Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha fazer1000
Re: Soome tsiklimehed
Kahjuks ei reedel pean sünnipäeva ja laupäev on sõbra naisel sünnipäev nii, et ei mängi välja.
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Tuono kirjutas:Laup.ja/või pühap. sõitma!?
mina olen pühapäeval täiesti söidu konditsioonis
Janno
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Tuono kirjutas:Keegi sõitma homme!?
Tere
Homme (17.09) on selline suunitelma, et paras porukas mootorrattureid koguneb Länsi-Vantaan Vapaseurakunta (Askistontie 1) juures, kust kl 11.00 on lähtö Hyvinkääle. Seal leiab aset klo 13.00 Kiitoskirkko Hyvinkään vanhassa kirkossa, os. Uudenmaankatu 13. Joten kaikki jo kiitoskirkkoon tervetuloa. Tulkaa ajoissa niin voidaan vaihtaa kesän kuulumisia jo ennen näitä tapahtuma.
Mina stardin Soukkast kl 10.00.
Tapahtuman järjestää Gospel Riders Finland http://www.gospelriders.fi/
Janno
-
Teema algataja
J a n n o kirjutas:Tuono kirjutas:Keegi sõitma homme!?
Tere
Homme (17.09) on selline suunitelma, et paras porukas mootorrattureid koguneb Länsi-Vantaan Vapaseurakunta (Askistontie 1) juures, kust kl 11.00 on lähtö Hyvinkääle. Seal leiab aset klo 13.00 Kiitoskirkko Hyvinkään vanhassa kirkossa, os. Uudenmaankatu 13. Joten kaikki jo kiitoskirkkoon tervetuloa. Tulkaa ajoissa niin voidaan vaihtaa kesän kuulumisia jo ennen näitä tapahtuma.Mina stardin Soukkast kl 10.00.
Tapahtuman järjestää Gospel Riders Finland http://www.gospelriders.fi/Janno
See ju rohkem 60+ eluaasta inimestele!
pohui et 60 pluss pea asi et pulli saab,aga kahjüks ise homme hommikuse laevapeale,andke teada ikka varem mingiste kokkutulekute sihtes et saaks aja paika panna,neil tütreid ka nii et tapab
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:pohui et 60 pluss pea asi et pulli saab,aga kahjüks ise homme hommikuse laevapeale,andke teada ikka varem mingiste kokkutulekute sihtes et saaks aja paika panna,
Ma ei viitsi kokkutulekutele minna vaid sõitma ja seda pole vaja varem teada anda sest sõita võib igapäev ,kui ei saja! (Ja mida sa jõlgud seal eesti vahet )?
raske küsimus, kui sa ainuld teaksid mis ahvatlused mid seal ootavad siis sa ei küsiks :bsmile:iga päev ei viitsi niisama tiirutada tundub mõttetu minu jaoks äh ex ma vanaks jaanud
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:raske küsimus, kui sa ainuld teaksid mis ahvatlused mid seal ootavad siis sa ei küsiks
Kui on raske siis räägi ära ,hakkab kergem
mis raske ,ma ütlesin et raske küsimus jh et ma eeesti lähen,loll oled või norid niisama,mul sorri hüü ega küsi märke arvutis plemul nimelt viimase mudeli arvuti ma õpin teda alles
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:mis raske ,ma ütlesin et raske küsimus jh et ma eeesti lähen,loll oled või norid niisama,mul sorri hüü ega küsi märke arvutis plemul nimelt viimase mudeli arvuti ma õpin teda alles
Niisama lõõbin ja too eestist odavat bensiini ka!
sain aru ega ma lol,ei ole,bensiini ,nii odavalt tahadki hennast põlema panna ve,ma tea se läheb kallimaks kui siit osta,ja tikud mis sellest
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:sain aru ega ma lol,ei ole,bensiini ,nii odavalt tahadki hennast põlema panna ve,ma tea se läheb kallimaks kui siit osta,ja tikud mis sellest
Vara veel põlema panna ,esialgu kallaks paaki,mul ratas võtab 10l/100km. kohta kütet, tikke saab siin iga naise käest ,enamusel ju koni pidevalt suus!
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:ssxs kirjutas:sain aru ega ma lol,ei ole,bensiini ,nii odavalt tahadki hennast põlema panna ve,ma tea se läheb kallimaks kui siit osta,ja tikud mis sellest
Vara veel põlema panna ,esialgu kallaks paaki,mul ratas võtab 10l/100km. kohta kütet, tikke saab siin iga naise käest ,enamusel ju koni pidevalt suus!
sul se aparaat peaks vist automaat olema
Tuono kirjutas:Kus kandis pesitsed Soomes ?
ikka seal samas ,tahad külla tulla ve
või mis huvi on
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Mis külla ,võiksid sõitma tulla ja ,kus sealsamas
se hea et sa niimodi vastasid aga ma räägin et ma ei viitsi enam niisama tiirutada,,ilmad on jh sitemast sitad,kevadel siis jh ärkab se tugev olematu tundmatu intstink et kohe ja praegult
muul ajal sõidan nii õelda rahulikult (lol)ja kõige põnevam on selle asja jüüres et saad midagi ka talve jööksul ette valmistada.......kas või ilusaid pilte tehes
-
Teema algataja
Kui pole õiget varustust ja rehvid kulunud ega siis eriti ei kannata jh enam sõita! Ma sõidan koguaeg rahulikult!
mul uus rehv täitsa kulunud,vaatasin seda kätsi teemat ehk sealt saab,aga lõin käega,mul vaja esi taga rehvi,jahutus vedelikku siis filtreid ja keti pesurid ostaks ka õli ka muidugi ei teagi kus selle raha viiks :mrgreepraegult on kindaid kvn:nalja teed ve varustust pole varustust on üle liiagi veel,võ'iks müümagi hakatamüüsin kevadel püksid kiivri ära aga seda sodi on veel mida müüaps ostsin muidugi tagasi
-
Teema algataja
Kui homme eesti lähed siis mine vaata depoosse ,sealt saad kindlalt hea hinnaga rehvi.
Tuono kirjutas:Kui homme eesti lähed siis mine vaata depoosse ,sealt saad kindlalt hea hinnaga rehvi.
no jh sellepärast bma täna ei läinudki et lähen vaatan kuna mul on ports soove ehk siis saan aled ka,mul pole aega neid alesid vahtida lähen ostan siis kui mul aega on
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:Tuono kirjutas:Kui homme eesti lähed siis mine vaata depoosse ,sealt saad kindlalt hea hinnaga rehvi.
no jh sellepärast bma täna ei läinudki et lähen vaatan kuna mul on ports soove ehk siis saan aled ka,mul pole aega neid alesid vahtida lähen ostan siis kui mul aega on
depoos on alati aled ,kui küsid!
ja mul meeldib kui kevadeks on ratas sõidu korras mitte et ma pean kevadel mõtlema,mis rattaga on
-
Teema algataja
quote="ssxs" ma müüks ta ära ,ostaks uuema,
[/quote]
Osta ikka siis mootorratas V2 või V4
miks sellined mudelid ,ei mind rahuldavad sama margiga millega sõidan ainult tsipa veel uem mulle meeldib lihtsalt need jankud kes mõtlevad tagurpidi
tuono ma ei tule sinuga sõitma,ennem sõidutan surnud hobust,meie se ilma vaade on suht erinev,ja siis ma tunneksin hennast ebamugaval,t edu ja kõige paremat sullesoovib ssxs
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.