MOTOEXOTIKA 12-13 märts 2005

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Sama siin...
Tore üritus, rattaid igale maitsele ja veidike silmailu 8)
Mõned valitud pildid ka üles
http://www.hot.ee/motoexotika2005
tasa ja targu

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Olin ka esimest korda seda laadi üritusel ja väga meeldis!
Kasutaja avatar

.:LiveToRide:.

Lugemata postitus Postitas .:LiveToRide:. »

mina olin kah kohal. endal küll suuri messikogemusi pole aga mulle väga meeldis. :)
Yamaha XT 600

Autoga on lahe kulgeda,nokid nina,keerad rooli ja raadiot ning haigutad. Tsikliga keerad gaasi ja tunned, kuidas hing kinni jääb...
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

Ega Motoexotikat pole mõtet Helsinki motomessiga võrrelda. Samas minu meelest igati omal kohal ettevõtmine. Sai nähtud natuke tehnikat ja palju tuttavaid. Vinge.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

mida me ikka siis väiksest eestist ootame, kuute hallitäit motikaid ?
minuarust väga tore et viitsitakse ikka sellist asja korraldada...
mulle meeldis... 8) :)
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

tont võtaks, eelkõnelejaga nõus. Mida te pirisejad ootate alles teiselt motomessilt. Ütleksin eelmise aastaga võrreldes, et kõvasti on edasi arenenud. Käinud ka soome messil, tõsi suurem ta on, kuid meil alles turg hakkab tasapisi välja kujunema. Ja rahvast - nagu murdu. Ehk käisin eelmisel aastal valel ajal, kuid see aasta tundus inimesi kuidagi rohkem olevat.
Tänud muidugi bikeri omadele eesotsas hr motopaksuga. kindlasti tänusõnad osalejatele ja korraldajatele.

märkusena lisaksin, et ei laida maha asjakohast kriitikat (ja eks seda ka selle messi kohta leidu ning kindlasti püütakse järgmine kord juba veelgi paremini teostada), kuid esimese laksuna kirjutama - "jama", "ajaraiskamine" jms ei ole seda mitte ning ei vii edasi.
Viimati muutis puhh, 12 Mär 2005, 23:14, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Käisin ka kohal.

Mulle avaldas muljet Jawa, sest tõesti, ma pole sellest tootjast kaua aega midagi kuulnud ning ega ma pole uurinudki. Viimane kord, kui keegi "Jawa" ütles, tõi see mulle meelde mingi vanakese, kes oma 250-st teeääres suvel palava ilmaga putitas.
Ning nüüd järsku on 650-ne jaff müügis sama hinnaga, mis 750-ne honda sealsamas jaffi kõrval.
Mind huvitab, kas jaff tõestab ennast. Kellelgi siit on kogemusi uute jawadega? Ma nii huvipärast, endale ei ostaks, see nimi siiamaani kriibib natuke, aga äkki tõesti on kvaliteet oluliselt parem.

P.S.
Siinkohal tervitaks Piiksu, kes peegelkiivrit pähe proovis a ma ei tea kas ta mind ära tundis, veitsa kõvera pilgu sain küll enda pihta aga noh eks kaua aega on möödas ka ju. Märksõnaks on Biggie ja Jalutaja.

P.P.S
Seda bikeri embleemi andis ikka õmmelda oma varruka külge :)

P.3.S.
Vahva üritus oli. Oleks see kuu aega hiljem, oleks vast rohkemgi motikaid olnud aga mina sain juba sellestki messist isu täis, oli, mida vaadata, fiiling on normaalne :)

P.4.S
Eelkõnelejatele rahulolematuile - see on Eesti, kus me oleme. Tahate rohkem näha, minge ameerikasse või mujale karuperse :) Ning kuigi see oli mu esimene motomess, ei tähenda see seda, et ma pole enne motikaid näinud. Või varustust. Minuarust üks tore mess on see, kus inimestel on lõbus. Kasvõi seesamane mess mis seal kõrvalhallis oli, ma tulin sealt 5 sekundiga ära sest mingi kuradi Pommionu hakkas mulle oma helitehnikat ja ilutulestikku pähe määrima. No wtf. Aga motomess - kõik on kohe omad klemmid.

