Milline kiiver?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Milline kiiver?
justcraizy kirjutas:...Lõpuks ostsin endale kõrvatropid ja siis kannatas ka nii paarikümne kilomeetriseid otsi sõita, vastaseljuhul läheb hiljem paar minutit kuulmise taastumisele. Terve suve nuputasin kuidas saaks sõidu ajal muusikat kuulata, aga no ei saa, kui klapid tõsiselt julmalt kõrva sisse suruda, siis musa kuuleb ca 70 km/h kiiruseni... Peale seda kaob kuulmine tuulevihina peale...
wtf? Siin on küll midagi valesti. Ainult leegikad küljes rattal ve? Või jätavad need kiivrid kõrvad paljaks?
Ise mudin mp3 mängija kõrvaklapid (Koss The Plug) kõrva igal vähegi pikemal tripil ja ei ole kuuldavusele väga suurt vahet linnas või maanteel. Just vaatasin järgi - valjuduse tase 7 (25-st võimalikust) on ikka ees. Ja see on kuulatav maanteel.
Ise otsin ka kevadeks kiivrit. Pmst tahan midagi kerget ja vaikset. Praegu listis AGV Stealth, Shoei X1000,Schuberth S1. AGV-l pidi ventilatsiooniavast vilistama, Shoei pole eriti vaike ja Schuberth pidavat raske olema. Kui keegi oskab neist midagi esile tõsta, võiks rääkida veidike. AGV ja Shuberthi saan Tallinnas järele ka proovida . Aga Shoei? Müüb seda mingi pood ?
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
S1 on sihuke jurakas, umbes nagu 2 Araid Vaikne on ta küll, aga kiiremal sõidul kõrvale vaadates tahtis kaela ära murda. Mina vaataks Shoei ja Arai poole. AGV-ga kogemust pole, küll on Nitro, HJC, Nzi, Arai ja Schubertiga. Kõige mõnusam ikka Arai, pole ühtegi halba sõna öelda. Küll kasutan pikematel sõitudel kõrvaklappe (või troppe), muidu tuulemüra väsitab, aga ega see S1 ka niipalju vaiksem polnud, et ei väsitaks.
Oman XR1000, hõbehalli värvi. Oma poolteist aastat olen kasutanud, tellisin netist toona. Peas on väga mugav. Visiir käib tihkelt ja mõnusalt, lisaõhku läbi ei lase. Tuulutus ok ja visiir ei uduta. Pikematel otstel ikka kõrvatropid vajalikud. Installisin klapid sisse ja kui kiirused legaalse piires, siis kuuleb sealt mussi ka nii enam vähem normaalselt. Soovitaks küll seda kiivrit vägagi!
Väike tutvustus ka selle kiivri kohta http://www.motorbikestoday.com/features ... xr1000.htm
marko233 kirjutas:Aga Shoei? Müüb seda mingi pood ?
Shoei-t peaks Eestis müüma KTM
http://www.ktm.ee/?page_id=1125
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Selline arvustus jäi silma kui vaatasin kuidas minu kübar müratestides esines: http://www.motorcyclenews.com/MCN/Produ ... EPI-117042
Schuberth J1.
Muud midagi.
marko233 kirjutas:Ise otsin ka kevadeks kiivrit. Pmst tahan midagi kerget ja vaikset. Praegu listis AGV Stealth, Shoei X1000,Schuberth S1. AGV-l pidi ventilatsiooniavast vilistama, Shoei pole eriti vaike ja Schuberth pidavat raske olema. Kui keegi oskab neist midagi esile tõsta, võiks rääkida veidike. AGV ja Shuberthi saan Tallinnas järele ka proovida . Aga Shoei? Müüb seda mingi pood ?
