Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
pildi järgi need suunad väga erilised ei tundu. Usun, et igast suuremast motokaupadega tegelevast poest leiad vähemalt sarnased. Ehk keegi teab täpsemalt vastata.
Aga minu küsimus on selline, et kust laupäeval Suure poksimatši ülekannet näeb? Mõtlen siis Haye ja Klitško.
-
Motorized kirjutas:pildi järgi need suunad väga erilised ei tundu. Usun, et igast suuremast motokaupadega tegelevast poest leiad vähemalt sarnased. Ehk keegi teab täpsemalt vastata.
Aga minu küsimus on selline, et kust laupäeval Suure poksimatši ülekannet näeb? Mõtlen siis Haye ja Klitško.
juba uurisin natuke, tegelt need erilised küll.. vaata neil seal taga otsas selline kinnitus.. aga ma sain juba lahenduse... tellisin yamu keskusest(Y)
mm, streami? http://www.fromsportcom.com/
siit peaks nägema küll, kvali ei oska komenteerida
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1200 GSA
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 2 korda
Motorized kirjutas:pildi järgi need suunad väga erilised ei tundu. Usun, et igast suuremast motokaupadega tegelevast poest leiad vähemalt sarnased. Ehk keegi teab täpsemalt vastata.
RTL kannab üle http://kava.ee/?page=chngroup&cgid=4&ci ... ngroup,4,1
spetsialist kirjutas:Kuna masu kimbutab mind juba niivõrd palju, siis mõtlesin, et äkki leidub siin foorumis inimesi kes oleksid nõus oma rahakotist loovutama 1 tugriku ratta remondiks(Alati võib ka numbrit muuta 1<...
).
Kel soovi aidata, siis:
Jakob Nõmme
221046452145 swedbankTänud juba ette ära.
Palju annetusi siis tulnud on ka?
-
- Tsikkel: suzuki DR800S
mart211 kirjutas:spetsialist kirjutas:Kuna masu kimbutab mind juba niivõrd palju, siis mõtlesin, et äkki leidub siin foorumis inimesi kes oleksid nõus oma rahakotist loovutama 1 tugriku ratta remondiks(Alati võib ka numbrit muuta 1<...
).
Kel soovi aidata, siis:
Jakob Nõmme
siiamaani oled sina ainuke..
Egas ometi lahkeid inimesi nii vähe siin foorumis ole?
spetsialist kirjutas:mart211 kirjutas:spetsialist kirjutas:Kuna masu kimbutab mind juba niivõrd palju, siis mõtlesin, et äkki leidub siin foorumis inimesi kes oleksid nõus oma rahakotist loovutama 1 tugriku ratta remondiks(Alati võib ka numbrit muuta 1<...
).
Kel soovi aidata, siis:
Jakob Nõmme
![]()
Lahkeid inimesi on ikka. Ma annan sulle soovituse: müü oma arvuti maha, tsikkel ikkagi tähtsam ju!
spetsialist kirjutas:mart211 kirjutas:spetsialist kirjutas:Kuna masu kimbutab mind juba niivõrd palju, siis mõtlesin, et äkki leidub siin foorumis inimesi kes oleksid nõus oma rahakotist loovutama 1 tugriku ratta remondiks(Alati võib ka numbrit muuta 1<...
).
Kel soovi aidata, siis:
Jakob Nõmme
![]()
Bwahaha, t*** nüüd olen mina see ainuke loll
Mis rattal viga ja miks raha ei ole? Mul ka peale jaanipäeva taskud tühjad ja tsikkel on pidevalt katki, kuid äkki mõni hea põhjus aitab kedagi veenda?
-
- Tsikkel: suzuki DR800S
CPI SX kirjutas:Lahkeid inimesi on ikka. Ma annan sulle soovituse: müü oma arvuti maha, tsikkel ikkagi tähtsam ju!
Arvuti see pere kasutuses ja ega tast saa ka midagi, kiviajast se juba siin.
mart211 kirjutas:Bwahaha, t*** nüüd olen mina see ainuke loll
![]()
Mis rattal viga ja miks raha ei ole? Mul ka peale jaanipäeva taskud tühjad ja tsikkel on pidevalt katki, kuid äkki mõni hea põhjus aitab kedagi veenda?
Jaanipäeval ma ei kulutanud pennigi
nagu ikka.. õpilastel raske raha teenida.
ja rattal siis tähtsamad asjad oleks: bensu pump, esiamordid, tagaratas( jubedalt kaheksas ikka teine), aku(vana ja väeti), jalarauad, tagapiduri pedaal või misasi ta on plus kiigelaagrid olid täiesti roostes.. mis hetkel küll ei seganud aga amordi alumine puks loksub suht jubedalt. ülejäänud on saanud ää parandada.
aga eks kunagi jõua nende kallale ka minna. Teibituuning ja muud jura külge siis peaks smashi ajaks sõitma saama ehk.
