Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Nimeks Priit, 1976 aasta väljalase. Erialalt IT-spetsialist. Tihti jagan ka nõuandeid sel alal (kohtvõrgud, PC-raudvara, enamlevinud tarkvara (MS Office, raamatupidamis ja palgaarvestusprogrammid)), Windows perekonna operatsioonisüsteemid (95,98,ME,2k,XP,Vista ning Server 2000, 2003). Hobideks kodutute loomade abistamine (majas müttavad ringi 3 triibulist kassi) ning kickbox.
Esimene hooaeg ratta seljas. Rattaks väärikas Yamaha TDM850 '98 aasta. Paiknen Tallinna külje all Kiili alevis. Peamine sõidutrajektoor hakkab olema Tallinn-Kiili marsruudil.
Lühidalt siis kõik.
Käeviibeteni maanteedel
Esimene hooaeg ratta seljas. Rattaks väärikas Yamaha TDM850 '98 aasta. Paiknen Tallinna külje all Kiili alevis. Peamine sõidutrajektoor hakkab olema Tallinn-Kiili marsruudil.
Lühidalt siis kõik.
Käeviibeteni maanteedel

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Tervisi kõigile! Olen Allan. Vanust 21 ning rattaks Ducati Monster 600. Tegemist esimese rattaga. Homme plaan Viljandi ARKi eksamile registreerima minna, nii et paari-kolme nädala pärast loodetavasti sõitmas.
Muidu olen tsiklitest huvitatud olnud juba 10 aasta ringis, nüüd võtsin asja tõsisemalt käsile. Muul ajal erialaks IT. Asun Tallinnas.
Muidu olen tsiklitest huvitatud olnud juba 10 aasta ringis, nüüd võtsin asja tõsisemalt käsile. Muul ajal erialaks IT. Asun Tallinnas.
Tere, tere. Olen järjekordne tsiklihull uustulnuk. Olemas siis Honda Shadow 600 '94. Paiknen Tallinnas ning olen 20 aastat noor
. Kuna tallinlane olen ma olnud vaid aasta (sisseränne Paidest), siis oleks päris põnev leida uusi tuttavaid, kellega ringi kulgeda. Rattaga liigun põhimõtteliselt iga päev.
Kõike Paremat,
Rain

Kõike Paremat,
Rain
Some kind of Monster.
-
- Tsikkel: VN750, Suzuki GSX1100G
- Kontakt:
Parem hilja kui mittekunagi!
Olen siis ka nö värske motohuviline, nimi Marko ja liigun ja tegutsen Tartu kandis. Omal ajal sai võrride ja mopeedide pealt kohe neljarattaliste peale mindud ja tõsisem tutvus tõeliste kaherattalistega jäi vahele. Nüüd siis sai üks Kawa Vulcan 750 soetatud ja mis seal salata on ikka mõnus põristada küll. Kui miskit kuskil toimub siis üritaks ka osa võtta.
Tervitused Tartumaalt, Marko
Tervitused Tartumaalt, Marko
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Uustulnukad ...
Ei mäleta, et oleksin selle teema all sõna võtnud ja tahaks siis öelda, et minu pärisnimi on Aare, paberitega sõidan tsikliga aastast 1972, enne seda pidin nurgataguseid või siis metsateid kasutama ja praegu liigun IZ Planeta või siis IZ-49 -ga(s bokovõm pritsepom), kuid on kerge lootus, et ehk jõuan ka läänepäritoluga tsiklini(muidugi mitte siis "võrrini").
Tere foorumi rahvas!
NImeks mul Tom ja 30 aastane. Tsiklipisiku sain 4 aastat tagasi sõbra käest. Too aeg sai endale muretsetud Suzuki RF 600 r ja sõidetud paar hooaega, kuid see kevad sai soetatud 1000 gixxer 2003 a.
Kokkutulekutel hakkan käima juulis, sest siis ise ka kodumaal yle pikaaja.
Tervitusi kõigile.
NImeks mul Tom ja 30 aastane. Tsiklipisiku sain 4 aastat tagasi sõbra käest. Too aeg sai endale muretsetud Suzuki RF 600 r ja sõidetud paar hooaega, kuid see kevad sai soetatud 1000 gixxer 2003 a.
Kokkutulekutel hakkan käima juulis, sest siis ise ka kodumaal yle pikaaja.
Tervitusi kõigile.