.HARLEY.

Lugemata postitus Postitas .HARLEY. »

Minu jaoks oli see esimene sedalaadi üritus. Midagi halba õelda ei ole kuid ehtsat Ameerika rauda ei paistnud kusagilt.
Kui kedagi huvitab siis pildid leiate siit.... http://www.pilt.ee/tsiklimees%20666

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Väga tore üritus oli,rahvast oli palju.Kõik olid rõõmsad ja tegevust jätkus kauaks.

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Sai siis ka täna ära käidud ja lisaks veel mz endale ära tellitud, nii et väga rahul.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Sõitsin special Tallinnast Tartu, et nüüd ostan endale bike kombe ja saapad, kuid nüüd olen linnas tagasi ja ausaltöeldes on bensurahastki kahju. Terve messi peale oli varustust kordades vähem kui Bikewordis näiteks. Karvased, nahkades ja haisvad rokkarid on mulle alati vastu olnud :-(
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

nitse kirjutas:
Sõitsin special Tallinnast Tartu, et nüüd ostan endale bike kombe ja saapad, kuid nüüd olen linnas tagasi ja ausaltöeldes on bensurahastki kahju. Terve messi peale oli varustust kordades vähem kui Bikewordis näiteks. Karvased, nahkades ja haisvad rokkarid on mulle alati vastu olnud :-(
mulle (meile) on sellise attitudega mehed alati vastu olnud.
hinga veits värsket õhku, mees.
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

oomik ka minu poolt. on eluvaim sees, kõht sügatud, paras siia midagi kribada.

esimene motomess mul siis. seega võrdlusmoment puudub. aga mulle meeldis mess ise igati. muidugi ei oleks see sellist muljet jätnud ilma hea seltskonnata ja asjakohase koguse õlleta 8) :oops: tundub, et korralikkuse etaloniks ma ei hakka pürgima :lol:

aga nats kritiseeriks ka. ja 2 asjaolud olid sellised, mis üks on messieksponaatides kinni, teine korraldajas. viimase puhul siis see, et sularahaautomaati ei ole messi territooriumil. arvatavasti on sama moment olnud paljudel varem probleemiks ja saab seda kuni mure lahendamiseni veel paljudel ka probleem olema. (mõeldes kasvõi suvisele FIM Rallyle). Ja teine mure oli siis see, et varustust oli vähevõitu. oleks oodanud kuidagi tunduvalt rohkemas koguses seda. nii et tassin oma raha selles osas panka tagasi, mida ma ei oleks automaadi olemasolul isegi välja pidanud võtma :lol:

mumm@muidu rahul
väike kuri mootorrattur

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Nii - alustuseks Tere.
Üldiselt mina võtsin seda üritust rohkem, kui kohtumist inimestega kellest osasi pole 3-4 kuud näinud.
Kuna messilt ei oodanud, et yamaha ja honda, jne müüad oleksid 50 ratast kohale toonud ja müünud neil 40% odavamalt ja varustust lausa tassinud veoautokastiga kohale ja veelgi paremat alet pakkunud.
Ja tervitan kõiki karvased või mitte karvaseid nahkades "rokipeere" isegi neid kes haisevad..
AAAga vingun as tartunäitused kallal.
Kuna heleõlu lõppes otsa Laupäeval kella ühe ajal. Tume õlu oli otsas kella kolmeks. Kuulsin et ka söök oli kuskil kella kolmeks otsa saanud.
Ja rõõmsad oleme selle üle, et vähemalt vaadi rocki ühes kohas oli.

kitu

Lugemata postitus Postitas kitu »

Igati bro ja väga rahul. Mõnusaid semusid sai nähtud üle pika aja, rattaid sai hoolega näpitud, sai nalja, sai juua ja toimi ratas sai korralikult kalli kraamiga ära poleeritud, lõpuks sai ka sauna ja tiba möllu parimas seltskonnas :lol: .. ehk siis igati kordaläinud üritus millest jäi väga hea tunne sisse. Suurte kallidega tänud mummule ja piiksule, lihtsalt nii lahe kui mõned inimesed olemas on:) sauna perenaisele ka suured tänud, sellist servist ple ammu näinud:))

