Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
reimps kirjutas:Mis sa nagu spetsiaalselt passid, kui ma midagi postitan, et siis ka sõna võtta?
![]()
No keegi teine ei võta sõna ju
Ma olen su biker.ee stalker
Yay, I got a internet friend/stalker
Äh, ma lähen müün nüüd parem jalgratta maha ja siis tsikliga sõitma.
Kellegi ketineetijat pole laenata?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
reimps kirjutas:Aris kirjutas:Kus saab täna pühapäeval Tallinnas rehvi vahetada?
Ma olen Retke tee otsas vahetanud (seal, kus lähistel see õudne roheline tümaka-cabrio pesitseb, uus Eesti CSI-maja on ka sealsamas üle tee). Ja kuna ma tagarehvi tasakaalu panna ei lase, saavad hakkama küll.
Variant on ka muidugi Biker24 või Streetmoto tegelastele helistada ja hullult pugeda
Aitäh
Töö kiire ja korralik, 2.5 euri, kahe pidurikettaga veljel ventiili ei vaheta, töömees oli ka muhe, laenas vahendeid ja oli igati abivalmis.
Kas täiesti tühi aku võib segada mootoril töötamast ? niimoodi et mootoril hakkab säde ära jääma päris tihedalt
Laadimispinge on korras, 14.8v 5k pöörde peal ( manualis kirjas 13.5v on min )
AVarik kirjutas:Kas täiesti tühi aku võib segada mootoril töötamast ? niimoodi et mootoril hakkab säde ära jääma päris tihedalt
Laadimispinge on korras, 14.8v 5k pöörde peal ( manualis kirjas 13.5v on min )
Jah. Minu ratas sureb välja kui aku klemm maha võtta.
mart211 kirjutas:AVarik kirjutas:Kas täiesti tühi aku võib segada mootoril töötamast ? niimoodi et mootoril hakkab säde ära jääma päris tihedalt
Laadimispinge on korras, 14.8v 5k pöörde peal ( manualis kirjas 13.5v on min )Jah. Minu ratas sureb välja kui aku klemm maha võtta.
Sul katkeb ahel siis, see teine teema
AVarik kirjutas:mart211 kirjutas:AVarik kirjutas:Kas täiesti tühi aku võib segada mootoril töötamast ? niimoodi et mootoril hakkab säde ära jääma päris tihedalt
Laadimispinge on korras, 14.8v 5k pöörde peal ( manualis kirjas 13.5v on min )Jah. Minu ratas sureb välja kui aku klemm maha võtta.
Sul katkeb ahel siis, see teine teema
Ah krt, seda küll.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kudas sa tsikli käima said, kui aku täitsa tühi? Kas aku siis täitsa kutu,et voolu ei pea? Selline aku segab
jah voolu tarbijate tööd, kuna üritab neelata kogu geneka poolt toodetud voolu.
14,8 volti laadimiseks on juba palju (kui mõõduriist ikka õigust näitas). Selline pinge hakkab ilmselgelt akut tühjaks keetma vedelikust. Samuti on selline pinge juba pirnidele "surma piir". Samuti ei tee ühelegi elektroonika komponendile ülepinge head, vaid võib need kergelt läbi küpsetada.
Sellist pinget võibki tegelikult põhjustada ka see küpse aku.(kas seal ikka vedelikku on sees veel?)
Normaalselt ei tohi laadimise ajal pinge olla aku klemmidel üle 14,3V . No viimane oleks 14,5V.
koi kirjutas:Kudas sa tsikli käima said, kui aku täitsa tühi? Kas aku siis täitsa kutu,et voolu ei pea? Selline aku segab
jah voolu tarbijate tööd, kuna üritab neelata kogu geneka poolt toodetud voolu.
14,8 volti laadimiseks on juba palju (kui mõõduriist ikka õigust näitas). Selline pinge hakkab ilmselgelt akut tühjaks keetma vedelikust. Samuti on selline pinge juba pirnidele "surma piir". Samuti ei tee ühelegi elektroonika komponendile ülepinge head, vaid võib need kergelt läbi küpsetada.
Sellist pinget võibki tegelikult põhjustada ka see küpse aku.(kas seal ikka vedelikku on sees veel?)
