Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
FCK

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas FCK »

Mis Viimsisse puutub siis viimaste aastate jooksul sinna ainult ajukääbikud ongi kolinud, ei ole siin imestada midagi et
koduteel kraavi rammitakse sest on ju "nii kiire nii kiire, seebikas algab".
Ma siiamaani käin oma rattale garaazhis pai tegemas kuna lihtsalt ei saagi saama teeotsast välja, nagu kesklinnas elaks,
sõidetakse nina peast.
Ma totaal algaja ja ei lähe tulega mängima, ootan kuni rikkurid magama on läinud :D

P.S. kes teab mõnda platsi Viimsis kuhu vaevata saaks harjutama minna manööverdamist?
Linna rattaga oma nina ei pista veel sest ARKi sõidueksam tegemata.

Kasutaja avatar

konstruktor
Tsikkel: Kawasaki EN500
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas konstruktor »

Minu kogemus täna: üks maastur Hyundai Terracan 665 ASY, üritas täna Pirita teel suunaga linna poole ennast minu kaubikusse reastada, kusjuures ilma suunatuld näitamata, samas arvatavasti unustades, et tal ka kerghaagis järel tolknes. Ta reastus täpselt nii, nagu ta oleks kõigest hobusepikkune. Jäin mõlkimata tänu sellele, et sain aeglustusraja eraldusribale põigata. Terve tee Kadrioruni sõitsin ta järel pehmelt öeldes kurjas tujus. Siis ta kinnitas veelkord oma hälvikustaatust, sõites rahulikult punase tule süttides foori alt läbi. Rohkem õnneks ei näinud. Oli tore päev muidu.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

FCK kirjutas:

Mis Viimsisse puutub siis viimaste aastate jooksul sinna ainult ajukääbikud ongi kolinud, ei ole siin imestada midagi et
koduteel kraavi rammitakse sest on ju "nii kiire nii kiire, seebikas algab".
Ma siiamaani käin oma rattale garaazhis pai tegemas kuna lihtsalt ei saagi saama teeotsast välja, nagu kesklinnas elaks,
sõidetakse nina peast.
Ma totaal algaja ja ei lähe tulega mängima, ootan kuni rikkurid magama on läinud :D

P.S. kes teab mõnda platsi Viimsis kuhu vaevata saaks harjutama minna manööverdamist?
Linna rattaga oma nina ei pista veel sest ARKi sõidueksam tegemata.

Printtare parkla enne Kelvingit Püünsi poolt tulles on üks võimalus, pärast tööaega ei ole seal tavaliselt ühtegi autot ning teiseks soovitaksin "farmi" parklat Lubja mäe juures.

Teema algataja
FCK

Suured tänud :bsmile:

Oleks veel vaja kedagi kes putru sööb-kui ma ratta külili juhtun keerama siis minu pärast ta sinna jääbki. 200kg mina ei liiguta :nono:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

FCK kirjutas:

Oleks veel vaja kedagi kes putru sööb-kui ma ratta külili juhtun keerama siis minu pärast ta sinna jääbki. 200kg mina ei liiguta :nono:

Sellisel juhul alustagi sellest, et sööd korralikult putru ja käid jõusaalis rauda sorteerimas, siis küsid teadjate käest nõu kuidas see 200 kg püsti upitada ja kui saad ISE hakkama, siis lähed ka harjutama.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Õnnekas kirjutas:
FCK kirjutas:

Sellisel juhul alustagi sellest, et sööd korralikult putru ja käid jõusaalis rauda sorteerimas, siis küsid teadjate käest nõu kuidas see 200 kg püsti upitada ja kui saad ISE hakkama, siis lähed ka harjutama.

Olen mitu korda metsas sõites oma DR800'ja siruli keeranud ning alguses ahastusest karjunud, sest selle vaala ülestõstmine ei ole teab mis tükike kooki.Küll aga võtsin targemate meeste sõna kuulda ja proovisin järjekordse käki järel rattatõstmisele läheneda...khmm...natuke tagurpidi - nimelt silm ruutus punnitades tõstes, kui ratas sinu ees, on tõenäosus saada songa ja seljanihestuse suurem kui ratta vertikaalasendisse ajada.Kui juhuslikult ratas on kummuli ja sa tead, et sa ei jaksa teda "traditsioonilisel" teel, so. seistes näoga ratta poole, tõsta - keera end 180 kraadi, haara teda selja tagant kätega mugavatest kohtadest kinni ning tõsta jalgadega kasutades ratast nn. toetuspunktina.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Primo kirjutas:

Kui juhuslikult ratas on kummuli ja sa tead, et sa ei jaksa teda "traditsioonilisel" teel, so. seistes näoga ratta poole, tõsta - keera end 180 kraadi, haara teda selja tagant kätega mugavatest kohtadest kinni ning tõsta jalgadega kasutades ratast nn. toetuspunktina.

