numbrimärgi probleem
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
-
siis ei tohiks mingit probleemi olla kui ta sul üle 45km/h ei lähe, kuid seadus ütleb, et mopeediks loetakse alla 50ccm masinat, mille valmistaja kiirus ei ole suurem kui 45km/h, seega see kaheotsaga asisaqants kirjutas:aga kui mul olex 70cc full tuning ja elektrilise piirajaga 45km/h peale pandud?cpipower kirjutas:Kui arvelevõtmisel hakataks kw-e või kiirust mõõtma ,siis need kes ise oma rollerit tuuninud on saavad ju oma stock jupid uuesti peale kruvida
Ma arvan ,et võimsust siiski ei kontrollita.Kui,siis selle rolleri margi tehase andmete järgi.Kui auto esmaselt arvele võtad ,siis seda ka sinna piinapinki ju ei panda,võimsus võetakse ikka kuskilt dokumentidest.Kiirust on ju politseil luba proovida ju siis ka arvelevõttmisel proovitakse.Siis kuluks piiraja marjaks ära 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Maniak kirjutas:Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama.
Niipalju, kui mina tean... kuskilt kuulsin... jne jne.Asten kirjutas:See lükati edasi 1.Juunile 2006 niipalju kui mina tean.
Rääkige sellist juttu vaid siis, kui mingit konkreetset(!!!) infot omate, suudate viidata vastavatele õigusaktidele ja seadustele.
Palun koguaeg pullikakat mitte suust välja ajada ja kuulujuitte levitada!!!
hälvik
-
Teema algataja
Just!oldmoped kirjutas:Maniak kirjutas:Kuskil saates oli jutt et see pidi 2007a alles kohustuslikuks saama.Niipalju, kui mina tean... kuskilt kuulsin... jne jne.Asten kirjutas:See lükati edasi 1.Juunile 2006 niipalju kui mina tean.
Rääkige sellist juttu vaid siis, kui mingit konkreetset(!!!) infot omate, suudate viidata vastavatele õigusaktidele ja seadustele.
Palun koguaeg pullikakat mitte suust välja ajada ja kuulujuitte levitada!!!

Yx kuuleb midagi siis teine kuuleb oopis midagi teist

Andke m9ni info, kus seda mainitakse!
-
- Kontakt:
NOKRT! JÄTKE ÜKSKORD HEAGA JÄRGI!!!stop kirjutas:Tuttava ema töötab ARK's ja tema oskas öelda seda, et asi lükati 1. Juunile 2006a. Seega numbrimärgid võivad veel see aasta tulla.
Tahks viidet seadusele, mille alusel mopeede registreerima peaks hakkama. Ei ARK ja veelvähem tema mingi suvaline töötaja ei ole mingit otsustajad. Samuti ei saa millegi alusel nad ka sellist registreerimise algusekuupäeva infot omada, enne kui üldine registratsiooninõue ei ole kõigepealt seadusega paika pandud!!!
hälvik
Kle ära karju kui valesti asjast aru said, otsustamine lükati edasi 1 juuni peale, aga mitte see, et 1 juunist peavad hakkama kõik rollerid numbrimärki kandma, võibolla ei võeta ka 1 juunil seda seadust vastu.oldmoped kirjutas:NOKRT! JÄTKE ÜKSKORD HEAGA JÄRGI!!!stop kirjutas:Tuttava ema töötab ARK's ja tema oskas öelda seda, et asi lükati 1. Juunile 2006a. Seega numbrimärgid võivad veel see aasta tulla.
Tahks viidet seadusele, mille alusel mopeede registreerima peaks hakkama. Ei ARK ja veelvähem tema mingi suvaline töötaja ei ole mingit otsustajad. Samuti ei saa millegi alusel nad ka sellist registreerimise algusekuupäeva infot omada, enne kui üldine registratsiooninõue ei ole kõigepealt seadusega paika pandud!!!
kuramus küll.

-
- Kontakt:
Ei ole mittemillegi otsustamist kuhugi edasi lükata, kuna ainus, kus on mopeedide registreerimisest üldse kunagi natukene juttu olnud, oli aasta tagasi koostatud uue liiklusseaduse eelnõu projekt, mis omadega ei ole siiamaani kuhugi edasi jõudnud. Tehke endale kõigepealt selgeks see, kuidas toimub seaduste koostamine ja vastuvõtmine, enne kui selleks, et ennast tähtsamana tunda, midagi väitma hakkate.stop kirjutas:otsustamine lükati edasi 1 juuni peale, aga mitte see, et 1 juunist peavad hakkama kõik rollerid numbrimärki kandma, võibolla ei võeta ka 1 juunil seda seadust vastu.
hälvik
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kummaline, nädal aega tagasi käisin isiklikult ARK-is uurimas poisi mopeedilubade tegemise asja. Jutuks tuli ka nii muuseas sellestsamast seadusest, millest siin jutt käib. Nemad ütlesid selle jõustumise peale, et pole aimugi millal jõustub ja see pole nende otsustada.stop kirjutas:Tuttava ema töötab ARK's ja tema oskas öelda seda, et asi lükati 1. Juunile 2006a. Seega numbrimärgid võivad veel see aasta tulla.
-
- Kontakt:
Jälle mingine "kuulsin saunas naise käest" jutt. Sellist asja ei tule, miks mulle muidu ARKist korduvalt öeldud, et see aasta sellist plaani ei ole aga võibolla kunagi tulevikus. Ärge muretsege, Eesti seadused on niigi nagu nad on ja uute seaduste vastuvõtmine kestab terve igaviku, eriti kui nende jaoks on asi täiesti uus.