Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Vaata lääne masinaid nagu näiteks kawasakid, yamahad jne. On küll krõbeda hinnaga, aga sellegi eest vastupidevad.
Ducar kirjutas:Vaata lääne masinaid nagu näiteks kawasakid, yamahad jne. On küll krõbeda hinnaga, aga sellegi eest vastupidevad.
No mul shiuke väike hinnapiir, et üle 1000 ei oleks nagu väga võimalust maksta.
müristaja kirjutas:Kust võiks leida yamaha XT600 starteri releed peale esinduse ja e-bay? Äkki on kusagilt saada midagi analoogset? Välja näeb selline....
mul hiina ATV-l sama välimusega relee, 12v ka. uuri mõnest poest kus võrre ja atv-sid müüakse.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
NS-1 kirjutas:Otsisin, aga ei suutnud leida teemat väiksema kubatuuriga krossikate kohta. Mis oleks mõistlik ost, mille jupid oleks kättesaadavad ja pill ise ei oleks väga lagunev, see küll suuresti oleneb eelmisest omanikust aga ikkagi ? Jutt siis kuni 125cc ratastest, mis on sellise suurema raamiga, mitte pitpro suuruses jms.
Silma jäi selline nt. :http://bike.motors24.ee/vehicles/326817 ... =price.ASC
Aga samas lugesin siit foorumist mingist teemast, et vanale Hondale ei ole juppe väga saada.
Kõige tabavam teema peaks olema "algaja krossiharrastaja küsib nõu". Leiad vast ise üles.
Ducar kirjutas:Vaata lääne masinaid nagu näiteks kawasakid, yamahad jne. On küll krõbeda hinnaga, aga sellegi eest vastupidevad.
Ma olen nüüd segaduses, et kas me oleme rumalate küsimuste või rumalate vastuste teemas. Jättes kõrvale selle, kas tõusva päikese maa on Läänes või Idas ... ei usu mina, et Honda (millele küsija vihjas) vähem läänekas või vähem usaldusväärne on kui Yamu või Kawa.
Mul ema kustutas oma arvutist kogemata ära kogu My Pictures kausta. Samuti Recycle Binist. Kuidas saaks taastada?
Ahjaa: Windows Vista.
Väga tänulik oleksin, kui keegi arvutiinimene vaataks üle läpaka, mis ühel hetkel hakkas ette tekitama mingit kõvaketta errorit. Ilmselt on kõige õigem viia ta parandusse ning maksta suur hunnik raha, kuid enne mõtlesin siit küsida.
Seletan täpsemalt PS.
No küsijale suu peale ei lööda:)
Tahaks musta klaasi bikele ette, kas seda klaasi võimalik ka toonkilega katta? On keegi teinud kusagil?
Postitas kazz » Esmaspäev Mai 30, 2011 13:21
Väga tänulik oleksin, kui keegi arvutiinimene vaataks üle läpaka, mis ühel hetkel hakkas ette tekitama mingit kõvaketta errorit. Ilmselt on kõige õigem viia ta parandusse ning maksta suur hunnik raha, kuid enne mõtlesin siit küsida.
Seletan täpsemalt PS.
No küsijale suu peale ei lööda:)
Tee enne checkdisk ära, vaata kas saab ise enda parandamisega hakkama
Utiliidi Chkdsk käsitsi käivitamise juhised dialoogiaknast Minu arvuti või rakendusest Windows Explorer
Topeltklõpsake ikooni Minu arvuti ja paremklõpsake seda kõvaketta tähte, mida soovite kontrollida.
Klõpsake käsku Atribuudid ja vahekaarti Tööriistad.
Klõpsake jaotises Tõrkekontroll nuppu Kontrolli kohe. Ilmub dialoogiboks, kus kuvatakse Ketta kontrollimise suvandid.
Tehke üht järgmistest.
Utiliidi Chkdsk käivitamiseks kirjutuskaitstud režiimis klõpsake nuppu Alusta.
Kui soovite rikked kõrvaldada ilma draivilt vigaseid sektoreid otsimata, märkige ruut Paranda failisüsteemi rikked automaatselt ja klõpsake nuppu Alusta.
Rikete kõrvaldamiseks, vigaste sektorite otsimiseks ja loetava info taastamiseks märkige ruut Otsi vigased sektorid ja proovi need taastada ning klõpsake siis nuppu Alusta.
