Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Kusjuures arvestades sissekeeratava spiraali läbimõõtu ei saa neid ka väga tihedalt panna. Klassikalised piigid tasuvad igal juhul enne ära. Ja kui tahtmine raha kokku hoida ja vanad suverehvid ära kasutada, siis tasub seda vaadata: www.koldkutter.commella kirjutas:4,4 SEK on nael? Palju neid komplekti ratastele läheb? 500? Lihtne arvutus näitab, et naelad 3700+rehvid (ca 1600) teeb kokku 5200, mille eest peaks juba saama naelutatud rehvi ja 500 kruvi puurimiseks kuluv aeg jääb ka olemataoldmoped kirjutas:Skruvdubb on tavalise krossirehvi "nuppu" kruvina sissekeeratav piik.mella kirjutas:Vad detta medel? kan du översätta var god?
Seal saadaval erinevatele rehvidele ja erinevate pikkustega piike ja ka nende sissekeeramis abivahendeid.
Väidetavalt täitsa kasutamiskõlbulikud asjad.Ahjaa, liim sinna pole ka just teabmis odav.
See on küll huvitav lahendusmx77 kirjutas:Ja kui tahtmine raha kokku hoida ja vanad suverehvid ära kasutada, siis tasub seda vaadata: www.koldkutter.com

Vabandust, et siia aga riputan selle ka müüki üles:
Erinevad piigid müügis, komplekti hind (esimene ja tagumine rehv) alates 4000 eek kuni 5500 eeku
Kings ja Mitas põhjad. kõvasulam piigi diameeter 2,5 mm ja välja ulatub rehvi pinnast 8 mm.
kätte saab ülejärgmisel päeval tellimisest.
17"-21"; 18"-21"; 19"-21".
tel: 5232411 Andres; 5050399 Enno
Erinevad piigid müügis, komplekti hind (esimene ja tagumine rehv) alates 4000 eek kuni 5500 eeku
Kings ja Mitas põhjad. kõvasulam piigi diameeter 2,5 mm ja välja ulatub rehvi pinnast 8 mm.
kätte saab ülejärgmisel päeval tellimisest.
17"-21"; 18"-21"; 19"-21".
tel: 5232411 Andres; 5050399 Enno
Viimati muutis Luik, 22 Jaan 2007, 18:00, muudetud 1 kord kokku.
Ei, 140 ei ole, kõige laiem on 120 ja see peaks olema nagu mustikas Sinu suurele. On veel võimalik teha vene "viiese" (nii seda omal ajal nimetati), hästi suure kirjaga lumerehv, peale aga kas see all ringi mahub käima, kahtlen.
Üks kamp enduromehi, kes põrutasid kuskile venemaa põhja sõitma, tellis endale 110 taha aga kui lai velg seal oli, ma ei tea täpselt.
Üks kamp enduromehi, kes põrutasid kuskile venemaa põhja sõitma, tellis endale 110 taha aga kui lai velg seal oli, ma ei tea täpselt.
Viimati muutis Luik, 22 Jaan 2007, 16:25, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei taha vaidlema hakata ja ei hakkagi. Asfaldi koha pealt on Sul õigus, pinnase, liiva ja kruusa peal sõitnud piiki oleks vaja Sul endal vaadata ja proovida. Seda saaks korraldada järgmine nädalavahetus Türi külje all. Sealsetel meestel on värske rada, kus kimada - kurvid, hüpped - ratas kärule ja proovima.
Kui nüüd naelast rääkida-neid tuleb ka, hetkel ei ole kohale jõudnud naelad.
tervitades
Kui nüüd naelast rääkida-neid tuleb ka, hetkel ei ole kohale jõudnud naelad.
tervitades
vabandan OT pärast - valgustage mind palun ses osas, et kui lihtne on esituld ja maski puruks kukkuda või muul moel ära rikkuda endurorattal?
Suhtlen ühe EXC müüjaga, kes tahab rattaga lisaks kaasa anda 2 esituld koos maskiga (üks tutikas ja teine suht uus, ilmselt 2001. aastakäigu omad. Ratta hind muutuks 20 eurot.
Suhtlen ühe EXC müüjaga, kes tahab rattaga lisaks kaasa anda 2 esituld koos maskiga (üks tutikas ja teine suht uus, ilmselt 2001. aastakäigu omad. Ratta hind muutuks 20 eurot.
See üks kergemini katki minev osa kukkumise juures. Endal olen selle välja vahetanud. Kui keegi homme krossinaelaga peale minemas - siis oleks endal tegelikult väike soov need järele proovida. Enda jaoks ei ole veel seda viimast tõuget saanud, et neid soetada. Minetea kui proovida - ehk hakkaks ka meeldima. Et andke teada kui teist keegi siit plaanib minna- teaksin samuti arvestada ja võibolla saaks isegi naastuga sõitmise järele proovida.oma_jope kirjutas:no eks see ikka ka, et mõttetut kola poleks vedelemas. Aga tänan, esialgu vist saan hakkamamx77 kirjutas:no deem, kui see oluline on siis me klapime sulle need 300 krooni.
Võta ikka ära mõlemad sa ei tea kunagi milla su esiots viga võib saada.
Võta kõik ära, ma võin sul ühe ära osta sama rahaga (20EUR), mul reflektor sihike ussitanud juba. Saad endale tagavara ilma rahata.oma_jope kirjutas:vabandan OT pärast - valgustage mind palun ses osas, et kui lihtne on esituld ja maski puruks kukkuda või muul moel ära rikkuda endurorattal?

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Sai siis nüüd ka esimest korda jäälsõitmist proovida - vägev värk. Algul hakkab nagu mõistus vastu, et nii kiiresti kurvi minnes küll püsti ei jää, aga hiljem juba seda mõtet polnud. Mella ja Olev - kaua te veel olite seal, peale seda, kui ma ära läksin?
Ja üks hea asi veel - peale jääpeal sõitmist pole ratast vajagi pesta.
Ja üks hea asi veel - peale jääpeal sõitmist pole ratast vajagi pesta.

SAQU
WR400F
WR400F
Ma ka ei tea piigi kohapealt, aga tavatingimustes on jää parema pidamisega ikka miinuskraadidel, plussis on jää kergem lagunema naela all ja vast tänu sellele ei leia nii head pidamist, kui külmema ilmaga. Aga seda saame järgmine nädalavahetus kohe proovida ka, siis peaks juba jälle külm olema. Mulle meeldiks miski -5 kraadi, siis äkki ei saa kurvipoolne jalg nii märjaks. 

SAQU
WR400F
WR400F
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.