Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas mx77 »

christian kirjutas:

Ranne toimib korrektselt, ehk liigagi palju.
Läheb umbes täpselt 14 000 ja siis on pmst kööga. Samas edasi liigub jällegi normaalselt. Tundub et just peale seda nagu ratas lihtsalt enam ei tahaks rohkem pöördeid.
Sisselase? Aju? Gaasi mehhanism?

Ma bikedest ei tea aga näiteks kui japsi krossikatel on konkreetne pöörete piiraja, siis KTM-il hakkab pöörete lähenedes lihtsalt mapis süütenurka muutma ja minek lõpeb otsa. Äkki sul sama?

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Kas keegi oskaks Harjumaal soovitada vähema liiklusega teed, kust oleks hea vaade Loodesse?
Mõte siis, et teha loojangu taustal sõitvast rattast pilti. Nt kas Paldiski juures Majaka tee on väga tiheda liiklusega õhtuti?

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Türisalu pank
Meri
Silmapiir
Päike
Loojang
Sirge tee

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Ma kardan, et Türisalu kandis on tee liiga ristipidi päikese loojumise ilmakaare suhtes. Vaade on hea küll jne, aga kõiki kolme (Ratas, tee ja päike) korraga kaadrisse vist ei saaks...

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Kui palju võib rõhk rehvis soojaga tõusta?
Ma tean, et rehvirõhku soovitatakse kontrollida külma rehviga.

Sai igaks-juhuks kontrollitud täislastis sõitnud (270kg ratas + 200kg sõitjad+pagas) rattal tagarehvi rõhku ja see näitas 2,9 asemel 3,6
Manomeetrid olid mõlemal korral küll erinevad, aga minu jaoks suht usaldatavad digimanomeetrid. Kas pani manomeeter ikka kala või võibki rõhk nii palju tõusta?

Raitsraisk
Tsikkel: F650
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Raitsraisk »

Millega geotekstiili on kõige parem lõigata? Hakkama saab küll erinevate kääride ja nugadega, aga kardan et selleks on ka miskit paremat välja mõeldud.

elbastardo16
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000

Lugemata postitus Postitas elbastardo16 »

Selline seadusalane küsimus, et kas arest ja vangistus on sama mõiste? Nt: (4) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest üle 60 kilomeetri tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kahekümne nelja kuuni.
Et kas siin arest on krim kaistus või läheb veel väärteo alla. Ja kas kiiruse eest võib üldse kuidagi krim karistust saada?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

retro kirjutas:

Kui palju võib rõhk rehvis soojaga tõusta?
Ma tean, et rehvirõhku soovitatakse kontrollida külma rehviga.

Sai igaks-juhuks kontrollitud täislastis sõitnud (270kg ratas + 200kg sõitjad+pagas) rattal tagarehvi rõhku ja see näitas 2,9 asemel 3,6
Manomeetrid olid mõlemal korral küll erinevad, aga minu jaoks suht usaldatavad digimanomeetrid. Kas pani manomeeter ikka kala või võibki rõhk nii palju tõusta?

Nii palju saab ta tõusta siis, kui -20 kraadi ja ajad kummi täiega põlema. Muidu olen märganud ca 0,2-0,3 bari tõusu sooja ja külma rehvi vahel. Kuid nii palju küll ei tohiks olla.

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Raitsraisk kirjutas:

Millega geotekstiili on kõige parem lõigata? Hakkama saab küll erinevate kääride ja nugadega, aga kardan et selleks on ka miskit paremat välja mõeldud.

kõige lihtsam on lõigata kipsinoaga, ilma rulli lahti harutamata märgid laiuse peale ja nüsid läbi.
muidugi kui on vaja kiilus või erikujuline lõigata, siis on teine teema.
giljotiin on ka võimalus :lol:

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

elbastardo16 kirjutas:

Selline seadusalane küsimus, et kas arest ja vangistus on sama mõiste? Nt: (4) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest üle 60 kilomeetri tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kahekümne nelja kuuni.
Et kas siin arest on krim kaistus või läheb veel väärteo alla. Ja kas kiiruse eest võib üldse kuidagi krim karistust saada?

