Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Tere
plaanin tellida ebayst kawasaki kx125 2001 masinale siduri kiti. seal sellised huvitavad firmad, äkki keegi oskab midagi rääkida firmadest:
*EBC
*sumo
*apico

kolp kirjutas:Kas iphone 4s saab kuskil,keegi peale operaatori võrguvabaks teha? võrk on uk T-mobile.
Saab ikka, uuri applespot'i leheküljelt.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
otty kirjutas:Sellist orgiat tegema ei hakka. Tahaks lihtsalt rattale lisada mõned vargavastased seadmed, mis nõuavad akut.
Alarmiga piduriketta lukk äkki? . Vahetad korra aastas patareisid ainult. Samas olen kindel, et väikse aku pealt töötavad mingid lihtsamad alarmid päris pikka aega, ennem kui akut laadima peab. Viskad aku paariks tunniks nädalas laadima tuppa.
See laadimise ehitamine ei vääri küünlaid minu arvates.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
davidsoniharald kirjutas:otty kirjutas:Sellist orgiat tegema ei hakka. Tahaks lihtsalt rattale lisada mõned vargavastased seadmed, mis nõuavad akut.
Alarmiga piduriketta lukk äkki?
. Vahetad korra aastas patareisid ainult. Samas olen kindel, et väikse aku pealt töötavad mingid lihtsamad alarmid päris pikka aega, ennem kui akut laadima peab. Viskad aku paariks tunniks nädalas laadima tuppa.
See laadimise ehitamine ei vääri küünlaid minu arvates.
Mingi 25 eur on jah alarmiga pidurikettalukk. Kuna see istub nii tihendalt ümber ketta, siis seda saab vist ainult siis sealt ära, kui relakaga piduriketas puruks lõigata või siis võtmest:D
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
otty kirjutas:Sellist alarmiga kettalukku on, kus pult ka hakkaks lõugama?
Sellist kettalukku ei ole ning sealt järgmine samm olekski kettalukk ja alarm eraldi, need ühes tükis oleks tehniliselt liiga keeruline ja kallis.
Kas pingeregulaatori ja raami vahele termopasta panekul on reaalne mõte ka olemas?
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Magician kirjutas:Kas pingeregulaatori ja raami vahele termopasta panekul on reaalne mõte ka olemas?
Mõtle nüüd ikka ise ka selle lause üle.
Mis selles lauses imelikku on? Esitasin selge küsimuse kas soojuse ära juhtimise parandamiseks on mõtet seda pastat sinna alla panna või mitte? Osad on seda teinud sellepärast uurin.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
No eks sa pane kui sa arvad, et sul sellest hea hakkab.
Teoreetiliselt ju peaks töötama, aga praktika on miski muu
ega see ei ole sul arvuti protsessor.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
Magician kirjutas:Mis selles lauses imelikku on? Esitasin selge küsimuse kas soojuse ära juhtimise parandamiseks on mõtet seda pastat sinna alla panna või mitte? Osad on seda teinud sellepärast uurin.
Wiki: Kõik termopastad juhivad soojust paremini kui õhk, aga halvemini kui metall. Nad on mõeldud selleks, et täita mikroskoopilisi õhuavasid, mitte tekitada lisakihti jahutatava komponendi ja jahutaja vahel (see ainult vähendab jahutaja efektiivsust). Ideaalselt sile ja lame metallpind ei vaja termopastat.
Millegipärast usun, et need kes sinna pastat panevad, kannavad seda sinna nagu pahteldaja pahtlit tõmbab, see aga hoopis halvendab olukorda. Rõhk sõnadel: pasta täidab mikroskoopilisi õhuavasid. Edu.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Lahatud teema ilmselt aga soovitage palun väga vastupidavat sprei värvi tagavedrustuse link-süsteemi pudinate värvimiseks ja ka poodi Tallinnast, kust seda osta saab.
Seda vastust sa ilmselt ei oota, aga kogemuse põhjal on odavam osta maalripoodides müüdavat "rekkavärvi" püstoli jaoks. Autovärv mis ei vaja lakki, samas ei sära ja sätenda niimoodi. Ametlikult nimetatakse vist akrüüliks.
