Püksid üli hea hinnaga?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Re: Püksid üli hea hinnaga?

Lugemata postitus Postitas Black »

Hr.Nõel kirjutas:

Oma kogemustest: Kui iphone 5 laadimisjuhe on Hiinast tellides 15 KORDA odavam kui Eestist tellides....

Aga kui originaali ja koopia kõrvuti paned, siis näevad nad välja nagu Yamaha ja Baotian. Libakaablisse pole tihti raatsitud nii palju vaskegi panna, et vajalik hulk ampreid läbi mahuks. Ja siis vigisetakse, et äppl on s**t, endal puruksvisatud ekraani asemel ammu mingi pooletoobine vuffel, sama asi laadija, kaabli ja akuga...

Apple'i originaaljupp on tõeline masterpiece. Kui pole just OEM tootja laost jalutama läinud, on erinevus kaugelt näha ja kinnisilmi käes tunda.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Aga kui originaali ja koopia kõrvuti paned, siis näevad nad välja nagu Yamaha ja Baotian. Libakaablisse pole tihti raatsitud nii palju vaskegi panna, et vajalik hulk ampreid läbi mahuks. Ja siis vigisetakse, et äppl on s***, endal puruksvisatud ekraani asemel ammu mingi pooletoobine vuffel, sama asi laadija, kaabli ja akuga...

Juba järgi katsetatud. ja laadimise aeg ka sama.
Mine sa võta kinni mis parem. Originaalil läks pealmine isolatsiooni kiht juba aastaga praguliseks ja seejärel katki. Võib olla see ka Hiinakas. Kurat seda teab.
Lõppude lõpuks. poogen, kestku see kasvõi aasta. Lõppkokkuvõttes tuleb sealt tellida kasvõi kord aastas ikkagi soodsam. Ja pealegi- tellin iga aasta yhe, vana läheb Kuusakoski, sealt edasi juba kokku pressituna kilide maale tagasi ja ringiga võib olla aasta pärast jälle minu käes. Aga vahepeal on mitu inimest töödelnud ja käidelnud seda. See aga omakorda tähendab töökohti ja palka. Mis siis et väikest, aga ikkagi. Kokkuvõtteks võib järeldada- odaval hiina asjal tekkib toormena järelturg kiiresti ja sellega seoses töökohad ja palk.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Hr.Nõel kirjutas:

Juba järgi katsetatud. ja laadimise aeg ka sama.
Mine sa võta kinni mis parem. Originaalil läks pealmine isolatsiooni kiht juba aastaga praguliseks ja seejärel katki. Võib olla see ka Hiinakas. Kurat seda teab.
Lõppude lõpuks. poogen, kestku see kasvõi aasta. Lõppkokkuvõttes tuleb sealt tellida kasvõi kord aastas ikkagi soodsam. Ja pealegi- tellin iga aasta yhe, vana läheb Kuusakoski, sealt edasi juba kokku pressituna kilide maale tagasi ja ringiga võib olla aasta pärast jälle minu käes. Aga vahepeal on mitu inimest töödelnud ja käidelnud seda. See aga omakorda tähendab töökohti ja palka. Mis siis et väikest, aga ikkagi. Kokkuvõtteks võib järeldada- odaval hiina asjal tekkib toormena järelturg kiiresti ja sellega seoses töökohad ja palk.

Ma vanakooli apple kasutaja ja lauasahtlis vedeleb 3 originaal kaablit+ ifrogz i kaabel ja loen siis enda oe kaabli pealt: designed by apple in california assembled in china :D

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

Foorumlased,kolleegid,sōbrad,kamraadid,härrased,seltsimehed! Ei saa mitte vaiki olla. Jube lugeda missugused nuugad olete. Kus on teie missiooni tunne,olla eestlane,panustada oma kodumaa majandusse läbi tarbimise.? Tehke vähemalt nagu mina. Tellisin ka ühe vidina aliexpressist,kohalik prillidega motopoe onu küsis 150€ ,sain jubina 40€ ilma käibekata. Kuna südametunnistus ei andnud rahu,et nii odavalt läks, annetasin 20% asja maksumusest Reformierakonnale. Nemad on ainukesed kes meist,eestlastest hoolivad ja vajavad meie tuge. Tehke sama.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

jalgrattur kirjutas:

Foorumlased,kolleegid,sōbrad,kamraadid,härrased,seltsimehed! Ei saa mitte vaiki olla. Jube lugeda missugused nuugad olete. Kus on teie missiooni tunne,olla eestlane,panustada oma kodumaa majandusse läbi tarbimise.? Tehke vähemalt nagu mina. Tellisin ka ühe vidina aliexpressist,kohalik prillidega motopoe onu küsis 150€ ,sain jubina 40€ ilma käibekata. Kuna südametunnistus ei andnud rahu,et nii odavalt läks, annetasin 20% asja maksumusest Reformierakonnale. Nemad on ainukesed kes meist,eestlastest hoolivad ja vajavad meie tuge. Tehke sama.

