel ma jalakäijaks muutun ja pean vesti helkuri vastu vahetama?
Kui ma oma suure kerega ei suuda rooli taga vesti selga ajada, kas ma pean siis autos ööbima?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
macintosh kirjutas:Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?
Kallis on kahe käega ümberkaela kinni
Asjad võivad olla teatud tingimustes kulukad Ja küünlad ostetakse ikka vastavalt ratta margile sobilikud(soovitavalt NGK), mitte hinna järgi.
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Oleneb ka ju küünaldest, kas on lihtsalt töötavad küünlad, või läigivad ka(eri materjalist)!
Krt ei mäleta keerme mõtte hetkel, aga see väikse diameetriga variant (vist M12 )maksis küll sinna kanti, samm jämedama keermega (TDM ile)oli mõni aeg tagasi 50 krooksu kandis!
Streetmotos oli mõistlik vali, kuigi ka teised motopoed äritsevad küünaldega!
Ei tea kas oli abiks!
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Raiki kirjutas:macintosh kirjutas:Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?
Kui kallis, siis milline oleks mõsitlik ja kust peaks vaatama?Kallis on kahe käega ümberkaela kinni
See kuulub tähenärimise teaduslikku ja akadeemilisse valdkonda. Kõik said aru, et kummist rääkides ei peetud silmas kondoomi ja
öeldes "kallis" peeti silmas kulusid. Inteligentsete inimeste jaoks on kontekst määrav (ja viisakad inimesed ei hõõru
teiste nina alla nende keelevääratusi.)
Kallis/odav võtmes sai küsitud selle pärast, et konjuktuur ja hinnatrendid teadmata.
Raiki kirjutas:Asjad võivad olla teatud tingimustes kulukad
Ja küünlad ostetakse ikka vastavalt ratta margile sobilikud(soovitavalt NGK), mitte hinna järgi.
Nõus, et ostetakse vastavalt ratta margile, sellel põhjusel ma ratta margi ja aasta märkisingi.
Kui hinnavahe erinevate müüjate vahel konkreetsele rattale mõeldud küünalde puhul on 30% siis 10€ on kallis ja 6,90€ on odav ning väärib trippi kesklinnast Mustamäele.
kõrtsmikumolu kirjutas:Uue sääduse järgi peab öösel autost välja astudes kandma helkurvesti.
Kui ma jätan katkise auto öösel tee äärde ja lähen jala koju, siis mis hetkel ma jalakäijaks muutun ja pean vesti helkuri vastu vahetama?
Kui ma oma suure kerega ei suuda rooli taga vesti selga ajada, kas ma pean siis autos ööbima?
kas see polnud mitte hädapeatunud auto jaoks? ja vist veel asulavälisel teel kah
kui häda ei ole siis oled jalakäija
-
- Tsikkel: suzuki DR800S
Kust inimesed motomissi numbrit saavad? Ei jaga mina matsu kust see leitakse.
aga helistatakse
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
spetsialist kirjutas:Kust inimesed motomissi numbrit saavad?
Ei jaga mina matsu kust see leitakse.
aga helistatakse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
See on avalikult üleval 1182.ee lehel. Missitiitliga kaasnevad ka kohustused
BTW......milline see miss üldse on? uudistes on nimi ja piltidel missi turvavööd ei täheldanud.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: suzuki DR800S
Vidget kirjutas:spetsialist kirjutas:Kust inimesed motomissi numbrit saavad?
Ei jaga mina matsu kust see leitakse.
aga helistatakse
![]()
![]()
![]()
See on avalikult üleval 1182.ee lehel. Missitiitliga kaasnevad ka kohustused
![]()
BTW......milline see miss üldse on? uudistes on nimi ja piltidel missi turvavööd ei täheldanud.
turvavööd? kui kaitsmeid mõtled, siis need ka olemas, smashil oli ilusti kaitsmetega.
ja ei leia mitte kuidagi 1182-st teda. muidu ta mu õde, et keegi midagi ei arvaks, et ma teda paaniliselt otsin või midagi..
-
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Kontakt:
Mis võib põhjustada V2 mootoril ühe sumpa paukumist? nii gaasi vähendades kui ka niisama töötades..
Karpad on puhastatud, klapivahed õiged, lisaõhku juurde ei saa, segu regullimine asja ei muuda..
väljalaske klapid ei sulgu korralikult? (samas kompressioon oli mõlemas silindris sama)
karpades miski mäda?
(motikas-CX500)
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Kontakt:
Endiselt võiks mõni mode tehnilised tskiliküsimused rumalatest küsimustest kustutada!
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
reimps kirjutas:Mind huvitab motomissi rinnahoidjanumber.
ma nii otsekoheselt ei väljendu, ikka ääriveeri
muidu kui telefoninumber nii vabalt kättesaadav, siis vöiksid ju helistada ja küsida, muuseas vöid ka 1182 vms infotelefoni katsetada
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Endiselt võiks mõni mode tehnilised tskiliküsimused rumalatest küsimustest kustutada!
Häiris see nii väga sind, et pidid öösel arvuti taga istuma ja postituse tegema?? Kas tehniline küsimus ei saa olla rumalat sorti??
Minu jaoks see on rumal küsimus, sest jagan motikatest piisavalt palju ja tundub et lihtsalt miski rumal viga on sees mille peale kohe ei tule.. umbes sama teema et käivitad ja käivitad kuni avastad et kill switch on off asendis..
Mis küünalde värvi puutub siis tundub et olid mõlemad samat värvi aga pean üle vaatama..
tehnilised küsimused võiks tehniliste all olla, et kunagi hiljem otsinguga oleks võimalik neid paremini leida...
rumalad küsimused ikka rohkem läbuteema kuigi ka siin asjalikke vastuseid on täitsa olemas...