... ja mina algul plaanisin tuttavaga tulla, tal Dnepr.... see oleks sellise "andmise" peale laiali läinud , jäime kogunemisele hiljaks , nii tegimegi väikse era Viitna reisi, Armennide juures väikse kehakinnituse
Oh sa juudas,kus alles kimasid,krt! Kohe näha,et raketid! Ma olin rivis viimane ja kohati kiskus ikke minu kroomi jaoks eriti ekstreemseks 140+ Olgu see viimane kord!! :nono Aga muidu lahe tripp,riputasin mõned fotod ka nagisse http://nagi.ee/photos/luix/5213653/in-set/87815/
26 Aprill
MOTOKANTS
Rock pubis
Kära Kants
Linnasõit
Videomaterjalid tsiklimeeste sündmustest ja üritustest loomulikult traditsioonilinestriptiis
uksed kl 17:00
pilet 35.- (kiivri esitamisel)
ilma kiivrita 50.-
PS: Baari on varustatud suur kogus alkoholivabat õlut, et see otsa ei saaks nagu eelmisel aastal
Tegelikult peaks juba mingi traditsiooni looma
Meil on ju reeglina iga tööpäev ca kl 19 enamus baikereid teedel tiirutamas. Teeme siis kindel koht (nt sõmeru Statoil või KäraKants) kus igal päeval sel kellal võiks sõidukaaslasi oodata.
Teraspersed on meid kutsunud Ironbutt stardile ja finišile.
Kes on võimeline laupäval hommikul nii umbes enne kl8 startida Põltsamaa poole? Siis oleks plaan kl 9 kohale jõuda ja ennast koos IronButt vägilastega rahvale näidata ja kleepse jagada (kui pealinnast saadetakse neid). Hiljem külastaks Jõgeva linna ja veereks kodu poole Motokantsiks valmistuma.
Finišile siis oleks sõit pühapäeval enam vähem samasse kohta.
Huvitav kas "teraspersed" on SL Õhtulehes kajastust leidnud sõiduõpetaja juures "vastupidavuskoolituse" juba läbinud? http://sloleht.ee/index.aspx?id=276338
Kes on võimeline laupäval hommikul nii umbes enne kl8 startida Põltsamaa poole? Siis oleks plaan kl 9 kohale jõuda ja ennast koos IronButt vägilastega rahvale näidata ja kleepse jagada (kui pealinnast saadetakse neid). Hiljem külastaks Jõgeva linna ja veereks kodu poole Motokantsiks valmistuma.
Kui just "sajaga" Põltsamaale ei minda, siis üritan Jawaga ka sabas püsida... Vaja päeva aeg sealt kandist vanakestele varuosi tuua, seega hommiku poole võin kleepse jagada küll! Andke siis täpne kellaaeg ja koht teada!
Kujutan ette, et ikka sõmeru Statoil ja aeg.. väga vara (tea kas ise maast lahti saan) keegi pole veel konkreetselt alla kirjutanud.
ps Sõidame ikka 90-100
Mis tähendab, et ei saa maast lahti?!?!? Krt- meil seal hommikul noor kokkutulek rataste arvu poolest! Saate ka kohalikku kobrulehte pildi peale ja puha... Nagunii magate kolmandiku oma elust lihtsalt maha. Üles ja sõitma
Väga sujuvalt läks eilne sõit kui välja arvata croomi mehed kes vaatamatta uuele ja uhkele mõrasummutavale kiivrile tahtsid kurditada.( see viimane oli nali puhtast kadedusest ajendatud )
Tempo oli säärane mis ei dikteerinud autodest möödasõitu kuid pikemale otsale minne peaks panema ikka järgmine kord säärase loogika paika.
Hoiame malelauast kinni ja paneme Brembo pidurid ja üle 80kw masinad taha otsa.
kui ees on mingi olukord ( lapsed vanurid ja lehmad teeääres) siis las esimesed hoiatavad tagumisi ülestõstetud käega.
üritaks järske ristmikke keerata mitte kõrvuti kuna prahised kolmnurgad teekeskel on suure kuubikuga bikedele surmalõks.
Aga muidu oli supertore
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.