:wack:

Kilekotis oleksid pidanud € viima :!:

Moded, ehk aitab?
Oleme jõudnud otsaga juba Äifoonide, mälukaartide ja Eesti majanduse turgutamise juurde aga inimesel juba püksid käes(jalas)- hea hinnaga muide ja ise seejuures rahul :bsmile:

edu

Viimati muutis yeekim, 08 Dets 2014, 16:07, muudetud 1 kord kokku.
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

jalgrattur kirjutas:

IRW :D (lol)
Kusjuures see polegi nii halb mõte, järgmine jõulutunnel panen südametunnsituse järgi jeeni teele ja kirjutan selgitusse maksmata maksud 2014 :D

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Loen ja imestan. Loomulikult toodetakse suurem osa maailma tööstuskaubast Kagu-Aasias (kus juhuslikult elab ka enamus maakera elanikkonnast.) Mis siis? So what? Kvaliteet ei ole geograafiaga seotud. Kvaliteet on seotud sellega, kas tootmine on organiseeritud efektiivselt, kas personal on motiveeritud, kas kvaliteedikontroll pädeb jne. Kõik see kajastub tootmise omahinnas. Geograafiaga, rassiga, rahvusega siin otsest seost ei ole. Tarneahela efektiivsus muidugi ka.

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

bitter kirjutas:

Loen ja imestan. Loomulikult toodetakse suurem osa maailma tööstuskaubast Kagu-Aasias (kus juhuslikult elab ka enamus maakera elanikkonnast.) Mis siis? So what? Kvaliteet ei ole geograafiaga seotud. Kvaliteet on seotud sellega, kas tootmine on organiseeritud efektiivselt, kas personal on motiveeritud, kas kvaliteedikontroll pädeb jne. Kõik see kajastub tootmise omahinnas. Geograafiaga, rassiga, rahvusega siin otsest seost ei ole. Tarneahela efektiivsus muidugi ka.

Pilt

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Kas selle ringi sees tsiklivarustust ka kantakse? :D

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Selle ringi sees toodetakse 99% tsiklivarustust. Millest 99% tarbitakse sellest ringist väljaspool :D

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Huvitav lähenemine - aga ma ei saa kuidagi aru kuidas tootmine ja tootmismaad on otseselt seotud toode arendustega - mis toimib enam vähem vist Läändest.

Meie Pakistaani koostööpartner toodab kindad nii nagu mina tahan - ja mina tellin neid nii, et mul on soojad ja kaitstud näppud Eestis! :D
Toodearendus ja kohandamine on minu teema, tootmine tema teema. Ja nii lihtne se ongi.

Tema ei tea kindlasti mis asi on Saksa Autobahn, Lääne kaubamärgid tunneb (ja näeb) ta pigem arvutis ja nahatöötlemine toimib kaugelt sellest mis me nimetame "keskkonna kaitse".
Lõppude lõppus on nahakvaliteet hea, küll mul on kahju sellest, et neid mürgitavad enda maa.... :roll:

Aga mis tuleb teha? Hinnad pannevad asi paika - ja minu tagasihoidlik teadvuste järgi ei ole mitte ühtegi kinda-tooja Läänest elus jäänud (vähemalt Saksast mitte!).

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

eetarga kirjutas:

Huvitav lähenemine - aga ma ei saa kuidagi aru kuidas tootmine ja tootmismaad on otseselt seotud toode arendustega - mis toimib enam vähem vist Läändest.

Tootearendus, rääkides Läänele suunatud toodetest, toimub loomulikult Läänes. Idamaalastel ei ole tõesti seda tunnetust, et mis teisel pool maakera müüb ja mis mitte.

Või no tegelikult nad arendavad seal oma käe peal ka vahvasti tooteid aga tulemus on Lääne inimese maitse jaoks selgelt kentsakas, kummaline. Pigem huumor kui tõsiseltvõetav tarbekaup 8) (pean silmas eelkõige visuaalset poolt, mitte kvaliteeti.)

Leesm
Tsikkel: Z1000

Lugemata postitus Postitas Leesm »

Kui teema juba pükstest eemale läks, siis võtan ka sõna. Olen goprole tellinud sealt mõned kinnitused ja muud vidinad. Lubatakse, et kvaliteet on sama või paremgi, kuid olen pidanud pettuma. Plastiku materjal kuidagi hoopis teine ikka. Haprad on, murduvad väga kergelt need "kõrvad" millega kinnitused lukustuvad, mõned on samas nii kõvasti kleebitavale alusele nii kõvasti kinni jäänud, et lahti enam ei saa ja teistel jälle suur lõtk sees. Tuleb vast küll kõik ühest tehasest, aga kusagil on ikka mingi "aga"

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”