Milline avatava lõuaosaga kiiver ?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

soolo
Tsikkel: Africa Twin

Re: Milline avatava lõuaosaga kiiver ?

Lugemata postitus Postitas soolo »

Tere.Sõidan teist hooaega Cabergiga ja miinustena võiks välja tuua suht suure müra(võib-olla tingitud ka lollakast tsikli klaasist),mingitel tingimustel hakkab tuul ka suletud visiiriga otse silma puhuma ja natuke avatud klaasiga on ka linnakiirusel kiivris korralik kohin.Päikesevisiir on minu arust päris toimiv ainult tuli teda väheke tuunida et nina pihta ei käiks.Ilmselt järgmiseks sellist enam ei ostaks aga tol ajal oli see ainuke avatavate hulgas millel oli natuke värvi ka peale määritud(mulle ei meeldi veljevärvi ja mustad kiivrid) ja hinna sai alla 2 kilo kangutada.
Integreeritud päikesevisiiri kasutan palju , väga mugav päikese käest varju sõites kiirelt eest ja vajadusel ette tagasi.

Viimati muutis soolo, 05 Mai 2009, 12:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Mis mudel sul see Caberg on ? Mnjah, siis langeb Caberg valikutest välja vist.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

soolo
Tsikkel: Africa Twin

Lugemata postitus Postitas soolo »

Rhyno. Kuula teisi arvamusi ka ,mul äkki vähe kogemusi, võib-olla on teised kiivrid samasuguste puudustega.

Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Ghost kirjutas:

Mis bikega sõitsid ? Ei ole endal bike aga gondel ees sellegipoolest ja kenasti viskab gondlist tuule kiivrisse ja sellest tingituna ka suurem müratase kindlasti. Kui jalaraudadel epüsti tõusta sii shoopis teine "sound" aga eks see ongi poolgondlis rataste probleem kus ei ole suuremat klaasi ees mille taha varjuda. Araiga ei kannata ka sõita väga pikka maad ilma kõrvatroppidetta, pärast uugab pea otsas mis hirmus. Mul hakkab selline tunne tekkima et osta milline kiiver tahes, ei saa aru ikka mitte midagi või on tõesti see müratase vahe nii suur ? :roll: Et kui ka kõige vaiksem kiiver osta siis pika maa peale topid ikka kõrvatropid alla ? Seda vaikust ja rahu ei leiagi ratta seljas kunagi kui just paari ruutmeetri suurune klaas ees ei ole. Aga kuidas sa muidu seda HJC Kiivrit kommenteerid mugavuse, kasutamismugavuse (päiesevisiir ja visiir ja avamine) ning uduseks minemine jne ? Et kas on oma hinda väärt ? 4,7 K pole jh just odavaim.

Rattaks on blackbird ja asi ei ole mitte niivõrd tuuleklaasi asendis, kui kiivri asendis vastutuleva õhuvoolu suhtes. Loomulikult tuuleklaas muudab seda õhuvoolu suunda, aga bläku originaal klaasiga sõites püstises asendis( mis võrreldes enduroga on ikka lamamisasend) on kiivri alumine äär vastutuleva õhuvoolu suhtes ikka kuradima suure nurga all, nii et need välja ulatuvad osad tekitavad turbulentse õhuvoolu, mis tekitab ka selle vastiku kõrvunüristava müra. Ma prooovisin ka pea täiesti kuklasse lükata sõidu ajal, nii et kiivri alumine serv oli horisontaalis maapinnaaga ja siis kadus müra ära, aga kaua sa jõuad nii sõita. See kõik oli 100-ga sõites. üle 200 juures tahab see kiiver su pea otsast kiskuda, sest aerodünaamikat sel on ikka kuradima vähe.

antud HJC isend on suht ok, kui sõita 90-ga enduro või kroomiga, bikele ei soovitaks küll. Minu jaoks on ta mugav küll. Nüüd ma vaatasin, et kõrvade kohapeal puudub praktiliselt polsterdus ja kuna seal asub ka see kaadervärk, mis laseb klõual üles minna, siis ei ole seal summutavaid materjale, mis arvatavasti teevadki sellest kiivrist suht mürarikka. muidugi on võimalik sinna krõpsuga lisapolsterdus panna, mis oleks vastu kõrva ja summutaks müra, aga pole seda uurinud veel. kasutusmugavus on väga hea, Lõug pole kordagi alla kukkunud sõidu ajal, päikesevesiirikautamine on ka väga lihtsaks tehtud. Kuna ma see hooaeg hakkasin kaustama kiivrisukka, siis nina juurest tuleb hingamisel soe õhk ja kondenseerub päikesevisiiril. See on temperatuuri juures 15 ja madalam. Märtsis sai sõidetud -5ga ja sai ka hakkama, kuigi siis tuli avada natuke visiiri. Suvel linnas sõidan ise lõug üleval ja päikesevesiir all, aga nüüd bläku selga istudes hakkas tuul just päikesevisiiri alla puhuma, mis ajab silmad vett jooksma. Hinna ja kvaliteedi suhet ei oska kommenteerida, sest pole palju kiivreid proovinud, aga kui müraprobleemile lahenduse leiaks, siis on see väga hea ja ilus kiiver.Üks miinus on veel see, et lahtikkäivale kiivrile ei saa kiivrikaelust lisana osta, mis summutaks lisaks müra. Aga tundub, et mul on ka kiivri ost ees ja see kord kinnine

