Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Kui need olid need 2 blondi naismenti, siis on teada, need n*ssisid Tartus kõiki nii kuis said, varem sõitsid mingi Mazda räbalaga ringi. Sain 09a Novembrikuu viimasel päeval trahvi neilt lubadeta sõidu eest(ajasid raamatust näpuga järge, et A1 kat ei tohi ikka 25kw ratas olla....) ja debiilikud oleksid veel ratta ära lasknud teisaldada(parklaid oli selasamas ja ümberringi tohhuijaa) aga leidsin õnneks juhi kell 23 õhtul (tänud Mototydrukule ja Ivoonule!)
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Aa need blondiinid, need oleksid oma mazdakesega suures tuhinas mulle ükskord ette keeranud. Ei tea millest jutt just parajasti käis, kas geelküüntest või mingist muus vidinast. A järsku nad on mingi feministid, et nii hullult kõigile väänavad, kellele ette kellele ära?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mihkel S kirjutas:Kui need olid need 2 blondi naismenti, siis on teada, need n*ssisid Tartus kõiki nii kuis said, varem sõitsid mingi Mazda räbalaga ringi. Sain 09a Novembrikuu viimasel päeval trahvi neilt lubadeta sõidu eest(ajasid raamatust näpuga järge, et A1 kat ei tohi ikka 25kw ratas olla....)
Tõesti pahatahlikud, et ilma lubadeta sõidu eest trahvi tegid
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
jummala öige suhtumine
rutska pöhja torud sirgeks ja minema . las vaatavad ise kuidas saavad
-
Kipsi kirjutas:Mihkel S kirjutas:Kui need olid need 2 blondi naismenti, siis on teada, need n*ssisid Tartus kõiki nii kuis said, varem sõitsid mingi Mazda räbalaga ringi. Sain 09a Novembrikuu viimasel päeval trahvi neilt lubadeta sõidu eest(ajasid raamatust näpuga järge, et A1 kat ei tohi ikka 25kw ratas olla....)
"lubadeta" sõidu eest siiski, väljendasin end valesti! Load olid olemas, peal oli A1; B. Huvitaval kombel varasematel aastatel kõikidele(umbes 10-l korral) need load ja ratas sobisid!
Ja kindlasti on nende naismentolevuste puhul tegu pahatahtlikkusega imo, ilma turvavööta autosõidu eest tegid nad mulle 600eek trahvi ja mõni aeg hiljem jäin teistele vahele ja sain sama asja eest 180eek.. ja kindlasti võivad mitmedki inimesed veel kinnitada, kuidas need naised ümber sõiduki on käinud mitu tiiru, lootuses midagi leida ikkagi kui muidu ei saa...
Aga need eided on ka suht ainukesed, kelle eest rõõmuga ära sõidaksin, kuna neilt mingit halastust ega inimlikkust loota ei ole, mitte vähimatki!
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Mihkel S kirjutas:"lubadeta" sõidu eest siiski, väljendasin end valesti! Load olid olemas, peal oli A1; B. Huvitaval kombel varasematel aastatel kõikidele(umbes 10-l korral) need load ja ratas sobisid!
Ja kindlasti on nende naismentolevuste puhul tegu pahatahtlikkusega imo, ilma turvavööta autosõidu eest tegid nad mulle 600eek trahvi ja mõni aeg hiljem jäin teistele vahele ja sain sama asja eest 180eek.
....
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
A1 kat. kuni 11 kw, nii et endiselt lubadeta sõit.
Üldiselt võiks rohkem ennast kriitlisema pilguga vaadata, enne kui politseid süüdistada.
Nagu näha oli 600 eek esimene kord turvavöö eest Sulle täiesti mõistlik. Minu meelest nad oleksid võinud sulle turvavööta sõidu eest kohe 3000 ära väänata, ehk siis oleksid õppinud ja poleks teistkorda üldse trahvi saanud.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Mihkel S kirjutas:Kipsi kirjutas:Mihkel S kirjutas:Kui need olid need 2 blondi naismenti, siis on teada, need n*ssisid Tartus kõiki nii kuis said, varem sõitsid mingi Mazda räbalaga ringi. Sain 09a Novembrikuu viimasel päeval trahvi neilt lubadeta sõidu eest(ajasid raamatust näpuga järge, et A1 kat ei tohi ikka 25kw ratas olla....)
