numbrimärgi probleem

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

ahh rsk.. päris ma hakkan tegema rolleri lube kui ma olen saan kohekohe 15 .. aga märgiga kaasnevad ka ju load :S

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

15 aastaselt peavad sul ikka load olema 16 võid ilma sõita nii et kui trahvi ei taha saada hakka heaga lube tegema
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

kokkuvõttes on need load ikka head asjad, raha küll läheb, aga mõelge kui te roller ära varastatakse, siis ikka on hea kui arvel on. ja alla 14 a rollerimehed kasvavad natuke ja saavad ka sõita. kahju aint et kogu see lugu nii kallis kokku tuleb

cpipower

Lugemata postitus Postitas cpipower »

Kui arvelevõtmisel hakataks kw-e või kiirust mõõtma ,siis need kes ise oma rollerit tuuninud on saavad ju oma stock jupid uuesti peale kruvida :!:
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

cpipower kirjutas:
Kui arvelevõtmisel hakataks kw-e või kiirust mõõtma ,siis need kes ise oma rollerit tuuninud on saavad ju oma stock jupid uuesti peale kruvida :!:
aga kui mul olex 70cc full tuning ja elektrilise piirajaga 45km/h peale pandud?
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

saqants kirjutas:
cpipower kirjutas:
aga kui mul olex 70cc full tuning ja elektrilise piirajaga 45km/h peale pandud?
siis ei tohiks mingit probleemi olla kui ta sul üle 45km/h ei lähe, kuid seadus ütleb, et mopeediks loetakse alla 50ccm masinat, mille valmistaja kiirus ei ole suurem kui 45km/h, seega see kaheotsaga asi

cpipower

Ma arvan ,et võimsust siiski ei kontrollita.Kui,siis selle rolleri margi tehase andmete järgi.Kui auto esmaselt arvele võtad ,siis seda ka sinna piinapinki ju ei panda,võimsus võetakse ikka kuskilt dokumentidest.Kiirust on ju politseil luba proovida ju siis ka arvelevõttmisel proovitakse.Siis kuluks piiraja marjaks ära :D

cpipower

Juba jõuti ette :oops:

Teema algataja
rem4605

Lugemata postitus Postitas rem4605 »

Upitan siis natuke teemat :)

Mis sellest siis saanud ka on?
On kellegil juba number taotletud vms?

Äkki mingeid juhiseid/soovitusi?

Põen v2lja minna s9itma.....

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

Karda jah, sõida toas! Ma ise sõidan ka toas präegu. Kurat küll, ise ka mõtled või teeb seda su koduloom? Kui neid pole, sis jääb mulje, et sa ei mõtle peaga, kus on öeldud, et numbrimärk vajalik on??
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

see, et pole vajalik, on isegi liiga leebe väljendus... :)
täpne oleks, et kuna Eesti vabariigis mopeediklassi sõiduk kohustuslikule registreerimisele ei kuulu siis igasugune registreerimisnumbri taotlemine sellele sõidukile ei ole kuidagi võimalik!
hälvik

Teema algataja
Maniak

Lugemata postitus Postitas Maniak »

Aga minuarust seda seadust veel see aasta vastu ei võetud.Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama. :?

Teema algataja
Asten

Lugemata postitus Postitas Asten »

Maniak kirjutas:
Aga minuarust seda seadust veel see aasta vastu ei võetud.Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama. :?
See lükati edasi 1.Juunile 2006 niipalju kui mina tean.
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Maniak kirjutas:
Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama. :?
Asten kirjutas:
Niipalju, kui mina tean... kuskilt kuulsin... jne jne.

Rääkige sellist juttu vaid siis, kui mingit konkreetset(!!!) infot omate, suudate viidata vastavatele õigusaktidele ja seadustele.
Palun koguaeg pullikakat mitte suust välja ajada ja kuulujuitte levitada!!!
hälvik

Teema algataja
rem4605

Lugemata postitus Postitas rem4605 »

oldmoped kirjutas:
Maniak kirjutas:
Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama. :?
Asten kirjutas:
Niipalju, kui mina tean... kuskilt kuulsin... jne jne.

Rääkige sellist juttu vaid siis, kui mingit konkreetset(!!!) infot omate, suudate viidata vastavatele õigusaktidele ja seadustele.
Palun koguaeg pullikakat mitte suust välja ajada ja kuulujuitte levitada!!!
Just! :)

Yx kuuleb midagi siis teine kuuleb oopis midagi teist :)

Andke m9ni info, kus seda mainitakse!

