MOTOEXOTIKA 12-13 märts 2005
Moderaator: Moded
Tore üritus, rattaid igale maitsele ja veidike silmailu

Mõned valitud pildid ka üles
http://www.hot.ee/motoexotika2005
-
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Tänud muidugi bikeri omadele eesotsas hr motopaksuga. kindlasti tänusõnad osalejatele ja korraldajatele.
märkusena lisaksin, et ei laida maha asjakohast kriitikat (ja eks seda ka selle messi kohta leidu ning kindlasti püütakse järgmine kord juba veelgi paremini teostada), kuid esimese laksuna kirjutama - "jama", "ajaraiskamine" jms ei ole seda mitte ning ei vii edasi.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Mulle avaldas muljet Jawa, sest tõesti, ma pole sellest tootjast kaua aega midagi kuulnud ning ega ma pole uurinudki. Viimane kord, kui keegi "Jawa" ütles, tõi see mulle meelde mingi vanakese, kes oma 250-st teeääres suvel palava ilmaga putitas.
Ning nüüd järsku on 650-ne jaff müügis sama hinnaga, mis 750-ne honda sealsamas jaffi kõrval.
Mind huvitab, kas jaff tõestab ennast. Kellelgi siit on kogemusi uute jawadega? Ma nii huvipärast, endale ei ostaks, see nimi siiamaani kriibib natuke, aga äkki tõesti on kvaliteet oluliselt parem.
P.S.
Siinkohal tervitaks Piiksu, kes peegelkiivrit pähe proovis a ma ei tea kas ta mind ära tundis, veitsa kõvera pilgu sain küll enda pihta aga noh eks kaua aega on möödas ka ju. Märksõnaks on Biggie ja Jalutaja.
P.P.S
Seda bikeri embleemi andis ikka õmmelda oma varruka külge

P.3.S.
Vahva üritus oli. Oleks see kuu aega hiljem, oleks vast rohkemgi motikaid olnud aga mina sain juba sellestki messist isu täis, oli, mida vaadata, fiiling on normaalne

P.4.S
Eelkõnelejatele rahulolematuile - see on Eesti, kus me oleme. Tahate rohkem näha, minge ameerikasse või mujale karuperse

Kui kedagi huvitab siis pildid leiate siit.... http://www.pilt.ee/tsiklimees%20666
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
mulle (meile) on sellise attitudega mehed alati vastu olnud.nitse kirjutas:Sõitsin special Tallinnast Tartu, et nüüd ostan endale bike kombe ja saapad, kuid nüüd olen linnas tagasi ja ausaltöeldes on bensurahastki kahju. Terve messi peale oli varustust kordades vähem kui Bikewordis näiteks. Karvased, nahkades ja haisvad rokkarid on mulle alati vastu olnud
hinga veits värsket õhku, mees.
esimene motomess mul siis. seega võrdlusmoment puudub. aga mulle meeldis mess ise igati. muidugi ei oleks see sellist muljet jätnud ilma hea seltskonnata ja asjakohase koguse õlleta

aga nats kritiseeriks ka. ja 2 asjaolud olid sellised, mis üks on messieksponaatides kinni, teine korraldajas. viimase puhul siis see, et sularahaautomaati ei ole messi territooriumil. arvatavasti on sama moment olnud paljudel varem probleemiks ja saab seda kuni mure lahendamiseni veel paljudel ka probleem olema. (mõeldes kasvõi suvisele FIM Rallyle). Ja teine mure oli siis see, et varustust oli vähevõitu. oleks oodanud kuidagi tunduvalt rohkemas koguses seda. nii et tassin oma raha selles osas panka tagasi, mida ma ei oleks automaadi olemasolul isegi välja pidanud võtma

mumm@muidu rahul
Üldiselt mina võtsin seda üritust rohkem, kui kohtumist inimestega kellest osasi pole 3-4 kuud näinud.
Kuna messilt ei oodanud, et yamaha ja honda, jne müüad oleksid 50 ratast kohale toonud ja müünud neil 40% odavamalt ja varustust lausa tassinud veoautokastiga kohale ja veelgi paremat alet pakkunud.
Ja tervitan kõiki karvased või mitte karvaseid nahkades "rokipeere" isegi neid kes haisevad..
AAAga vingun as tartunäitused kallal.
Kuna heleõlu lõppes otsa Laupäeval kella ühe ajal. Tume õlu oli otsas kella kolmeks. Kuulsin et ka söök oli kuskil kella kolmeks otsa saanud.
Ja rõõmsad oleme selle üle, et vähemalt vaadi rocki ühes kohas oli.

*läbuväsimusest loppi maganud kitu*
sai kah käidud

-

Võibolla on sul ninas miski kamm ja ajad parfüümi haisu pähe ??? Hää küll ei hakka nilbeks ära minema aga kui see fleim siin kasvab siis läheb lukk peale kah!

Pigem on need nö. "karvased" paremini hoolitsetud kui mõned... jah ok.
Selline üldistamine ja jama hakkab üle ääre ajama!
Rääkides mingist võimu pähe hakkamisest... olen mina küll nüüd viimane inimene, kes kedagi bännib või kellegi teema lukku paneb.
hevi
Toim, tule ära rajalt

Bajokas
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
vot sellisena võtsin mina seda messi. See on nagu hooaja stardipauk ja võimalus kohtuda kõigi nende lahedate inimestega keda pole eelmise aasta hooajast saati näinud. Sellist hulka tuttavaid taas kord samal territooriumil olin oosanud juba eelmisest hooajast saati. Lahe raisk

Mess nagu öeldud sai nüüd siis kahe aastaseks. Eelmine aasta oli selline proovikas, seekord siis selline kompiv müügiproov. Need kes midagi müüsid, neil läks minu teada päris hästi. Seega on alust arvata, et järgmine aasta võetakse eksponentide poolt seda müüdivõimalust tõsisemalt ja kaupa mida soetada messihinnaga on rohkem. Seega andke aega areneda. Meil on ju ühiselt vaja Eesti motondust arendada ja lausega "täiesti mõtetu" ei saa seda küll kuidagi teha. Kui on midagi kommenteerida ja soovitada siis panege ka põhjendused kirja sest selle messi korraldaja isand Margus Kikkul on selle foorumi kõva lugeja ja eks enamuse tagasisidest ta siit kaudu ka saab. Seega põhjendage ja pakkude lahendusi virisemise asemel

Nüüd aga isiklikust aspektist: olen seal messil algusest saati olnud, siis 2 aastat väljas olnud ja eelmise aasta messi ei saa selle aasta omaga võrreldagi. Kõik oli see aasta kahekordne.... vähemalt.
Rahvast käis nagu murdu, vähemalt boxist vaadates tundus nii ja seda veel mõlemal päeval. Eksponente oli kõvasti väljas, möll oli kõvem, pidevad maalingud ja armas tattoo masina surin. Meeletult palju toredaid inimesi, vanu ja uusi bikerlasi sai nähtud. Paraku jäid erinevatel põhjustel palju ka nägemata aga küll tuleb ka selleks aeg. Nüüd said korraks mõtted otsa. Kui taas liikuma hakkab siis kirjutan juurde.
NB! Kõrtsmikumolu, sinu kaarte jäi nats järgi ja võtsin need kaasa. Kui tahad neid tagasi,et teisteese kohtadesse viia siis anna teada ja saame kokku.
edu
motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Tänan kogu meeskonda kes viitsisd seal 2 päeva istuda ja aidata. Ilma teieta oleks ikka täielik kaos olnud

Sellist "komöödiavabrikantide" pidu ei saa mitte kunagi unustada nagu oli meil eel- ja afterparty

Special aitähh to:
Kobra
Sys
Zombiegirl
Toim
Biohazard
Soolendur
Zeek
Madone
Morris
Mossemees
Nos
Käbi
Margus Kikkul
ja Toim, tule rajalt ära jah...
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.