Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Kui vana on vana?
Kõik sõltub masina tootja ettekirjutusest ning kasutatavast õlist.
Päris vanadel sotsmaade omadel tehti isegi 25:1
mingi '90 alguse jaapanlastel voist oli 32:1
Schizo kirjutas:Mis on vana kahe taktilise krossika kütuse ja õli segu suhe?
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
ise ostsin sellised automaailmast
http://www.salome.ee/ladu//pilt/1f/s103-9031.2.jpg
kõik toimib ootuspäraselt, gaasirulli kumm vajas nö tihendamist (panin kihimägiaivari teipi rullile) kui see nüüd sind aitas, ilmselt sama teema sinu poolt valitutega
-
- Tsikkel: vesigixxer
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 1 kord
poison kirjutas:ise ostsin sellised automaailmast
http://www.salome.ee/ladu//pilt/1f/s103-9031.2.jpg
kõik toimib ootuspäraselt, gaasirulli kumm vajas nö tihendamist (panin kihimägiaivari teipi rullile) kui see nüüd sind aitas, ilmselt sama teema sinu poolt valitutega
Tänud!
Kui mina, kui seadusekuulekas kodanik näen, et politseiautoga sõites rikub politseinik liikluseeskirja, siis kuidas ma teda peatada saan(tema taga sõites näiteks)?
Milleks peaks politseinik liikluseeskirja järgima? Kas sina järgid?
Rotax kirjutas:Kui mina, kui seadusekuulekas kodanik näen, et politseiautoga sõites rikub politseinik liikluseeskirja, siis kuidas ma teda peatada saan(tema taga sõites näiteks)?
Rotax kirjutas:Kui mina, kui seadusekuulekas kodanik näen, et politseiautoga sõites rikub politseinik liikluseeskirja, siis kuidas ma teda peatada saan(tema taga sõites näiteks)?
Sõida tagant sisse ! Jääb kohe seisma. Lihtne
mella kirjutas:Milleks peaks politseinik liikluseeskirja järgima? Kas sina järgid?
Järgin küll, millest selline küsimus?
Smm kirjutas:Kysimus gripide kohta. Kas keegi kasutab hiina alumiinium gripe? Paigaldus raske? Yldine kvaliteet ja kasutamismugavus?
Tegemist siis selliste gripidega: http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 97264.html
Ma panin omale täpselt sellised. Tükk tegemist oli et peale saada. Käed pigistasin veriseks (need spiraalid seal lõikavad kenasti kätte kui ilma kinnasteta teha). Kvaliteet on 10-le dollarile vastav Ega nad midagi väga üleloomulikku pole. Kui tahad kvaliteeti, maksa rohkem. Mina olen enda omadega hetkel rahul. Kunagi vahetan ehk välja ka.
Vähegi seadusekuulekas liikleja peaks ju teadma, et liikluseeskiri kaotas kehtivuse 2011 suvel.
Rotax kirjutas:mella kirjutas:Milleks peaks politseinik liikluseeskirja järgima? Kas sina järgid?
Järgin küll, millest selline küsimus?
-
Tom. kirjutas:Smm kirjutas:Kysimus gripide kohta. Kas keegi kasutab hiina alumiinium gripe? Paigaldus raske? Yldine kvaliteet ja kasutamismugavus?
Tegemist siis selliste gripidega: http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 97264.htmlMa panin omale täpselt sellised. Tükk tegemist oli et peale saada. Käed pigistasin veriseks (need spiraalid seal lõikavad kenasti kätte kui ilma kinnasteta teha). Kvaliteet on 10-le dollarile vastav
Ega nad midagi väga üleloomulikku pole. Kui tahad kvaliteeti, maksa rohkem. Mina olen enda omadega hetkel rahul. Kunagi vahetan ehk välja ka.
Tom, paigaldusel kasutasin mingit libestit/liimi ka?
Miks mõnele tuleb pähe politseid peatama hakata?
reimps kirjutas:Mella, miks sa mõnikord selline demagoog tahad olla?
-
- Tsikkel: v2
Kas peale ap moto keegi veel aprilia juppidega tegeleb.rolleri nimelt.
mella kirjutas:Miks mõnele tuleb pähe politseid peatama hakata?
reimps kirjutas:Mella, miks sa mõnikord selline demagoog tahad olla?
Sest järelvavet teostav asutus või selle esindajad peavad tegelikult eriti eeskujulikud olema, vastasel juhul jääb nende määratud karistustest eriti s**t maik.. Või ma eksin?
Ma olen ise küll võmmidele vilgutanud ja näidanud, et tuled ei põle vms. Kusjuures suht mõnuga, tüüpidel on reeglina suht piinlik olnud
Smm kirjutas:Tom, paigaldusel kasutasin mingit libestit/liimi ka?
Nope, surusin kuivalt sisse
See disain on selline, et see kummist osa ei taha suure sudimise juures väga hästi seal spiraali vahel püsida. Muidu on okei.
Küsimus kah: Kas piduri- ja siduriõli vahetuse jaoks vaja minevat pumpa saab kuskilt eriti soodsalt ka või oleks mõistlikum laenata kelleltki?
