Kymco agility 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Krt, polnudki. Soovitan kasutada ka hoolega otsingut. Märksõnadeks agility, 4t roller, 4t tuuning jne. Lugemist leiad küllaga. Agility.ga sama mootorit kasutavad ka paljud teised hiina rollerid.

Teema algataja
Factory92

Lugemata postitus Postitas Factory92 »

okei. Aga sellele küsimusele ma vastust pole leidnud siit. Kas agilityl on mõtet vahetada survevedru ära ja kui vahetada mis värvi? Ja kui ma koonuse panen peale präegune stock düüs oli tal 80 siis mitmese ma nüüd võiks panna?
Kasutaja avatar

Kirs

Jäta see siduripool rahule. Pane tiba kergemad rullid variaatorisse lihtsalt.
5g. näiteks. Saad vähe särtsakamat kiirendust. Koonus? Kahtlen, et see sulle midagi tuntavat juurde annab peale lärmaka hääle. Suurem düüs+koonus+ vabama läbilaskega summuti. Võibolla, kes teab. Endal omal puudu vaid suurem düüs, et seda proovida. Praegu pole mingit vahet.

Teema algataja
Factory92

Emm miks sa survevedru ei soovita vahetada?? ja rullikud on vahetatud. Aga summuti et nagu ostaks selle tava BASIC summuti w?
Kasutaja avatar

Kirs

Factory92 kirjutas:
Emm miks sa survevedru ei soovita vahetada?? ja rullikud on vahetatud. Aga summuti et nagu ostaks selle tava BASIC summuti w?
Lihtsalt ise ei näinud vajadust selleks. Jäin lihtsalt ainult kergemate rullide vahetusega rahule. Kiirendus ju ilus ühtlane, miks peaks siis muude asjade kallale minema. Miks osta uus summuti. Te originaal lihtsalt vähe rohkem gaase läbilaskvamaks. Kas sa siis puurid otse läbi või keevitad lahti, eemaldad kati ja teed seal vähe omaloomingut ning keevitusega uuesti kokku.

Teema algataja
Factory92

Siia juurde küsiks veel, kui on varjaatori piiraja maas ja tahan panna koonust (et suurest õhufiltri karbist lahti saada) ja panna suurem düüs.. siis mis düüsi te soovitate?? stock düüs on 80. Ja kus saaks pärnust düüse osta ja millise vindiga düüs on agilityl?

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

Factory92 kirjutas:
Siia juurde küsiks veel, kui on varjaatori piiraja maas ja tahan panna koonust (et suurest õhufiltri karbist lahti saada) ja panna suurem düüs.. siis mis düüsi te soovitate?? stock düüs on 80. Ja kus saaks pärnust düüse osta ja millise vindiga düüs on agilityl?
tegelikult ma ei saa aru kas te tõesti ise ei viitsi midagi uurida?
kui mul tekib mingi kõsimus, siis foorum on viimane võimalus mida ma kasutan on siin küsimuse esitamine. üritan kasutada otsingut, surfata netis jms. sinu asemel tõmbaks ma karpa lahti ja vaataks ise mis keermeg aja mõõdus ta on. või siis uuriks karpa tüübi ja otsiks selle abil. käiks kõik netipoed läbi et sellele vastust leida.

holma peaks palka saama selle eest mis ta siin teeb :)

Teema algataja
Factory92

Jah :twisted: laiskus näed:D aga minu karpa on üldse kahtlane . Aga jah holma on siin väga tubli suht enamustele küsimustele vastand.

Respect

Teema algataja
olli16

Lugemata postitus Postitas olli16 »

Aga kui panna kergemad rullikud kas siis lõppkiirus väheneb?
Mul ka Kymco Agility50, praegu jookseb 75km/h välja aga kiirendust tahaks

Teema algataja
FireBlade

Lugemata postitus Postitas FireBlade »

No mul on Kymco Eks ... Kymcorider ma r22giN :P ... Krt sellinne masin et kõik poldid lendavad nii amordist kui õõtshoovast :P ... V2lja l2heb spidokaj2rgi 52 niisma ja 59 m2est alla :P ... Piirajad võtan maha nn variaatori puksi kui jõuab panen kergemad rullid alla :P ... Ausaltöeldes ei viitsi eriti nagu kiirustada aga kiirendust võiks ikke olla :P
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Küsimus siis selline, et kus kohast ma saaks osta koonus õhufiltrit ja 5.1g rulle Kymco Agility 50-ele Tartus. Ma ei tea seal ühtegi poodi kus kohast otsima minna. :S Autoringis vb? aga kus veel?
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Teema algataja
FireBlade

Lugemata postitus Postitas FireBlade »

