Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

mart211

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas mart211 »

bjorn kirjutas:
mart211 kirjutas:

Kuidas on paki saatmine l2tti kõige odavam? Ca 0,5kg ja tavaline keskmise suurusega mullikilega pruun ümbrik. Äkki on keegi l2tti müünud midagi.

Tõenäoliselt Eesti Posti maksikirjana. Ilmselt läheb paar euri.

Bjorn

Cargobus tundub seni odavaim. Els kuller oli mingi 10€, cargobus 5€
Eesti posti kodulehelt ei leia telefoniga peale els kulleri hindade midagi.

sips

Lugemata postitus Postitas sips »

Soss-Sepp kirjutas:

Noh, küsija suu pihta ei lööda, või kui, siis ainult paar korda, aga mina ei saa aru, kust tulevad veini/äädikakärbsed ja kuidas suvel liblkad tuppa satuvad, kui aken kinni on. Ja mitu korda järjest samal päeval? Ja miks mulle väikesena õlu üldsegi ei maitsenud? Ja miks siiamaale on selliseid kellele ei maitse?

Ma ei tea, miks on sellised inimesed olemas, kaasa arvatud mina siis. Ja seda miks õlle ei maitse...noh...see on väkk ju.

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

miks mõned kasutajad kirjutavad postituse lõppu oma nime kui nagunii on see avatari all kirjas.
saan aru klubidest ja kauplustets kus kasutab yhte nime mitu inimest...
aga niisama eraisikud???

sips

sepp kirjutas:

miks mõned kasutajad kirjutavad postituse lõppu oma nime kui nagunii on see avatari all kirjas.
saan aru klubidest ja kauplustets kus kasutab yhte nime mitu inimest...
aga niisama eraisikud???

Võimalik, et viisakusest? Või siis harjumusest :D

Kasutaja avatar

koty
Tsikkel: Aprilia Sx 125

Lugemata postitus Postitas koty »

Kuna lumi sulanud, siis oleks tarvis autole suverehvid alla panna, aga olles ajutiselt Tallinnas elav pärnakas, ei tea ma siinsetest rehvivahetuskohtadest suurt midagi. Seega oleks küsimus, kus oleks Tallinna (hea oleks kui kesk-)linnas mingi rehvivahetuskoht, mida te soovitaks?

Aprilia Sr 50 -> Aprilia Sx 125___
Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

koty kirjutas:

Kuna lumi sulanud, siis oleks tarvis autole suverehvid alla panna, aga olles ajutiselt Tallinnas elav pärnakas, ei tea ma siinsetest rehvivahetuskohtadest suurt midagi. Seega oleks küsimus, kus oleks Tallinna (hea oleks kui kesk-)linnas mingi rehvivahetuskoht, mida te soovitaks?

Mina soovitaks sulle Kadaka tee.1 Rehvipost
Toetad omasid :bsmile:

Drop a gear and disappear...
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

koty kirjutas:

Proovida võid ka www.db-hp.ee

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

sips

:) Minu kord siis hiilata...rumalata küsimustega, ma olen selles osas päris andekas. Ma olen eriti andekas ka selles, et ma oskan ennast pidevalt lolliks teha :) Huvitav, miks see nii küll on? (ok, see polnud see küsimus) Rumal küsimus, aga kes oskab midagi Motohundi autokooli õpetajate kohta midagi öelda ja keda soovitada? Ma tean, et seal töötab Viktor (oli kunagine B-kat. õpetaja selge autokoolis), ja keski soovitas ka enn poolakese nimelist....aga mis ja kes ja miks?

Ja siis eriti loll küsimus :) (Sips julgeb seda praegu küsida, sipsul promill sees :)) Et kas keegi leiduks kedagi, kes vahest Sipsu kaasreisjaks kaasa korjaks :) :oops: No ma ei või...

Kasutaja avatar

soolo
Tsikkel: Africa Twin

Lugemata postitus Postitas soolo »

Motohunt on tegija ja Enn Poola või Raino Verliin- mõlemad panevad su igal juhul sõitma. Olles ka natuke nende käe alt läbi käinud siis julgen 100% soovitada.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

sips kirjutas:

Rumal küsimus, aga kes oskab midagi Motohundi autokooli õpetajate kohta midagi öelda ja keda soovitada? Ma tean, et seal töötab Viktor (oli kunagine B-kat. õpetaja selge autokoolis), ja keski soovitas ka enn poolakese nimelist....aga mis ja kes ja miks?

