Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
ranel kirjutas:Ducar kirjutas:Väike nupumäng on üheinimesega käimas. Vihjeks on Honda. Aga küsimus, et mille küünal see olla võib v.a RC mudelite mootorite.
Mingi genekas?
sarnased kyynlad olid rinkahondal rs125r

-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
selline küünal võib sobida ka muudele honda ja teiste samatüübiliste mootoritega tööriistadele, (veepump, pinnasetihendaja jne)
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
rutska kirjutas:holma kirjutas:Piipz kirjutas:Üleeilne uudis:
http://www.mnt.ee/index.php?id=20818Saan siis aru, et vanemad rollerid saavad ikkagi aastalõpuni venitada? krt ma juba lootsin
Mida sa lootsid?
Arvatavasti seda, et enamus rollupedesi kaob teedelt...
Kaovad ju niivõinaa, sest arvele peab mopp ikkagi olema võetud peale esimest juulit, mida liikluses kasutatakse. Praegu aga võivad veel sõita ka regamata mopid.
miks tsiklistid leina linti ei kasuta? vähemalt seal linnas kus on traagiline õnnetus jühtunud.usun et see ärataks suuremat tähelepanu ja paneks mõtlema.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 226 korda
Tea kas see mõttesse vajumine nii hea ongi,tuleb järgmine lint panna?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Mis uhvo see on, mis bike motorsi videote algustiitrite taustalt läbi sõitab?
Linna peal olen kah näinud mõnda sellist või siis ainult sarnast ratast aga pole isegi marki taibanud vaadata. aga päris äge näeb välja päriselus.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
ylari kirjutas:Mis uhvo see on, mis bike motorsi videote algustiitrite taustalt läbi sõitab?
Linna peal olen kah näinud mõnda sellist või siis ainult sarnast ratast aga pole isegi marki taibanud vaadata. aga päris äge näeb välja päriselus.
http://moto.catwees.ee/touring/dn01-abs/1/131/155 Siuke rolleri ja mootorratta ristsugutis.Nje rõba, ne mjaso
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Miks foorumis mu postitused lampi ära kaovad?
Magician kirjutas:Miks foorumis mu postitused lampi ära kaovad?
Äkki sa pole piisavalt populaarne?
Tuleb vist nii välja jah.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Magician kirjutas:Miks foorumis mu postitused lampi ära kaovad?
Smegmatosh is in da house.
Kas keegi oskab öelda mis vidin see on?
Leidsin selle oma hiljuti soetatud sikkli tagumise istme alt.
Küljel lüliti ON/OFF ja sisse lülitades teeb käuks.
See on alarm. http://dealsprime.com/honest-wireless-v ... -a024.aspx
Hiid kirjutas:See on alarm. http://dealsprime.com/honest-wireless-v ... -a024.aspx
Käis omal ka korra peast läbi et võiks mingisugune alarm olla.
Ilmselt pole sellega midagi teha kui pult puudu on.
Tänud enivei.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Keegi sellele oskab teadusliku põhjendust anda, miks purjus inimesed alati üritavad kainetele jooki kallata
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Keegi sellele oskab teadusliku põhjendust anda, miks purjus inimesed alati üritavad kainetele jooki kallata
Nad tunnevad end halvasti. Teavad, et purjus on paha olla, ei ole normide järgi jne. Kui kõik on täis, siis kõigil on suva.
-
mart211 kirjutas:Kipsi kirjutas:Keegi sellele oskab teadusliku põhjendust anda, miks purjus inimesed alati üritavad kainetele jooki kallata
Nad tunnevad end halvasti. Teavad, et purjus on paha olla, ei ole normide järgi jne. Kui kõik on täis, siis kõigil on suva.
Jep. Reeglina on eriti tihti seda kui seltskonnas keegi üksi on silmnähtavalt purjus kainete keskel.
Samuti võib juhtuda , et kaine on mõni naine
Aga noh mõni ka hea pärast.
Kipsi kirjutas:Keegi sellele oskab teadusliku põhjendust anda, miks purjus inimesed alati üritavad kainetele jooki kallata
Teaduslikku põhjendust ei oska öelda, aga midagi alaväärsuskompleksiga seonduvasse valdkonda on selline käitumine.
Venelastel on levinud etteheide isikule, kes "kokku juua ei taha":
.....tõ što, ne uvažaaješ štoli.....
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
See on lihtsalt Sinu meelekindluse kontrolliks Aga kui tõsisemalt, siis ma ei ole veel sellisesse seltskonda jooma sattunud, kus viina raisata oleks
kainetel saab joodikute jauramisest tavaliselt kähku villand ja nad kaovad ise ära. Tõsisematel tegijatel jääb tavaliselt hommikupoole ikka ühe viina jagu puudu. Vähemalt tunne on selline. On ka vastupidiseid juhuseid. Nagu eelmise aasta mototoobril, kus poolik viinapudel lauale jäi. Ning seal hommikuni seisis. Ega ta selle ajaga soojemaks minna ei saanud, kui Saku telgist ostes
oli. Hommikul (mis oli pea-aegu lõuna juba) keegi seda sooja viina ikka tahtis, pitsid sai omanik vähemalt tagasi. Ega joodiku elu kerge ole, katsugu kained sellest ka aru saada
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänatud: 19 korda
Kas Eesti Kaitseväel on tõesti Honda Varaderod või nägin ma linnas lihtsalt viirastust musta numbriga eelmainitud rattast?
-
Bastard kirjutas:Kas Eesti Kaitseväel on tõesti Honda Varaderod või nägin ma linnas lihtsalt viirastust musta numbriga eelmainitud rattast?
Peaksid olema DL650 v-stromid kui ma ei eksi. Rohelised
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänatud: 19 korda
Järgmine küss Lähen paari nädala pärast ajateenistusse, millistel tingimustel ma ühe sellisega sõitma saan hakata
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Bastard kirjutas:Järgmine küss
Lähen paari nädala pärast ajateenistusse, millistel tingimustel ma ühe sellisega sõitma saan hakata
11 kuu vennad ei saagi. Saavad 8 kuu tegelased, kellel A kat taskus ja siis virgatsiks lähevad.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ja muidugi oleneb väeosast kuhu määratakse (mõnel pool tõstetakse husqvarna selga), seda kas nende suzukide otsa ajateenijaid lastaksegi, ei tea.
Niipalju võin ütelda, et Kuperjanovis ei ole ühtegi töökorras tsiklit juba tükk aega.