Kiiruse eest ei ole võimalik kriminaalkaristust saada. Arest on väärteomenetluses määratav sanktsioon, vangistus on kriminaalmenetluse raames määratav sanktsioon. Samuti on ka väärteomenetluses rahatrahv aga kriminaalmenetluses kergemate tegude eest võimalik saada rahaline karistus. :)

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?
Kui kallis, siis milline oleks mõsitlik ja kust peaks vaatama?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

macintosh kirjutas:

Kas küünlad hinnaga 10€ tükk (40€ komplekt) 2000 aasta Horneti peale on kallis või mitte?

Mulle tundub veidi kallis. Mina sain 7.45€ tükk gixxerile, mille densod on võrreldes teiste mudelitega suht kallid. Mine vaata biker24'ja, et mis hinda pakutakse.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Uue sääduse järgi peab öösel autost välja astudes kandma helkurvesti.
Kui ma jätan katkise auto öösel tee äärde ja lähen jala koju, siis mis hetkel ma jalakäijaks muutun ja pean vesti helkuri vastu vahetama?
Kui ma oma suure kerega ei suuda rooli taga vesti selga ajada, kas ma pean siis autos ööbima?

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

macintosh kirjutas:

Kallis on kahe käega ümberkaela kinni ;)
Asjad võivad olla teatud tingimustes kulukad :) Ja küünlad ostetakse ikka vastavalt ratta margile sobilikud(soovitavalt NGK), mitte hinna järgi.

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Lugemata postitus Postitas TDM »

macintosh kirjutas:

Oleneb ka ju küünaldest, kas on lihtsalt töötavad küünlad, või läigivad ka(eri materjalist)! :mrgreen:
Krt ei mäleta keerme mõtte hetkel, aga see väikse diameetriga variant (vist M12 )maksis küll sinna kanti, samm jämedama keermega (TDM ile)oli mõni aeg tagasi 50 krooksu kandis!

Streetmotos oli mõistlik vali, kuigi ka teised motopoed äritsevad küünaldega! :bsmile:
Ei tea kas oli abiks!

Ei midagi . . . peale tuule!
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Raiki kirjutas:
macintosh kirjutas:

Kallis on kahe käega ümberkaela kinni ;)

See kuulub tähenärimise teaduslikku ja akadeemilisse valdkonda. Kõik said aru, et kummist rääkides ei peetud silmas kondoomi ja
öeldes "kallis" peeti silmas kulusid. Inteligentsete inimeste jaoks on kontekst määrav (ja viisakad inimesed ei hõõru
teiste nina alla nende keelevääratusi.) ;-)
Kallis/odav võtmes sai küsitud selle pärast, et konjuktuur ja hinnatrendid teadmata.

Raiki kirjutas:

Asjad võivad olla teatud tingimustes kulukad :) Ja küünlad ostetakse ikka vastavalt ratta margile sobilikud(soovitavalt NGK), mitte hinna järgi.

Nõus, et ostetakse vastavalt ratta margile, sellel põhjusel ma ratta margi ja aasta märkisingi.
Kui hinnavahe erinevate müüjate vahel konkreetsele rattale mõeldud küünalde puhul on 30% siis 10€ on kallis ja 6,90€ on odav ning väärib trippi kesklinnast Mustamäele.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Uue sääduse järgi peab öösel autost välja astudes kandma helkurvesti.
Kui ma jätan katkise auto öösel tee äärde ja lähen jala koju, siis mis hetkel ma jalakäijaks muutun ja pean vesti helkuri vastu vahetama?
Kui ma oma suure kerega ei suuda rooli taga vesti selga ajada, kas ma pean siis autos ööbima?

kas see polnud mitte hädapeatunud auto jaoks? ja vist veel asulavälisel teel kah
kui häda ei ole siis oled jalakäija :P

Pilt
Kasutaja avatar

spetsialist
Tsikkel: suzuki DR800S

Lugemata postitus Postitas spetsialist »