Märkus. Kui kõvakettal on avatud faile, kuvatakse järgmine teade:
Kettakontrolli ei saa läbi viia, kuna kettakontrolliutiliit vajab eksklusiivset juurdepääsu kettal asuvatele Windowsi failidele. Neile failidele pääseb juurde Windowsi taaskäivitamise teel. Kas soovite kettakontrolli arvuti järgmise taaskäivitamiseni ajastada?
Klõpsake Jah ketta kontrollimise ajastamiseks ja taaskäivitage arvuti ketta kontrollimise alustamiseks.
ei tea miskeelset windoozat kasutad
Check your hard disk for errors
You can help solve some computer problems and improve the performance of your computer by making sure that your hard disk has no errors.
1.Open Computer by clicking the Start button , and then clicking Computer.
2.Right-click the hard disk drive that you want to check, and then click Properties.
3.Click the Tools tab, and then, under Error-checking, click Check Now. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
To automatically repair problems with files and folders that the scan detects, select Automatically fix file system errors. Otherwise, the disk check will simply report problems but not fix them.
To perform a thorough disk check, select Scan for and attempt recovery of bad sectors. This scan attempts to find and repair physical errors on the hard disk itself, and it can take much longer to complete.
To check for both file errors and physical errors, select both Automatically fix file system errors and Scan for and attempt recovery of bad sectors.
4.Click Start.
Depending upon the size of your hard disk, this may take several minutes. For best results, don't use your computer for any other tasks while it's checking for errors.
Note
If you select Automatically fix file system errors for a disk that is in use (for example, the partition that contains Windows), you'll be prompted to reschedule the disk check for the next time you restart your computer.
marko233 kirjutas:Tahaks musta klaasi bikele ette, kas seda klaasi võimalik ka toonkilega katta? On keegi teinud kusagil?
Kui tahad läbipaistmatut klaasi (st edaspidi on tegu tuulesuunajaga), siis lase suvalises kleepsudega tegelevas ettevõttes lihtsalt klaas ära kiletada.
Usun, et toonkilega suht sama lugu - autotöökojad ja muud sarnased toonimisfirmad peaks ilusti selle sul ära tegema.
zx12r kirjutas:Mul ema kustutas oma arvutist kogemata ära kogu My Pictures kausta. Samuti Recycle Binist. Kuidas saaks taastada?
Kui pole midagi kõvaketta peale salvestanud peale seda juhtumit siis saab need ilmselt taastada mõne programmiga, otsi googlest "recover deleted files" vms. Teine võimalus on maksta raha arvutipoodi ning nad teevad selle ära.
tanel- kirjutas:zx12r kirjutas:Mul ema kustutas oma arvutist kogemata ära kogu My Pictures kausta. Samuti Recycle Binist. Kuidas saaks taastada?
Kui pole midagi kõvaketta peale salvestanud peale seda juhtumit siis saab need ilmselt taastada mõne programmiga, otsi googlest "recover deleted files" vms. Teine võimalus on maksta raha arvutipoodi ning nad teevad selle ära.
Tänud, tegin nii. Lasen ühel IT-mehel ära teha.
Kindlam oleks arvutit mitte käima ka panna enam ja taastamiseks kõvaketas välja võtta. Näiteks flash maludel kasutatakse spetsiaalseid algoritme, et kogu mälukaarti kasutataks ühtlaselt. Ehk kui ühest kohast on failid ära kustutatud, siis uusi faile ei kirjutata sinna samasse kohta enne kui mujal ruumi pole (muidu üks mälu osa "kuluks" rutem ära). Seepärast on erinevatelt mälukaartidelt võrdlemisi lihtne pilte taastada. Aga kõvakettal pole sellist "kulumist" ning võidakse suvalised süsteemifailid kirjutada samadele sektoritele kohe pärast kustutamist ning siis tõenäoliselt sealt vähemalt osasid pilte enam kätte ei saa.
zx12r kirjutas:Mul ema kustutas oma arvutist kogemata ära kogu My Pictures kausta. Samuti Recycle Binist. Kuidas saaks taastada?
tasuta tarkvara: http://www.piriform.com/recuva
Reeglina saab sellise tööga päris hästi hakkama. Ei ole ka ulme keeruline kasutada.
Mõtlen siin...et miks meeste aju töötab teistmoodi kui naistel? Või siis, et miks naistel on 1 loogika aga meestel mitu?
meestel on sellepärast mitu loogikat, et nad vahest mõtlevad mitme ajuga korraga.....
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Mcleodc kirjutas:
Mõtlen siin...et miks meeste aju töötab teistmoodi kui naistel? Või siis, et miks naistel on 1 loogika aga meestel mitu?
iga inimene on teistest erinev.
