Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
kalmer1989 kirjutas:puna kirjutas:Vahel on õli ka topsis vähe sees
no õhutuse ajaks võtsin topsi lahti ja kallasin juurde aeg ajalt
Suur süstal ja õli alt üles läbi nipli sisse.
Rumal küsib tarkadelt: miks kulub kruiseri tagumine rehv trapetsisse (väljamakeeli cuping)?
Seni olen kuulnud kahte versiooni, et vale rõhk (madal), või väsinud esiamordid ja seadistamata tagumised...
Rõhk jääb ära. Manual ja kleeps kardaanil ütlevad tavaliseks rõhuks tagarehvis 32 psi ja toploading 36 psi. Mina hoian tavaliselt ligi 40 psi sees.
On veel mingeid tähelepanekuid tagarehvi nö 'kohvitassistumise' kohta?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Bud kirjutas:Rumal küsib tarkadelt: miks kulub kruiseri tagumine rehv trapetsisse (väljamakeeli cuping)?
Seni olen kuulnud kahte versiooni, et vale rõhk (madal), või väsinud esiamordid ja seadistamata tagumised...
Rõhk jääb ära. Manual ja kleeps kardaanil ütlevad tavaliseks rõhuks tagarehvis 32 psi ja toploading 36 psi. Mina hoian tavaliselt ligi 40 psi sees.
On veel mingeid tähelepanekuid tagarehvi nö 'kohvitassistumise' kohta?
Kiirendamine vaid püstise rattaga. Gaasi tuleb keerata juba kurvis olles.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
kalmer1989 kirjutas:Loll küsimus
![]()
pole varem esimesi pidureid õhutanud(sai voolikud ära vahetatud). Mingi eripära ühe pumba ja kahe ketta puhul? Lasin küll joosta vedelikul niisama mõlema poole niplil,üritasin mõlemat pooltb õhutada ,aga nuvot ei võta rõhku üles (st. ei lähe heebel raskeks).
![]()
Reguleeritava heebli puhul ei pruugi kolb lõppu välja (põhja) jõuda, reguleeri heebel maksimaalse käigu peale ja proovi siis õhutada.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Nokia CS-15 netipulk andis otsad. Windows ei tunne ära enam. Ega seal vist midagi remontida pole? Seda netti ma kasutan harva ja väikeses mahus. Kui tõstaks modemist sim-kaardi nutitelefonisse ... siis misasja ma pean XP-ga (!) LAUAarvutile lisama, et nett telefoni wifi kaudu arvutisse jõuaks? wifi-kaart või -kontroller või mis selle nimi on?
margus014 kirjutas:Bud kirjutas:Rumal küsib tarkadelt: miks kulub kruiseri tagumine rehv trapetsisse (väljamakeeli cuping)?
On veel mingeid tähelepanekuid tagarehvi nö 'kohvitassistumise' kohta?Kiirendamine vaid püstise rattaga. Gaasi tuleb keerata juba kurvis olles.
No 30 aastat sangas ja kurvis rutska keeramine ,samal ajal lenksu vastukeeramine on peaaegu selgeks saadud...
Ühes väljamaa foorumis räägiti miskit valest kaalu jaotamisest. Polegi sellele kunagi tähelepanu pööranud.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Nokia CS-15 netipulk andis otsad. Windows ei tunne seda ära enam. Ega seal vist midagi remontida pole? Seda netti ma kasutan harva ja väikeses mahus. Kui tõstaks modemist sim-kaardi nutitelefoni sisse ... siis misasja ma pean XP-ga (!) LAUAarvutile lisama, et nett telefoni wifi kaudu arvutisse jõuaks? wifi-kaart või -kontroller või mis selle nimi on?
Seda pulka sa tõepoolest ei paranda enam.
Lauaarvutile saad lisada Wifi kontrolleri, seda on nii kaardina, kui ka USB pulgana. Pead ainult enne ostmist veenduma, et XP draiverid on ka olemas. Maksab selline pulk näiteks 7€:
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?Q ... RK&IC=4820
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Nokia CS-15 netipulk andis otsad. Windows ei tunne ära enam. Ega seal vist midagi remontida pole? Seda netti ma kasutan harva ja väikeses mahus. Kui tõstaks modemist sim-kaardi nutitelefonisse ... siis misasja ma pean XP-ga (!) LAUAarvutile lisama, et nett telefoni wifi kaudu arvutisse jõuaks? wifi-kaart või -kontroller või mis selle nimi on?
pulk võis sul ära murduda, sellisedi remonditud palju.
lauaarvutile lisad kas usb kaabli, mille külge paned telefoni või tõesti wifi kaardi. Või ostad uue netipulga (neid peaks leiduma omajagu)
Kasutanud küll ei ole, aga minu nutikal on usb seadete all valik, millega peaks kaabli kaudu saama netti jagada...
-
- Kontakt:
tazavi kirjutas:lauaarvutile lisad kas usb kaabli, mille külge paned telefoni ...
Selle peale ma ei tulnudki . Muidugi oleks kaabliga parem. Saaks telefon ka ühtlasi laadida.
Aga jäin jänni . Kui telefoni (v 2.3.7) usb-edasijagamise spikker väidab, et andmeside töötab vaid OS-dega Vista, W7 ja Linux, siis kas ongi mõtet xp-ga edasi punnida? Siin https://support.google.com/android/answ ... 4?rd=1#usb näidatud konf.fail tetherxp.inf ei sobinud xp uue riistvara wizardile. Ütles, et "näidatud kohas ei ole teie seadmele sobivat tarkvara"...
