Eesti tsiklihooaja lõpetamine Tartus. 24.09.2011
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Eesti tsiklihooaja lõpetamine Tartus. 24.09.2011
Mõnus rahvamass koos. Esimene üritus kuhu oma rattaga sain ning mõnus motivatsioonimats järgmistele minekuks. Hästi tehtud !
edit// ai. mu pea. hakkab tunda andma.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
miu kirjutas:
Thnx!
Kahju ainult et kolm esimest ratast peale ei mahutunud - oleks kogu paraad näha olnud .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Ise pidin kahjuks Püssis tööl olema, suured tänud, kes joomas-söömas käisid
-
- Tsikkel: honda st 1100
hästi tehtud üritus .tänud korraldajatele
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Vihmaga rongkäik oli ka äge
Üldse oli vägev värk,aga raisk kui s**t olla täna ...
Õnneks ei pidanud Pärnusse tagasi ise sõitma,vaid kaubik oli aegsasti järgi tellitud
Väga mõnus üritus oli, tänud korraldajatele Hardrocker , tean mida sa tunned

Katsracing kirjutas:Antik kirjutas:Minu kaastunne neile ratturitele, kes hooaja "viimasel" päeval tartu-tallinn marsruudil veel rahakotti kergendada said seaduse silma poolt. sain ka ise väikese närvikõdi, kui patrullist möödudes seljataga värvidemäng käima läks, kuid siiski nopiti maha keegi minust tagantpoolt. ei jõudnud näha, kas ratas või auto. tsipa peale seda oli üks ninja teeääres, keda oli turvamas üks sini-valge nissan.
Muidu oli hoolimata vihmast väga tore sõit. Nüüd veel vaja võtta väike külmarohi, et võimalikku ohtu homme tatise ninaga olla, vähendada
Trehvis trehvajatele head pidu!
Mina olin see, kes seal autos soojas korra käis
Raha ei tahetud, telefoninr aga kyll
Kats, Sinu telefoni numbrit tahaks isegi
-
- Tsikkel: KawaNinja
Dali kirjutas:Katsracing kirjutas:Antik kirjutas:Minu kaastunne neile ratturitele, kes hooaja "viimasel" päeval tartu-tallinn marsruudil veel rahakotti kergendada said seaduse silma poolt. sain ka ise väikese närvikõdi, kui patrullist möödudes seljataga värvidemäng käima läks, kuid siiski nopiti maha keegi minust tagantpoolt. ei jõudnud näha, kas ratas või auto. tsipa peale seda oli üks ninja teeääres, keda oli turvamas üks sini-valge nissan.
Muidu oli hoolimata vihmast väga tore sõit. Nüüd veel vaja võtta väike külmarohi, et võimalikku ohtu homme tatise ninaga olla, vähendada
Trehvis trehvajatele head pidu!
Mina olin see, kes seal autos soojas korra käis
Raha ei tahetud, telefoninr aga kyll
Kats, Sinu telefoni numbrit tahaks isegi
Noo seda väikest asja ikka saab, panen PS-i?
-
- Tsikkel: ---
Antik kirjutas:Minu kaastunne neile ratturitele, kes hooaja "viimasel" päeval tartu-tallinn marsruudil veel rahakotti kergendada said seaduse silma poolt. sain ka ise väikese närvikõdi, kui patrullist möödudes seljataga värvidemäng käima läks, kuid siiski nopiti maha keegi minust tagantpoolt. ei jõudnud näha, kas ratas või auto. tsipa peale seda oli üks ninja teeääres, keda oli turvamas üks sini-valge nissan.
Tulin eile 5 ajal Tartust Tallinna ja ei kohanud ühtegi patrulli. Baikidega mehi läks küll mööda omajagu, aga minu masin poleks nende tempos nagunii püsinud.
Hooaja lõpetamisel ei käinud. Paraadi kuulsin aga küll.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Kontakt:
udupeenike kirjutas:Antik kirjutas:Minu kaastunne neile ratturitele, kes hooaja "viimasel" päeval tartu-tallinn marsruudil veel rahakotti kergendada said seaduse silma poolt. sain ka ise väikese närvikõdi, kui patrullist möödudes seljataga värvidemäng käima läks, kuid siiski nopiti maha keegi minust tagantpoolt. ei jõudnud näha, kas ratas või auto. tsipa peale seda oli üks ninja teeääres, keda oli turvamas üks sini-valge nissan.
Tulin eile 5 ajal Tartust Tallinna ja ei kohanud ühtegi patrulli. Baikidega mehi läks küll mööda omajagu, aga minu masin poleks nende tempos nagunii püsinud.
![]()
Hooaja lõpetamisel ei käinud. Paraadi kuulsin aga küll.
Ja mina alustasin 17:50 sõitu Paldiskist Tartu suunas ja nägin kolmes erinevas kohas kolme erinevat vilkuritega autot ja kolme erinevat nende poolt maha võetud autot. Imestasin isegi, et kuda nad nii aktiivsed on, aga eks oli neilgi infot, et liikvel võib olla palju tsikliste ja ju nad kerget raha noolisid.
TarmoM kirjutas:udupeenike kirjutas:Antik kirjutas:Minu kaastunne neile ratturitele, kes hooaja "viimasel" päeval tartu-tallinn marsruudil veel rahakotti kergendada said seaduse silma poolt. sain ka ise väikese närvikõdi, kui patrullist möödudes seljataga värvidemäng käima läks, kuid siiski nopiti maha keegi minust tagantpoolt. ei jõudnud näha, kas ratas või auto. tsipa peale seda oli üks ninja teeääres, keda oli turvamas üks sini-valge nissan.
![]()
Hooaja lõpetamisel ei käinud. Paraadi kuulsin aga küll.Ja mina alustasin 17:50 sõitu Paldiskist Tartu suunas ja nägin kolmes erinevas kohas kolme erinevat vilkuritega autot ja kolme erinevat nende poolt maha võetud autot. Imestasin isegi, et kuda nad nii aktiivsed on, aga eks oli neilgi infot, et liikvel võib olla palju tsikliste ja ju nad kerget raha noolisid.
Ja jaa, et kässi? See aeg on ammu möödas! Ei võta/küsi nad midagi! +10 peale ja keegi ei koti maanteel aga kui rohkem siis tuleb jh pappi köhida!
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
Natuke pildimaterjali läbi minu fotoobjektiivi:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 2163066076
Korraldajatele
Ei pidanud silmas, et nad seal sõna otseses mõttes "kässi" noolimas olid. Kuigi see on avalik saladus, et seal ametkonnas siiski plaanimajandus kehtib ja vormistatud trahvidest tublide tööliste tulemuspalk otseselt sõltuv on.
Aga /OT
Mõned klõpsud ka minu poolt
http://nagi.ee/photos/mikkreiter/sets/329683/
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
paar pildiplõksu ka minu poolt.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 545&type=1
ja nagu ikka, kes ennast leiab, saatku PS- i, siis võin maili peale suuri pilte ka saata.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Siin on ka mõned (vihmased ) klõpsud:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... f5a&type=1
Üritus oli vahva ja tänud korraldajatele !
To kidari: kas tohib ühe pildi sisse vehkida ?
saa kirjutas:Üritus oli vahva ja tänud korraldajatele !
To kidari: kas tohib ühe pildi sisse vehkida ?
Lase käia!
Nuki kirjutas:On ka paraadilistele mingit soodusega ööbimispaika?
kris. kirjutas:Kas on ka mingi "salasõna" millega majutuskohtades soodust võiks küsida?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Nyyd tunnen, et tegin oma esimesed postitused siin foorumis ikka liiga hilja - ei tulnud selle pealegi, et öömajaga võib muret olla. Aga parem hilja, kui mitte midagi. Anname siis kevadele uue võimaluse - minu tagasihoidlik töökoht, Domus Dorpatensis külaliskorterid (http://www.dorpatensis.ee/kulaliskorterid), pakub hää meelega majutust. Ja soodsalt saab ka, kui piisavalt varakult teada anda. Ja rattad saab parkida kenasti lukustatavasse sisehoovi (kus yhtlasi asub cafe Noir - kui mõni teist on sinna juhtunud lõunale või kohvile).
Eks pyyan järgmisel aastal piisavalt vara postitustesse kiigata, kui paraad või mõni muu yritus peaks Tartus aset leidma.
Aitähh Snowhite ja KamikazeSuicide väga heade piltide eest Ei jõudnudki see hooaeg ise korralikke pilte teha.
Järgmiseks aastaks tuleb enesele nime teha, siis saab ka pildile. Või sugu muuta. Siis saab ka.
von Timo kirjutas:Järgmiseks aastaks tuleb enesele nime teha, siis saab ka pildile. Või sugu muuta. Siis saab ka.
vöta söbranna kaasa, ehk siis önnestub paremini
Korra käras see idee isegi peast läbi, aga nad pole nagu selle foorumi põhikontingent - õige biker ei karda vihma.
Viskasin ühe käkerdise veel netti üles
http://www.youtube.com/watch?v=_DCBOWAwlHs
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
mikker kirjutas:Viskasin ühe käkerdise veel netti üles
http://www.youtube.com/watch?v=_DCBOWAwlHs
2:30 adi toss ja nahknarmad
Tänan kõiki mootorrattureid ja tsiklihuvilisi, kes osalesid Eesti tsiklihooaja lõpetamisel.
Paraad läbi Tartu linna kulges vaatamata väikesele vihmale sujuvalt ja organiseeritult.
Lisaks EMCA-le, tahan tänada mootorrattaklubisd, kes aitasid tsikliparaadi korraldamisel.
Klan MC
Wildhogs
Rice Burners
Port Bikers
Royal Riders MC
WIMA Estonia
Selle üritusega lõpetas EMCA oma tegevuse.
Kohtumiseni maanteedel.
-
- Kontakt:
EMCA kirjutas:Selle üritusega lõpetas EMCA oma tegevuse.
Kohtumiseni maanteedel.
See tähendab,et aastal 2011 oli viimane hooajaavamine-ja lõpetamine?
Hardrocker kirjutas:EMCA kirjutas:Selle üritusega lõpetas EMCA oma tegevuse.
Kohtumiseni maanteedel.See tähendab,et aastal 2011 oli viimane hooajaavamine-ja lõpetamine?
Loodus tühja kohta ei salli, küllap tulevad uued avamised ja lõpetamised!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.