Normaalselt ei tohi laadimise ajal pinge olla aku klemmidel üle 14,3V . No viimane oleks 14,5V.
esimest korda olid sümptomid kui sõitsin rahulikult 120'ga mingi 30min....hakkas tutterdama ( 100% kindel et süüte probleem ) võtsin kiirust alla ja probleem kadus
siis polnud probleemi käima saamisega.
järgmine päev proovisin käima saada, aku surm tühi. Panin laadima...12h laadis. Järgmine päev äksin sõitma, läks laksust käima...lasin ratta tõsiselt peeneks sirge peal...ja pärast seda hakkas jälle tutteradama
Jäin korras seisma, ja siis jälle aku tühi, sõber lükkas käima mind, sõitsin mingi 70-80 tagasi 20km, siis läks käima jälle
14.8V mõõtsin akuklemmidelt siis kui lähituled peal olid.
Ja kas akul vedeliku sees on, ma ei tea, sest kinnine aku on
bandititel on kirjas manualis et 13.5V-15.5V on normaalne 5000 pöörete peal
jegesmesh kirjutas:Sellist võimalust ei ole, et kõrgematel pööretel laadimine kaob ära?
120ga sõites on mul 4000 pööret, 5000 peal on laadimine olemas veel
AVarik kirjutas:jegesmesh kirjutas:Sellist võimalust ei ole, et kõrgematel pööretel laadimine kaob ära?
120ga sõites on mul 4000 pööret, 5000 peal on laadimine olemas veel
Selge.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
See 15,5 V on küll naljaks number, sest 15 voldiga hakkavad juba pirnid saba andma.
Tundub ikkagi,et aku vaja välja vahetada. Kas on läinud akus sees plaadid lühisesse vist.
Kas tsikkel hiljuti küljeli pole käinud? Mul kokkutulekul vajus tsikli jalg maasse ja peale seda kustus äkki ka aku. Sete, mis muidu on akus põhjas leidis tee plaatide vahele ja ongi asi tahe.
koi kirjutas:See 15,5 V on küll naljaks number, sest 15 voldiga hakkavad juba pirnid saba andma.
Tundub ikkagi,et aku vaja välja vahetada. Kas on läinud akus sees plaadid lühisesse vist.
Kas tsikkel hiljuti küljeli pole käinud? Mul kokkutulekul vajus tsikli jalg maasse ja peale seda kustus äkki ka aku. Sete, mis muidu on akus põhjas leidis tee plaatide vahele ja ongi asi tahe.
rattas pikali pole käinud, akut ka nagu loopinud pole
Eks tuleb ära käia streetmotos homme
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
kas keegi foorumi kasutajatest tegeleb selle lehekyljega shopshop...kuna seal asjad mida vaja k2hku ja mujalt ei tea et saax ehk siis a stari saapa magneesium toesliderid
Kas keegi oskab nimetada LE möistes teepeenra legaaldefinitsiooni koos viitega sellele?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
LE'st (olevast ega tulevast) ei leiagi definitsiooni kiire vaatlusega. ÕS aga ütleb selle kohta sõidutee äär kraavi servani

Tarts kirjutas:Kas keegi oskab nimetada LE möistes teepeenra legaaldefinitsiooni koos viitega sellele?
Väljavõte LEst:
Sõidutee all mõistetakse vastavalt «Liiklusseaduse» § 4 lõikele 3 sõidukite liikluseks ettenähtud teeosa. Teel võib olla mitu eraldusribadega eraldatud sõiduteed. Samal tasandil ristuvad sõiduteed moodustavad sõiduteede ristumisala. Sõiduteeäärt näitab vastav teekattemärgis; kui seda ei ole, siis teepeenra, eraldusriba, haljasala või muu riba äär või rentsli põhi või sõidutee äärekivi. Kui sõiduteega samal tasandil asuvad mõlemasuunalised trammiteed on sõidutee ühes servas, on rööbasteta sõidukite sõidutee ääreks sõiduteepoolne trammirööbas.
Mina loen siit, et tegemist on haljasalaga.
Minu arust LE ei defineeri otseselt teepeenart, kuna see pole tee osa.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Teedeehituses loetakse sõidutee peenraks üldiselt asfaldi ääres olevat puistematerjalist riba ( 0,3 - 1 m lai tavaliselt )
Kohati võib see olla ka asfaldist tehtud osa , mis jääb sõidutee äärmisest eraldusjoonest nn. metsa poole , kuni tähispostideni välja nende olemasolul muidugi. Kui mitte siis nõlva alguseni .
*Terve perekond on kindlal veendumusel, et kasutatud mängude müük tähenab seda, et CD'd on sees katki/kriimustatud ja haisevad!
*Mees tahtis ümber vahetada mängu mis maksis 0.59€, sest talle see ei meeldinud!
*Kaks vene tsikki tahtsid kuulata muusika CD'd enne, kui ostavad. Tegu oli 1.21€ maksva rahustava loodusmuusikaga.