12 points, seda ma silmas pidasingi :wink:

Teema algataja
FCK

Primo kuna sul location Viimsi siis palun tule, ma lükkan oma monstrumi külili ja sa teed mulle puust ja punaseks kuidas
minusugune kirp suudab ratta püsti ajada.
Oleksin hullupööra tänulik :lol:

P.S. palun neid kommentaare pole vaja et miks siis nii suure ratta ostsin.
Ratas ise on ju SUPER! Ei ole mitte masina süü et mina päkapiku mõõtmeid oman :D

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Lihtsamalt seletada enam ei anna ju, rattale tuleb läheneda külje pealt, selg ees, ajad käpad kuskile vahele ja tõstad, mitte nii, et kõht vastu ratast tõstad :P

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

matti kirjutas:

Lihtsamalt seletada enam ei anna ju, rattale tuleb läheneda külje pealt, selg ees, ajad käpad kuskile vahele ja tõstad, mitte nii, et kõht vastu ratast tõstad :P

Mina saan oma mammuti ainult kõht vastu paaki üles aetud, muudmoodiei jõua, keeran lenksu ka risti, siis veel parem tõsta.
Ise ka alguses kui ratta ostsin ei saanud seda püsti :oops:
Nüüd nii palju tõstnud et jõuan kogu aeg tõsta seda :D
Päris seeriaid ei tee aga noh...

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

FCK kirjutas:

Primo kuna sul location Viimsi siis palun tule, ma lükkan oma monstrumi külili ja sa teed mulle puust ja punaseks kuidas

Ratas ise on ju SUPER! Ei ole mitte masina süü et mina päkapiku mõõtmeid oman :D

Pole see ratta tõstmine hull midagi. Olen üsna kindel, et saaksid sellega hakkama. Ega sa seda õhku tõstma ei pea. st. ratta tõstmine ei võrdu 200 kilose kangi tõstmisega.
Oleksid võinud täna mu ratta peal harjutada. Sellele on kuu aja jooksul 2 korda külje pealt sisse sõidetud ja paar lisakriimu ühele või teisele poole ei teeks midagi, nagunii lähevad jupid vahetusse. :P

Teema algataja
FCK

Ah et nii lahke kohe. Mul ka rattal kraapsud aga ainult sellepärast et ma ISE jooksin ta garaazhis pikali
(otsi lolli eksole).
Aga eks ma hakkan NV'l harjutama, loodame et siis ei saja.

Teema algataja
wddest

Lugemata postitus Postitas wddest »

FCK kirjutas:

kuisa saue kanti satud siis võin näidata kuidas ratst püsti aetakse:D
ise ka suht väikestmõõtu aga oma 250kg kaaluva vfr'i saan ilusti probleemideta maast püsti aetud:)

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Sry, et teemaväline, aga tsiklite püstitõstmisest mõned lingid.
Tglt on neid söögi alla ja peale videote teemas, aga eks kordamine ole..

Mehed:

Naised:

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Pilt

:wink:

Suzuki GSX 750 Inazuma

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

Kohtasin ka täna üht hälvik-juhti. Olin autoga Laagna teel Smuuli teele ülessõidu juures teises reas, kui minust vasakult üks idikas üle kolme rea vasakult äkkparempöörde Smuuli ülessõidule tegi, et napilt jõudis teeotsale pihta saada. Ei taha mõelda, mis saanuks, kui esimest reast oleks mõne kaherattaline tulnud vähe kiiremini... Tervitaks siinkohal selle 90-ndate lõpu rohelise Mitsu Galandi juhti :evil:

Ex: Yamaha FZ6

Teema algataja
FCK

Raudsed närvid ja Speedy Conzalesele omased liigutused tulevad kasuks kui tahad ellu jääda (Tallinna) liikluses :(

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Täna Vanalinnas üks naisautojuht pidas tähtsamaks kohendada oma meiki, kui järgida parema käe reeglit. Pidurdasin ja andsin signaali. Vaatas mind sellise näoga, et mida sa mölised, sul ju väiksem sõiduvahend. Tema sõiduvahendiks oli heledamat tooni Honda CVR vms.