*läbuväsimusest loppi maganud kitu*
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

nitse kirjutas:
Karvased, nahkades ja haisvad rokkarid on mulle alati vastu olnud :-(
Tadaa... Täitsa nõus... Mulle meeldivad kahh rohkem pestud ja kammitud ja lõhnastatud discotibid... :wink:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

kala666

sai kah käidud

Lugemata postitus Postitas kala666 »

ahh midagi erilist polnud aga vinguma ka ei hakka, üks pisike "bike" :lol: oli seal motodepoo meestel 1500- eest pakkuda-no täielik kild asi, plaanisin juba ära osta aga siis mõtlesin ikka ümber:)

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Kas keegi sealt endale uue mootorratta ka soetas?
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

krt..mul jalad siia maani valutavad...

Zomps@ei.kommenteeri.rohkem:)
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

nitse

Krt. küll siin on palju inimesi, kes end kohe mu eelmisest kommist puudutatuna tunnevad :-) Huvitav miksP?! :-) Ärge võtke asja isiklikult! Minu jaoks pole vahet sõidad sa esi või tagapingil, sirge või küürus seljaga, kondliga [Motobot: õige on "gondliga"] või ilma, 60-ga või 300-ga. Asjalikud tegijad on igas stiilis lahedad ja edu neile! Aga ei tohiks unustada ka respekti kaaskodanike vastu ja tuleb harjutada end mõttega, et ainult teie pole maailmanaba ja ainult larf viltu peas nilbusi suust välja ajada pole mõne teise jaoks sama meeldiv, kui teile. Või äkki oli tõesti mu enda viga, et olin kaine, hommikul dušši all käinud, suusajopega ja vaikselt oma naisega. Ilmselt olingi naiivne ja ronisin kuhugi, mis polnud minusuguse jaoks mõeldud... Sorry, ma enam ei tee!
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Kuule selline waijn ajab mul katuse tegelikult ära... ja mingit respecti see siin nüüd küll kellegi vastu ei näita! Ma ei tea kuhu sa ometi oma nina toppima pidid vms. aga isiklikult olles seal 2 päeva jutti peaaegu valves seisnud küll midagi ebameeldivat ninna ei hakanud!

Võibolla on sul ninas miski kamm ja ajad parfüümi haisu pähe ??? Hää küll ei hakka nilbeks ära minema aga kui see fleim siin kasvab siis läheb lukk peale kah!
Kasutaja avatar

nitse

Oot, ma ei saa nüüd päris täpselt aru. Mis eemärki see foorum siin nüüd täidab? On see vaba sõna ja oma arvamuse avaldamise koht või mingi teie sekti ülistusnurgake. Kui julgen välja öelda oma arvamust asja kohta ja seda, kuidas asi mulle tundus/paistis ning kui see ei lange kahjuks kokku teie maailmavaatega, nägemuse ja unistustega üritusest, siis ähvardatakse kohe lukk peale panna. Aga palun, võite mind vabalt ära lukustada! Kuigi mina pean seda vadi selleks, et mõnele on siin lukustamisvoliga kahjuks võim pähe hakanud :-(
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Ütle välja, et sulle ei meeldinud ning ütle seda viisakalt... mind ei kõigutaks. Kuid kui sa tuled ütlema, et mingid "nahkades ja haisvad rokkarid on mulle alati vastu olnud" SIIS see puudutab mind kah sest enamus nendest on mu sõbrad! Tagatipuks nad kohe mitte ei HAISE!

Pigem on need nö. "karvased" paremini hoolitsetud kui mõned... jah ok.
Selline üldistamine ja jama hakkab üle ääre ajama!