Loll? Ei saa aru küll. Inimene kes aitab ei ole minuarust loll. Tänud mees!!
Muidu ma arvan et mina olen loll et julgesin sellise asjaga välja tulla.
Eks vaatab mis homne päev toob. Äkki tiksub kuskilt sünnipäeva raha, saab jälle tsikkli alla laduda.
spetsialist kirjutas:CPI SX kirjutas:Lahkeid inimesi on ikka. Ma annan sulle soovituse: müü oma arvuti maha, tsikkel ikkagi tähtsam ju!
Arvuti see pere kasutuses ja ega tast saa ka midagi, kiviajast se juba siin.
mart211 kirjutas:Bwahaha, t*** nüüd olen mina see ainuke loll
![]()
ja rattal siis tähtsamad asjad oleks: bensu pump, esiamordid, tagaratas( jubedalt kaheksas ikka teine), aku(vana ja väeti), jalarauad, tagapiduri pedaal või misasi ta on plus kiigelaagrid olid täiesti roostes.. mis hetkel küll ei seganud aga amordi alumine puks loksub suht jubedalt. ülejäänud on saanud ää parandada.
aga eks kunagi jõua nende kallale ka minna. Teibituuning ja muud jura külge siis peaks smashi ajaks sõitma saama ehk.Eks vaatab mis homne päev toob. Äkki tiksub kuskilt sünnipäeva raha, saab jälle tsikkli alla laduda.
Olen minagi õpilane, saan aru. Mis rattaga tegu, DR800S? Äkki kellelgi on sulle sünnipäeva kingiks mõni vajaminev jupp, kolavahetus on küll popp teema, äkki kellelgi vedeleb sulle ka midagi vajalikku. Mul ei ole enduurole või krossikale sobivat bensiinigi
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Kas spidokad valetavad kõigil kiirust suuremaks? Eile sai testitud, isiklikul autol sajase lennuga -4, kahesaja pealt -7, ratta kellad olid siis vastavalt 100 peal -10 ja 150 pealt -12.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
madjs kirjutas:Kas spidokad valetavad kõigil kiirust suuremaks? Eile sai testitud, isiklikul autol sajase lennuga -4, kahesaja pealt -7, ratta kellad olid siis vastavalt 100 peal -10 ja 150 pealt -12.
ikka, vastasel juhul ootaksid sõidukivalmistajaid kohtukeisid.
spido standard ütleb et ühelgi ajahetkel ei tohi spido näidata suuremat kiirust tegelikust ja eksimus vöib olla kuni 16 km/h kui ma nüüd öigesti mäletan
-
- Kontakt:
reinz kirjutas:spido standard ütleb et ühelgi ajahetkel ei tohi spido näidata suuremat kiirust tegelikust ja eksimus vöib olla kuni 16 km/h kui ma nüüd öigesti mäletan
Hm, äkki oli vastupidi?
madjs kirjutas:reinz kirjutas:spido standard ütleb et ühelgi ajahetkel ei tohi spido näidata suuremat kiirust tegelikust ja eksimus vöib olla kuni 16 km/h kui ma nüüd öigesti mäletan
Hm, äkki oli vastupidi?
krt jah vastupidi unise peaga panin puusse
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
kellegil 1.6i töötavat sierra mootorit pole üle? sain vist eile jagu
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
1.6i ? i as for injection ? Hari mind ka, sirtsudel pole mina veel 1.6 sissepurskega masinat näinud.
-
kuhu ma pärnus tsikkli ööseks jätta saaks, nii et see hommikul ikka alles oleks samas kohas?
ehk keegi lahke saab endale garaazi panna 4packi eest?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
Aris kirjutas:1.6i ? i as for injection ? Hari mind ka, sirtsudel pole mina veel 1.6 sissepurskega masinat näinud.
krt ma arvan,et ikka on purse,luugi peal tal kirjas on igastahes ja autost tean nii palju,et sain u 50km sõita peale raha üle andmist
Ütleme, et mul on üks foto ja mul on vaja seda fotot (või osa sellest) vähendatud kujul A4 lehe jagu. Et siis A4 leht täis selliseid thumbnaili suuruseid pildikesi. Äkki keegi tark seletab mulle, kuidas seda teha või mis programmi mul vaja on vms?
Tänud ette
-
hannes1337 kirjutas:kuhu ma pärnus tsikkli ööseks jätta saaks, nii et see hommikul ikka alles oleks samas kohas?
ehk keegi lahke saab endale garaazi panna 4packi eest?
keegi teab?keegi lahke?
suht kiire.. varsti panen juba teele ennast ..
