Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
Kus on Viljandis soodne ja mõistlik TÜV punkt?
Kas Viljandis on mingi kindel koht ja kellaaeg ka, kui isu pundiga sõita?
Tänan
tsikliga olen käinud viljandis raelis.. põgus kontroll ja aidaa
Tuono kirjutas:Kus on Viljandis soodne ja mõistlik TÜV punkt?
Kas Viljandis on mingi kindel koht ja kellaaeg ka, kui isu pundiga sõita?
Tänan
Noooo mina käisin Silleris. Mõningaid arvamusi ja küsimusi seal küll esitati aga probleeme lõppkokkuvõttes ei tekkinud. Seal üks härra krimpsutaks nina muidugi ka siis kui sa uue rattaga otse salongist kohale vuraks. Samas olen alati ka oma autodega seal käinud ja üldjoontes olen alati rahule jäänud.
Pundiga sõitmiseks vist mingit kindlat kella ja kohta küll ei ole. Tavaliselt on sõidud eelnevalt siinsamas teemas kokku lepitud.
Tuono kirjutas:Kas Viljandis on mingi kindel koht ja kellaaeg ka, kui isu pundiga sõita?
Tänan
Vahest passivad Tasuja platsis seal, paar korda olen l2inud ja tere 6elnud. S6idavad kyll aga j2rgi ei taha j6uda ainult Kui pikemalt peatud, siis ma peaksin enne nv ka kohal olema.
Douchebag kirjutas:Tuono kirjutas:Kas Viljandis on mingi kindel koht ja kellaaeg ka, kui isu pundiga sõita?
TänanVahest passivad Tasuja platsis seal, paar korda olen l2inud ja tere 6elnud. S6idavad kyll aga j2rgi ei taha j6uda ainult
Kui pikemalt peatud, siis ma peaksin enne nv ka kohal olema.
Lähen see reede v. laup. ja olen mingi 10p. paigapeal
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mis mõttes,superdukega ei jõua järgi või?
Rainer,seal tallinna maanteel,toyota keskuses kõige mõistlikum mees,silleri vana ohkis isegi originaal summutiga,et liiga vali jne
pyta kirjutas:mis mõttes,superdukega ei jõua järgi või?
Ka niipidi v6ib m6elda
Kas Põltsamaa rajale tänavatsikliga tänavarehvidega ka peale lastakse ?
Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Torch kirjutas:Kas Põltsamaa rajale tänavatsikliga tänavarehvidega ka peale lastakse ?
Kui omanik vahetunud pole siis mitte... Sel suvel pole küll uurinud aga anna teada kui õnnestuks, huvilisi oleks! Aravete tiba kaugel käia.
Hei!
Kas keegi teab kiita/laita seda firmat: http://www.keretood.ee/index.html
Tänan!
-
- Tsikkel: -
Torch kirjutas:Kas Põltsamaa rajale tänavatsikliga tänavarehvidega ka peale lastakse ?
Kuningamäe rajale kohe kindlasti ei lubata enam kaherattalisi! Isegi mootorrattaga õppesõitu ei lubata seal teha, sest keegi tarkpea oli kunagi ammu oma ratta peeneks lasknud ja raja "üles kakkund" veits..
väike-Teras kirjutas:Torch kirjutas:Kas Põltsamaa rajale tänavatsikliga tänavarehvidega ka peale lastakse ?
Kuningamäe rajale kohe kindlasti ei lubata enam kaherattalisi! Isegi mootorrattaga õppesõitu ei lubata seal teha, sest keegi tarkpea oli kunagi ammu oma ratta peeneks lasknud ja raja "üles kakkund" veits..
Huvitav. Kaks nädalat tagasi käisime töökaaslastega kardimaratoni tegemas seal ja vahepauside ajal käisid rajal nii hobiklass kardid kui ka üks roller (mitte just kõige tavalisem ilmselt), millel oli küll kaks ratast all.
Tuono kirjutas:Hei!
Tänan!
seda venda tean juba möödunud sajandist viljandis keretöid tegemas, küllap siis ikka mõistab, kui niikauaks pidama on jäänud
-
- Tsikkel: -
RD kirjutas:väike-Teras kirjutas:Torch kirjutas:Kas Põltsamaa rajale tänavatsikliga tänavarehvidega ka peale lastakse ?
Huvitav. Kaks nädalat tagasi käisime töökaaslastega kardimaratoni tegemas seal ja vahepauside ajal käisid rajal nii hobiklass kardid kui ka üks roller (mitte just kõige tavalisem ilmselt), millel oli küll kaks ratast all.
Võib-olla sai siis selle vanaga seal kuidagitmoodi ära räägitud et mõned ringid teha.. Igatahes, kui ma siin mõnda aega tagasi lube käisin tegemas siis oli küll selline jutt, et ei taheta mootorrattaid rajale. Õppesõiduplats oli sealsamas raja kõrval, vaateplatvormide taga.