Mcleodc kirjutas:
ma ütleks omade kogemuste põhjal, et vägagi hea seletus
http://www.youtube.com/watch?v=0BxckAMaTDc
ja selle kohta:
madone kirjutas:meestel on sellepärast mitu loogikat, et nad vahest mõtlevad mitme ajuga korraga.....
täpsustaks, et naistel on selle koha peal auk, millega mehed (vahest) mõtlevad.
siil_udus kirjutas:zx12r kirjutas:Mul ema kustutas oma arvutist kogemata ära kogu My Pictures kausta. Samuti Recycle Binist. Kuidas saaks taastada?
tasuta tarkvara: http://www.piriform.com/recuva
Reeglina saab sellise tööga päris hästi hakkama. Ei ole ka ulme keeruline kasutada.
Tänud, proovisin oma arvuti peal - töötas väga hästi. Lähen proovin ema arvuti peal, ehk saab korda.
Preili Mcleodzile vastuseks veel üks hariv video, mitte küll otseselt teemasse, aga osaliselt siiski ja puust ette ja punakse kah
Kellegi Haynesi manuali ei vedele? Peaks käima 1985-1992 GSX-R750 kohta (+ mingi posu Katanasid ja 1100-sed gixxerid ka)..
Variant on muidugi ilge raha eest ebayst/amazonist tellida, aga sellega saan ma ise ka hakkama, kui raha peale vihaseks saan..
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
reimps kirjutas:Kellegi Haynesi manuali ei vedele? Peaks käima 1985-1992 GSX-R750 kohta (+ mingi posu Katanasid ja 1100-sed gixxerid ka)..
Variant on muidugi ilge raha eest ebayst/amazonist tellida, aga sellega saan ma ise ka hakkama, kui raha peale vihaseks saan..
Mina sain omale siit gixxeri manuali
http://www.servicemanualsgsxr.com/
http://www.revemont.eu/
täitsa olemas sellie asi aga pdf failina ,aga kuidas või kuhu ma selle üles võiks panna nii et sa selle kätte saaks ei oska küll öelda
bandit 1200 kirjutas:Mina sain omale siit gixxeri manuali
http://www.servicemanualsgsxr.com/
Need skeemid ja joonised on mul ka mingi failina olemas, ilgelt sita kvaliteediga minu arvates.
Ma tahan just Haynesi raamatut, ma suht amatöör, kui vaja midagi lahti võtta ja siis kokku ka panna, nii et ikka õigesti saaks.
Lihtsalt juppideks lammutamine pole samas probleem ega ka lahendus
kust saab selliseid rutskasid?
kunagi sain viimase paari ramost aga nad ütlesid, et neid enam juurde ei tule.
kuidas krossikiivri rihma kinni pannakse,klamber selline kus on rihm mille küljes trukk siis on metallist 2 aasa,ma ei leidnud netist õpetust kuidas seda õieti kinni pannakse
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Trukk on seal teisejärguline, et lahtine rihmaots ära kinnitada. Muidu nuhtleb sind maanteekiirusel. Aga double-D kinnitus on lihtne - pistad rihma mõlemast aasast korraga läbi (suunaga seest välja või peast eemale) ja siis suunad rihma kahe aasa vahelt tagasi sinnapoole, kust see algselt tuli.
bitter kirjutas:Trukk on seal teisejärguline, et lahtine rihmaots ära kinnitada. Muidu nuhtleb sind maanteekiirusel. Aga double-D kinnitus on lihtne - pistad rihma mõlemast aasast korraga läbi (suunaga seest välja või peast eemale) ja siis suunad rihma kahe aasa vahelt tagasi sinnapoole, kust see algselt tuli.
Lisan veel seda, et mugavuse mõttes ei võeta seda rihma peast ära võttes ja tagasi pannes nende aasade vahelt välja vaid tõmmatakse lihtsalt nii laiali kui ulatab. Sellest peaks piisama, et kiiver ilusti peast ära ja pähe saada. Ühe aasta küljes peaks olema spets nöör mida kinni hoides on hea rihma pingutada või lõdvemaks tõmmata.
bitter kirjutas:Trukk on seal teisejärguline, et lahtine rihmaots ära kinnitada. Muidu nuhtleb sind maanteekiirusel. Aga double-D kinnitus on lihtne - pistad rihma mõlemast aasast korraga läbi (suunaga seest välja või peast eemale) ja siis suunad rihma kahe aasa vahelt tagasi sinnapoole, kust see algselt tuli.
ma vaatasin kas googles on pilti ka õpetuseks aga ainult tissi pilte annab otsing double-D
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r