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Tuttava ema töötab ARK's ja tema oskas öelda seda, et asi lükati 1. Juunile 2006a. Seega numbrimärgid võivad veel see aasta tulla.
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

stop kirjutas:
Tuttava ema töötab ARK's ja tema oskas öelda seda, et asi lükati 1. Juunile 2006a. Seega numbrimärgid võivad veel see aasta tulla.

Aga mis siis nende vendadega tehakse kellel rolleril üldse dokumente pole :S`?
Pilt
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

stop kirjutas:
NOKRT! JÄTKE ÜKSKORD HEAGA JÄRGI!!!

Tahks viidet seadusele, mille alusel mopeede registreerima peaks hakkama. Ei ARK ja veelvähem tema mingi suvaline töötaja ei ole mingit otsustajad. Samuti ei saa millegi alusel nad ka sellist registreerimise algusekuupäeva infot omada, enne kui üldine registratsiooninõue ei ole kõigepealt seadusega paika pandud!!!
hälvik
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

Ja kui keegi ei taha seda seadust siis need lollitajad võiksid sõita kah korralikult.
eks neid riigiametnike see närvi ajab et eelmine aasta rolleritega niipalju õnnetusi:S
sõitke mõistuse piires:S
Pilt

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

oldmoped kirjutas:
stop kirjutas:
NOKRT! JÄTKE ÜKSKORD HEAGA JÄRGI!!!

Tahks viidet seadusele, mille alusel mopeede registreerima peaks hakkama. Ei ARK ja veelvähem tema mingi suvaline töötaja ei ole mingit otsustajad. Samuti ei saa millegi alusel nad ka sellist registreerimise algusekuupäeva infot omada, enne kui üldine registratsiooninõue ei ole kõigepealt seadusega paika pandud!!!
Kle ära karju kui valesti asjast aru said, otsustamine lükati edasi 1 juuni peale, aga mitte see, et 1 juunist peavad hakkama kõik rollerid numbrimärki kandma, võibolla ei võeta ka 1 juunil seda seadust vastu.
kuramus küll. :roll:
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

stop kirjutas:
otsustamine lükati edasi 1 juuni peale, aga mitte see, et 1 juunist peavad hakkama kõik rollerid numbrimärki kandma, võibolla ei võeta ka 1 juunil seda seadust vastu.
Ei ole mittemillegi otsustamist kuhugi edasi lükata, kuna ainus, kus on mopeedide registreerimisest üldse kunagi natukene juttu olnud, oli aasta tagasi koostatud uue liiklusseaduse eelnõu projekt, mis omadega ei ole siiamaani kuhugi edasi jõudnud. Tehke endale kõigepealt selgeks see, kuidas toimub seaduste koostamine ja vastuvõtmine, enne kui selleks, et ennast tähtsamana tunda, midagi väitma hakkate.
hälvik
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

stop kirjutas:
Kummaline, nädal aega tagasi käisin isiklikult ARK-is uurimas poisi mopeedilubade tegemise asja. Jutuks tuli ka nii muuseas sellestsamast seadusest, millest siin jutt käib. Nemad ütlesid selle jõustumise peale, et pole aimugi millal jõustub ja see pole nende otsustada.
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

suht p****s siis tegelt kah:S hakka veel mingi 1500+ek raiskama numbrile kindlustus jne... aga noh ma mõtlen mis need vennad teevad nagu mu klassivend kes terve suve kogus raha et osta odavam roller ja ta tõesti nägi vaeva selle jaoks ja kus ta selle summa siis kokku ajab?:D
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Jälle mingine "kuulsin saunas naise käest" jutt. Sellist asja ei tule, miks mulle muidu ARKist korduvalt öeldud, et see aasta sellist plaani ei ole aga võibolla kunagi tulevikus. Ärge muretsege, Eesti seadused on niigi nagu nad on ja uute seaduste vastuvõtmine kestab terve igaviku, eriti kui nende jaoks on asi täiesti uus.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Panen selle teema lukku ajaks, kui see seadus jõustunud. Siis avame, vaatame, kui suur see numbrimärgi probleem siis tõesti on.
Suletud

Mine “Rollerid”