-
Sätendavat ja kirgast ei taha jah, pigem tuhmimat. Samas ikkagi spreid, sest ma tahan ise teha.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
Lase siis auto värvipoes purki panna sobiv toon siis saad ise susistada.
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Oleks vaja üks jalgratta raam liivapritsist ja pulbervärvist läbi lasta. Aga kuidas maskida igasugused keermega ja laagripesade avad raamis, nii et need viga ei saaks ja värvi täis ei oleks? Kas piisab tavalisest teibist või peab midagi kavalamat ette võtma?
Üksiti võib siis juba ka hea hinna/kvaliteedi suhtega kohti kah soovitada.
-
Ei piisa kindlasti teibist. Abiks on pikemad poldid (või peenem keermelatt, see on ka odav) ja suured seibid, mutter otsa. Liivaprits on Männikul: https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8 ... dg=feature
Kui peenemat kvaliteeti soovid, siis soodaprits üldse aga mina jäin Männiku tulemusega rahule.
Edit: raaminumbri võib hõbedase teibiga ära katta mitmekordselt, see aitab.
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Mina lõikasin näiteks 40se augupuuriga vineerist välja, 8ne keermelatt läbi voila. Hoidis ilusti eemal nii liiva kui ka hilisema pulbri.( lahti vahepeal ei võtnudki) lihtsam/odavam kui seibidega jamada vast.
-
No kuidas keegi, paljudel ilmselt pole ei vineeri ega ka suurt augupuuri ja peaks käsitsi rapsima, rääkimata keermelatist. Seega ehituspoodi tuleb niikuinii minna. Keermelatt 60 senti, 60mm seibid kaelakausi jaoks olid u 1 eur tk vist, muudesse kohtadesse odavamad.
Pontus kirjutas:Lase siis auto värvipoes purki panna sobiv toon siis saad ise susistada.
Kus saab?
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Keegi teab kust saab papist torusi 110-130 mm. Vaja mõned postid valada. Mõnes ehitus poes pole kuuldud sellisest asjast.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Papp jääb hullult betooni külge kinni ja välimus tuleb si**. Üks tuttav näitas mulle, kuidas ta oli mingi plastlehe rulli keeranud ja rulli kinni teipinud ning selle sisse valanud. Pärast teibile nuga ja võid asja uuesti kasutada.
Tegelikult tõmbab betoon kuivades mingil määral kokku. Seega peaks kanalisatsioonitorusse valamine ja toru paar päeva hiljem pealt ära tõmbamine ka justkui õnnestuma ja torud pärast ikka veel kasutuskõlblikud, aga vastutust ma selle jutu paikapidavuse osas igaks juhuks ei võta.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Cyonara kirjutas:Keegi teab kust saab papist torusi 110-130 mm. Vaja mõned postid valada. Mõnes ehitus poes pole kuuldud sellisest asjast.
Poest kus vaipkatteid ja linoleumi müüakse ? Ma küll pole kindel kas nad on tänapäeval üldse torude peal.
pühak kirjutas:Papp jääb hullult betooni külge kinni ja välimus tuleb si**. Üks tuttav näitas mulle, kuidas ta oli mingi plastlehe rulli keeranud ja rulli kinni teipinud ning selle sisse valanud. Pärast teibile nuga ja võid asja uuesti kasutada.
Tegelikult tõmbab betoon kuivades mingil määral kokku. Seega peaks kanalisatsioonitorusse valamine ja toru paar päeva hiljem pealt ära tõmbamine ka justkui õnnestuma ja torud pärast ikka veel kasutuskõlblikud, aga vastutust ma selle jutu paikapidavuse osas igaks juhuks ei võta.
Välimus pole probleem jääb peitu hiljem ja muidu nn. valu papist torudel mida Norras ehitusel kasutasime oli sisemine poole läikiv ,meenutas kui kile teibiga üle tehtud.Hiljem maapealse osa kipsi noga läbi ja küljest ära.
Aga eks lähen uurin mõnest vaiba poest
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Keegi foorumist oli teinud sv1000'le lõpupüti esimese nurga kaitsme joonised koos mõõtudega, aga mitte ei leia üles praegu.
+boonusküsimus: Kus saaks joonise järgi neid teha lasta?
edit: üles leidsin...