"lubadeta" sõidu eest siiski, väljendasin end valesti! Load olid olemas, peal oli A1; B. Huvitaval kombel varasematel aastatel kõikidele(umbes 10-l korral) need load ja ratas sobisid!
Ja kindlasti on nende naismentolevuste puhul tegu pahatahtlikkusega imo, ilma turvavööta autosõidu eest tegid nad mulle 600eek trahvi ja mõni aeg hiljem jäin teistele vahele ja sain sama asja eest 180eek.. ja kindlasti võivad mitmedki inimesed veel kinnitada, kuidas need naised ümber sõiduki on käinud mitu tiiru, lootuses midagi leida ikkagi kui muidu ei saa...
Aga need eided on ka suht ainukesed, kelle eest rõõmuga ära sõidaksin, kuna neilt mingit halastust ega inimlikkust loota ei ole, mitte vähimatki!
Inimlikkust ja halastust loota, kui ilma turvavööta (korduvalt) ja lubadeta ringi sõidad ning vahele jääd?
Ansip kah tsiklimees oleks, kirjutaks ta praegu "Tule taevas appi!"
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
No tõesti Tule Taevas Appi!
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
No oma tuttavate jutte kuulates ongi jäänud mulje, et naispollarid ongi erilised tähenärijad ja karmid väänajad. Ise pole nendega rohkem kokku puutunud, kui korra reidis kõik puhuvad puhunud (nulli puhusin) ja korra istusin sõbra autos kõrval, oli ka reid kõik puhuvad. Kui sõber oli nulli puhunud, siis võeti mind ette, et miks turvavöö pole peal ja seda suht karmil toonil. Turvaöö oli tegelt peal aga jopehõlmad olid lahti ja jooksis jope alt läbi. Kui kinnist vööd sakutasin, siis oli tegelase silmis sära kadunud ja suht pettunult sooviti head reisi.
http://www.krracing.ee/
Mina olen ka just kiusu, tähenärimist ja ebainimlikku ärapanemist kohanud naismendilt. Lihtsalt tekib toores viha nende vastu, mis neil viga on? Viimati sain trahvi liiga aeglaselt sõidu eest, 90 alas sõitsin 75-ga.
Sebastian kirjutas:Mina olen ka just kiusu, tähenärimist ja ebainimlikku ärapanemist kohanud naismendilt. Lihtsalt tekib toores viha nende vastu, mis neil viga on? Viimati sain trahvi liiga aeglaselt sõidu eest, 90 alas sõitsin 75-ga.
Miks?
Sebastian kirjutas:Mina olen ka just kiusu, tähenärimist ja ebainimlikku ärapanemist kohanud naismendilt. Lihtsalt tekib toores viha nende vastu, mis neil viga on? Viimati sain trahvi liiga aeglaselt sõidu eest, 90 alas sõitsin 75-ga.
Aeglaseks sõidukiks nimetatakse siiski liikluseeskirja järgi sõidukit, mis liigub alla 30km/h? Mille alusel nad sulle trahvi tegid?
Sõitsin Jeebiga, suur raske järelkäru taga ning valisin enda arvates ohutu kiiruse kulgemiseks. Minu taga oli liinibuss ja bussi taga veel paar sõiduautot. Väidetavalt takistasin liiklust ja oleksin pidanud seisma jääma ja minu taga olevad sõidukid mööda laskma. Esiteks ma füüsiliselt ei näinud mis bussi taga toimus ning teiseks mul ei tule mõttessegi seisma jääda vaid teised võivad vabalt minust mööda sõita. Kolmandaks oli 75 nende mõõtmise tulemus, minul oli püsikas 80 peal.
-
Kipsi kirjutas:Üldiselt võiks rohkem ennast kriitlisema pilguga vaadata, enne kui politseid süüdistada.
Kus ma neid naisi süüdistasin trahvi tegemises? Loomulikult pole nemad süüdi, et raamatust näpuga järge ajades leidsid selle "konksu" üles, mida 20 ülejäänud menti, kelleag kokku puutunud olen, ei tea või on jätnud kahe silma vahele lihtsalt! Aga mille krdi pärast oli neil vaja hakata tsiklit ära teisaldama(see pole odav lõbu teatavasti!) kui oleksin võinud lükata ta lihtsalt teeäärsesse parklasse...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Siis õieti tehti!
