Telefonihoidik

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Re: Telefonihoidik

Lugemata postitus Postitas piibek »

sallygar kirjutas:
piibek kirjutas:
sallygar kirjutas:

Hei

Ma ise just tegelesin sellega. Kannukas.ee-st leidsin vajalikud jupid. Peale veel ei proovinud, aga peaks saama üsna kärava lahenduse. Kokku maksis ca 20 euri (osad jupid olid alega). Mujalt ei proovinud otsida, kuna olen ääretult laisk inimene :roll:
Vaata sealt ka.

Edu,
Allan

Tee pilti, näita, mis kokku nikerdasid.

Proovisin seda siia üles laadida, aga võta näpust. ei saanud hakkama. Seetõttu pakun linki:

Vot sellise asja käkerdasin kokku. Telefon käib julgestuseks veel kummiga kinni (Telefoni pole pildidl, kuna sellega ma tegin pilti :) ). Kotti vist esialgu ümber ei tõmba, kuna kardan, et päikese käes läheb kuumaks. Kui vihmapilvi näen, siis tõmban sellele minigripi pähe.
Katsetan selle jubina ära peale jaanipäeva, kui ma sellega Itaaliasse sõidan, siis saan muljeid jagada.

"Lehekülje sisu pole hetkel saadaval"

:(

Kasutaja avatar

lowrider12
Tsikkel: KawaER6F-11

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

Endal sama asi korra läbi elatud. Kui veel Banditiga sõitsin, ehitasin vanast GPSi jalast ja jalgratta lambihoidjast telefonihodiku lenksu peale. Kogemused olid kehvapoolsed. Esialgu mõtlesin, et esiklaas kaitseb vihma eest, aga ei midagi. Nagu kusagil foori taga kinni pidasid või mingi aeglasem liikumine, oli telefon märg. Sai katsetatud toidukilega - mitte muffigi ei näinud ja keris end sõiduga ümbert lahti. Minigrip kott sai telefonile peale tõmmatud ja vahel ka kondoomi ebaotstarbekalt kasutatud, aga kas ei midagi - sõidutuul rebis selle kotikese mõnesaja kilomeetriga ribadeks või muutis selliseks läbipaistmatuks kilemassiks...et kui linnavahel veel paarkümmend kilti selle minigripiga vast elab üle, siis pikematel otsadel on see paras k..p. eriti, kui kuskil peatud ja tahad ringi käia, siis võta see kotike maha ja pärast hakka mingi teibiga kinni jälle musserdama, et kotike peal püsiks. Lõpuks läks see telefon prügikasti, kuna trükiplaat lõpuks ussitas seest.
Igatahes, kui korralikku hoidikut tahad, siis kauplustes täiesti olemas spetsiaalne kott ja hoidik. Ise muretsesin netist SW-techi GPS-koti (Iphone mahub kenasti ära ja toide käin külge (maksis mingi 14 euri) ja alumiinium-hoidik oli 44 euri, kuid seal on ka odavamaid, sõltub margist ja kas lenksu küljes või peegli küljes. Tõtt öelda, annab selle hoidiku ka ise GPS kotile aretada, aga kui laristamiseks juba läks, sai terve komplekt omandatud...

germpz
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas germpz »

Ma tõin endale Fixusest selle odava hoidiku. Kvaliteediga ei hiilga, aga on robustne ja funktsionaalne ning julgen oma ratta külge kinnitada küll.

Yamaha TDM

henrij
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas henrij »

germpz kirjutas:

Ma tõin endale Fixusest selle odava hoidiku. Kvaliteediga ei hiilga, aga on robustne ja funktsionaalne ning julgen oma ratta külge kinnitada küll.

Kui viitsid järsku paned mõne pildi ka asjast. Kataloogist ei saa päris õiget pilti

Kasutaja avatar

Teema algataja
piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas piibek »

henrij kirjutas:
germpz kirjutas:

Kui viitsid järsku paned mõne pildi ka asjast. Kataloogist ei saa päris õiget pilti

Pane jah pilte. Ja sallygar võiks ka vahepeal foorumit kiigata :D

germpz
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas germpz »

Palun väga, pildid siin: http://nagi.ee/photos/germpz/sets/349517/

Jalaks on pmst polt mis läbi koti läheb ja siis kruvida lenksu kinnituse külge. Kinnitusi kaasas kaks, erinevatele lenksu jämedustele. Lisaks veel kaks kummiliistakat kinnituse ja lenksu vaheliseks tihendiks. Sees oleva švammi lõikasin pisemaks kuna jäi punnitama. Tegelikult peaks üldse õhema švammi panema kuna geps avaldab survet kilele ja ilmselt see väga kaua vastu õmblustest sedasi ei pea. Laadimiskaabli auk on küljel ja keskel ning enda navit laadida ma ei saa kuna pesa asub sel august allpool. Pisema ekraaniga (minu navil 5") vidinatel pole ilmselt probleemi. Ekraani puutetundlikus läbi kile säilib. Võimalus ka takjapaela ja kahepoolse teibiga kotti kinnitada, aga selle võimaluse unustaks ära. (crash)

Yamaha TDM

sallygar

Lugemata postitus Postitas sallygar »

piibek kirjutas:
henrij kirjutas:
germpz kirjutas:

Pane jah pilte. Ja sallygar võiks ka vahepeal foorumit kiigata :D

Hee

Ma nüüd kiikasin. Huvitav, et FB link ei ava? Äkki sai seal ruum otsa?
Proovime siis teist linki:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/a ... directlink

Eks see on vist samamoodi kuiva ilma lahendus, aga sõit ongi plaanis kahe nädala pärast, kus seda junni kõige rohkem vaja on:)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

[quote="germpz"]Palun väga, pildid siin: http://nagi.ee/photos/germpz/sets/349517/

...kas selline asjandus vett kas peab ??? mõtlen seda, et kas vihmase ilmaga ka kasutada saab

Kasutaja avatar

Jaff
Tsikkel: GSF1200

Lugemata postitus Postitas Jaff »

Julgen ka nüüd enda aretuse välja reklaamida. Testitud 4200km jooksul pidas kenasti vett ja sai samal ajal laadida ka.
Kinnitasin SW-Motech Navi koti plastikust jalgratta esimese reflektori kinnitusega lenksule ja sinna mahtus SonyEricssoni X10 kenasti sisse. Laadija panin istme alla ja sealt ulatus see ilusti lenksu peale. Poolas sai kõva vihma terve päeva ja kott pidas selle vastu. Lisaks töötas telefoni puuteekraan ka kindaga läbi kile.
Ainuke probleem oligi laadimisega, kui väljas maru soojaks läks ja päike peale paistis. Siis ei tahtnud telefon enam laadida ja sai suht ruttu tühjaks kui GPS sees. Hiljem surusin sinna Tomtom ONE või mingi sellise väikse, mis juhuslikult kaasas oli.

Kott on selline

ja kinnitus umbes selline:
Pilt

Rattal on väike gondel ka ees ja eks see aitab ka suht palju vihma tõrjuda.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”