Kust inimesed motomissi numbrit saavad? (togi) Ei jaga mina matsu kust see leitakse. :wack: aga helistatakse :? :shock: :o :) :D :lol: (lol)

Kawasaki KMX125A --> Suzuki DR800S
Never ride faster than your guardian angel can fly!
Pilt
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

spetsialist kirjutas:

Kust inimesed motomissi numbrit saavad? (togi) Ei jaga mina matsu kust see leitakse. :wack: aga helistatakse :? :shock: :o :) :D :lol: (lol)

See on avalikult üleval 1182.ee lehel. Missitiitliga kaasnevad ka kohustused (togi)
BTW......milline see miss üldse on? uudistes on nimi ja piltidel missi turvavööd ei täheldanud.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

spetsialist
Tsikkel: suzuki DR800S

Lugemata postitus Postitas spetsialist »

Vidget kirjutas:
spetsialist kirjutas:

Kust inimesed motomissi numbrit saavad? (togi) Ei jaga mina matsu kust see leitakse. :wack: aga helistatakse :shock: :o :) :D

See on avalikult üleval 1182.ee lehel. Missitiitliga kaasnevad ka kohustused (togi)
BTW......milline see miss üldse on? uudistes on nimi ja piltidel missi turvavööd ei täheldanud.

turvavööd? (togi) kui kaitsmeid mõtled, siis need ka olemas, smashil oli ilusti kaitsmetega. :bsmile:
ja ei leia mitte kuidagi 1182-st teda. muidu ta mu õde, et keegi midagi ei arvaks, et ma teda paaniliselt otsin või midagi.. :twisted:

Kawasaki KMX125A --> Suzuki DR800S
Never ride faster than your guardian angel can fly!
Pilt

hannes1337

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

ega kellegil Maverik Sabre albumit pole?
:bsmile:

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Mis võib põhjustada V2 mootoril ühe sumpa paukumist? nii gaasi vähendades kui ka niisama töötades..
Karpad on puhastatud, klapivahed õiged, lisaõhku juurde ei saa, segu regullimine asja ei muuda..

väljalaske klapid ei sulgu korralikult? (samas kompressioon oli mõlemas silindris sama)
karpades miski mäda?
(motikas-CX500)

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Kas küünalde värv on mölemal pütil sama?

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Endiselt võiks mõni mode tehnilised tskiliküsimused rumalatest küsimustest kustutada!

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

reinz

kas kellelgi fotosüüdistust ka on Motomissist? :D

Pilt

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Mind huvitab motomissi rinnahoidjanumber.

Kasutaja avatar

reinz

reimps kirjutas:

Mind huvitab motomissi rinnahoidjanumber.

ma nii otsekoheselt ei väljendu, ikka ääriveeri :D

muidu kui telefoninumber nii vabalt kättesaadav, siis vöiksid ju helistada ja küsida, muuseas vöid ka 1182 vms infotelefoni katsetada :D

Pilt
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Kipsi kirjutas:

Endiselt võiks mõni mode tehnilised tskiliküsimused rumalatest küsimustest kustutada!

Häiris see nii väga sind, et pidid öösel arvuti taga istuma ja postituse tegema?? Kas tehniline küsimus ei saa olla rumalat sorti??

Minu jaoks see on rumal küsimus, sest jagan motikatest piisavalt palju ja tundub et lihtsalt miski rumal viga on sees mille peale kohe ei tule.. umbes sama teema et käivitad ja käivitad kuni avastad et kill switch on off asendis.. :bsmile:

Mis küünalde värvi puutub siis tundub et olid mõlemad samat värvi aga pean üle vaatama..

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

reinz

tehnilised küsimused võiks tehniliste all olla, et kunagi hiljem otsinguga oleks võimalik neid paremini leida...
rumalad küsimused ikka rohkem läbuteema kuigi ka siin asjalikke vastuseid on täitsa olemas...

Pilt

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kellelgi Roxette'i pileteid pole juhtumisi üle, hea hinnaga võtaks küll :)

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”