Mina arvan, et seal on kõik väga head õpetajad - vali, keda tahad. Näen pmt iga päev, mis nende platsil toimub ja kadestan, et oleks mul ka nii põhjalikud õpetajad olnud. Nad tõesti näitavad kõik harjutused käte-jalgadega ette ja jälgivad terve tunni õpilast, mitte ei kisu kuskil platsinurgas omaette suitsu. See kõige aktiivsem õpetaja pidi vist muidu Enn olema. :)
Vaata ka Motohundi Facebooki lehte - seal palju tagasisidet õpilastelt.

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

sips kirjutas:

:) Minu kord siis hiilata...rumalata küsimustega, ma olen selles osas päris andekas. Ma olen eriti andekas ka selles, et ma oskan ennast pidevalt lolliks teha :) Huvitav, miks see nii küll on? (ok, see polnud see küsimus) Rumal küsimus, aga kes oskab midagi Motohundi autokooli õpetajate kohta midagi öelda ja keda soovitada? Ma tean, et seal töötab Viktor (oli kunagine B-kat. õpetaja selge autokoolis), ja keski soovitas ka enn poolakese nimelist....aga mis ja kes ja miks?

Ja siis eriti loll küsimus :) (Sips julgeb seda praegu küsida, sipsul promill sees :)) Et kas keegi leiduks kedagi, kes vahest Sipsu kaasreisjaks kaasa korjaks :) :oops: No ma ei või...

Jah, homme jälle ilus päev :ner:

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

sips

goal kirjutas:
sips kirjutas:

Kindlasti on :) Aga olgu teadmiseks, et Sipsul sellist asja nagu pohmakas ei esine. Sest Sips jääb poolest klaastist siidrist täpselt nii purjakile, kui seda on vaja lollide ja rumalate küsimuste tõstatamiseks :) Ja noh...mis hommikul enam parata küsimus on juba esitatud onju :) :D
Seega ilusat laupäeva hommikut teile!!!

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

sips kirjutas:
goal kirjutas:
sips kirjutas:

Ja siis eriti loll küsimus :) (Sips julgeb seda praegu küsida, sipsul promill sees Et kas keegi leiduks kedagi, kes vahest Sipsu kaasreisjaks kaasa korjaks :) :oops: No ma ei või...

Kindlasti on :) Aga olgu teadmiseks, et Sipsul sellist asja nagu pohmakas ei esine. Sest Sips jääb poolest klaastist siidrist täpselt nii purjakile, kui seda on vaja lollide ja rumalate küsimuste tõstatamiseks :) Ja noh...mis hommikul enam parata küsimus on juba esitatud onju :) :D
Seega ilusat laupäeva hommikut teile!!!

Ohh, sind Sipsut! :mrgreen:

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

sips kirjutas:

Enn ja Karujänes - mõlemad ülihead õpetajad (A katile spetsialiseerunud siis), karmid, samas õiglased. Seletavad ilusti ära kui oled teinud mingi vea, jäädes väga rahulikuks. Mõlemad ka Motosurvivali koolitajad, ilmselgelt ebapädevad nad olla ei saa. :)
Tean, kuna ise õpin ka hetkel seal ;)
B kati omade kohta öelda ei oska, kuna see, kes mind õpetas, enam seal ei õpeta. Muidu Verliini kiidetakse väga ;)

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

Kas kellegil on mõistlik seletus, miks inglise poissmehed Eestis nii härga täis on ja tühja lahmivad (togi) .

Kasutaja avatar

Old-Thompson
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Old-Thompson »

Vööras linnas, vööras kohas. Teevad mis tahavad, kuna kodumaale naastes ei tea keegi nende siinsetest tegudest miskit. :roll:

sips

-Piilu- kirjutas:

Kas kellegil on mõistlik seletus, miks inglise poissmehed Eestis nii härga täis on ja tühja lahmivad (togi) .

Mõistliku seletust pole, aga inglise poissmehed on igalpool v.a oma kodumaal härga täis ja parajad nõmedikud.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

No kui aus olla siis nii mõnetki Eestlased on ka piiritaga erilised "kinomehed".
Kodus Eestis on sellised vagurad lambukesed. :)

Ps. Kindlasti ei käi kõigi kohta aga olen ikka näinud mitmeid kes sellise ime muutuse läbi teevad tesipool piiri.
Tekkib ilmselt mingi karistamatuse tunne.
Kodus hoiab ühiskond vaos kuna enda mina ei julgeta näitata.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

-Piilu- kirjutas:

Üks põhjus on ikka rahas. Mida rohkem tundub raha olevat, seda rohkem katus ära sõidab.
Olen näinud kuidas sama juhtub ka eestlastega, kes on odavamasse elukeskonda sattunud.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

Lihtsalt tänu neile härgadele pidin kaklust lahutama ja sõpra traumapunkti viima. Natuke kummaline oli vaadata, kuidas 45 aastane mees 20 aastasele peaga näkku lööb selle eest, et too julges viisakalt öelda, et palun ära trügi, järjekord on seal :evil:

strato

Lugemata postitus Postitas strato »

Minu rumal küsimus: Kas kuskil on nimekiri Eesti ringradatest? Soovin ringrajasõiduga algust teha, kuid elan Tallinnas. Keegi ütles, et Tallinnas polegi radu...