-
- Kontakt:
So what? Ma teen sellega teatud konkreetseid asju mitte ei konda krt teab kus. Pmst vōiks vist isegi viirusetōrje sealt maha vōtta. SP3 on. Katsetan siis veel.
edit: uuem ja kiirem xp-ga masin leidis usb otsas oleva telefoni kohe üles, paigaldas mõne sekundiga vajalikud asjad ja töötab. Tänan tazavi
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Kas gsxf keti saab tõsta ühelt rattalt teisel kogu selle mölluga, et ketitange poleks vaja ?
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
ranel kirjutas:Kas gsxf keti saab tõsta ühelt rattalt teisel kogu selle mölluga, et ketitange poleks vaja ?
Tegelt vist saab - tagaratta peab vaid ära võtma. Samas ei suuda ma värskeltärganuna väga selgelt mõelda, aga tundub, et tegelikult saab..
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Saab ikka: ka tagakiige tuleb alt ära võtta
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
Mul vaja ühed aknad ära kiletada ja kileks võimalikult peegeldav ja vähe valgust läbi laskev kile. Kas Eestis keegi hea hinnaga kilet eraldi müüb? Ostaks 1m laiuse ja ligi 10m pika jupi.
Kile + paigalduse pakkumised olid u 200€ 6m2 peale Tallinnas :/ ebayst saaks ka mingi ajaga tellida u 75€ hinnaga soovitud koguse kilet...
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
telli, telli.. ja siis paari aastapärast on nii ära pleekinud, et vaatad nagu kirkast klaasist läbi. Mine osta korralik kile ja kui ise ei oska, siis lase paigaldada.
Mis hinda küsida kap. remonditud niinimetatud ktm korvika mootori eest? Kuupe on seal 540 kandis ja pärit 2001a ratta pealt
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
millega saaksin arvutist ära ads´id. ei kannata enam üldse netis olla
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
stev666 kirjutas:millega saaksin arvutist ära ads´id. ei kannata enam üldse netis olla
Adblock/adblock plus. Ära palun siis biker.ee reklaame päris ära bänni - nendega kaetakse meie serveri ülalpidamiskulusid ja ka väiksemaida arendusi.
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
kenk kirjutas:Mul vaja ühed aknad ära kiletada ja kileks võimalikult peegeldav ja vähe valgust läbi laskev kile. Kas Eestis keegi hea hinnaga kilet eraldi müüb? Ostaks 1m laiuse ja ligi 10m pika jupi.
Kile + paigalduse pakkumised olid u 200€ 6m2 peale Tallinnas :/ ebayst saaks ka mingi ajaga tellida u 75€ hinnaga soovitud koguse kilet...
Tere,
Küsi Salinas as, et klaasissepp soovitas.
Lugupidamisega
yeekim kirjutas:Saab ikka: ka tagakiige tuleb alt ära võtta
Jep, ma jõudsin samale järeldusele hiljem, kui oma rollut takseerisin sellise pilguga
Mis asutus kõige parema hinnaga tsiklirehve pakub? Interneeduse avarustest selgub, et reifendirekt.co vist hetkel. Teab keegi veel paremat kohta? Vaja oleks 180/70 R16 tagumist.
Mõned postid ülevalpool halasin, et tagarehv 'kohvitassistunud'.... uurisin ja puurisin asja edasi ja selgus tõsiasi: Avon Cobra'l on õnnestunud all püsida peaaegu 7 tuhhi miil. Nii, et see kandistumine oli asjade loomulik kulg. Imestama paeneb, et keskelt pole veel riiet väljas...
Ja üks küsimus targematele ka. Kas valida Bridgestone või Metzeler?
Bud kirjutas:Mis asutus kõige parema hinnaga tsiklirehve pakub? Interneeduse avarustest selgub, et reifendirekt.co vist hetkel. Teab keegi veel paremat kohta? Vaja oleks 180/70 R16 tagumist.
Mõned postid ülevalpool halasin, et tagarehv 'kohvitassistunud'.... uurisin ja puurisin asja edasi ja selgus tõsiasi: Avon Cobra'l on õnnestunud all püsida peaaegu 7 tuhhi miil. Nii, et see kandistumine oli asjade loomulik kulg. Imestama paeneb, et keskelt pole veel riiet väljas...
Ja üks küsimus targematele ka. Kas valida Bridgestone või Metzeler?
www.grip.ee oled küsinud?
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Bud kirjutas:Mis asutus kõige parema hinnaga tsiklirehve pakub? Interneeduse avarustest selgub, et reifendirekt.co vist hetkel. Teab keegi veel paremat kohta? Vaja oleks 180/70 R16 tagumist.
StreetMoto ikka teeb Meilt ostatud rehvidele on vahetus ja balanss ikka ja jätkuvalt tasuta. Sooviavaldused meili teel!
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Tuono kirjutas:Bud kirjutas:Mis asutus kõige parema hinnaga tsiklirehve pakub? Interneeduse avarustest selgub, et reifendirekt.co vist hetkel. Teab keegi veel paremat kohta? Vaja oleks 180/70 R16 tagumist.
Ja üks küsimus targematele ka. Kas valida Bridgestone või Metzeler?http://www.grip.ee oled küsinud?
Ei küsinud, aga online valikust sobiv mõõt puudu.
-
- Tsikkel: Hundiratas
Küsimus neile, kel kogemust: millist saepukki sa soovitad (metallist midagi uut, puust-palgist)? Vaja kettsaega töötamiseks.