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Vahetasin oma S1 Shoei` vastu välja. Kummagi kohta negatiivset ei ütle midagi, kuid kaalust ja mõõtmetest lähtuvalt soovitaksin siiski viimast. Ostetud sai Shoei AllRight kauplusest. Ei maksa aga unustada, et need kaks kiivrit on konstrueeritud erinevaid sõidueesmärke silmas pidades. Üks tänavasõidul mugavust silmas pidades ja teine pigem spordi tegemiseks. Seetõttu neid omavahel võrrelda ei ole aus. Vastavalt sellele, kus ja kuidas kiivrit kasutatakse, peaks valiku tegemine nende kahe vahel lihtne olema.
http://www.animalistika.ee
Ma olen täielikult nõus alloleva uudislõiguga. Ise pole mugavamat kiivrit leidnud kui Arai.
-
rainer300 kirjutas:kas arai kiivritel puhub tuul silma?
EI Kui just visiir üleval ei sõida.
rainer300 kirjutas:mida arvate X-lite X-801RR? ja kas arai kiivritel puhub tuul silma?
Mismõttes puhub silma? Usun, et enamikel kiivritel ei puhu tuul silma, kuigi, õhtusavade kaudu peab olema väike õhu liikumine siiski. Miski peab ju udu tekkimise välistama. Loomulikult olemas ka uduvastane topeltvisiir, arail oli mul see kaasas kuigi seisab kapis, sest pole nagu vajadust kasutada olnud, ei kipu lihtsalt uduseks minema Ja X-lite kiivrid on ka väga head, nolani kallim bränd.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
mul oli ixs kiiver maksis 3 kg piires ja sellel puhus eest alt ,nii ,et silmad olid märjad
-
- Tsikkel: Honda Transalp
rainer300 kirjutas:mul oli ixs kiiver maksis 3 kg piires ja sellel puhus eest alt ,nii ,et silmad olid märjad
Kui on pea asend vale, siis puhub iga kiivriga alt sisse. Olen ise näinud rattureid, kes sõidavad pea kuklas-ju siis kaelalihased ei pea?
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Maku kirjutas:Mismõttes puhub silma?
Väga lihtsalt puhub. Ilmselt pin-lock muudab visiiri kumerust ja visiir ei sulgu päris korralikut vastu kiivri koorikut ning sealt vahelt puhub läbi ... otse silma. Nii lihtne see ongi.
-
mux2hot kirjutas:Maku kirjutas:Mismõttes puhub silma?
Väga lihtsalt puhub. Ilmselt pin-lock muudab visiiri kumerust ja visiir ei sulgu päris korralikut vastu kiivri koorikut ning sealt vahelt puhub läbi ... otse silma. Nii lihtne see ongi.
Maku on ka Arai mees ja ei tea sellist probleemi Arai-l surub visiir ilusti vastu tihendeid ja mingit õhku läbi ei tule, ise kasutan pinlock visiiri ka, kuna õhtuti kippus muidu seistes uduseks minema. Aga jah, tuul silma küll ei puhu, isegi mitte-legaalsetel kiirustel (erinevalt Nitrost nt, millega oli maanteel nakedbikega sõites silmad märjad juba
)
puhkus alt sisse ,sest panin käe alla ette siis ei puhunud .olen proovinud teisi kiivreid ka neil ei puhunud, just sellel ixs-il puhus
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Junzu kirjutas:Maku on ka Arai mees ja ei tea sellist probleemi
Ma paraku jah araimees ei ole, hetkel heldmees.
Jah tõepoolest, pinlock võib klaasi kumerust muuta, mille tulemusena ei pruugi klaas terves ulatuses vastu tihendid olla. Lahenduseks on visiiri kinnitusplaatide seadistamine.
'
Samuti võib juhtuda, et klaasi vahetamine käib raskemalt kui ilma pinlock visiirita.
Kellel porbleeme, olete alati teretulnud Bikeman motopoodi. Oleme meeleldi valmis aitama. Meie poole võib pöörduda kõigi küsimustega Arai kiivrite kohta.
Tervitades
Keijo Treu
Bikeman motopood
http://www.bikeman.ee
tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
rainer300 kirjutas:tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
Selles suhtes, et said sõites ka proovida? Linnakiirused ja ka 100+?
