Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
maruliis kirjutas:v301060 kirjutas:pyta kirjutas:seks pidi niikuinii rohkem kaloreid põletama,niiet pole mõtet selle jooksmisega üldse aega raiskama hakata ja kohe asja kallale
See kõndimise jutt polnud ju nagunii tõsiselt mõeldud
Ole nüüd... ma tõsimeeli ei viitsiks seksi järgi Harku metsa minna... ma olen enam kui kindel, et sellise soovi täitmiseks ei pea ma üldse end liigutama
Ja täitsa tõsiselt käin kõndimas, sest joosta motivatsiooni ei ole, aga ehk üks üllatusseksi pakkuja oleks täitsa sobiv motivaator
![]()
Reimpsi jutus hakkab mul idee koitma kuidas endas see jooksupisik ülesse leida...
Et sina lähed lihtsalt kõndima ja siis kui keegi tuleb üllatusseksi pakkuma võsavahel, siis tekib ka motivatsiooni jooksmiseks
Kahtlustan, et julge enamus naisi ( ning miks mitte ka mehi) leiaks sellise olukorra olema piisavalt motiveeriva jooksmiseks.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: Yamaha YZF-R1 2007a
Aivar123 kirjutas:Et sina lähed lihtsalt kõndima ja siis kui keegi tuleb üllatusseksi pakkuma võsavahel, siis tekib ka motivatsiooni jooksmiseks
Kahtlustan, et julge enamus naisi ( ning miks mitte ka mehi) leiaks sellise olukorra olema piisavalt motiveeriva jooksmiseks.
Kõik ju oleneb kes tuleb üllatusseksi pakkuma
Kui on kole nagu öö siis suure jooksmise tagajärjel võib ka tsikkel metsa ununeda
Kui juhtub pakkujaks olema ... siis võib tekkida raskusi vabatahtlikult metsast lahkumisega
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
maruliis kirjutas:v301060 kirjutas:pyta kirjutas:seks pidi niikuinii rohkem kaloreid põletama,niiet pole mõtet selle jooksmisega üldse aega raiskama hakata ja kohe asja kallale
See kõndimise jutt polnud ju nagunii tõsiselt mõeldud
Ole nüüd... ma tõsimeeli ei viitsiks seksi järgi Harku metsa minna... ma olen enam kui kindel, et sellise soovi täitmiseks ei pea ma üldse end liigutama
Ja täitsa tõsiselt käin kõndimas, sest joosta motivatsiooni ei ole, aga ehk üks üllatusseksi pakkuja oleks täitsa sobiv motivaator
![]()
Reimpsi jutus hakkab mul idee koitma kuidas endas see jooksupisik ülesse leida...
vabandan,mul pole õrna aimu ka,kus kohas on Harku mets
vabandan teist korda veel,ma olen 3 nädalat kodust ära olnud
pyta kirjutas:vabandan,mul pole õrna aimu ka,kus kohas on Harku mets
vabandan teist korda veel,ma olen 3 nädalat kodust ära olnud
Seda paika sa juba kaardilt ei leia, aga hea õnne korral võid sinna siiski sattuda.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
M.K kirjutas:pyta kirjutas:vabandan,mul pole õrna aimu ka,kus kohas on Harku mets
vabandan teist korda veel,ma olen 3 nädalat kodust ära olnudSeda paika sa juba kaardilt ei leia, aga hea õnne korral võid sinna siiski sattuda.
korra juba mõtlesin googeldama hakata,aga pole hullu,neljapäeval olen kodus
Kepijooks pidavat tervisele jube hää olema, sõltuvalt tasemele ja eale saab valida kas jooksed ning keegi ajab taga sind kepiga või jooksed kepi järele või siis kepid joostes
Et OT poleks siis Smsahile või Hiiumotole mõni neiu?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Reimps, vaata mis sa nüüd tegid! Varsti on Harku mets bikeri perverte täis, kõik pakuvad üllatusseksi
reimps kirjutas:Te ikka teate, et üllatusseks on vägistamise teine nimi?
Olen kursis ja see tõttu need pakkujad jooksmisele motiveerivad ju olekski...
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
See Harku metsa teema ongi vist rohkem selline: Appi! Hurraa, vägistatakse!
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
Ma niimoodi juba vargsi lootsin jah. Reimps millal jooksed?
Krt, Harku mets pole mulle lippamiseks kunagi meeldinud. Ma pigem Nõmme metsas ringipaugutaja
reimps kirjutas:Krt, Harku mets pole mulle lippamiseks kunagi meeldinud. Ma pigem Nõmme metsas ringipaugutaja
Pääsküla raba ümber on ka vahva koht lipata... Nõmme on ka vahva, aga seal on need tõusud vastikud, ma ei jõua seal eest ära joosta...
aga nagu ma aru saan, siis siin kedagi tõsiseltvõetavat sörkijat ei olegi... tüüpiline!