Rääkides mingist võimu pähe hakkamisest... olen mina küll nüüd viimane inimene, kes kedagi bännib või kellegi teema lukku paneb.
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

hevi

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Väga vinge oli, tänud kõigile, kes viitsisid osa võtta ja spessial tänusoovid biker.ee rahvale. Huumor oli kvaliteetne. Varsti jälle:)

Toim, tule ära rajalt

:lol:

Bajokas
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Motoexotika 2005 e. motoüritus kevade ootel...

vot sellisena võtsin mina seda messi. See on nagu hooaja stardipauk ja võimalus kohtuda kõigi nende lahedate inimestega keda pole eelmise aasta hooajast saati näinud. Sellist hulka tuttavaid taas kord samal territooriumil olin oosanud juba eelmisest hooajast saati. Lahe raisk :D !
Mess nagu öeldud sai nüüd siis kahe aastaseks. Eelmine aasta oli selline proovikas, seekord siis selline kompiv müügiproov. Need kes midagi müüsid, neil läks minu teada päris hästi. Seega on alust arvata, et järgmine aasta võetakse eksponentide poolt seda müüdivõimalust tõsisemalt ja kaupa mida soetada messihinnaga on rohkem. Seega andke aega areneda. Meil on ju ühiselt vaja Eesti motondust arendada ja lausega "täiesti mõtetu" ei saa seda küll kuidagi teha. Kui on midagi kommenteerida ja soovitada siis panege ka põhjendused kirja sest selle messi korraldaja isand Margus Kikkul on selle foorumi kõva lugeja ja eks enamuse tagasisidest ta siit kaudu ka saab. Seega põhjendage ja pakkude lahendusi virisemise asemel :D
Nüüd aga isiklikust aspektist: olen seal messil algusest saati olnud, siis 2 aastat väljas olnud ja eelmise aasta messi ei saa selle aasta omaga võrreldagi. Kõik oli see aasta kahekordne.... vähemalt.
Rahvast käis nagu murdu, vähemalt boxist vaadates tundus nii ja seda veel mõlemal päeval. Eksponente oli kõvasti väljas, möll oli kõvem, pidevad maalingud ja armas tattoo masina surin. Meeletult palju toredaid inimesi, vanu ja uusi bikerlasi sai nähtud. Paraku jäid erinevatel põhjustel palju ka nägemata aga küll tuleb ka selleks aeg. Nüüd said korraks mõtted otsa. Kui taas liikuma hakkab siis kirjutan juurde.

NB! Kõrtsmikumolu, sinu kaarte jäi nats järgi ja võtsin need kaasa. Kui tahad neid tagasi,et teisteese kohtadesse viia siis anna teada ja saame kokku.

edu

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

nitse

Jah, ma ei salga, et eile kiiruga oma esimest muljet siia vedades oleks võinud oma viimase lause pisut paremini lahti seletada ja sõnastada. Aga see mis seal piletisabas eile toimus oli lihtsalt rõve!!! Ilmselt kohalikud, krt teab kust ärganud, kasimata ja sügavat pohmelli juba ravivad tegelased ässamas. Ma ausõna ei tea, kas neil tsiklid üldse olemas on või on nad niisama mingid nahkades ringijõlkujad, punkarid või ükskõik kes. Kahjuks on see ainuke mulje mulle sellest üritusest... Sees asjaosalised olid vaoshoitud, mehed omal kohal, ei häirinud...
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

no loomulikult, kõige tähtsam läks meelest ära....

Tänan kogu meeskonda kes viitsisd seal 2 päeva istuda ja aidata. Ilma teieta oleks ikka täielik kaos olnud :wink:

Sellist "komöödiavabrikantide" pidu ei saa mitte kunagi unustada nagu oli meil eel- ja afterparty :!:

Special aitähh to:

Kobra
Sys
Zombiegirl
Toim
Biohazard
Soolendur
Zeek
Madone
Morris
Mossemees
Nos
Käbi
Margus Kikkul

ja Toim, tule rajalt ära jah...
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Seeaasta oli vähemalt see suurem pluss, et rohkem varustsust oli müügis, sai omalegi messihinnaga kiiver soetatud.

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

Mulle täitsa meeldis - ilm oleks võinud soojem olla...

samas sai jälle kinnitust asjaolu, et liigne alkohol võib dimensioonist välja viia...

kasastan ruulib...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”