Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Rumalad küsimused
Tahaks mingit head, suurt ja toitvat burksi, millel on salatit ja kastet ka normaalselt või siis natukle rohkem kui normaalselt. Siriuse burksi jätame välja, nende kvaliteet minumeelest langenud ajaga
-
- Tsikkel: ---
Tirts kirjutas:Rumal küsimus tätokate vallast: kas liigliha kasvamine tätokale on kehva töö tagajärg või on see kuidagi inimese enda naha eripärast tingitud?
Ausalt öeldes pole ma isegi kuulnud, et kellelgi tätoka peale midagi kasvanud oleks. Endale on tehtud nii väga kvaliteetset kraami kui ka päris algaja poolt tõsist veristamist ja pole midagi eriskummalist hakanud kasvama. Sai ka ühe korra 5 päeva vana pildi sisse uuesti torkima mindud(jõhkralt valus oli), kuid tagajärjeks on ainult reljeefsem muster nahal, muud midagi.
Tühja jutu lõpetuseks vastus küsimusele, et minu arvates on pigem asi nahas kui tegijas, aga ma pole mingi naha spetsialist. Soovitan pöörduda asjatundjate poole.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Tirts kirjutas:Rumal küsimus tätokate vallast: kas liigliha kasvamine tätokale on kehva töö tagajärg või on see kuidagi inimese enda naha eripärast tingitud?
Naha eripärast see tingitud ei ole! Mingi õhkkõrn võimalus on allergilise reaktsiooni teke. Selline asi võib tekkida ka black henna puhul, mis on seetõttu keelatud. Armistumine tekib tattoo puhul mingit sorti põletikust. See on küll võimalik, et tatoveerija retsib naha niivõrd ära, et sellele tekib arm. Tegelikult selline retsimine ei ole tõenäoline! Armistumine tekib tavaliselt hoopis hoolimatust ümberkäimisest värske tattooga. Veidi näitad värskele tattoole päikest ja ongi põletik ja arm. Lähed kuhugi värske tattooda higistama, samuti on võimalik armistumine. Veidi mustust ja tulemus võibki armistumine olla. Väike õlle? Õllest võid ka "puhta nahaga" välja tulla aga ei pruugi. Ka peale tatto paranemist ei moodustu melaniini ja kahjustunud nahk on päikese eest kaitseta! Tavaliselt jääb värv halvasti või tekib armistumine ikka teadmatust ümberkäimisest värske pildiga. Sorry, see ei ole arvatavasti ei halb töö ega ka naha eripära. Tatoveerijad tavaliselt annavad täpsed juhised, kuidas tattooga ümber käia. Korra eksid, elad armiga. See arm läheb siledamaks ja pane nüüd mingeid rasedusarmide, keiserlõike armide ühtlustamiseks mõeldud kreeme. Lase üle tikkida, ei muud. Nüüd tatoveerija juba teab ka veidi hellem su armiga olla. Ega kohe peale paranemist keegi normaalne meister sind ka ette ei võta. Lased sügisel kellelgi üle teha, ei muud.
Me aastaid tagasi ehitasime puldiauto mootorist "vangla stiilis" tätoveerimismasina, millega sõbra käe kärna ajasime Seega eelkõneleja jutt naha retsimisest peab nagu paika.
Tere.
Oleks vaja natuke abi ebay-st ostuga.
Oskab keegi öelda, palju eestisse toimetamisel hinnale otsa pannakse,kui asi maksab US $277,siis mis ta lõpp hind võiks kujuneda?
ylari kirjutas:ja ma mõtlesin täna hommikul pärnu mntd pidi linna sõites miks sai kümme korda rohkem käppa visata.. ja tõesti enamus ratastest tundusid päikese käes läikivat.
teemasse niipalju, et miks kõik usb laadijad ei lae ikkagi kõikide kaablitega kõiki telefone? laenasin tuttavalt laadijat eile õhtuks aga viisin selle täna tagasi sest see ei teinud kippu ega kõppu mu telefonile, tüüp pani oma telefonile juhtme taha ja töötas nagu kulda. (mul motorola, tal lg optimus2) Nokia laadija üleminekuga microusbile samas laadis väga hästi mu telefoni. Tuttava ostetud autolaadijapunn aga tema nokiat ei lae samas mu motorolat jällegi väga hästi...(kõik laadijad üle 700ma) Mulle ei tundu need universaalsed telefonilaadijad väga universaalsed.
sellele küsimusele vastuse saamine polegi võibolla niiiii oluline, kui see, et kuhu krt mu enda laadija kadunud on igalt poolt juba otsinud ja ma kardan, et ma leian ta kõige viimasest kohast, kuhu ma vaadata taipan
![]()
Uuemad usb laadijad annavad pinge ka data otstele.
fazar kirjutas:Tere.
Oskab keegi öelda, palju eestisse toimetamisel hinnale otsa pannakse,kui asi maksab US $277,siis mis ta lõpp hind võiks kujuneda?
räägi Eikkiga siit foorumist, tema tegeleb sellega... ja asi ei ole, et palju maksab vaid pigem mängib rolli maht ja kaal jne...
mingi ESTperformance all on ta ka facebookis vms.
fazar kirjutas:Tere.
Eestis maksad 20% käibemaksu toote hinna + transpordi hinna pealt. Lisaks oleneb tootest tuleb tollimaks vastavalt tariifile, erinevatel seadmetel erinev, tavaliselt paari protsendi kandis.