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Tom. kirjutas:Küsimus kah: Kas piduri- ja siduriõli vahetuse jaoks vaja minevat pumpa saab kuskilt eriti soodsalt ka või oleks mõistlikum laenata kelleltki?
Mõitslik on selline asi lasta ca 10 eur per pidur/sidur töökojas teha. Kui pumpa ei ole.
oleneb kui soodsalt vaja on.
http://www.ebay.co.uk/itm/Hand-Held-Bra ... 58a73fbcd7
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tom. kirjutas:Küsimus kah: Kas piduri- ja siduriõli vahetuse jaoks vaja minevat pumpa saab kuskilt eriti soodsalt ka või oleks mõistlikum laenata kelleltki?
Mina kasutasin samaks otstarbeks:
1. Nipukaid
- Läbipaistvat voolikut
- Suurt süstalt (50ml)
Teeb täpselt sama töö ära, mis näidatud pump lihtsalt õige pisut rohkem tuleb tuleb vaeva näha.
Protsess:
1. Nipukaga voolik piduri nipli külge korrlikult kinni
- Süstal vooliku otsa
- Heebel alla
- Piduri nippel lahti
- imed süstlaga niikaua, kui see täis saab
- sulged nipli, tühjendad süstla ja kordad eelnevat operatsiooni
Kokku kulus aega vähem, kui 10 min. Oluliselt rohkem oleks kulunud aega töökotta sõiduks ja sealt tagasi.
Kui vahetamist on palju, siis on ilmselt pumba ost mõistlikum.
Ma kasutasin coca pudelit läbipaistev voolik ja süstal vana õli väljaimemiseks.
Mhmh, arvan et lähengi süstla teed. Arvasin et äkki kuskilt saaks a'la 10-15 euriga selle pumbasüsteemi, siis ei hakkaks süstalt selle jaoks ehitama. Aga tundub et peab nüüd siis apteeki külastama vähe muul eesmärgil kui tavaliselt
mina olen viimased korrad kasutanud varianti:
süstlaga ülevalt anum tühjaks ja siis uus vedelik sisse
läbipaistev voolik nipli otsa ja teine ots purki või pudelisse
siis nippel lahti ja lingist pumpama kuni voolikus paistab et vana on välja surutud
nippel kinni ja teisele poole ja sama protsess
muidugi ei tohi unustada vedelikku peale kallamast
-
Tom. kirjutas:Mhmh, arvan et lähengi süstla teed. Arvasin et äkki kuskilt saaks a'la 10-15 euriga selle pumbasüsteemi, siis ei hakkaks süstalt selle jaoks ehitama. Aga tundub et peab nüüd siis apteeki külastama vähe muul eesmärgil kui tavaliselt
Endale on selline asi silma jäänud.http://www.bauhof.ee/vaakumpump-niiduki ... 1-6-l.html
Kas sellega ka vahetatud saab, ei tea. Hind on selline, et võiks isegi proovida.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
muidugi ei tohi unustada vedelikku peale kallamast
Kui õhu vahele lased siis jah läheb alt üless surumiseks, sama ka auto hüdrosiduritega üldiselt. Aga kui süsteem eelnevalt õlist tühi pole mõtet ülaltpoolt õli sisse ajamist üldse katsetada. Õhutad end lolliks ja kasu pole mitte essugi.
http://www.krracing.ee/
Kui korrus- või eramajade ette tõkkepuu panna kuidas pollarid ja kiirabi sisse saavad ?
mingi ühilduv jubin on olemas? mul see aktuaalne vaja teada
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Tom. kirjutas:Smm kirjutas:Tom, paigaldusel kasutasin mingit libestit/liimi ka?
Küsimus kah: Kas piduri- ja siduriõli vahetuse jaoks vaja minevat pumpa saab kuskilt eriti soodsalt ka või oleks mõistlikum laenata kelleltki?
Spoiler
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=189&item=1326 - see on väärt tööriist, kiidan. Aga pole vist eriti soodne.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
hary kirjutas:Kui korrus- või eramajade ette tõkkepuu panna kuidas pollarid ja kiirabi sisse saavad ?
mingi ühilduv jubin on olemas? mul see aktuaalne vaja teada
Kui on tõeliselt pakiline teema, eks siis vajadusel sõidetakse kasvõi läbi sellest...
-
- Tsikkel: Kawasaki Z750 2004
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
Kas kellelgi on kogemusi läbi eBay Aasiast (antud juhul siis Lõuna-Koreast) kiivrivisiiri tellimisega? Pole nimelt kindel, kas sellel ka mingi E-märgistus peal on, kuulutuses pole sellest sõnagi. Erinevus Eesti hindadega on samas kahekordne lausa. Või kehtib see märgistuse nõue vaid kiivrile ning savi, mis klaas/plast mul seal ees istub?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Keegi siin kunagi pani lingi kuskohast oleks netis live võimalik F1 jälgida. Vaataks täna hea meelega aga ei leia mina seda linki enam. Äkki keegi oskab aidata.
http://www.krracing.ee/