Võtan siis ka sõna.
Nimi Reinhold, elan Tartus. Vanust piisavalt vähe, et seda mitte kirja panna.
Motopisiku sain ilmselt mõned aastad tagasi, kui sain sõita ühe tuttava Stellaga. Eriti palju ei saanud sõita ja sellepärast tekkis tunne, et tahaks veel. Mõtted liikusid oma sõiduki poole. Peale pikka mõtlemist olingi nõus ostma Soovi kaudu ühe suht heas korras oleva Stella, aga asi jäi unarusse. Sellel suvel loodan omale midagi siiski ära osta, kuigi kardan veidi, suurem ost ikkagi.
Ei mäletagi, kuidas Bikeri leidsin. Juhuslikult vist
Nimi Reinhold, elan Tartus. Vanust piisavalt vähe, et seda mitte kirja panna.

Ei mäletagi, kuidas Bikeri leidsin. Juhuslikult vist

Aasta oli 1986 ja rattaks 40 aastat vana IZ-350. Selle kinniroostetanud mootor sai pulkadeni lahti võetud ja mõnusalt podisema pandud. Ei olnud pabereid, ei lubasid, ei kiivritki... vaid kutsuvad metsateed ja vana hardtail.
Samal ajal sündis kusagil tõusva päikese maal üks maarjamaa metsateede järele igatsev Honda XL 600.
Nüüd saime me kokku.
Samal ajal sündis kusagil tõusva päikese maal üks maarjamaa metsateede järele igatsev Honda XL 600.
Nüüd saime me kokku.
Olen Aare. Vanust juba niipalju, et keskeakriis on läbi
Üheks märgiks on see, et eelmise aasta sügisel hakkas minu sees küpsema mõte - tahan tsikliga sõitma hakata, sest autodest on kõrini. Kui olin 20ne siis oli mul Jawa 350. Nendest uutest Lääne tsiklitest, mis nüüdseks turul, ma midagi ei teadnud. Veebruaris käisin isegi Helsingis motomessil, et aru saada millist tsiklit võiks osta. Kui olin kogu näituse läbikäinud, märkasin ühes nurgas .... Jawat
Nii saigi ostetud Jawa 650 Classic.
Vahepeal olid sõiduoskused täitsa rooste läinud, isegi paras hirm oli esimesele sõidule minna, tegin vaid paar tiiru oma kandi lähikvartalites. Nüüd olen sõitnud juba 800 km ning tunnen, et hakkan ennast taas ässana tundma
. Olen Tallinnast pärit ja sõidan peamiselt lähiümbruses. Kõige kaugem koht seni on olnud Haapsalu.

Vahepeal olid sõiduoskused täitsa rooste läinud, isegi paras hirm oli esimesele sõidule minna, tegin vaid paar tiiru oma kandi lähikvartalites. Nüüd olen sõitnud juba 800 km ning tunnen, et hakkan ennast taas ässana tundma

Minu nimeks Kristjan. Vanust 14... Aga siiamaani olen oma toimetustega hakkama saanud. Kahel eelmisel suvel oli mul auto, kuid jah... Viskas kah lõpuks see masin kopa ette ja sai sinna viidud, kus päike ei paista. Nüüd aga mõtlesin, et tahaks tsikli ka ära proovida ja nüüd otsingi omale vahvat sõiduriista. Mõtlesin, et siin äki aidatakse
. Tegelen kesk-Eestis, Adaveres.

-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Olen Annika, vanust 36. Poolelijäänud asju ei salli ja arvan et need tuleb ikka lõpule viia - tahaksin ära teha A-kat., mille teoorias ma 16-aastasena läbi põrusin ja miskipärast enam ei viitsinud (!)
20 a tagasi alustatu kripeldab hinges ning ühel päeval veeretan kaherattalise oma õuele. Mul vist samuti see keskeakriis mida siin ennist mainiti.
20 a tagasi alustatu kripeldab hinges ning ühel päeval veeretan kaherattalise oma õuele. Mul vist samuti see keskeakriis mida siin ennist mainiti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.