56635212 on telefon, hannes
Postitas Tirts » Laupäev Juul 02, 2011 15:30
Ütleme, et mul on üks foto ja mul on vaja seda fotot (või osa sellest) vähendatud kujul A4 lehe jagu. Et siis A4 leht täis selliseid thumbnaili suuruseid pildikesi. Äkki keegi tark seletab mulle, kuidas seda teha või mis programmi mul vaja on vms?
Eedit: kas seda vanasti windows automaatselt ei pakkunud ku fotot printima asusid?
kas täisekraani zuum, pildi suurus a4'le või ikoonid A4'le...
Eedit kaks: Photo printing wizard
paremklõps pildi peal ja print valik
Eedit kolm: Kui osa pildist tahad: siis mingi progega pilt väiksemaks, save as ja siis sama printimise funktsioon
-
- Tsikkel: Kawasaki VN2000
- Tänanud: 1 kord
On keegi käinud Ukrainas hiljuti. Kuidas seal hinnad jne? Plaan võtta ette üks reis.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Suskan kah kohe nagu jorsin kiusuks reisiteemalist küsimust vahele , aga märksa lähemalt:
Plaanis esmaspäeval Tallinnast liikuda pikemat teed pidi Haapsallu. Kuna aga tagaiste suht kitsas ja naine juba Rakvere otsa hästi ei kannatanud, huvitab kas Padise - Harju-Risti - Nõva - Riguldi teekonna läheduses oleks miskit head eine/muidu vaatamisväärset kohta? Üle 10km marsruudist kõrvale ei tahaks põigata.

Auto söidab näiteks 100 km/h ja kütab selle hooga esiotsaga vastu betoonseina. Ennem kohtumist seinaga tiirutab salongis ringi kärbes(lendab öhus). Mis saab kärbsest peale kokkupörget, lendab esiklaasi vöi tiirutab edasi?
-
- Kontakt:
ruubiq kirjutas:Auto söidab näiteks 100 km/h ja kütab selle hooga esiotsaga vastu betoonseina. Ennem kohtumist seinaga tiirutab salongis ringi kärbes(lendab öhus). Mis saab kärbsest peale kokkupörget, lendab esiklaasi vöi tiirutab edasi?
Tundub, et maandub korraliku laksuga esiklaasi.
-
- Tsikkel: ---
ruubiq kirjutas:Auto söidab näiteks 100 km/h ja kütab selle hooga esiotsaga vastu betoonseina. Ennem kohtumist seinaga tiirutab salongis ringi kärbes(lendab öhus). Mis saab kärbsest peale kokkupörget, lendab esiklaasi vöi tiirutab edasi?
Kärbse jaoks on taustsüsteemiks autos olev õhk ja õhk on auto suhtes paigal. Ilmselt saab kärbes kokkupõrke hetkel purunenud küljeaknast välja lennata. Seda muidugi juhul kui teda pole tabanud mõni inertsist liikuma hakkanud objekt(näiteks mõni autos olnud reisija või lahtine pagas).
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Kontakt:
udupeenike kirjutas:ruubiq kirjutas:Auto söidab näiteks 100 km/h ja kütab selle hooga esiotsaga vastu betoonseina. Ennem kohtumist seinaga tiirutab salongis ringi kärbes(lendab öhus). Mis saab kärbsest peale kokkupörget, lendab esiklaasi vöi tiirutab edasi?
Kärbse jaoks on taustsüsteemiks autos olev õhk ja õhk on auto suhtes paigal. Ilmselt saab kärbes kokkupõrke hetkel purunenud küljeaknast välja lennata. Seda muidugi juhul kui teda pole tabanud mõni inertsist liikuma hakkanud objekt(näiteks mõni autos olnud reisija või lahtine pagas).
Nujh, peale selle ei peatu auto hetgeliselt, esiosa deformeerumine võtab veidi aega. Mythbustersitele oleks se paras teema närimiseks.
-
- Tsikkel: ---
madjs kirjutas:Mythbustersitele oleks se paras teema närimiseks.
Enne tuleb neil leida kärbes, kes oleks nõus oma elu niiviisi ohtu seadma, muidu on loomakaitsjad kohe tagajalgadel.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
udupeenike kirjutas:ruubiq kirjutas:Auto söidab näiteks 100 km/h ja kütab selle hooga esiotsaga vastu betoonseina. Ennem kohtumist seinaga tiirutab salongis ringi kärbes(lendab öhus). Mis saab kärbsest peale kokkupörget, lendab esiklaasi vöi tiirutab edasi?
asi pole õhus ega nn taustsüsteemis.
kärbes pääseb ilmselt eluga tänu oma pea olematule kaalule.
hoia laagrikuuli peopesal ja pidurda 100-0 km/h, see võib vabalt läbi esiklaasi lennata.
natuke mõtlemisainet: müüdimurdjates oli kunagi test, kas furgoonauto kaalub vähem, kui seal sees olevad kanad lendu tõusevad......