Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Tahaks mingit head, suurt ja toitvat burksi, millel on salatit ja kastet ka normaalselt või siis natukle rohkem kui normaalselt. Siriuse burksi jätame välja, nende kvaliteet minumeelest langenud ajaga :mrgreen:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

Tirts kirjutas:

Rumal küsimus tätokate vallast: kas liigliha kasvamine tätokale on kehva töö tagajärg või on see kuidagi inimese enda naha eripärast tingitud? :roll:

Ausalt öeldes pole ma isegi kuulnud, et kellelgi tätoka peale midagi kasvanud oleks. Endale on tehtud nii väga kvaliteetset kraami kui ka päris algaja poolt tõsist veristamist ja pole midagi eriskummalist hakanud kasvama. Sai ka ühe korra 5 päeva vana pildi sisse uuesti torkima mindud(jõhkralt valus oli), kuid tagajärjeks on ainult reljeefsem muster nahal, muud midagi.
Tühja jutu lõpetuseks vastus küsimusele, et minu arvates on pigem asi nahas kui tegijas, aga ma pole mingi naha spetsialist. Soovitan pöörduda asjatundjate poole.

Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Tirts kirjutas:

Rumal küsimus tätokate vallast: kas liigliha kasvamine tätokale on kehva töö tagajärg või on see kuidagi inimese enda naha eripärast tingitud? :roll:

Naha eripärast see tingitud ei ole! Mingi õhkkõrn võimalus on allergilise reaktsiooni teke. Selline asi võib tekkida ka black henna puhul, mis on seetõttu keelatud. Armistumine tekib tattoo puhul mingit sorti põletikust. See on küll võimalik, et tatoveerija retsib naha niivõrd ära, et sellele tekib arm. Tegelikult selline retsimine ei ole tõenäoline! Armistumine tekib tavaliselt hoopis hoolimatust ümberkäimisest värske tattooga. Veidi näitad värskele tattoole päikest ja ongi põletik ja arm. Lähed kuhugi värske tattooda higistama, samuti on võimalik armistumine. Veidi mustust ja tulemus võibki armistumine olla. Väike õlle? Õllest võid ka "puhta nahaga" välja tulla aga ei pruugi. Ka peale tatto paranemist ei moodustu melaniini ja kahjustunud nahk on päikese eest kaitseta! Tavaliselt jääb värv halvasti või tekib armistumine ikka teadmatust ümberkäimisest värske pildiga. Sorry, see ei ole arvatavasti ei halb töö ega ka naha eripära. Tatoveerijad tavaliselt annavad täpsed juhised, kuidas tattooga ümber käia. Korra eksid, elad armiga. See arm läheb siledamaks ja pane nüüd mingeid rasedusarmide, keiserlõike armide ühtlustamiseks mõeldud kreeme. Lase üle tikkida, ei muud. Nüüd tatoveerija juba teab ka veidi hellem su armiga olla. Ega kohe peale paranemist keegi normaalne meister sind ka ette ei võta. Lased sügisel kellelgi üle teha, ei muud.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Tirts kirjutas:

Me aastaid tagasi ehitasime puldiauto mootorist "vangla stiilis" tätoveerimismasina, millega sõbra käe kärna ajasime :D Seega eelkõneleja jutt naha retsimisest peab nagu paika.

fazar

Lugemata postitus Postitas fazar »

Tere.

Oleks vaja natuke abi ebay-st ostuga.
Oskab keegi öelda, palju eestisse toimetamisel hinnale otsa pannakse,kui asi maksab US $277,siis mis ta lõpp hind võiks kujuneda?

Liiter lipsu taha ja lõbusalt liiklusesse.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

ylari kirjutas:

ja ma mõtlesin täna hommikul pärnu mntd pidi linna sõites miks sai kümme korda rohkem käppa visata.. ja tõesti enamus ratastest tundusid päikese käes läikivat.

teemasse niipalju, et miks kõik usb laadijad ei lae ikkagi kõikide kaablitega kõiki telefone? laenasin tuttavalt laadijat eile õhtuks aga viisin selle täna tagasi sest see ei teinud kippu ega kõppu mu telefonile, tüüp pani oma telefonile juhtme taha ja töötas nagu kulda. (mul motorola, tal lg optimus2) Nokia laadija üleminekuga microusbile samas laadis väga hästi mu telefoni. Tuttava ostetud autolaadijapunn aga tema nokiat ei lae samas mu motorolat jällegi väga hästi...(kõik laadijad üle 700ma) Mulle ei tundu need universaalsed telefonilaadijad väga universaalsed.

sellele küsimusele vastuse saamine polegi võibolla niiiii oluline, kui see, et kuhu krt mu enda laadija kadunud on igalt poolt juba otsinud ja ma kardan, et ma leian ta kõige viimasest kohast, kuhu ma vaadata taipan :P

Uuemad usb laadijad annavad pinge ka data otstele.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

fazar kirjutas:

Tere.

Oskab keegi öelda, palju eestisse toimetamisel hinnale otsa pannakse,kui asi maksab US $277,siis mis ta lõpp hind võiks kujuneda?

räägi Eikkiga siit foorumist, tema tegeleb sellega... ja asi ei ole, et palju maksab vaid pigem mängib rolli maht ja kaal jne...

mingi ESTperformance all on ta ka facebookis vms.

Kasutaja avatar

bjorn
Tsikkel: Honda VFR800 ´98
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bjorn »

fazar kirjutas:

Tere.

Eestis maksad 20% käibemaksu toote hinna + transpordi hinna pealt. Lisaks oleneb tootest tuleb tollimaks vastavalt tariifile, erinevatel seadmetel erinev, tavaliselt paari protsendi kandis.