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Nagu eeldan siis soovid enda lõpuks vahest sõitmas käia.

Rapla, Aravete, Pärnu, Tabasalu pool on rajad kus sõitmas käiakse.

Vaata teemat RAJALE SÕITMA ;). Enamasti on Eestimaal tegu siiski kardiradadega mille peal tsikliga kimatakse.

Pärnu rada on kõige muhedam http://audruring.ee/?page_id=2 (suured kiirused, kiired kurvid).

Aga ega see ei tähendaks, et Raplas, Aravetel või Tabasalus oleks igav sõita, eks sealgi ole ikka sahmimist küllaga, et higi kenasti lahti saada.

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

strato kirjutas:

Minu rumal küsimus: Kas kuskil on nimekiri Eesti ringradatest? Soovin ringrajasõiduga algust teha, kuid elan Tallinnas. Keegi ütles, et Tallinnas polegi radu...

http://www.motoringrada.ee ehk aitab sind. Seal on enamustele sinu küsimustest vastused olemas. Küsi julgelt, kui midagi arusaamatuks jääb. :)

Kasutaja avatar

Zass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zass »

Mis juhtub, mis efekti saavutame, kui mootorratas sõidaks valguse kiirusel ja siis mingil hetkel lülitaks sisse esitule ? (togi)

võrrrr

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Zass kirjutas:

Mis juhtub, mis efekti saavutame, kui mootorratas sõidaks valguse kiirusel ja siis mingil hetkel lülitaks sisse esitule ? (togi)

Aga kui kaks mootorratast sõidavad teineteise suunas mõlemad valguskiirusel, siis kui kiiresti nad üksteisele lähenevad?

Muide, kahe keha omavaheline suhteline kiirus ei saa ületada valguskiirust. :ner:

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a
Kasutaja avatar

Zass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zass »

olli kirjutas:
Zass kirjutas:

Aga kui kaks mootorratast sõidavad teineteise suunas mõlemad valguskiirusel, siis kui kiiresti nad üksteisele lähenevad?

Muide, kahe keha omavaheline suhteline kiirus ei saa ületada valguskiirust. :ner:

kui selliselt toimuks laupkokkupõrge, siis võrduks see ju samaga, kui üks mootorratas kihutaks kahekordse valguse kiirusega vastu seina ? :r (crash) ellujäämisvõimalus vaid siis, kui kiiver alt korrektselt kinnitatud :nono: :wink:

kuid siiski:

olli kirjutas:
Zass kirjutas:

võrrrr

tanel-

Lugemata postitus Postitas tanel- »

Valgus ei jõua tulest välja? :D

Kasutaja avatar

väike-Teras
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas väike-Teras »

Valgusvihk "venib" mootorrattal järel? :)

Live free, Ride hard!

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Zass kirjutas:

kui selliselt toimuks laupkokkupõrge, siis võrduks see ju samaga, kui üks mootorratas kihutaks kahekordse valguse kiirusega vastu seina ? :r (crash)

Vale vastus, sest nende mootorrataste omavaheline suhteline kiirus ei saa kuidagi ületada valguskiirust. :P

Aga kui nüüd sellest teemast veidi kõrvale minna siis minu loogikale on alati tundunud, et kui kaks sama massiga autot panevad 100km/h otsapidi kokku, siis see teeks sama välja kui kumbki auto lihtsalt 100km/h seina sõidaks. Aeglustus toimub ju ikkagi saja pealt nullini. Ja autoninad lähevad mõlemad lömmi.. ehk kumbki auto neelab samapalju energiat ära. Kui nende kahe auto vahele jääks veel põder (eriline ebaõnn), siis tema saaks vist küll poole rohkem (mõlemalt poolt) muljutud kui lihtsalt seina ja auto vahele jäädes.
Eksin? :D
Millegipärast enamus inimestele vist tundub, et laupkokkupõrge teeks justkui sama välja mis 200km/h seina panna.. aga kuidas siis ikkagi tegelikult on. :D

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”