Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
Re: HOOAEG ALGAS...
käisin ka täna kohalikus karjääris kärnatamas ja mis seal salata paar korda käisin käpuli ka
Põlved katki , aga õnnelik
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Avasin ka hooaja Tartus täna
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Saku rollerihooaeg on alanud, 6 rollerit täna kooli ees, kaasa arvatud minu oma.

Ma ei saa aru, kas te sõidate endale või teistele, et peate vajalikuks siia teemasse postitusi teha.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
nolifer kirjutas:Ma ei saa aru, kas te sõidate endale või teistele, et peate vajalikuks siia teemasse postitusi teha.
Täidame teemat. Imelik oleks, kui oleks foorumis teema, aga ühtegi postitust pole, sest kõik on nii endasse tõmbunud inimesed, et ei julge midagi öelda siin. Vahest tuleb südame pealt kõik ära rääkida, et endal parem hakkaks.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
nolifer kirjutas:Ma ei saa aru, kas te sõidate endale või teistele, et peate vajalikuks siia teemasse postitusi teha.
Ise küsid, äkki vastad ka ise - Aga miks pead sina vajalikuks siia teemasse postitusi teha ?
Ghost kirjutas:nolifer kirjutas:Ma ei saa aru, kas te sõidate endale või teistele, et peate vajalikuks siia teemasse postitusi teha.
Ise küsid, äkki vastad ka ise - Aga miks pead sina vajalikuks siia teemasse postitusi teha ?
Minu postitus polnud teemasse, vaid OT. Said aru küll, mis ma mõtlesin. Hull asi nüüd, et ajasid ratta kevadel välja ja tegid esimese tiiru ja nüüd vaja seda tervele maailmale kuulutada, nagu oleksid millegi erilisega hakkama saanud. Just drive.
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
nolifer kirjutas:Hull asi nüüd, et ajasid ratta kevadel välja ja tegid esimese tiiru ja nüüd vaja seda tervele maailmale kuulutada, nagu oleksid millegi erilisega hakkama saanud.
Re: Mootorattateemaline küsitlus
Postitaja nolifer » 26 veeb 2010, 13:55Andsin ka oma panuse
jet kirjutas:nolifer kirjutas:Hull asi nüüd, et ajasid ratta kevadel välja ja tegid esimese tiiru ja nüüd vaja seda tervele maailmale kuulutada, nagu oleksid millegi erilisega hakkama saanud.
Re: Mootorattateemaline küsitlus
Postitaja nolifer » 26 veeb 2010, 13:55Andsin ka oma panuse
Kaks täiesti erinevat teemat. Ja pealegi, oma viimase postitusega rebisid sa kontekstist välja üksiku mõttekatke ja mugandasid selle enda jaoks.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
No minu meelest on selles suhtes hea teema, et näiteks keegi kirjutab et tegi rapla kandis tiiru ja ülihea oli ja tee oli kuiv ja värki, siis tean ka mina, et võiks enda tsikli välja ajada ja tiiru teha.
Teine asi on see, et iga kevad on nö uue elu algus baikeritele ja seega eks kõik ootavad pikkisimli kevadet. Ja see esimene sõit on iga kevad omamoodi eriline ja miks ka mitte seda head tunnet teistega jagada. Kutsuda rahvast üles, et näe, teed on puhtad, mina käisin, tulge teie ka.
Keegi ei käsi sul siin teemas sõna võtta ja oma sõite kuulutada, keegi ei käsi sul ka seda teemat lugeda. Võta rahulikult ja lase teistel oma rõõme nautida.
Edukat hooaja algust kõigile
No "nolifer"'i kasutaja nimi ütleb sellisel juhul kõik (ära pane pahaks) See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
nolifer kirjutas:Kaks täiesti erinevat teemat. Ja pealegi, oma viimase postitusega rebisid sa kontekstist välja üksiku mõttekatke ja mugandasid selle enda jaoks.
Teemad on erinevad, aga postituse sisud mõttelt on täpselt samad. Tõmbad saagi käima siin, tehes teises teemas ise täpselt samasuguse tühja postituse. Mitte kedagi ei koti, kes mingit testi täitis. Tegin sulle tähtsad kohad punaseks, et suudaksid oma postitusega võrrelda. Sa ei suutnud.
Eriolümpia sai läbi just.
et edasist arutelu teemal, miks ja miks, võiks moderaatorid mõned eelnevad postitused, kus peidus väike OT, ära kustutada. Ei ole ju vaja, et kellelgi oleks jälle midagi öelda:P umbes nagu mul siin... ärge tõmmake saagi käima jälle
see postitus on ka OT:)
tel: 56622443
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
nolifer kirjutas:... Just drive.
Öeld kohe et automees oled
Siklimeestele pigem- Just ride
Regula kirjutas:... See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
Just minu mõte. Esimese asjana täna otsisingi siit foorumist just seda teemat... Kripeldab juba, mis hirmus Igal juhul elan kaasa kõigile, kes on teistest ettejõudnud ja lahkelt oma emotsioone jagavad.
Ärge nüüd maha laske.. aga ma lihtsalt pean ütlema, et ka mina tegin selle hooja esimese sõidu ära, küll mõne kildise ringi linnavahel, aga sellegi poolest tunne oli üli hea, et sai jälle ratta selga ja suu läks ikka kõrvuni kriipsuks kiivris
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Sai ka täna paar kiiremat tehtud.