Türi, kas keegi Viljandis sõidab ka ikke v mis, kui sõitmas käin pole kedagi
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
geto kirjutas:Tuono kirjutas:Hei!
Tänan!seda venda tean juba möödunud sajandist viljandis keretöid tegemas, küllap siis ikka mõistab, kui niikauaks pidama on jäänud
Olen näinud selle härra töid ja ütlen ainult kiitvaid sõnu.
NoValves kirjutas:Türi, kas keegi Viljandis sõidab ka ikke v mis, kui sõitmas käin pole kedagi
Olen täna tulemas Viljandisse siis lähme sõitma!
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
kevin1995 kirjutas:kus lasta Viljandis rehv ära vahetada täna?
VanaVõidu Autokeskus? Ma ise pole tsikliga nende juures käinud (ainult autoga), aga minu meelest käis selline küsimus siit teemast juba läbi ja keegi kiitis, et nad tegid kenasti ära ja tasakaalustasid kah. Seal on meeste hulgas paar tsiklimeest kah, seega "omad joped" ees.
Kontorirott kirjutas:kevin1995 kirjutas:kus lasta Viljandis rehv ära vahetada täna?
VanaVõidu Autokeskus? Ma ise pole tsikliga nende juures käinud (ainult autoga), aga minu meelest käis selline küsimus siit teemast juba läbi ja keegi kiitis, et nad tegid kenasti ära ja tasakaalustasid kah. Seal on meeste hulgas paar tsiklimeest kah, seega "omad joped" ees.
Olen tsikliga seal käinud, väga viis teenindus ja seal jh tsiklimehed ka tööl!
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Ega vist Viljandis mujal ei saagi tsikli ratast tasakaalustada?
Siiamaani ma teist kohta leidnud ei ole.
Igatahes homme vaja endal ka sammud sinnapoole seada.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tuono kirjutas:NoValves kirjutas:Türi, kas keegi Viljandis sõidab ka ikke v mis, kui sõitmas käin pole kedagi
Olen täna tulemas Viljandisse siis lähme sõitma!
Konutan ca 19,00 ini Mustlas edasist ei tea. Võimalik, et kakun paagi maha ja vaatan kus kohast bensiini tilgub, kas karpal ikkagi nõel ei pea, või kusagilt vooliku vahelt. Tilgad kukuvad täpselt küünla juhtmetele ka
Kui Mustla poole sõidate, siis 5037465. Tarvastu poldrile viib nüüd tolmuvaba tee. Vaatetorn on vähe viltu, aga kannatab ära veel üleval pilku järvele peale visata.
Ma ka Viljandi kandis teisipäevani. T2na on tervis natuke kehva aga tere v6in ikka ytlema tulla.
(+47 455 00 kaheksa viis kolm)
2ndalpha kirjutas:Ega vist Viljandis mujal ei saagi tsikli ratast tasakaalustada?
Igatahes homme vaja endal ka sammud sinnapoole seada.
Siiani on see tõesti Viljandi inimestele ainus koht kus tsikli ratast tasakaalustatakse. Rehvivahetusega saavad enamus suvalistest rehvitöökodadest hakkama aga tasakaalu praeguse seisuga mujal ei panda.
Pan kirjutas:2ndalpha kirjutas:Ega vist Viljandis mujal ei saagi tsikli ratast tasakaalustada?
Igatahes homme vaja endal ka sammud sinnapoole seada.Siiani on see tõesti Viljandi inimestele ainus koht kus tsikli ratast tasakaalustatakse. Rehvivahetusega saavad enamus suvalistest rehvitöökodadest hakkama aga tasakaalu praeguse seisuga mujal ei panda.
Enduromehed eriti ei tasakaalustagi tegelikult. Aga Vana - Võidus on küll alati eeskujulik teenindus olnud
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Seal on meeste hulgas paar tsiklimeest kah, seega "omad joped" ees.
...need mehed seal oma tööd tunnevad...vahet pole, kas tegu siis auto, kaubiku või tsikli revidega.
-
Ratta staatilise tasakaalustamisega saab ka ise hakkama, vaja vaid teha mõned abivahendid ja abiks ikka, vastasel korral võib hakata kiirusel üle 70-80km/h hambaid lõhkuma.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
noo-jah....dnepri rattad olen ka ise sellisel moel tasakaalu ajanud , kuid bike ratas korraliku tulemuse saamiseks vaja ikkagi pinki panna ...
-
Miks ma siis sõna staatiline alla kriipsutasin, see ju seda tähendabki, pingis pöörlemisega teostatud tasakaalustamist nimetatakse dünaamiliseks tasakaalustamiseks.
Kas keegi täna Smashile ka liigub autoga? Kui ruumi, siis mingi mõistliku raha eest pakub keegi transporti?
EDIT: küsimus oli siiski 06.07 kohta, unise peaga kogemata sai valesti kirjutatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.