Teema algataja
Ermpz

Lugemata postitus Postitas Ermpz »

Tere,
Käin alles motokoolitusel kuid võin samuti ühe juhtumuse kirja panna. Sõitsin siis Rocca al Mare ringile Paldiski mnt poolsest otsast ning pidin minema Mustamäe poole (Tammsaare tee vist). Olin siis ilusasti sisemisel rajal ning hakkasin ümber reastuma selleks ette nähtud koas välimisele rajale kui ilmus ei tea kust mingi auto külje alla ning ei plaaninudki teed anda (ringil liiklejal eeldatavasti eesõigus). Viimasel hetkel vist märkas ja pidurdas ja ma jõudsin õnneks kerge nõksuga tast mööda põigata. Silma nurgast tundus nagu õppesõidu auto moodi olevat, kirjad peal ja puha :? Nüüd saan aru mida kogenud tsiklimehed tunnevad kui liikluses neid ei märgata :D

Huck
Tsikkel: zr550 "Zephyr"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Huck »

Hälvikud või mitte, aga väga paljud unustavad ennast teise autoga täpselt kõrvuti sõitma. Räägitakse telefoniga, kaastreisijaga või vahitakse niisama taevasse märkamate, et ammu juba pikk rivi taga, kes kuskilt mõõda ei pääse...

Puud hüppavad teele väliskurvist!
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

t*** küll!!! Mina hakkan igatahes edaspidi neid autojuhte, kes möödastu sooritades vastutulevat tsiklimeest mitte millekski ei pea, füüsiliselt noomima :evil: See sitakarva nissaniga, miski kaskai, sõitev urood, Peterburi maanteel, Sõmeru risti ja Arkna poole jääva viadukti vahel, pääses täna ainult tänu sellele, et vihmaga ei hakanud teist korda enam oma elu ohtu seadma, et järgi sõita ja üritada kinni pidurdada.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Piloot- rahu. Ei jõua sina kõiki maailma idioote korrale kutsuda... Ma olen ise kah selsamal lõigul kaks korda oma elulugu murdosa sekundi jooksul näinud( ühe otsa peal). Ja mina teadupärast kiirust suurt ei ületa. Autojuhtidest hälvikuid oli, on ja tuleb juurde. Leppige sellega.
PS. Meil Rakveres kah ühel Raipel sihuke "kaskai" ju :ner: Mitte, et ma vihjaks millegile, aga lihtsalt teeb nalja... Värv kah sama :|

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

Kui sa, Kuzmitz mind silmas pead, siis ma võin solvuda selle värvi pärast. :D

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Raivo kirjutas:

Kui sa, Kuzmitz mind silmas pead, siis ma võin solvuda selle värvi pärast. :D

Näh- pole ma ühtegi nime ega värvi ju nimetand :wack: :wack: . Lihtsalt Piloot oskab ette sattuda naljakalt tuttavatele autodele. Kusjuures suht ohtlik maanteelõik on. Mind on tahetud seal kaks korda laiaks litsuda....

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Raivo

OK, OK, eks me kõik oskame ennast hästi välja vabandada, aga 3 õlut oled igatahes sees :bsmile:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Raivo kirjutas:

OK, OK, eks me kõik oskame ennast hästi välja vabandada, aga 3 õlut oled igatahes sees :bsmile:

No eks me koostöös Piloodiga heastame sulle tekitatud moraalse kahju!

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Raivo

Kuzmitz kirjutas:
Raivo kirjutas:

No eks me koostöös Piloodiga heastame sulle tekitatud moraalse kahju!

Yessss!!!

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kuzmitz kirjutas:

PS. Meil Rakveres kah ühel Raipel sihuke "kaskai" ju :ner: Mitte, et ma vihjaks millegile, aga lihtsalt teeb nalja... Värv kah sama :|

Ooops!!? :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Muugast Tallinna poole põristades sõitis üks kapihomo mul koguaeg perses kinni oma tumepunase kaubikuga. Surnuaia juures vaatasin, et vanem daam tahab üle tee minna ja oli juba teele astunud. Pidurdasin ning kuulsin selja tagant kummivilinat, tõmbasin tee äärde, see vend jäi mu kõrval seisma. Vaatas mind kurja pilguga ja andis talda, vanatädi pani jooksuga üle tee (muidu liikus vaevaliselt), et autol eest ära saada. (Numbrit ei jõudnud märgata, aga umbes 068 TFL oli.)
Edasipidi tean selliseid pärakuparasiite karta.

Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

068TFL on Audi 80, nii et selle numbriga ei olnud.

Kawasaki GPZ500: R.I.P
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running

Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”