Võiks rohkem seda parat kasutada, mitte ainult kiiruseületajaid passida.
edu
-
- Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650
Ja ei leidnud head vabandust?
Meil on siinkandis kõik teed sellised, et ei tahagi 90-ga sõita:D Miks PEAKS sõitma üldse 90-ga, kui see on lubatud maksimum, mitte kohustuslik kiirus. Ma peaks küll iga päev trahvi saama, sõidan pidevalt 75-ga(kui just taganttulijale jalgu ei jää)
-
real kirjutas:Sebastian kirjutas:Mina olen ka just kiusu, tähenärimist ja ebainimlikku ärapanemist kohanud naismendilt. Lihtsalt tekib toores viha nende vastu, mis neil viga on? Viimati sain trahvi liiga aeglaselt sõidu eest, 90 alas sõitsin 75-ga.
![]()
![]()
Mida loeb vabandus mendile, kes tahab sulle keerata ilmtingimata!?
yeekim kirjutas:Siis õieti tehti!
Võiks rohkem seda parat kasutada, mitte ainult kiiruseületajaid passida.edu
Olen nõus, et kui raske käru taga ja sõit natuke aeglasem, et võiks aeg-ajalt teeäärde tõmmata ja rahva mööda lasta kui pikk kolonn taga, aga kui dokumendid, tuled jne kõik korras, siis sellise asja eest trahvima hakata?
Ei salli tõesti kui kiirusekaamera tuleb ja auto hoo 70 peale pidurdab ja siis uuesti kiirendab jne. Aga kui haagisega auto sõidab ühtlase kiirusega ning natuke lubatud kiirusest vaiksemalt, et teised ilusti mööda pääseksid, siis ei näe selles midagi halba. Või teil on raske mööda sõita?
-
- Kontakt:
real kirjutas:Miks PEAKS sõitma üldse 90-ga, kui see on lubatud maksimum, mitte kohustuslik kiirus.
Liikluseeskiri:
§128. Juht ei tohi:
1) põhjendamatult aeglase sõiduga takistada teisi sõidukeid;
Siinkohal annab alati vaielda sõna põhjendamatu tähendusega.
Aga üldjuhul on heameel kuulda, et politsei trahvib maanteel aeglaselt sõitvaid sõidukeid. Iseasi, kas suure autoga ja järelkäruga auto sõitis põhjendamatult aeglaselt...
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Kontakt:
Samas....
Sebastian oleks võinud ju mainida "härra" politseinikule seda:
Liikluseeskiri
§123. Juht peab kohandama oma sõiduki kiiruse selliseks, mis arvestab tema sõidukogemusi, teeolusid, tee ja sõiduki seisundit, veose iseärasusi, ilmastikutingimusi, liikluse tihedust ning muid liiklusolusid, et ta suudaks peatada sõiduki eespoolse nähtavusulatuse piires ning teel etteaimatava mis tahes takistuse ees. Juht peab vähendama kiirust ning vajaduse korral peatuma, kui tingimused seda nõuavad, eriti siis, kui nähtavus on halb.
Õigusabi.
triplekix kirjutas:Samas....
Sebastian oleks võinud ju mainida "härra" politseinikule seda:
Liikluseeskiri
§123. Juht peab kohandama oma sõiduki kiiruse selliseks, mis arvestab tema sõidukogemusi, teeolusid, tee ja sõiduki seisundit, veose iseärasusi, ilmastikutingimusi, liikluse tihedust ning muid liiklusolusid, et ta suudaks peatada sõiduki eespoolse nähtavusulatuse piires ning teel etteaimatava mis tahes takistuse ees. Juht peab vähendama kiirust ning vajaduse korral peatuma, kui tingimused seda nõuavad, eriti siis, kui nähtavus on halb.
Eks ma püüdsingi seda oma sõnadega seletada, kahjuks otsesele punktile seaduses oli väga raske autos viidata. Lihtsalt kasutati oma võimu ja tehti 1:0. Siit ka tarkusetera, et ärge unustage võimalust, et teil on kiirmenetlusega lubatud ka mitte nõustuda ( ), ehk hiljem saate kõike vaidlustada.
