Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas mx77 »

jackson kirjutas:

Mida ja millal teeb autode diiselmootoritel suretusklapp?

suretab, muidu tõbras seisma ei jää (vähemalt vanemad diislid), võid aku ka maha võtta midagi ei juhtu :)

jackson

Lugemata postitus Postitas jackson »

mx77 kirjutas:
jackson kirjutas:

Mida ja millal teeb autode diiselmootoritel suretusklapp?

suretab, muidu tõbras seisma ei jää (vähemalt vanemad diislid), võid aku ka maha võtta midagi ei juhtu :)

Laseb vurtsu välja? Aga kus ta tüüpiliselt asuda võiks paar aastat vanadel Audi diislitel.

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

See klapp peaks kütuse, või mõnel juhul õhu, juurdevoolu peatama. Äkki on kõrgsurve pumba juures?

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

holma kirjutas:

Kas 17 tolline 160/60 tsiklirehv mahub SmartPostiga saata?

Lõdvalt. Ma mitu rehvi nii omastanud :)

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Vanematel disladel on kõrgurvepumba küljes. Otsi, see on ainuke elektrijuhe, mis pumba juurde läheb.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Kell tsiklile

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kas keegi on oma tsiklile kella pannud (uhr, clock, kello, tshasõ)? Mõtted, nõuanded, ilkumine?
Jube tüütu on seisma jääda, kindad käest ära võtta, mobiil taskust välja õngitseda selleks, et
teada saada milline osa päevast hetkel on.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Kell tsiklile

Lugemata postitus Postitas Vidget »

macintosh kirjutas:

Kas keegi on oma tsiklile kella pannud (uhr, clock, kello, tshasõ)? Mõtted, nõuanded, ilkumine?
Jube tüütu on seisma jääda, kindad käest ära võtta, mobiil taskust välja õngitseda selleks, et

Tõmba käekell kinda peale :lol:

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

bjorn
Tsikkel: Honda VFR800 ´98
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bjorn »

macintosh kirjutas:

Foorumis on sarnane teema läbi jooksnud. Leiti, et parim lahendus on pisike kumera kupliga kell, mis kahepoolse teibiga mõne teise "kella" peale läheb.

Bjorn

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

macintosh kirjutas:

Nägin ühel rattal sellist peal. Olevat mitu aastat peal ja siiani toimib:
http://biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Tillbe ... ermometer/

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

Katsracing
Tsikkel: KawaNinja

Lugemata postitus Postitas Katsracing »

macintosh kirjutas:

Osta selline tsikkel, millel on juba kell olemas. Minu rattal nt on näidikul täiesti olemas :) originaalis, sisse ehitatud, integreeritud - kuidas soovid
Või teine variant - tule minuga koos sõitma, siis ma võin sulle kellaaega teadustada :ner:

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

reimps kirjutas:
holma kirjutas:

Kas 17 tolline 160/60 tsiklirehv mahub SmartPostiga saata?

Lõdvalt. Ma mitu rehvi nii omastanud :)

Tänud, seda oligi vaja teada:)

SERTÃO
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Katsracing kirjutas:
macintosh kirjutas:

Või teine variant - tule minuga koos sõitma, siis ma võin sulle kellaaega teadustada :ner:

Suhtu ettevaatusega. Ma võin sinu ettepanekut tõsiselt võtta, sinuga koos sõitma tulla ja aeg-ajal kinni pidada ning sinu käest kella küsida.
Mis sa sellest arvad? :roll:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

reimps

Katsracing kirjutas:

Osta selline tsikkel, millel on juba kell olemas. Minu rattal nt on näidikul täiesti olemas :) originaalis, sisse ehitatud, integreeritud - kuidas soovid

Ouou, mul kell töötab, aga spidokas peksab kohati segast. Sa seda pakkumist ei tahaks modifitseerida, nii et kellaaja asemel räägime kiirusest?

Kasutaja avatar

Koll
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Koll »

reimps kirjutas:
Katsracing kirjutas:

Ouou, mul kell töötab, aga spidokas peksab kohati segast. Sa seda pakkumist ei tahaks modifitseerida, nii et kellaaja asemel räägime kiirusest?

Uulitsa veerde seisma jäädes võid suvaliselt möödakõndijalt kiiruse kohta küsida... Päris huvitav olnks tegelt, kui mitu õiget vastust saad..... :wack:

53 806 136 Ivar.

̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%

reimps

Koll kirjutas:

Uulitsa veerde seisma jäädes võid suvaliselt möödakõndijalt kiiruse kohta küsida... Päris huvitav olnks tegelt, kui mitu õiget vastust saad..... :wack:

See pole lahendus, mul neid "silmad kui Stalker"-kodanikke ennegi ette jäänud, kes väidavad mu 20-40 km/h sõidu kohta, et kindlapele oli sul 70+ sees, ma ju ise nägin. Aga nad jäävad vait, kui ma küsin, miks nad siis liikluspolitseis pole, peaksid ju normaalset pappi saama sellise kehafunktsiooniga :mrgreen:

Ehk siis ära riku oma ettepanekutega mu huumorit siin ära, et ma pean midagi veel lisaks seletama hakkama :ner:

Viimati muutis reimps, 07 Juul 2011, 20:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

reimps kirjutas:
Katsracing kirjutas:

bwahahahaa Persse küll, reimps.. ja mina lootsin sinu spidoka peale kui ringi sõitsime, sest mul ei näita üldse midagi :wack:

reimps

villy kirjutas:

bwahahahaa Persse küll, reimps.. ja mina lootsin sinu spidoka peale kui ringi sõitsime, sest mul ei näita üldse midagi :wack:

Mida sa ei tea, ei saa sulle ka halba teha :nono:

Sõitma tuled? :mrgreen:

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Eks ma helistan kui töö juurest pääsen... aga teemasse veel niipalju, et me peame Katsracing 'u kaasa võtma, siis ta saab öelda meile suitsupausil, et mis kell kui kiirelt sõitsime :ner:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Kui palju maksab suhkur Lätis?

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Ivoonu kirjutas:

http://www.salidzini.lv/search.php?q=cukurs+1+kg

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Ivoonu kirjutas:

Ei ole mõtet kui just tonni järgi ei lähe :P

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

Ivoonu kirjutas:

kui hinnasiltidel olevaid numbreid vaadata, siis vähem kui eestis (lol) , a kui tahad, ma võin ju lätist mõne paki suhkrut kaasa võtta, kui just väga vaja on, ja mul see lätimaa suht lähedal, ma vahel käin sealt õlut toomas

Kasutaja avatar

Putukas
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Putukas »

Võib-olla on väga rumal küsimus, aga vähemalt läheb teemasse :D
Sain utiilihunnikust ühe rehvi, mis näeb välja peaaegu nagu uus. Aga nüüd puges kahtluseuss hinge, et miks see ikka ära visatud oli, kuigi mustrit veel küll ja küll ning mingeid torkejälgi ka ei leidnud. Äkki alla pannes lööb mingi muna siis kuskilt välja? Küsimus ongi selles, et kas visuaalselt on võimalik kuidagi aru saada, kas rehv on korralik? Ei tahaks 15€ vahetuse eest välja käia, et siis avastada, et utiilihunnikusse läks see asja eest.

You're Driving Me Mad
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Otsi tootmisaega. Äkki on nii vana, et plastiks läinud, nood on ikka väääga libedad.

Putukas kirjutas:

Küsimus ongi selles, et kas visuaalselt on võimalik kuidagi aru saada, kas rehv on korralik? Ei tahaks 15€ vahetuse eest välja käia, et siis avastada, et utiilihunnikusse läks see asja eest.

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

mella kirjutas:

Otsi tootmisaega. Äkki on nii vana, et plastiks läinud, nood on ikka väääga libedad.

Putukas kirjutas:

Küsimus ongi selles, et kas visuaalselt on võimalik kuidagi aru saada, kas rehv on korralik? Ei tahaks 15€ vahetuse eest välja käia, et siis avastada, et utiilihunnikusse läks see asja eest.

Ja sellise libeda rehvi olen nõus kohe õllede/lillede/tordi vastu endale trenni jaoks varuks võtma! Olenevalt suurusest muidugi.

Mul selline küsimus, et kes amordi sirgeks sikutaks. Biker24 vennad arvasid, et neil pole praegu aega. Ja mis ta üldse maksta võib?

Ette tänades Margus

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Ainuke trenn, mida sellega teha kannatab, on rehvipõletamine, seisva tsikli peal joomine või rehvivahetus. Sõitmisel on see juba väga ootamatult käituv ja ohtlik.
Mul on all 2006 aasta tiklil tehaserehv 2005 aasta koodiga. 600-ne võtab käiguvahetustel juba libisema.

-Piilu- kirjutas:

Ja sellise libeda rehvi olen nõus kohe õllede/lillede/tordi vastu endale trenni jaoks varuks võtma! Olenevalt suurusest muidugi.

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

mella kirjutas:

Ainuke trenn, mida sellega teha kannatab, on rehvipõletamine, seisva tsikli peal joomine või rehvivahetus. Sõitmisel on see juba väga ootamatult käituv ja ohtlik.
Mul on all 2006 aasta tiklil tehaserehv 2005 aasta koodiga. 600-ne võtab käiguvahetustel juba libisema.

-Piilu- kirjutas:

Ja vot täpselt selleks teda kasutataks kah. Mis rinkale/liiklusesse ei kõlba, sellega saavad stundipoisid päev otsa harjutada :D

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

-Piilu- kirjutas:

Mul selline küsimus, et kes amordi sirgeks sikutaks. Biker24 vennad arvasid, et neil pole praegu aega. Ja mis ta üldse maksta võib?

http://www.motard.ee/remont.html > Amorditorude sirgeks ajamine 30 eur toru.

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

Putukas
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Putukas »

2007 aasta rehv. Pole õrna aimugi, on see vana või veel sobiv?

You're Driving Me Mad

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas extremist »

Parim hinna/kvaliteedi suhtega raadiosaatja?

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”