Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
No pühapäev kah ju kena päev grillimiseks.Toompeal küll peale valvurite kedagi pole aga ilm on ilus ja rahvas hakkamist täis...
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
franz125 kirjutas:Ma siin mõtlen mitu korda ja kuidas rootslased meelt avaldasid,et nad kuni 83prossa tulumaksu ära teenisid
83%? . Oled selles numbris kindel? Vbl saan süsteemist valesti aru, aga wikipeedia andmetel on tulumaks neil 56% (http://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_in_Sweden). Parandage mind kui ma eksin. Mitte, et ma oleks astmelise tulumaksu pooldaja ja kindlasti ei taha poliitvaidlusest osa võtta, aga see 83% tundub ükskõik mis ühiskonnas kudagi võimatu numbrina.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Syn kirjutas:franz125 kirjutas:Ma siin mõtlen mitu korda ja kuidas rootslased meelt avaldasid,et nad kuni 83prossa tulumaksu ära teenisid
83%?
. Oled selles numbris kindel? Vbl saan süsteemist valesti aru, aga wikipeedia andmetel on tulumaks neil 56% (http://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_in_Sweden). Parandage mind kui ma eksin. Mitte, et ma oleks astmelise tulumaksu pooldaja ja kindlasti ei taha poliitvaidlusest osa võtta, aga see 83% tundub ükskõik mis ühiskonnas kudagi võimatu numbrina.
See on kauge minevik aga oli võimalik küll. Näiteks tuuakse alati Astrid Lindgreni, kes maksis 1976 aastal 102% tulumaksu ehk siis maksis tulu teenimise eest peale.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
See number mul kuskilt ammusest ajast meeles ja see oli seoses ABBA-ga.Nood olid vist peaaegu ainuke tipp punt kes kodumaal makse maksid.Ega ma praegust seisu ei tea aga ega ta väike ilmselt ei ole kui neid sisserännanud pagulasi ullult poputatakse.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Sotsiaalmaks ja üksikisiku tulumaks töötasudelt (arbetsgivaravgift och avdragen skatt)
Rootsis sotsiaalmaksu ja tulumaksu maksab ja deklareerib alati töövõtja eest ettevõte. Tähtis on ka teada, et kui arutatakse palku Rootsis ja rootslasega, siis arutatakse alati brutopalka. Iga kuu 12. kuupäeval peab ettevõte deklareerima ja maksma tulu- ja sotsiaalmaksu eelmise kuu väljamakstud palkadelt. Ettevõttel on kohustus tasuda brutosummas väljamakstud palkadelt sotsiaalmaksu, mis on 31,42% brutopalgast ja tulumaksu, mis on u. 30% brutopalgast (varieerub töötasu suuruse ja töötaja elukoha alusel). Noortele, kes on alla 26 aasta, on maksemäärad poole väiksemad, 15,49 % .Üksikisiku tulumaks on astmeline. Jaanuari keskel saadab raamatupidaja maksuametisse KU10 aruande. KU10 aruandes teatab raamatupidaja maksuametile igale töötajale makstud brutopalga ning kinnipeetud tulumaksu eelmisel aastal.
vt lisa sealt http://1office.ee/mida-peaks-eesti-ette ... usteemist/
Ei ole see maksusüsteem eraisikule seal väga hull midagi,kui võtta lihtsad töölised.Nagu lugeda võib,siis sots maks on väiksem kui meil.Need suured prossed on ka väga suurte tulude pealt.Eesti keskmise palgaga pole vist suurt midagi maksta.Soomes on asi sama.Tööjõu ,maksud on meil ikka väga kõrged,kui võrrelda seda,et mida me riigilt vastu saame võrreldes siis rootsi või soomega.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.