-
- Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650
Mihkel S kirjutas:real kirjutas:Sebastian kirjutas:Mina olen ka just kiusu, tähenärimist ja ebainimlikku ärapanemist kohanud naismendilt. Lihtsalt tekib toores viha nende vastu, mis neil viga on? Viimati sain trahvi liiga aeglaselt sõidu eest, 90 alas sõitsin 75-ga.
![]()
![]()
Mida loeb vabandus mendile, kes tahab sulle keerata ilmtingimata!?
No ütleme siis nii, et kas ei kavatse(nud) vaidlustada? Põhjenduse tõid ka ju siin välja. Käru taga jne.
Mina ei tea, mis seal Tln-Trt maantee peal toimub. On kaamerad ja on vist ka siledat teed. Mina sõidan ringi Põlvamaal, kus teed on alla igasuguse arvestuse. Sõidan autoga (ja haagisega), mootorrattaga. On kohti, kus peab kiiruse 50 peale võtma, et rattad õhku ei kerkiks või amordid põhja ei lööks. Ja tai pohh, kui mingi ment peaks tulema ütlema, et sa sõitsid oma autoga ja käruga 75, ma teen sulle trahvi liiga aeglaselt sõitmise eest. On juhus olnud, kui sõitsin tsikliga asulas, ment taga. Paremalt pööras auto mulle peateele ette, pidin järsult pidurdama. 100m pärast pidas see taganttulev ment mind kinni. Siis läks mul närv mustaks, sõimasin lihtsalt tal näo täis, et mingu pidagu parem see ettekeeraja kinni, tööd ei näe teha või. Tüüp pobises midagi, pööras auto ringi ja jättis mind rahule. Ning selliste 75 mõõtvate politseinikega tulebki kah nii teha. Kui neil nii igav on, siis mingu maanteeametisse ja tehku tollele trahvi. Auke ja hüppeid täis tee on ohtlikum kui mis iganes aeglane sõitmine.
just nägin Lasnamäe kanalis, kuidas sini-valge buss üht õnnetutu ratturit taga ajas. Asi toimus just selle kohapeal, kus hetkel teeremont käimas, ehk siis seal kruusane lõik. Vaatasin, kas tsiklimees jääb püsti või mitte - aga jäi. Järgmisena tõmmati kanali sillast üles (sild mis punasele ja liikuri tänavale viib) ning sealt ma edasi ei näinud. Tsikkel tundus veidi lahjemat sorti, kuna erilist kiirendust ma ei täheldanud. Võisin küll tsikliga eksida, aga mulle tundus et see sama õnnetu rattur sõitis mulle 10 min hiljem umbes samas kandis vastu, väga rahulikus tempos.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Sebastian kirjutas:Sõitsin Jeebiga, suur raske järelkäru taga ning valisin enda arvates ohutu kiiruse kulgemiseks. Minu taga oli liinibuss ja bussi taga veel paar sõiduautot. Väidetavalt takistasin liiklust ja oleksin pidanud seisma jääma ja minu taga olevad sõidukid mööda laskma. Esiteks ma füüsiliselt ei näinud mis bussi taga toimus ning teiseks mul ei tule mõttessegi seisma jääda vaid teised võivad vabalt minust mööda sõita. Kolmandaks oli 75 nende mõõtmise tulemus, minul oli püsikas 80 peal.
Siin ma annan õiguse neile, liiga palju on selliseid kodanikke kes sõidavad liiga aeglaselt ning ei kavatse vahepeal kõrvale tõmmata - liikluseeskiri sätestb selle nõude selgelt ja põjhjusega. Ise sa ju ka üsna selgelt ütled: mind ei koti, sõitke ise mööda kuidas saate - no ei käi need asjad nii. Lõppkokkuvõttes on see teistega arvestamise küsimus ja sa ei soovinud arvestada, see on siis mittearvestamise hind. Ma ei parasta, pakun siin välja alternatiivse vaatevinkli.
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
See on olukorra küsimus.
Suht interneti jutu põhjal ei saa öelda mis on ohtlik või mitte. Eks see jääb miilitsa hinnata ja juhi nõustuda kas olukord oli nii nagu seda seaduse-esindaja pool näeb.