Kui masina välja tõin ning soojaks lasin, siis naabritel kohe kõrvad kikkis piilusid aia pealt.
Sai nõnna lühiksed ringid tehtud, kuna päris külm oli juba 7 ajal.
Aga näo sai naerule ja kiivrissa sai ka paar häälikut jäetud.
Tundub nagu, et oleks kiirem kui eelmine aasta
Edukat algust kõigile.
Romeo kirjutas:Regula kirjutas:... See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
Just minu mõte. Esimese asjana täna otsisingi siit foorumist just seda teemat... Kripeldab juba, mis hirmus
Igal juhul elan kaasa kõigile, kes on teistest ettejõudnud ja lahkelt oma emotsioone jagavad.
Mnjahh.. Pole just lahe vaatepilt, et GSXR1100 koperdab jalus mattmusta kiivri ja tumehallide püksikutega Õismäe ringil!Ju siis Temal kripeldas jne. Kuid päris tobe tunne oli sellest äpust mööda trügida Nissan tüüpi autoga... Tsikli nummert ei hakka siinkohal kirjutama... Pidage hoogu tainad! Võtke oma spidomeetrid sülle ja kihutage Dynotest-is!
Marek
T.Ü.R.A. kui piinlik!
Nägin ka siis esimest ratast linnavahel miski bike oli tondi ristmikul. Mõnus vaatepilt igatahes
Praegu õues +8 kraadi sooja, mäletan eelmine aasta sai +3-ga hommikul sõidetud küll ja polnud nagu probleemi...
Eks vaatab kuidas nädalavehetusel ilm on.
Igatahes rahuliku algust kõigile
nägin vist seda sama ratas seal Tondi ristmikul. Ja vähe aega enne seda oli Tammsaares ka päris kirju bike.
Aga vinguda ei ole ''koperdajate'' üle mõtet, sest sellise ilmaga peabki rehvi vähe pikemalt soojaks sõitma. See, et nissaniga kuskilt mööda suudad temast sõita, siis see küll mingi näitaja pole.
Endal plaanis natuke veel oodata. Ei kipu miskipärast veel tänavale. Ehk kuivab ka rohkem ära.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Piipz kirjutas:tulin just sõidult. krt mingid Nissanid koperdavad jalus koguaeg
.
Eksole,
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Ka esimene pikem ring tehtud. Maanteel käidud ja TÜV'il käidud. TÜV'ile kutsuti ainult tagasi, tahtsid ratta häält uuesti kuulata.
Tuleb vist selleks ajaks orig. väljalase alla keerata.
-
marxius kirjutas:Ka esimene pikem ring tehtud. Maanteel käidud ja TÜV'il käidud. TÜV'ile kutsuti ainult tagasi, tahtsid ratta häält uuesti kuulata.
Tuleb vist selleks ajaks orig. väljalase alla keerata.
Kus sa TÜV'il käisid? Siis tean kuhu mitte minna
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
warlock kirjutas:Romeo kirjutas:Regula kirjutas:... See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
Just minu mõte. Esimese asjana täna otsisingi siit foorumist just seda teemat... Kripeldab juba, mis hirmus
Igal juhul elan kaasa kõigile, kes on teistest ettejõudnud ja lahkelt oma emotsioone jagavad.
Mnjahh.. Pole just lahe vaatepilt, et GSXR1100 koperdab jalus mattmusta kiivri ja tumehallide püksikutega Õismäe ringil!Ju siis Temal kripeldas jne. Kuid päris tobe tunne oli sellest äpust mööda trügida Nissan tüüpi autoga... Tsikli nummert ei hakka siinkohal kirjutama... Pidage hoogu tainad! Võtke oma spidomeetrid sülle ja kihutage Dynotest-is!
Marek
T.Ü.R.A. kui piinlik!
Mitte, et ma pakuks välja mingit ühisettevõtmist aga mõni mees tahab vist varakult sellise muhu pähe saada, et kiiver pähe ei mahuks.
Igaüks vast sõidab ikka nii kiiresti kui parasjagu tuju või siis ilmastiku olud lubavad ja seda eriti siis kui väljas nii libe ja ikka veel löga maas on.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Sai ka täna hommikul ratas välja aetud. Ja peale tööd tulekul 4 päevane ring juba ...
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Ma tänaks seda kifti halli honda fighterit, kes kolmapäeval umbes 22 ajal mustamäe teel sõitis.....autoga sõites hakkasid käed värisema, suu tõmbas kõrvuni ja kevade tunne tuli kohe....
warlock kirjutas:Romeo kirjutas:Regula kirjutas:... See teema on praegu just minu lemmik ja kõige vaadatuim, väga tore on uurida ja lugeda, kus ja kes juba oma hooaega alustas, sest on ju just see see asi, mida kogu Biker.ee on oma 5 kuud oodanud juba. Hooaeg - alaku
Marek
T.Ü.R.A. kui piinlik!
Käisin ka täna bemmiga sõitmas, mingi 10 nissani venda jäi ette, põrutasin mööda nagu ämm ajaks taga ja veel ringtee peal ka, ise olen uhke. Muide registri numbrit vaatasin ka kohe ja panin kirja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.