Lisaks - kui tollideklari lased teha Eesti Postil, siis nende tasu tuleb veel juurde 6-10 euri vahel.

Bjorn

Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

mart211 kirjutas:
Tirts kirjutas:

Me aastaid tagasi ehitasime puldiauto mootorist "vangla stiilis" tätoveerimismasina, millega sõbra käe kärna ajasime :D Seega eelkõneleja jutt naha retsimisest peab nagu paika.

Kaldun arvama, et inimene endale "mikromootor-kitarrikeel" masinaga pilti teha ei lasknud, kuid kurat seda teab.

Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

keegi euroajal tartus bussipargis ülevaatusel ka käinud ? Et mis seal hind on ?

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

hannes1337

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

kas autovärvil ja mootorrattavärvil on vahe? :wack:

hannes

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

hannes1337 kirjutas:

hannes

Ega vist.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

sinilind123 kirjutas:

keegi euroajal tartus bussipargis ülevaatusel ka käinud ? Et mis seal hind on ?

15 ja pudinaid vist oli. Aprillis käisin.

Midnight bugs taste best.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Keegi antud videos teise loo esitajat teab nimetada ja loo nime? Algab kuskil poole video pealt.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

MX1
Tsikkel: jawa

Lugemata postitus Postitas MX1 »

madjs kirjutas:

Keegi antud videos teise loo esitajat teab nimetada ja loo nime? Algab kuskil poole video pealt.

Vaata video lõppu, seal list olemas mis muusikat kasutati!

Pädev mees paneb sepa alasi ka käima

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

MX1 kirjutas:
madjs kirjutas:

Vaata video lõppu, seal list olemas mis muusikat kasutati!

Tänud, ei pannud tähele :wack: Tundub, et pole eriti levinud esitaja.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

margus014 kirjutas:
hannes1337 kirjutas:

hannes

Ega vist.

Ikka on - ratta värv kannatab suuremaid kiiruseid ja põhi erinevus seisneb selles , et autovärv ei kannata mahakallamisekraadi nii palju .
:wack:

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Gornholio kirjutas:
margus014 kirjutas:
hannes1337 kirjutas:

hannes

Ega vist.

Ikka on - ratta värv kannatab suuremaid kiiruseid ja põhi erinevus seisneb selles , et autovärv ei kannata mahakallamisekraadi nii palju .
:wack:

Et hakkab suurema kallamise puhul maha jooksma või :mrgreen:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

udupeenike kirjutas:

Kaldun arvama, et inimene endale "mikromootor-kitarrikeel" masinaga pilti teha ei lasknud, kuid kurat seda teab.

Nagu iga asjaga, on asi kinni tihendis. Kidrakeelega on nii mõnigi mees vägagi kõvasid pilte teinud, ka siinsamas Eestis. 10 aastat hiljem on nad muidugi nunnult häguseks läinud :lol:

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kas tavalise n.ö koduse alumiinium potiga saab lõkkel süüa teha või annab kohe otsad?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kipsi kirjutas:

Kas tavalise n.ö koduse alumiinium potiga saab lõkkel süüa teha või annab kohe otsad?

Vabalt saab

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Kipsi kirjutas:

Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta. Kui kuivalt kuumutad, siis võib üles sulada, kui aga miskit ollust täis, siis ei juhtu midagi.

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

madjs kirjutas:

6:17 kuni 6:24 on üli mõnus kaader ja laul taustaks kah.

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

Sai kaatril gps-i kaart ära vahetatud uuema vastu. Nüüd koha peal seistes suudab kaardi 4-5 minutiga välja laadida. Sõidad 300m edasi kaart kaob jälle ära ja siis võtab uuesti laadimine 4-5 minutit. Ei ole keegi GPS-idega sina peale? Endal mõistus otsas.

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

ishijupp kirjutas:

Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta.

Lõkkel julgen natuke kahelda, aga elektripliidil küll toimib :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

tanel-

Lugemata postitus Postitas tanel- »

Raiki kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Ka koopiapaberist muditud kausikeses on võimalik vett keeta.

Lõkkel julgen natuke kahelda, aga elektripliidil küll toimib :)

Samuti küünlaleegi kohal :P

Kasutaja avatar

Tirts

Lugemata postitus Postitas Tirts »

Endal nahk täiesti pilditu, aga kuna plaan on lasta üks hea hetk tätokas teha, siis mõtlesin, et kuulan maad ja tarkade inimeste nõu! Tänud igatahes.

The Wolf looked at the three little houses with pigs in them and thought: Pork City!

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Tirts kirjutas:

...kuulan maad ja tarkade inimeste nõu!...

(lol)

A ei, kui tahad tegema hakata, siis kuskil oli tattoo-teema ka siin foorumis. Anna siis seal teada, ma isiklikult võin 3-4 tõsiselt arvestatavat tegijat soovitada.

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Krt täna vaatasin et porgandil õli väheks jäänud viimase 100km otsaga.
Et aga olen hetkel Lääne-Viru pärapõrgus, siis ma pole väga kindel et saan just vastava firma õli leida ja peale valada, kas ma võin mingit muud sama viskoossusega tsikliõli ka peale valada?

Kasutaja avatar

argo
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argo »

Bastard kirjutas:

Krt täna vaatasin et porgandil õli väheks jäänud viimase 100km otsaga.
Et aga olen hetkel Lääne-Viru pärapõrgus, siis ma pole väga kindel et saan just vastava firma õli leida ja peale valada, kas ma võin mingit muud sama viskoossusega tsikliõli ka peale valada?

Ikka võid, aga hiljem võiksid ka õli ära vahetada.

| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”