Suure veosega ei ole alati seisma jäämine hea lahendus, kõrvale tõmbamiseks peab ka õige koha valima mitte ei hakka keset maanteed aeglustama.
Seadused on toredad aga taolisi olukordasid puudutavad seadused on rohkem üldistavad. Seega peab juht nägema olukorda ja võimalikke olukordasid ning esmasel võimalused neid vältima, kolonniga 5 min sõita ntx on muidugi juba põhjendamatu eriti kui sobiv koht tagasõitjate möödalaskmiseks on olnud.
Eks see kipub sama teema olevat nagu 90 kmh kolonnis rekkad 100 alas. Hea tahtmise juures võiks neile ka väänata, et mitukümmend sõidukit kolonnis sõidab nende taga.
Ohverdan bensiini !
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Melx kirjutas:See on olukorra küsimus.
Suht interneti jutu põhjal ei saa öelda mis on ohtlik või mitte. Eks see jääb miilitsa hinnata ja juhi nõustuda kas olukord oli nii nagu seda seaduse-esindaja pool näeb.
Suure veosega ei ole alati seisma jäämine hea lahendus, kõrvale tõmbamiseks peab ka õige koha valima mitte ei hakka keset maanteed aeglustama.
Seadused on toredad aga taolisi olukordasid puudutavad seadused on rohkem üldistavad. Seega peab juht nägema olukorda ja võimalikke olukordasid ning esmasel võimalused neid vältima, kolonniga 5 min sõita ntx on muidugi juba põhjendamatu eriti kui sobiv koht tagasõitjate möödalaskmiseks on olnud.
Eks see kipub sama teema olevat nagu 90 kmh kolonnis rekkad 100 alas. Hea tahtmise juures võiks neile ka väänata, et mitukümmend sõidukit kolonnis sõidab nende taga.
Ma olen nõus, et olukorrad on erinevad ja tihtipeale võimuesindaja vaid demonstreerib oma võimu aga antud hetkel on võimalik interneti baasil öelda küll, hoiakute küsimus:
... mul ei tule mõttessegi seisma jääda vaid teised võivad vabalt minust mööda sõita.
Ehks, siis tegija jaoks polund küsimus mitte eelkõige olukorras ja otsatrbekuses vaid hoikutes. Antud hoaik paneb paika, et tegijat ei koti. Mitte, et situatsioon poleks võimaldanud vaid põhisõnum ongi "mind ei koti". Spekuleerides arvan ma, et tegija andis selle sõnumi edasi ka politseile ja nad siis kasutasid võimalust demonstreerida, et neid ka ei koti.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Ehks, siis tegija jaoks polund küsimus mitte eelkõige olukorras ja otsatrbekuses vaid hoikutes. Antud hoaik paneb paika, et tegijat ei koti. Mitte, et situatsioon poleks võimaldanud vaid põhisõnum ongi "mind ei koti". Spekuleerides arvan ma, et tegija andis selle sõnumi edasi ka politseile ja nad siis kasutasid võimalust demonstreerida, et neid ka ei koti.
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Mis punkt liiklusseaduses sätestab seda, et kui sa lubatud maksimumkiirusega ei sõida, siis pead teised liiklejad mööda laskma? (vb jäi mul see kahesilmavahele). Ja mis takistab neid taga sõitjad tavamoel möödasõitu sooritamast?
Erci kirjutas:Mis punkt liiklusseaduses sätestab seda, et kui sa lubatud maksimumkiirusega ei sõida, siis pead teised liiklejad mööda laskma? (vb jäi mul see kahesilmavahele). Ja mis takistab neid taga sõitjad tavamoel möödasõitu sooritamast?
§ 53. Juhtide vastastikused kohustused möödasõidul
(4) Kui sõidutee laius, kulg või seisund koos tiheda vastassuunaliiklusega ei võimalda ohutult mööda sõita aeglasest, suurest või piiratud sõidukiirusega sõidukist, peab sellise sõiduki juht vähendama kiirust ning vajaduse korral hoidma esimesel võimalusel võimalikult tee äärde, et tema taha kogunenud sõidukid pääseksid ohutult mööda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.