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Valgusilmsetel soovitaks sooritusi ikka lagedamale platsile planeerida - üsna tõenäoline ja ühtlasi piinlik oleks tiheasustuse alal... näiteks mändi tabada + valus sinnajuurde.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Pihelgas kirjutas:Reimps, vaata mis sa nüüd tegid! Varsti on Harku mets bikeri perverte täis, kõik pakuvad üllatusseksi
Ma kah vahel naise ja (jalg)rattaga tiirutan seal, aga kui keegi peaks midagi üritama, siis ei loe et bikerist oled - haiglast pääsu pole Nii et võtke rahulikult
EDIT: Kaalukaotuse motivatsioonipakett algajatele
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600 & ZZR1100
maruliis kirjutas:reimps kirjutas:Krt, Harku mets pole mulle lippamiseks kunagi meeldinud. Ma pigem Nõmme metsas ringipaugutaja
Pääsküla raba ümber on ka vahva koht lipata... Nõmme on ka vahva, aga seal on need tõusud vastikud, ma ei jõua seal eest ära joosta...
aga nagu ma aru saan, siis siin kedagi tõsiseltvõetavat sörkijat ei olegi... tüüpiline!
Ennast kiitmast ma ei väsi, ja kui väsin siis puhkan, ning kiidan edasi. Lühidalt - pean ennast keskmise tõsidusega sörkijaks Pääsküla ja Nõmme ringil
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600 & ZZR1100
kalju1 kirjutas:Loomariigis on ka mõnedel liikidel deitmine jooksuaeg. Head sportimist!!!
Jah, lõppes kevadine jooksuaeg, algas suvine.
ttameri kirjutas:maruliis kirjutas:reimps kirjutas:Krt, Harku mets pole mulle lippamiseks kunagi meeldinud. Ma pigem Nõmme metsas ringipaugutaja
Ennast kiitmast ma ei väsi, ja kui väsin siis puhkan, ning kiidan edasi. Lühidalt - pean ennast keskmise tõsidusega sörkijaks Pääsküla ja Nõmme ringil
Kui sa väga tõsine tegija oled siis sa vast ei kannata üht sörkijat kaasa tirida, kes ka arvatavasti poole jooksu pealt hing kinni su tagant ära kaob...
Kuigi ma ise tahaks küll nii palju kui jõuna järgi siblida, ehk mingi aeg suudan kogu maa kannul püsida
Mõtlesin täna ka sörgiringile minna, aga ei tea kas enam julgengi
Kui mõni mõtleb, mis kiirus see sörk on vms, siis oma kogemus on järgmine: kõnd metsas sportlikul eesmärgil u 7,8 km/h, sörk u 10,5 km/h ja jooks siis alates 12 km/h (seda ma eriti ei harrasta).
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Puhkus algas. Joosta ei viitsi, aga see-eest napsutan harva. Vabad ja ilusad neiud v6ivad mu postkasti ummistama hakata 3, 2, 1 ... NYYD!
PS Ka pocketbike'iga v6in s6itma viia
-
- Tsikkel: BMW R1200GS
- Tänatud: 1 kord
Eks sukeldun teemasse. Jäi silma video, kuidas siis suudelda naist, eks Captain Kirk võlus ju kõik naised ära, nii et õppisin ka mina tema võtted ära. Paraku peale seda jalust rabavat suudlust keegi minuga enam ühendust ei võta. Kas ma teen midagi valesti?
Video:
[youtube][/youtube]
oi pesupoiss! (kustutasin nõrganärviliste jaoks video, nii vist parem siis.......

Proovime ka õnne.
Kui mõni motohuviline neiu soovib sellel nädalavahetusel Smash`ile minna siis ühel bike tüüpi rattal on seljakoti koht täiesti tühi.
Plaan, vähemalt esialgu, minna ainult üheks päevaks- laupäevaks.
Kontakti saab PS.
Loomulikult võib ka niisama endast märku anda, lähme teeme sõitu
Asun Tallinnas.
Kedagi sellist ei ole, kes täna Tallinna lähedal väikest tiiru sõitma läheks, endale ühte neiut seljakotiks oleks nõus võtma ja lisaks veel lisavarustust (vähemalt kiivrit, näiteks S suuruses) ka omaks? Päev otsa kontoris tööl oldud, tahaks vahelduseks pead tuulutada, aga endal load nii värskelt tehtud, et pole ei varustust ega ratast veel osta jõudnud .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.