Endal tuleb ootab uuel sõiduhooajal kiivri vahetus ees. Praegu CARBERG'i oma....Muidu pähe istub hästi...aa põhjuseks just et läheb jube kergesti uduseks. Poes maksis mingi pea 3k. Ise kaldun ka järjest enam Arai poole. Kuigi hinnivahe on suur, loodan et tulemused paremad ja tasuvad ennast ära. Kuidas Araiga on, nö. legaalsel kiirusel läheb uduseks?
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Arai asemel ma ostaks odavama kiivri.
Marushini, Väga kerge ning klaas uduseks mul ei läinud. Turvaline ka kindlasti sai seda vastu tahtmist järgi proovitud
Maksavad nad ka sinna 3000 kr kanti ja saab ramo'st
Juku21 kirjutas:Endal tuleb ootab uuel sõiduhooajal kiivri vahetus ees. Praegu CARBERG'i oma....Muidu pähe istub hästi...aa põhjuseks just et läheb jube kergesti uduseks. Poes maksis mingi pea 3k. Ise kaldun ka järjest enam Arai poole. Kuigi hinnivahe on suur, loodan et tulemused paremad ja tasuvad ennast ära. Kuidas Araiga on, nö. legaalsel kiirusel läheb uduseks?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
reimps kirjutas:rainer300 kirjutas:tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
Selles suhtes, et said sõites ka proovida? Linnakiirused ja ka 100+?
ei! aga alt tuul sisse ei saa tulla ja uduvisiir on ka kaasas.....
Juku21 kirjutas:Endal tuleb ootab uuel sõiduhooajal kiivri vahetus ees. Praegu CARBERG'i oma....Muidu pähe istub hästi...aa põhjuseks just et läheb jube kergesti uduseks. Poes maksis mingi pea 3k. Ise kaldun ka järjest enam Arai poole. Kuigi hinnivahe on suur, loodan et tulemused paremad ja tasuvad ennast ära. Kuidas Araiga on, nö. legaalsel kiirusel läheb uduseks?
Tegelikult vaata ikka kiivrit just oma peajärgi, tähtis, et ta sulle ideaalselt pähe istub.
Udu hoiab eemal kõige paremini Pinlock klaas, neid on võimalik ka täiesti eraldi komplektina osta.
Lisainff: http://motodepoo.ee/index.php?lang=est&main_id=14&id=27
korben kirjutas:Juku21 kirjutas:Endal tuleb ootab uuel sõiduhooajal kiivri vahetus ees. Praegu CARBERG'i oma....Muidu pähe istub hästi...aa põhjuseks just et läheb jube kergesti uduseks. Poes maksis mingi pea 3k. Ise kaldun ka järjest enam Arai poole. Kuigi hinnivahe on suur, loodan et tulemused paremad ja tasuvad ennast ära. Kuidas Araiga on, nö. legaalsel kiirusel läheb uduseks?
Tegelikult vaata ikka kiivrit just oma peajärgi, tähtis, et ta sulle ideaalselt pähe istub.
Udu hoiab eemal kõige paremini Pinlock klaas, neid on võimalik ka täiesti eraldi komplektina osta.
Lisainff: http://motodepoo.ee/index.php?lang=est&main_id=14&id=27
Soov uut kiivrit ka saada...Proovin kõige pealt neid, kui ei sobi nii hästi kui praegune, siis teen arvatavasti nii et ostan Pinlock'i lihtsalt.
Hetkel Motodepoos Lazer kiivritel hinnad all -25% ( kliendikaardiga -30%)
Enamikel Lazeri kiivritel Pinlock juba kaasas, nii tule vaata üle.
Kaks tippklassi koorikut.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Just mootorratturite jaoks tuleb välja selline kiiver..
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=28501471
Mida sellisest isendist arvata?
http://motopost.ee/detailid.php?1775
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.