Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?
Moderaator: Moded
Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?
.
Alla 200 km/h pole mõtet bike'iga sõita. Siis saad alles mõnusa tuule alla. Aga olgem ausad sinusugusel mehel vaevalt on raha neid trahve kinni taguda. Mina soovitan küll, et kui kiirendusvõistlusel osaleda ei taha, ringrada ka ei plaani sõitma hakata, osta endale üks püstisema sõiduasendiga ratas, mõni naked bike või suurem supermoto.
Mine proovi mõnda neist ja ma söön oma vana sadula naha ära, et sul on mingi lollakas irve peale proovisõitu näos...
http://bike.motors24.ee/vehicles/175443 ... =price.ASC
http://bike.motors24.ee/vehicles/292841 ... =price.ASC
http://bike.motors24.ee/vehicles/244565 ... =price.ASC
endal läheb 4. hooaeg 600 hornetiga. Sai ka ostetud n.ö. "esimeseks rattaks" et saab meki suhu ja siis vaatab millise stiili peale minna. Hornet selline neutraalne. Pole üks ega pole teine. Praegu aga nii armsaks saanud, et loobuda pole plaaniski. Eelmisel suvel sai täitsa edukalt Leeduski vuramas käidud ja viimase päeva ots ca. 700 km. Seega ei saaks öelda, et ei kannata pikka maad sõita. Mul küll puudub võrdlus teiste ratastega aga ma ütleks küll et kui mõistlikult sõita (pole vaja kogu maailmale "ära panna") siis on 600 hornetit küll ja küll ning on hea nii linnas kui pikal distantsil. Ainsa miinusena võiks ehk välja tuua, et pikkadel otsadel annab suhteliselt madal sadul tunda (põlved väsivad vära). Ja ise suht normaalkasvus (177cm). Ma ei tea kui tihti baigi mehi politsei poolt maha võetakse aga ise olen pidanud kiiver peas politseid teretama ainult ühel korral ja seegi puhumis-reidil...
Eesmärk ei ole su maitset muuta vaid avardada valikuvõimalusi. Kui aga baik siis baik...
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
kui kiirust ei kavatse ületada, mida ei saagi eriti teha, siis ei ole bikel mõtet. iga päev sõitmiseks on bike ebamugav. Mugavaks läheb ta alles suurtel kiirustel. Naked peaks kõige mõistlikum olema, hea kerge sõita ja ei kipu kiirust ka ületama(olen ise proovinud). Ega see bike nüüd nii mugav ka ei ole, kui Sa ütlesid, et roller on ebmugav, minu arvates on roller küll mugav, olen isegi nendega sõitnud. Pikka otsa bikega on küll kehv sõita.
Enda valik, mida võtad. R6 on mõistlik valik, kui vaatad bike
Üldeüldse ei saa võrrelda rolleri pritsungit tsikli pritsungiga. Mootorratas on palju töökindlam, kui roller. Ega need Apriliad, mingid head pillid ka ei ole. Omas tutvusringkonnas, kellel on olnud ka endal, on jäänud hal mulje. Enamik soovitab jaapanlast.
No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku... Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
tommy975 kirjutas:No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku...Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.
Siis pead 2tk. võtma korraliku ja odava...
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
tommy975 kirjutas:No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku...Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.
Kus see sinu kant on, tean lapsed eemal hoida.
.
Selllised teemasid on mustmiljon siin foorumis, kus keegi otsib bike i sellist hinnaklassis ja nagu deja vu käib igas sellises teemas jahumine, et kas mitte pole liiga võimas. Eks igaüks ise teab, mis teeb, aga
kas sul ise pole üldse huvi valdkonna vastu, et veidi kodutööd teha ja uurida, mis eelnevate aastate jooksul kirja on pandud? Automaatselt eeldad, et kõik viitsivad sinu eest sulle ratast valida. Nagu aru olen saanud siis põhiline kriteerium on see, et ratas tuus välja näeks ja su sõpradele muljet avaldaks. Lihtne ju : võta auto 24 lahti ja vali oma eelarve eest kõige tuusema välimusega ratas välja. Sõiduomadustel sa nagunii eriti vast vahet ei tee.
.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Mis sa jaurad siin, löö müügiportaalid lahti ja vali välja. Iseasi kas sa tahad seda R6, vaata natuke ilusamate ja erilisemate masinate poole. Neid selles hinnaklassis saada küll - kasvõi see näiteks: http://www.auto24.ee/used/701045
Tegelikkuses oleks sulle omale kasulikum alustada millegi selisega nagu ma allapoole lingin, aga kardetavasti ei näe need piisavalt machod välja, mõtle igatahes korralikult, selleks et sõprade ees laiata ei ole vaja errkuute. Vähem Biker Boyze ja Torque
Naked
http://www.auto24.ee/used/634915
SM
http://www.auto24.ee/used/587878
Nagu eespool öeldud, keegi ei saa sulle nõu anda, sest sa ei tea ise ka mida tahad. Mina soovitaks sulle hoopis SM,see oleks algajale igati etem ja pealegi on minu arust R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
efendi kirjutas:...R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.
...ausalt öeldes ma ei teagi täpselt kust mul selline kõhutunne on, et teemaalgataja puhul ongi tegemist rullnokaga
.
Kodanik noormees, kui Sa nii kindel oled, et see R6 on läbivalt õige ja just Sinu jaoks, siis ei ole mõtet enam siin teemas seda kangekaelselt kinnitada. Osta ära ja sõida. Ning mis puudutab BMWd ja rullnoklust, siis nende asjade meelevaldne seostamine pole küll sünnis.
tommy975 kirjutas:dubweiser kirjutas:efendi kirjutas:...R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.
...ausalt öeldes ma ei teagi täpselt kust mul selline kõhutunne on, et teemaalgataja puhul ongi tegemist rullnokaga
![]()
Bemmi mul pole(olen sõitnud küll bemmiga).Lahja diisel mersuga veeren igapäevaselt (55kw,tavaline diisel).
Bemm teeb inimesest rullnokaJa bemmi ma ei taha kunagi osta ka,kui ostan siis ta peab küll mega odav olema ja turuväärtus selline, et ma ta juba järgmisel päeval maha saaks müüa kasumiga
![]()
.
jooksvate müügipakkumiste vaatamiseks on hea kasutada paika keeratud otsinguid:
http://mootorratas.ee/myygilingid
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
tommy975 kirjutas:poison kirjutas:tommy975 kirjutas:No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Kus see sinu kant on, tean lapsed eemal hoida.
Lasteaedade, koolide juures hakkan kohe kindlasti 280km/h sõitma,eriti seal kus on palju rahvast.Bussist väljuvate inimeste juures sõidan nii kiiresti kui võimalik,kui tramm on peatunud ja rahvas tuleb välja, siis tuleb kiirendada nii, et enne neid jõuad jms.(sinu loogika järgi?)
![]()
![]()
![]()
Ei tea kuhu sellise mõistusega jõuab...
Ega nüüd nii napi mõistusega ka ei saa olla,et alevis/linnas hakkab (eriti veel algaja) sõitma 200+km/h
Aga eks ma postitan kunagi siia tulemuse mitu inimest (eriti veel last) olen saanud alla ajada.
...eks see su vanusest tingitud ja loodan et ajapikku seis paraneb ja kindlasti pole minu arvamuse avaldus viisakas a siiski tommy sa oled ikka täiesti lollakas mu meelest
ära ironiseeri nagu retard kuna su mõttetegevus on liiga pinnapealne et teiste postitusi mõista ja selline rumala huumoriga irooniline vastus kõlab topelt lollina.
-
Suzuki gsx r 750 on pakkuda- kõik mis mootorit kurjemaks teeb on tehtud ja veel pole see ratas Eestis sõitnud. 2003 a ja sinivalges originaalkirjas.
55521555 kui huvi on tule vaatama.
Alar
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
southestchoppers kirjutas:Suzuki gsx r 750 on pakkuda- kõik mis mootorit kurjemaks teeb on tehtud ja veel pole see ratas Eestis sõitnud. 2003 a ja sinivalges originaalkirjas.
55521555 kui huvi on tule vaatama.
Alar
kle mees,loe teemat ka,vend ostis juba bike ära ju
kibu pani ka asja paika
You blow my mind....ma pole nii halba juttu ammu kuulnud. Räägid nagu 10 aastane: "Isal on mul bemm, linnavahel tõmbas igale autole kuuti." Ma usun, et parim variant oleks sulle olnud jäämine rolleri peale edasi paariks aastaks. Või siis oma "lahja" diisel mersu peale. Ei taha küll näha Krimis mingit videot kutist, kes Fireblade'iga sõitis 200'ga külavahel ja ajas lapse alla.
xjorma kirjutas:You blow my mind....ma pole nii halba juttu ammu kuulnud. Räägid nagu 10 aastane: "Isal on mul bemm, linnavahel tõmbas igale autole kuuti." Ma usun, et parim variant oleks sulle olnud jäämine rolleri peale edasi paariks aastaks. Või siis oma "lahja" diisel mersu peale. Ei taha küll näha Krimis mingit videot kutist, kes Fireblade'iga sõitis 200'ga külavahel ja ajas lapse alla.
45 000 eest peaks päris vinge rolleri küll saama juba ju
mx77 kirjutas:
Ja kui võtad roosa veel, no siis oled ikka täis naistemagnet, muidu CBR-ga vuhised 200ga mööda nii et ei näegi naisi:D:D
Juku21 kirjutas:mx77 kirjutas:Ja kui võtad roosa veel, no siis oled ikka täis naistemagnet, muidu CBR-ga vuhised 200ga mööda nii et ei näegi naisi:D:D
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
tommy975 kirjutas:Nonii....lõpptulemuseks soetasin omale siis Honda CBR900RR FireBlade'i aastast 2000.(3 nädalat tagasi)
Praegu mõtlen küll,et mis ma selle kuuesajasega teinud oleks
Infoks sulle, siis 600 uuema ratta ja vanema 1000 cc ratta erinevus pole üldse suur...
Geenius. 600cc on ka sulle palju ilmselt, kui sa ratta võimsust piirad , st ei ole piisavalt mõistust...võid igaksjuhuks kumminaise ka osta, et mis sa selle pärise naisega ikka teed, ehk ei anna kätte piisavalt. sama teeb välja.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
uus 600-ne ongi tegelikult võimsam, kui vana tonnane. kergem jnejnejnejne... neid ei saa omavahel võrreldagi.
Piipz kirjutas:uus 600-ne ongi tegelikult võimsam, kui vana tonnane. kergem jnejnejnejne... neid ei saa omavahel võrreldagi.
Sry ei saand vait olla ja pidin oma lolli küsimuse siia panema.
Selle loogika järgi peaks siis aastast 1990 1000cc on sama mis uuem 125 cc?
You Bastard!
Ega kui tehnika progressi ei usu ja ainult liitreid kummardad siis paneme joonele 1960 aastakäigu 1000cc ja tänapäevase 125 cc
Penny kirjutas:Piipz kirjutas:uus 600-ne ongi tegelikult võimsam, kui vana tonnane. kergem jnejnejnejne... neid ei saa omavahel võrreldagi.
Sry ei saand vait olla ja pidin oma lolli küsimuse siia panema.
Selle loogika järgi peaks siis aastast 1990 1000cc on sama mis uuem 125 cc?
Võrdlus käis ju 600-sest ! Kuskohast sa selle 125 cm/3 välja lugesid?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.