lifan
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
oot aga kui ma tuleks mingi näiteks omme ehk pühapäev või esmaspäeval, kas siis oleks võimalik see 50 cm3 LF50QT-15 kohe ära osta ja koju vedada, või pole teil neid mudeleid pragu eestis. ma ei ela väga lähedal nii et päris niisama ei tahaks seda reisi ette võtta kui tühjade kättega tagasi tulla. muidu huvi on śuur.
-
Teema algataja
http://pilt.ee/Marten001 nii siin on siis minu armsakese pildid
Edit:Roller on nata tolmune sest ma elan kruusatee ääres

Edit:Roller on nata tolmune sest ma elan kruusatee ääres
-
-
Teema algataja
kle sa ei teagi ta lõppkiirust ju,endal pole ju piirajad veel maha võetutki:Marten kirjutas:Tõmme on s*taks hea ja lõppkiirus veel paremaprilia sr 50 kirjutas:Äkki samamoodi nagu Freedo1?kasutaja1 kirjutas:tekib ka küsimus, kuidas üks 4taktiline lifan edasi võib minna ?

30cccmine Yamaha Aerox
-
Teema algataja
tervitus,
vabandan, et ei ole vahepealvastanud aga mulle ei tulnud sellekohast e-maili,nagu oleks keegi siia teemasse kirjutanud...vahepeal pole ise siis jõudnud.
täna peaks jõudma kohale hunnik rollereid (ma loodan, et ikka jõuavad, sest rootsi toll ei lasknud millegi pärast läbi saadetist tükka aega).
Marten'i rolleri kohta ei oska öelda palju ta peaks välja jooksma sest ei proovinud nii pikalt...aga väikese rolleriga(11990.-) proovisin sõita natuke teedel ka ja sellega 55km/h polnud küll üldse probleemiks...rohkem ei hakanud laskma.
Kui on küsimusi, siis võib kirjutada ka: veiko@lifanbaltic.com
vabandan, et ei ole vahepealvastanud aga mulle ei tulnud sellekohast e-maili,nagu oleks keegi siia teemasse kirjutanud...vahepeal pole ise siis jõudnud.
täna peaks jõudma kohale hunnik rollereid (ma loodan, et ikka jõuavad, sest rootsi toll ei lasknud millegi pärast läbi saadetist tükka aega).
sry, et ei vastanud veelkord...annan siia teada kui asjad kohale jõuavad ja kui palju ja mida veel järel on, sest meil praegu tellimusi nii, et tapab...aga see muidugi hea!oot aga kui ma tuleks mingi näiteks omme ehk pühapäev või esmaspäeval, kas siis oleks võimalik see 50 cm3 LF50QT-15 kohe ära osta ja koju vedada, või pole teil neid mudeleid pragu eestis. ma ei ela väga lähedal nii et päris niisama ei tahaks seda reisi ette võtta kui tühjade kättega tagasi tulla. muidu huvi on śuur.

Marten'i rolleri kohta ei oska öelda palju ta peaks välja jooksma sest ei proovinud nii pikalt...aga väikese rolleriga(11990.-) proovisin sõita natuke teedel ka ja sellega 55km/h polnud küll üldse probleemiks...rohkem ei hakanud laskma.
Kui on küsimusi, siis võib kirjutada ka: veiko@lifanbaltic.com
-
Teema algataja
-
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
No nii, esimene hooaeg möödas, ja teine kohe kohe saabumas.
Mul tekkis küsimus, et kas teistel ka Lifaniga külmaga mootor tõrkus ja välja suri??
Muidu suht normaalne pill, kui kahekesi peal olla, siis võtab ikka aega, et kiirus üles saada, aga muidu ok.
Esimesel päeval sai ära kiimustatud ka kohe. Ja augustis käisin Männiku karjääris ja ei pannud kruusa taustal tähele ketti mis üle tee läks. Hea et kiiruse suutsin suht väikeseks pidurdada, aga plasti rebis ikkagi kildudeks.
Nii et varsti teedel jälle
Mul tekkis küsimus, et kas teistel ka Lifaniga külmaga mootor tõrkus ja välja suri??
Muidu suht normaalne pill, kui kahekesi peal olla, siis võtab ikka aega, et kiirus üles saada, aga muidu ok.
Esimesel päeval sai ära kiimustatud ka kohe. Ja augustis käisin Männiku karjääris ja ei pannud kruusa taustal tähele ketti mis üle tee läks. Hea et kiiruse suutsin suht väikeseks pidurdada, aga plasti rebis ikkagi kildudeks.
Nii et varsti teedel jälle

-
Teema algataja
Olen näinud paari sellist ja tean ka et laguneb korralikult. Sõbral oli Lifani roller ja tal lagunes see ikka väga kiiresti kätte ära. Peale 1000 km kukkus tal juba subuti küljest ära. Ja muud jupid lagunesid kah väga ruttu külge ära.
Nii et ei soovita osta seda.
Roller on ka väga väike. Ja kohe liiga kitsas.
Nii et ei soovita osta seda.

-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Sa vist mõtled seda 10k ringis maksvat, see on jah väike, mul see suurem 20k ringis.dehb kirjutas:Olen näinud paari sellist ja tean ka et laguneb korralikult. Sõbral oli Lifani roller ja tal lagunes see ikka väga kiiresti kätte ära. Peale 1000 km kukkus tal juba subuti küljest ära. Ja muud jupid lagunesid kah väga ruttu külge ära.
Nii et ei soovita osta seda.![]()
![]()
Roller on ka väga väike. Ja kohe liiga kitsas.
Täna käisin proovimas ja probleeme on küll, mida oleks vaja kõpitseda!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.