Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
SMASHile. Laupäeva hommikul kümne paiku oleks paras Statoilist lendu minna.Kas on ühinejaid?
Kellel Viljandis (poodidest/töökodadest) on olemas sünkroniseerimiseks vajaliku kellad? Tahaks BMW häälde panna.
A.
Kes sõidab linnas 690 ktm supermotoga, kui sõitma lähed helista 53729995 tulen ka
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Ise kasutan sünkroniseerimiseks läbipaistvast voolikust valmistatud aparaati, millel õli sees.........toimib hästi ja siiamaani püsib masin kenasti hääles. Kui vaja võin laenata, või sõida läbi, saad töö kohapeal ära teha. Tel.555 72 394.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ENZO kirjutas:Ise kasutan sünkroniseerimiseks läbipaistvast voolikust valmistatud aparaati, millel õli sees.........toimib hästi ja siiamaani püsib masin kenasti hääles. Kui vaja võin laenata, või sõida läbi, saad töö kohapeal ära teha. Tel.555 72 394.
Kas 6 silindrilisele saab ka seda külge panna?
Sõidukaaslast Viljandis
Täna õhtul Viljandi kandis keegi sõitma läheb?
Põhjus: teema ühendatud
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Sõidukaaslast Viljandis
Viljandis on ikka väga nulli lähedane võimalus kedagi sõidukaaslaseks leida. kõik korrad mis ma kirjutanud olen, olen vist korra ainult kedagi trehvanud,üks tüüp tuli
Eks õhtuti mingid vennad ju ringi sõidavad...aga vaevalt nad pidevalt seda foorumit loevad.
56915288 Tiit.
Kirjuta siia, pane aeg ja koht kirja ja tullakse ikka kohale.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=5 ... &start=680
Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
-
- Tsikkel: Kawasaki ZR-7; Kawasaki KX 125
Andke ratas ja sõidan kasvõi iga õhtu Otsin tegelt pilli aga siiani pole miskit leidnud kahjuks :C
-
aa noo kui selline asi,sis anke mulle ka,tulen ka sõitma
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Otsin lapsele mingit motoriseeritud mänguasja. ATV või väike krossiratas. Näiteks: http://www.auto24.ee/used/1039567
Kui kirjeldust lugeda, siis on see näide tegelikult vist natike väike (poiss on 7-aastane). Samas alustuseks polegi vist mõtet mingi liiga suurega inimest ära hirmutada.
Küsimus - ega kellelgi pole jäänud garaažinurka mõnda sellist vedelema, sest laps on välja kasvanud? Äkki oleks paras koht raha vastu vahetada?
Äkki keegi Viljandist oskab mind aidata? Mure on selline, et kui tsiklil velg kinni keerata korralikult, siis ratas enam korralikult ja kergelt ei veere(puki peal), kui mutter õrnalt lahti siis käib väga hästi. Laagrid alles vahetatud.
Seal veljel mingid 2puksi mõlemal pool ja kui veljemutter kinni keerata, siis ratas enam vabalt veereda ei saa.
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
kevin1995 kirjutas:Äkki keegi Viljandist oskab mind aidata? Mure on selline, et kui tsiklil velg kinni keerata korralikult, siis ratas enam korralikult ja kergelt ei veere(puki peal), kui mutter õrnalt lahti siis käib väga hästi. Laagrid alles vahetatud.
Seal veljel mingid 2puksi mõlemal pool ja kui veljemutter kinni keerata, siis ratas enam vabalt veereda ei saa.
Terv! Seal rummu sees laagrite vahel pikk puks, tundub, et sul ei ole laager korralikult vastu seda puksi jõudnud ja kinni keerates jääb väike pinge peale.
Üldiselt kui kõik õige siis see väike takistus kaob juba peale väikest sõitu! Seda muidugi juhul kui kõik ikka õigesti paigaldatud. Edu!
Ilmselt on laagrite vaheline puks paigaldamata jäänud või on telje mutter varem olnud liiga suure jõuga kinni väänatud olnud nii et seesama puks on juba deformeerunud (lühemaks).Aitab kui õhuke seib sinna vahele sokutada.Kasuta ikka momentvõtit,vastavad väärtused leiad manuaalist.Laager peab ka olema lõpuni pesas.
Purtsa kirjutas:Homme 20.07. keegi Viljandis sõitu läheb tegema?
Sõidan rohkemal või vähemal määral vähemalt kuuel päeval nädalas. Kindlasti ka homme. Millised on plaanid?
Kus kokkusaamine on, ja mis kellast ?
Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Torch kirjutas:Kus kokkusaamine on, ja mis kellast ?
Siin varem on välja hõigatud, et tavapärane koht ja aeg on Vabaduse plats, kell 7 õhtul.
Kui keegi midagi muud ei paku, siis mina just sinna lähengi. Mul on nüüd natike asjalikum liikur kah, teised ei pea enam päris silmi peast häbenema, et mingi roller sabas jõlgub.
mattias kirjutas:Ilmselt on laagrite vaheline puks paigaldamata jäänud või on telje mutter varem olnud liiga suure jõuga kinni väänatud olnud nii et seesama puks on juba deformeerunud (lühemaks).Aitab kui õhuke seib sinna vahele sokutada.Kasuta ikka momentvõtit,vastavad väärtused leiad manuaalist.Laager peab ka olema lõpuni pesas.
Suured tänud! Oligi nii, et sokutasin ühe seibi vahele ja kõik normaalne(Varem ise polnud tollel masinal velge ära võtnud).
Äkki oskab keegi soovitada kedagi kes oskab Viljandis timmida karpad ära? Tegu 125cc Honda XL125V-ga(2karpat)
-
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Mine lehekülg tagasi ja loe paar posti sealt, enda viimasest postitusest alla poole.
-
ooo poisid ja tüdrukud,ma olen jälle ratastel!!! homme kena ilm on,siis võiks õhtul töristada kuskil
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Minu Kawa ka käib, kui nüüd keegi ei hakka mingit jura ajama, et ma tahan uut motoklubi teha (eelmine kord see nõnda oli), siis ehk võin ka sõita, kui see LE kohaselt toimub.
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
miilits kirjutas:...et ma tahan uut motoklubi teha ...
... aga miks - mitte ??????? MK 50 +
ma astuks ka liikmeks
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Ma kirjutasin seda klubi jama selle pärast, et kuskil aasta tagasi hakkas keegi mind näägutama kui julgesin pakkuda kohta ja aega kokkusaamiseks.
-
petz61 kirjutas:miilits kirjutas:...et ma tahan uut motoklubi teha ...
... aga miks - mitte ??????? MK 50 +
ma astuks ka liikmeks
krt siis peanveel paarkümmend aastat ootama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.