Ausaltöeldes ma ei osaka sulle ka peale autoringi soovitada ;) ... aga neid rullikuid ja koonusfiltreid saab ka teistest poodisdest ... seal jüri braueris oli ilgelt palju paska aga ma ei tea kas seal asju mida sa vajad on :P
Kasutaja avatar

bandiit14

Lugemata postitus Postitas bandiit14 »

Jah, ma usun,et Brauermotost leiad kindlasti kõik vajaliku. Pood ise asub Kastani tänaval, täpset aadressi ei tea, kuid uuri siit järele ----> www.hot.ee/brauermoto
Pilt
Kasutaja avatar

Kirs

Aksel kirjutas:
Küsimus siis selline, et kus kohast ma saaks osta koonus õhufiltrit ja 5.1g rulle Kymco Agility 50-ele Tartus. Ma ei tea seal ühtegi poodi kus kohast otsima minna. :S Autoringis vb? aga kus veel?
Ära koonust peale pane, kui düüsi ei vaheta suurema vastu. Lased veel mootori kokku.
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

holma kirjutas:
Aksel kirjutas:
Ära koonust peale pane, kui düüsi ei vaheta suurema vastu. Lased veel mootori kokku.
Selle pärast panengi koonuse, et uus düüs ja nüüd vana õhupuhastiga ei aja enam asja ära.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Teema algataja
TripleT

Lugemata postitus Postitas TripleT »

tere paluks abi mul on samuti kymco agility 50 olen 1000km nii 30-40km/h tunnis ära loksunud ja suht täna proovisin läks ka 53 kanti aga oleks vaja nii 60 siis juba midagi:D et kui variaatorist selle julla siis naq ära vahetada siis oleks asi korras muidu minu teada viljandis motopoes müüakse seda aga ma ei ole kindel seal igatahes sport sumpasi oli. Aga jh oleks vaja teada et kas see aitaks? aga õelge ka seda kumb on parem bensiin kas 98 või 95 rollule? Muidu kas siis politsei ei võta vahele? mul naq 125 cc load on et kui nyyd 50cc sõidad mingi 60km/h kanti kas siis nagu trahvi ei saa sest kui asi legaalne ei ole siis ei ole huvitatud :D

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

saad ymberehituse kindlususe ja mitte registreerimise eest ikka laksu

KOndimootor

Teema algataja
TripleT

Mul üks tuttav töötab autoülevaatuses eks ma küsin temakäest mida tohib teha mida ei tohi. Aga hetkel vist jääb asi katki:P

unlimited
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas unlimited »

TripleT kirjutas:

mul naq 125 cc load on et kui nyyd 50cc sõidad mingi 60km/h kanti kas siis nagu trahvi ei saa sest kui asi legaalne ei ole siis ei ole huvitatud :D

Sul peab see 50cc siis olema registreeritud - ülevaatusega jne. Üldjuhul nad pole ning üle 45km/h EI TOHI sõita.

Mopeed V-50 - Dirtbike-110cc - GasGas SM50 - Honda CBR125R - Kawasaki EN500
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

enda kymco agilityl on malossi multivar vario ( rulli pesa, rullid, rullipesa kaan, valge survevedru , seibita puks ) ja masina tippkiiruse olen saanud sirge peal 77km/h spidosse ( ise olen 100kg sõitja )
Muidu ise tahaks veel, sidurivedrud ära vahetada ( vedu paraneks tunduvalt siis )
Seda malossi värki saab www.mulgimotoari.ee
ja mul endal hetkel läheb kõige paremini masin edasi lukoili 98 bensiiniga :P
Muidu 53 km/h tähendab gpsis 45km/h ( vähemalt minu masinal on nii )

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

Teema algataja
TripleT

Äitah vastuste eest uurisin värki ja õeldi et peab mingi kindlustus ja ülevaatus ja siuke värgi tegema siis nagu politseil pole põhjust raha küsida. Kuid hetkel vist hoopis plaan osta võimsam masin lihtsalt.

Teema algataja
bamboocha911

Re: Kymco agility 50

Lugemata postitus Postitas bamboocha911 »

Mul põlesid rolleri hoolduse paberid ära, kas keegi viitsib saata selle (see leht, kus kõik hoolduse tegemise ajad on olemas) või vähemalt rääkida, et millal mida teha tuli?
Millal õlivahetus oli? 300, 1000, 3000 ja kas siis oli 5000 või... kuidas need olid?
Palun aidake ! :)

Kasutaja avatar

Kirs

Re: Kymco agility 50

bamboocha911 kirjutas:

Mul põlesid rolleri hoolduse paberid ära, kas keegi viitsib saata selle (see leht, kus kõik hoolduse tegemise ajad on olemas) või vähemalt rääkida, et millal mida teha tuli?
Millal õlivahetus oli? 300, 1000, 3000 ja kas siis oli 5000 või... kuidas need olid?
Palun aidake ! :)

Lae sealt alla. http://www.kymco.com/download/manual.as ... t=59447.13

SERTÃO
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”