Lisaks - kui tollideklari lased teha Eesti Postil, siis nende tasu tuleb veel juurde 6-10 euri vahel.
Bjorn
-
- Tsikkel: ---
mart211 kirjutas:Tirts kirjutas:Rumal küsimus tätokate vallast: kas liigliha kasvamine tätokale on kehva töö tagajärg või on see kuidagi inimese enda naha eripärast tingitud?
Me aastaid tagasi ehitasime puldiauto mootorist "vangla stiilis" tätoveerimismasina, millega sõbra käe kärna ajasime
Seega eelkõneleja jutt naha retsimisest peab nagu paika.
Kaldun arvama, et inimene endale "mikromootor-kitarrikeel" masinaga pilti teha ei lasknud, kuid kurat seda teab.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
keegi euroajal tartus bussipargis ülevaatusel ka käinud ? Et mis seal hind on ?
-
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
hannes1337 kirjutas:kas autovärvil ja mootorrattavärvil on vahe?
hannes
Ega vist.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
sinilind123 kirjutas:keegi euroajal tartus bussipargis ülevaatusel ka käinud ? Et mis seal hind on ?
15 ja pudinaid vist oli. Aprillis käisin.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Keegi antud videos teise loo esitajat teab nimetada ja loo nime? Algab kuskil poole video pealt.
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:
Keegi antud videos teise loo esitajat teab nimetada ja loo nime? Algab kuskil poole video pealt.
Vaata video lõppu, seal list olemas mis muusikat kasutati!
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
MX1 kirjutas:madjs kirjutas:
Vaata video lõppu, seal list olemas mis muusikat kasutati!
Tänud, ei pannud tähele Tundub, et pole eriti levinud esitaja.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
margus014 kirjutas:hannes1337 kirjutas:kas autovärvil ja mootorrattavärvil on vahe?
hannes
Ega vist.
Ikka on - ratta värv kannatab suuremaid kiiruseid ja põhi erinevus seisneb selles , et autovärv ei kannata mahakallamisekraadi nii palju .
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänatud: 19 korda
Gornholio kirjutas:margus014 kirjutas:hannes1337 kirjutas:kas autovärvil ja mootorrattavärvil on vahe?
hannes
Ega vist.
Ikka on - ratta värv kannatab suuremaid kiiruseid ja põhi erinevus seisneb selles , et autovärv ei kannata mahakallamisekraadi nii palju .
Et hakkab suurema kallamise puhul maha jooksma või
udupeenike kirjutas:Kaldun arvama, et inimene endale "mikromootor-kitarrikeel" masinaga pilti teha ei lasknud, kuid kurat seda teab.
Nagu iga asjaga, on asi kinni tihendis. Kidrakeelega on nii mõnigi mees vägagi kõvasid pilte teinud, ka siinsamas Eestis. 10 aastat hiljem on nad muidugi nunnult häguseks läinud
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas tavalise n.ö koduse alumiinium potiga saab lõkkel süüa teha või annab kohe otsad?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kas tavalise n.ö koduse alumiinium potiga saab lõkkel süüa teha või annab kohe otsad?
Vabalt saab
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kas tavalise n.ö koduse alumiinium potiga saab lõkkel süüa teha või annab kohe otsad?
Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta. Kui kuivalt kuumutad, siis võib üles sulada, kui aga miskit ollust täis, siis ei juhtu midagi.
madjs kirjutas:
6:17 kuni 6:24 on üli mõnus kaader ja laul taustaks kah.
Sai kaatril gps-i kaart ära vahetatud uuema vastu. Nüüd koha peal seistes suudab kaardi 4-5 minutiga välja laadida. Sõidad 300m edasi kaart kaob jälle ära ja siis võtab uuesti laadimine 4-5 minutit. Ei ole keegi GPS-idega sina peale? Endal mõistus otsas.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ishijupp kirjutas:Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta.
Lõkkel julgen natuke kahelda, aga elektripliidil küll toimib
Raiki kirjutas:ishijupp kirjutas:Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta.
Lõkkel julgen natuke kahelda, aga elektripliidil küll toimib
Samuti küünlaleegi kohal
Kaldun arvama, et inimene endale "mikromootor-kitarrikeel" masinaga pilti teha ei lasknud, kuid kurat seda teab.
Endal nahk täiesti pilditu, aga kuna plaan on lasta üks hea hetk tätokas teha, siis mõtlesin, et kuulan maad ja tarkade inimeste nõu! Tänud igatahes.
Tirts kirjutas:...kuulan maad ja tarkade inimeste nõu!...
A ei, kui tahad tegema hakata, siis kuskil oli tattoo-teema ka siin foorumis. Anna siis seal teada, ma isiklikult võin 3-4 tõsiselt arvestatavat tegijat soovitada.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänatud: 19 korda
Krt täna vaatasin et porgandil õli väheks jäänud viimase 100km otsaga.
Et aga olen hetkel Lääne-Viru pärapõrgus, siis ma pole väga kindel et saan just vastava firma õli leida ja peale valada, kas ma võin mingit muud sama viskoossusega tsikliõli ka peale valada?
Bastard kirjutas:Krt täna vaatasin et porgandil õli väheks jäänud viimase 100km otsaga.
Et aga olen hetkel Lääne-Viru pärapõrgus, siis ma pole väga kindel et saan just vastava firma õli leida ja peale valada, kas ma võin mingit muud sama viskoossusega tsikliõli ka peale valada?
Ikka võid, aga hiljem võiksid ka õli ära vahetada.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |