Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Re: Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

Lugemata postitus Postitas Säga »

Korke, äkki kirjutad ka siia teemasse oma kogemustest ? (togi) :ner:

SYLB
Kasutaja avatar

spetsialist
Tsikkel: suzuki DR800S

Lugemata postitus Postitas spetsialist »

Mina olen juba see aasta asfaldiga tutvust teinud, kuupäev oli miskit 8 või 15 märts.. põhjuseks oma loll pea, unustasin ennast ära ja vajutasin kiilasjääl esipidurit, harjunud et väga hästi ei võta see, ning kohe kõvasti tõmbasin eebli alla. :wack:
lõpetuseks oli natukene aega puusavalu kannatada. :oops:

Kawasaki KMX125A --> Suzuki DR800S
Never ride faster than your guardian angel can fly!
Pilt
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Tundub ,et pea valu ka kui ei mäleta kas 8 või nädal hiljem 15 Märts :D

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda

loco

Lugemata postitus Postitas loco »

Olen ikka kukkunud ja nagu vanarahvas ütleb:"Loll pea on ihu nuhtlus!" Niiet, ongi põhjus olemas :bsmile:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Korra niitis põder mind pikali, suht vastik kogemus oli. Ülejäänud külje mahapanemised on enda lollusest nooremas põlves olnud, nagu näiteks märjal esiratas alt ära pidurdatud, kurvis täisgaasil käiguvahetus ei lõppend ka hästi kunagi Jawaga. Viimati sain selja prügiseks siis kui Kawa arvas, et tal on vaja klapid vastu kolvi panna ja tänu sellele tagaratta loha vedas. Kuskil metsavahel või mudas persestumisi ei suuda nagu kokku meenutada, neid on ikka olnud aga viimastest olen pääsenud ilma vigastusteta ka ratas on terveks jäänud. Ühe peegli suutsin puu oksaga minema sõita pealt.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Generalaivo
Tsikkel: Ninja ZX 9B

Lugemata postitus Postitas Generalaivo »

10.04 suutsin tartus ristmikult minema tormates külje maha panna... ristmik oli peenet liivapuru täis ja ratas pani alt minema..tore, et nädal tagasi tsikkel üle sai värvitud :shock:
aga keegi suzukil tuli kohe abi pakkuma:D

Kasutaja avatar

Stinger
Tsikkel: Yamaha T7
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Stinger »

Madjs siin rääkis kohtumisest põdraga, mõtlesin siis et kas nendest autole pandavatest vilisevatest looma peletitest peale segava vilina mingit abi ka on?
Tsikli peal kostaks see vilin veel eriti hästi endale ära, niiet segaks ka rohkem kui autos.
Samas arvestades et öösel sõita üsna ebameeldiv ja mingi metslooma foobia tuleb alati öösel sõites peale, siis oleks ehk selle vilina nõus välja kannatama.
Mingi quick release süsteemiga öösel sõites klõps peale.
Aga põhiline küsimus kas sellest on üldse abi?
Võiks müüdimurdjatele ette sööta :)

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

st!nger kirjutas:

Madjs siin rääkis kohtumisest põdraga, mõtlesin siis et kas nendest autole pandavatest vilisevatest looma peletitest peale segava vilina mingit abi ka on?
Tsikli peal kostaks see vilin veel eriti hästi endale ära, niiet segaks ka rohkem kui autos.
Samas arvestades et öösel sõita üsna ebameeldiv ja mingi metslooma foobia tuleb alati öösel sõites peale, siis oleks ehk selle vilina nõus välja kannatama.
Mingi quick release süsteemiga öösel sõites klõps peale.
Aga põhiline küsimus kas sellest on üldse abi?
Võiks müüdimurdjatele ette sööta :)

Ei saa aru millest Sa räägid? Inimese kõrv ei kuule sellist sagedust! Eelmisel rattal olid need viled peal,kas ka abi oli, ei oska öelda, ei kohtunud ühegi loomaga aga ise ka ei kuulnud mingit vilet!

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak
Kasutaja avatar

Stinger

Aga teemasse ka, väiksemaid kukkumisi on päris mitmeid kusagil karjäärides ja pinnasteedel.
Kõige ohtlikum lugu oli Kloostrimetsa teelt Pärnamäe teele vasakpööret tehes.
Vasakult Pärnamäe teelt (kõrvalteelt) sööstis autode rivist välja migi vana takso ja otse peateele.
Kui üksteist nägime panime mõlemad pidurit, kuna mina olin juba pöördel siis loomulikult mina külili ja lohisesin takso stange alla koos rattaga, kuna üks jalg jäi ratta alla kinni.
Õlg sai sellise põrutuse et valu läks 8 kuu pärast ära, aga kuna hoog oli väike jäid muud kahjud väikseks, ratta kahjusid hinnati 12 tuh, mille otsustasin rahas võtta.
Taksojuht pani kohapealt minema kusjuures.

Kui tagantjärgi mõtlen, siis kukkumist ära hoida oleks olnud üsna keeruline.
Kui ma oleks teadnud milline on mersu pidurdusteekond ja kus ta pidama saab, siis ehk oleks väga oskusliku pidurduse ja tasakaalu koostöös püsti jäänud, kuid see hetk kui pidurit vajutasin arvasin et raudselt saame kokku.
Ehk on moraal ka see, et ilmselt ostan järgmise ratta abs-iga.
Ja teine kasu on ka mängus, ostsin peale seda kukkumisrauad ära. Kuna olen ka raudadega külje maha pannud mitu korda on nad minujaoks juba ennast tasa teeninud ja pealegi on pikal sõidul hea puhkamise eesmärgil raudadele jalad sirgu lüüa :)

Kasutaja avatar

Stinger

Ilmselt on neid vilesid mitut tüüpi, mina kuulsin ühe nendest autosse ära.
Ei tea mis tootja või mis kvaliteet või äkki hoopis vale paigaldus aga nii oli.
Kui ütled milliseid vilesid ratta peal kasutad lähen ostan ära.

goal kirjutas:

Ei saa aru millest Sa räägid? Inimese kõrv ei kuule sellist sagedust! Eelmisel rattal olid need viled peal,kas ka abi oli, ei oska öelda, ei kohtunud ühegi loomaga aga ise ka ei kuulnud mingit vilet!

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Pole nagu selliseid tõsiseid kukkumisi esile tõstagi :roll: Kergeid külje mahapanemisi väikestel kiirusel ei pea mainimisväärilistekski:) Küll aga kaasssõitjana sai palju aastaid tagasi päris palju haiget saadud. Juht veelrohkem. Tema pidi mitu nädalat haiglas veetma. Mina pääsesin samal õhtul kipsis käega koju. Kukkumise põhjus suht tüüpiline, auto keeras ette ja meie autole külge.

Mina neisse nn loomapeletamis viledesse küll ei usu. Tuttava äiapapa ostis ka niiöelda igaksjuhuks, varem pole metsloomadega kokkupuuteid teel olnud. Peale vilede paigaldust on kaks korda kits autoga füüsiliselt kokku saanud. Peale teist korda kiskus need jullad maha. Temaarust need viled tekitavad hoopis loomades uudishimu:)

SERTÃO
Kasutaja avatar

HMP
Tsikkel: Honda CBR 600 f
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas HMP »

On mulgi kukkumisi olnud. Krossimopiga kukutud pigem algul oskamatusest, hiljem nooruse uljusest.

Hiljem Jawaga tulnud ka ette väiksemaid külje maha panekuid (sõitma hakkasin juba 14-selt) ja üks suurem pauk. Viimane sai sellele rattale ka saatuslikuks.
Olin kooli hilinemas ja ületasin linnas kiirust. Tee oli märg. Ristmikule lähenedes märkasin kiirabiautot tulemas...ja pidurdusmaa jäi lühikeseks. Pidurdades libisesin keset ristmikku, ja jäin seisma, samal hetkel sõitis kiirabi mulle otsa. (crash) Avarii olukorra tekitasin mina, aga kiimas paksmagu, kes oli kiirabi RAF-i roolis, oleks saanud selle ära hoida. Minu õnnetuseks vahtis ta aga rohkem noore medõe säärejooksu ja ....... Ratta tegin korda, aga raam oli ka veidi väändunud, niiet õiget siklit temast enam polnud, olin sunnitud selle maha müüma. Õnneks ise jäin terveks (välja arvata hüppeliigese põrutus, paarinädalane lonkamine), kuigi tegin rattast lahti laskmata 180 kraadise pöörde esirattale tõustes.

Pea 20 aastat vaheaega ostsin CZ 250-e millega ei kukkunudki. (lol) Hiljem sai ostetud Yamaha 450 sportenduro. Neli aastat tagasi kukkusin selle WR-ga krossirajal hüppeliigese kahest kohast pooleks. (crash) Põhjuseks oli muidugi oma võimete ülehindamine,,, käsi oli juba pehme,, aga läksin veel ,,viimasele ringile,,. Muidugi rolli mängis ka sõitmine enduurosaapaga. Krossisaabas oleks vast jala terveks jätnud. Ah jaa, kaks ribi murdis ka lõuakaitse. Hea, et kael terveks jäi.
Eelmine suvi sai bikega sõidetud. Pole jõudnud veel kukkuda. ptüi, ptüi, ptüi. (w)

Kokkuvõttes on kiire sõit ka kukkumise põhjustanud.

Ajalugu: Verhovina Sport - 80.a, Võrr -87.a.(omavalm), Jawa 250 -70.a, CZ 250 Cross - 86.a, Yamaha WR 450 - 04.a, Honda CBR 600F - 99.a.
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

st!nger kirjutas:

Ilmselt on neid vilesid mitut tüüpi, mina kuulsin ühe nendest autosse ära.
Ei tea mis tootja või mis kvaliteet või äkki hoopis vale paigaldus aga nii oli.
Kui ütled milliseid vilesid ratta peal kasutad lähen ostan ära.

goal kirjutas:

Tead, see ratas 2 aastat tagasi maha müüdud koos nende viledaga.... kus krt ma enam tean... :D

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

AntsJ
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AntsJ »

Üks suurem ja tõsisem kukkumine on olnud. Ammustel aegadel sai Jawaga ringi rallitud mööda küla teid ja juhtus nii, et ühest autost mööda sõitu alustades või siis pigem selle auto tagatiivaga kohakuti olles, otsustas see konkreetne masin vasak pöörde sooritada. Toimus see kõik muidugi eesti autojuhile omaselt,viimasel sajandik sekundil ja täpselt tee otsas suuna sisse lülitamisega. Ehk et ei jõudnud ma ei pidurdada ega midagi muud mõelda,lihtsalt tõmmati esiratas sujuvalt alt ära. Kiirus oli see hetk mingi u.60 Km/H ja selle hoo pealt põlvega otse asfaltisse lennata ei olnud teab,mis mõnus tunne. Ehk et asja tulemus- parema põlve rist sidemed ribadeks+ selle parandauseks 3 oppi + loendamatu arv tunde taastus ravi peal. parimat ja turavalist kevadet Ants :bsmile:

Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

Kukkunud olen kaks korda ja ühes avariis olen osalenud.
Esimene kukkumine: Muutuvad raadiusega kurv ehmatas ära, tõstsin ratta püsti ja proovisin hoogu maha pidurdada aga sõitsin teelt välja. Üks sinikas ja kõik
Teine kukkumine: Paar aastat tagasi olid raudteeülesõitudel mõnes kohas need plastikplaadid. Sõitsin rahulikult sealt üle, gaasi ei lisanud ja tagarattal kadus pidamine ära seal plastiku peal ja võttis tagaratta ringi. Terve ratas hakkas loperdama ja hetk hiljem oli ratas küllili ja mina selle peal. Ühtegi vigastust ei olnud
Avarii: Sõitsin Kakumäele mööda Kakumäe teed, üks vend sõitis liiga kiirelt ja libises vastassuunda, kus olin mina. Matsu ei mäleta ja 5 päeva haiglas on hägused. Vigastusi oli hämmastavalt vähe. Peapõrutus, parema randme murd, põlved käisid tagurpidi sest lendasin säärtega vastu lenksu, vasak rangluu käis pesast väljas ja kõige hullem oli rindkere muljumine. Auto läks mahakandmisele (peugeot 205) aga tsikkel sõidab lõuna eestis ringi :bsmile:. Pärast matsu olid auto genekas ja terve esiamort kraavis, nii suur oli venna kiirus.
http://www.reporter.ee/2009/09/06/holla ... rratturit/
Uue tsikkli ostsin juba siis valmis kui käsi oli ikka veel kipsis :wack:

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Sellest tuleks terve raamatu jagu materjali :mrgreen:

Säga kirjutas:

Korke, äkki kirjutad ka siia teemasse oma kogemustest ? (togi) :ner:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Mis sellest hollandlasest sai ? Hüvitati sulle need toredat 5 päeva ka haiglas ? Mis varustus seljas oli ? Kiiver mis tootja oma ?

AVarik kirjutas:

Avarii: Sõitsin Kakumäele mööda Kakumäe teed, üks vend sõitis liiga kiirelt ja libises vastassuunda, kus olin mina. Matsu ei mäleta ja 5 päeva haiglas on hägused. Vigastusi oli hämmastavalt vähe. Peapõrutus, parema randme murd, põlved käisid tagurpidi sest lendasin säärtega vastu lenksu, vasak rangluu käis pesast väljas ja kõige hullem oli rindkere muljumine. Auto läks mahakandmisele (peugeot 205) aga tsikkel sõidab lõuna eestis ringi :bsmile:. Pärast matsu olid auto genekas ja terve esiamort kraavis, nii suur oli venna kiirus.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

korke kirjutas:

Mis sellest hollandlasest sai ? Hüvitati sulle need toredat 5 päeva ka haiglas ? Mis varustus seljas oli ? Kiiver mis tootja oma ?

AVarik kirjutas:

Ma tegin politseile oma poolse avalduse ära ja pärast seda politsei minuga ühendust ei võtnud. Pole aimugi mis temast sai
Mulle hüvitati haiguslehe ja palga vaheline summa. Lisaks veel valu ja vaev hüvitis 2000eek. Kõik varustus maksti kinni
Varustus oli evo tekstiil koos eraldi täispika seljakaitsmega, nahk kindad ja heldi saapad. Kiivriks oli Airoh Mathisse RS eelmine mudel

vaatasin järgi, peogeot 106 oli hoopis

Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

Napikaid on omajagu olnud ning ühe korra ka kukkunud tugevamini.
2a. tagasi oli mul punane hiina bike 125ne ning sellega sai vasta siga sõidetud :lol:, kiirust võis olla mingi 70. püsti jäin.. Mõnda aega peale seda soetasin 125'se Suzuki RGF'i millel hakkasid lenksud väga kergelt viskama.
Esimesel päeval kui ratta kätte sain läksime sõbraga sõitma, tema oli rauda täis suure autoga ning mina oma RG-F'iga. Kuna, aga tagant viskas igast rauapuru ei tahtnud ma taga olla. küllaltki lauges kurvis tuli väike lohk ning siis hakkasid lenksud viskama, kiiruseks oli ca 80km/h ja tõmbas ikka haigelt jahedaks. Mõnda aega peale seda läksin tüdrukule külla, 5km kruusal sõita. Õues oli pime ees põles ainult lähituli kuna kaugtuli oli läbi ja kiiruseks võis olla 60km/h ning järsku ilmus kits teele, panin siduri alla ja gaas põhja.. kits läks küll teelt eemale natuke, aga lõpetasin ikka kraavis. Nii mina kui ka ratas jäime püsti. Reso sai natuke kahjustada(kinnituse kohapealt läks kõveraks ja alt kraapis korralikult ära).
Eelmine aasta kukkusin oma tseeberiga. Sõber kihutas ees ning tahtsin talle järgi jõuda. Kurvis, aga tõmbas ratta alla kruusa ning nii see kukkumine tuli. Käsi lõhki, puus lõhki, põlvel tugevad kraapsud, jope, aluspesu ja püksid katki, käekell läks puruks, aga ratas jäi terveks :D :bsmile:

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

FirePlay kirjutas:

.....
Eelmine aasta kukkusin oma tseeberiga. Sõber kihutas ees ning tahtsin talle järgi jõuda. Kurvis, aga tõmbas ratta alla kruusa ning nii see kukkumine tuli. Käsi lõhki, puus lõhki, põlvel tugevad kraapsud, jope, aluspesu ja püksid katki, käekell läks puruks, aga ratas jäi terveks :D :bsmile:

See kukkumine oli seepärast et söber sul söitis XT600'ga endurorehvidega asfalfi peal kurvides kiiremini kui sa oma ceeberiga, ning sa ei vötnud samal kiirusel kurvi välja :ner: (lol) (lol)
Tauri, ära palun pikka viha pea! :mrgreen:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Minu kõige kukkumisterohkeim aasta oli 2009, kui me Raigo ja Primoga rumeenia mägedes käisime.
Siis sai ikka sada korda vist külg maha visatud. Kukkumisteks neid vist päris nimetada ei saa, st nalja oli rohkem, kui kahjumit.
Aga üldiselt nägi välja asi nii, et kukkusin ja kukkusin, vahepeal sõitis Primo mu rattale tagant sisse, siis kukkusin veel sitaks, vahepeal veidi asfaltteed ja seal sõitis juba Raigo mulle kohvrisse sisse aga seekord tema kukkus. :mrgreen: (sry raigo, tagantjärgi võib irwitada ä).

Päriselt kusagil liikluses kukkunud pole aga kordagi (ptuiptuiptui).

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Läbi silla oled kukkunud.... põhimõtteliselt :D

mõnda pilti pole sellest alles? hea oleks meenutada :P

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

see vist minu fotokaga tehtud, kuid ma pean kodus siiski sobrama, kas leiab üles selle.

Mäletan et peale seda kukkumist ütlesid sa ka, et suht ebaaus, kui sa tasasel pinnal natuke kukud ja tükid taga ja ma käin kuskil silla all ära ja pole rattal kriimugi.

Tegelikult suht hästi läks, puust sild andis järgi, kukkusin kraavi ja ratas mulle pähe. aga kraavi põhi oli kitsam, seega mahtusin sinna täpselt ära, ratas mulle haiget ei jõudnud teha sest jäi enne pidama.

saaremaa1

Lugemata postitus Postitas saaremaa1 »

jube :shock:

Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

]Sõber kihutas ees ning tahtsin talle järgi jõuda. Kurvis, aga tõmbas ratta alla kruusa ning nii see kukkumine tuli. Käsi lõhki, puus lõhki, põlvel tugevad kraapsud, jope, aluspesu ja püksid katki, käekell läks puruks, aga ratas jäi terveks :D :bsmile:[/quote]

Tervist, olen mõnda aega harjutanud, varem 125ccm 2t Suzuki RG F'ga, nüüd aga Honda CBR600F2'ga mida ehitan hetkel ümber,et oleks hea tagale lasta. Harjutanud olen kokku 2-3a ja A I N U L T siduriga. Suzukiga oli raske kuna ta oli väikse kubaturiga ja 2t ehk põõretevahemik millal tal jõud oli jäi nii lühikeseks, et oleks tahtnud kohe teist käiku tõmmata kui ratas maast lahti, teisega aga ta tagale enam väga ei läinud, kui siis suure punnitamise peale. CBR'iga on ikka oluliselt lihtsam, järgmine aasta saab rohkem harjutada. Eelpool lugesin, et kas töesti on raske varustust kanda? Vastaks selle peale, et kui ikka raha ei ole, et varustust osta, siis on ikka raske küll. Eks ma olen ka kukkunud ja õnneks ei midagi hullu, ainult lõhutud käsi, katkine puus ja põlvel kriimud+ uued teksad ja korralik jopp :lol:
Nüüd kus on töö ja töö eest tasutakse korralikult on ka võimalus soetada endale mingi varustus :)

Millal sa siis tõsiselt kukkusid, kas tagarattal sõites või sõpra taga ajades, kahtlane värk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

FirePlay kirjutas:

2a. tagasi oli mul punane hiina bike 125ne ning sellega sai vasta siga sõidetud :lol:, kiirust võis olla mingi 70. püsti jäin.. :

Kodusiga?? Kui jah siis valus tüüp ikka oled :mrgreen: :mrgreen:

Nobody is perfect, except me and my monkey!
Kasutaja avatar

2ndalpha
Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 2ndalpha »

meix96 kirjutas:
FirePlay kirjutas:

2a. tagasi oli mul punane hiina bike 125ne ning sellega sai vasta siga sõidetud :lol:, kiirust võis olla mingi 70. püsti jäin.. :

Suva kas jäid püsti või mitte. Mis seast sai?

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

2ndalpha kirjutas:
meix96 kirjutas:
FirePlay kirjutas:

Suva kas jäid püsti või mitte. Mis seast sai?

Konserv :twisted:

SYLB
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

.

Viimati muutis 426f, 04 Dets 2011, 22:34, muudetud 1 kord kokku.
-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

meix96 kirjutas:
FirePlay kirjutas:

Tüdruku merisiga?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”