Minu küsimus on: Kust sellised idioodid välja roomavad?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
selle viimase punktiga ma ei ole nõus. ma ei võtaks isegi tasuta CD plaati poeriiulilt, kui ma ei teaks, mis sealt pealt kostub.
paljud inimesed ostavad asju kokku ainult sellepäarst, et on odav, mitte sellepärast, et neil seda vaja on. seega ma kuulan kasvõi 1 eurosent maksvat plaati enne, kui ostan.
mart211 kirjutas:*Kaks vene tsikki tahtsid kuulata muusika CD'd enne, kui ostavad. Tegu oli 1.21€ maksva rahustava loodusmuusikaga.
Mis sealt kostub? Rähni toksimine või konnade krooksumine?
jackson kirjutas:mart211 kirjutas:*Kaks vene tsikki tahtsid kuulata muusika CD'd enne, kui ostavad. Tegu oli 1.21€ maksva rahustava loodusmuusikaga.
Mis sealt kostub? Rähni toksimine või konnade krooksumine?
No selles ongi küsimus eks Varsti tahame sinki ka Prisma kassas maitsta...
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Prisma kohta ei tea aga selveris on tädid küll pakkunud , kui uus toode letis
AVarik kirjutas:koi kirjutas:See 15,5 V on küll naljaks number, sest 15 voldiga hakkavad juba pirnid saba andma.
Kas tsikkel hiljuti küljeli pole käinud? Mul kokkutulekul vajus tsikli jalg maasse ja peale seda kustus äkki ka aku. Sete, mis muidu on akus põhjas leidis tee plaatide vahele ja ongi asi tahe.rattas pikali pole käinud, akut ka nagu loopinud pole
Eks tuleb ära käia streetmotos homme
Jep aku täitsa õhtal, 7.5V kui tuled peale panna, ilma et mootor käiks
Krt ma ise ei tulnud selle peale et koormusega mõõta
Aga head inimesed Streetmotos olid abiks multimeetri ja uue akuga
Piipz kirjutas:selle viimase punktiga ma ei ole nõus. ma ei võtaks isegi tasuta CD plaati poeriiulilt, kui ma ei teaks, mis sealt pealt kostub.
paljud inimesed ostavad asju kokku ainult sellepäarst, et on odav, mitte sellepärast, et neil seda vaja on. seega ma kuulan kasvõi 1 eurosent maksvat plaati enne, kui ostan.
Blah.. piratebay.org ja tee oma proovikuulamisi palju jaksad.
Ostsin muide viimati Abrahami plaadi.
Lihtsalt puhtast huvist tekkis ühe diskusiooni käigus väike küsimus. Vanasti peteti tahhograafe magnet abil, mis tihtipeale käigukasti aju tuksi keeras. Nüüd on ju valdav enamus digitaalsed tahhograafid. Kas neid petetakse ka kuidagi?
Kui väga tahta, siis peaks kuidagimoodi ehk isegi saama ? Aga ma pole nende asjadega (tahhograafidega) eriti kursis.
Aga Wikipedia ütleb nii:
However, these [mechanical] are vulnerable to tampering, and so are being replaced by electronic tachographs which record data on smart cards.
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
-Piilu- kirjutas:Lihtsalt puhtast huvist tekkis ühe diskusiooni käigus väike küsimus. Vanasti peteti tahhograafe magnet abil, mis tihtipeale käigukasti aju tuksi keeras. Nüüd on ju valdav enamus digitaalsed tahhograafid. Kas neid petetakse ka kuidagi?
Ikka petetakse..
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
-Piilu- kirjutas:Lihtsalt puhtast huvist tekkis ühe diskusiooni käigus väike küsimus. Vanasti peteti tahhograafe magnet abil, mis tihtipeale käigukasti aju tuksi keeras. Nüüd on ju valdav enamus digitaalsed tahhograafid. Kas neid petetakse ka kuidagi?
Minuteada põhineb digitaalse tahhograafi andmesalvestus SmartCardi tehnoloogial, ehk siis samal kiibil, mis pangakaartidel ja ID-kaardil. Mälu järgi sisaldab selline kaart 16-bitist protsessorit ja andmed on krüpteeritud 128-bitise võtmega. Viimati lugesin teemasse puutuvat materjali pool aastat tagasi ja siis ei olnud teadaolevalt veel keegi maailmas SmartCardi lahti muukinud. Põhimõtteliselt peaks olema võimalik mingi asi panna valeandmeid genereerima, aga kuulnud sellest tehnoloogiast esialgu ei ole...