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Turgatas veel pähe üks kiivritootja kes teeb avatavaid kiivreid ja nimelt - IXS, Yamahakeskus müüb IXS kiivreid ma tean aga kas avatavaid vot ei tule ette kohe, ega ei ole IXS avatavat keegi soetanud, nendest kiivritest üldse jube vähe kuulda ei tea kas ei ole kuigi populaarsed kui siis miks ? Kodulehel kolades leidsin üllatavalt suure valiku koguni 6 erinevat mudelit:
http://www.ixs-fashion.com/b2c.asp?PageNo=DEFAULT

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Eelmine aasta olid need seal Yamus täitsa saadaval. Proovisin paari pähe ka, aga , kuda ma kirjeldan .. nohh suht väiksed ja kitsad ja mul oli tunne et lõug jääb alt välja paistma. Tundus peas igatahes väga imelik. Ei olnu nud nagu sügavust kiivri sees, tundus nagu oleks poolik kiiver peas.

Imre

Ghost kirjutas:

Turgatas veel pähe üks kiivritootja kes teeb avatavaid kiivreid ja nimelt - IXS, Yamahakeskus müüb IXS kiivreid ma tean aga kas avatavaid vot ei tule ette kohe, ega ei ole IXS avatavat keegi soetanud, nendest kiivritest üldse jube vähe kuulda ei tea kas ei ole kuigi populaarsed kui siis miks ? Kodulehel kolades leidsin üllatavalt suure valiku koguni 6 erinevat mudelit:

KÄIN JALA JA JOON VETT

jansa

Lugemata postitus Postitas jansa »

Pea kuju paneb kiivri ostule suht suured piirangud, olgu kiiver nii hea kui saab vähegi olla. Mul pikk ja kitsas pea, tuli osta see mis peas kõige mugavam. Välimusest ja vaikusest saab ainult unistada. Ostsin endale Lazer Revolution-i, peas väga mugav ja natuke vaiksem ka kui eelmine kiiver milleks oli Airoh Mathisse. Airoh-iga polnud üldse rahul, kuid ilmselt mängis siin suurt rolli mu pea kuju.

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

olen kyll väga vähe erinevaid kiivreid proovinud, kui Nolani kiivrid on seni konkurentsitult kõige mugavamad peas tundunud. Tasuks mainida ka et üle 4k maksvaid kiivreid pole pähe proovima üldse hakanud, kuna lihtsalt pole vara nii palju. Hetkel kiivriks Nolan N102 ja peas tundub väga mugav. Suurel kiirusel hakkab väline päikesevisiir veidi tuules laperdama. Muidu ka suhteliselt mürarikas kiiver. Aga minule meeldib. Müra vastu aitavad kuuldavasti kõrva tropid :bsmile:
"Seljakoti" kiivriks on Grex J1 clubtop, mis müriseb veelgi enam, aga peas on samuti mugav (soojemal ajal meeldib ise ka kasutada linnas liigeldes).

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

to ghost: selleks, et midagi välja prakeerida, tasuks seda eelnevalt proovida.
Mina olen leidnud, et Cabergil on üks paremaid päikesevisiire. Näiteks Schuberthi päikesevisiiri serv jäi täpselt näidikuteploki peale ja selleks, et saada korralik ülevaade, pidid pead üles-alla liigitama. Samas tõsi, Caberg on valjem kui Schuberth. Kuid olulist osa mängib ka ratas siin. Näiteks oma sport-touring tüüpi rattaga oli Schuberth (peaks ju väga vaikne olema) suht lärmakas, samas naked ratta peal oli vaikne.
Üht Airoh'i avanevat mudelit proovides jäi meelde mingil kiirusel tekkiv kõrgetooniline vile või undamine.
Ning ka NZi-l on olemas avanevad kiivrid (3 mudelit kusjuures), millel päikesevisiir ja sidesüsteemide valmidus olemas (http://www.nzi.es).

Kuid Cabergi maaletooja ja müügiga tegeleb Motohoov.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

jansa kirjutas:

Pea kuju paneb kiivri ostule suht suured piirangud, olgu kiiver nii hea kui saab vähegi olla. Mul pikk ja kitsas pea, tuli osta see mis peas kõige mugavam. Välimusest ja vaikusest saab ainult unistada. Ostsin endale Lazer Revolution-i, peas väga mugav ja natuke vaiksem ka kui eelmine kiiver milleks oli Airoh Mathisse. Airoh-iga polnud üldse rahul, kuid ilmselt mängis siin suurt rolli mu pea kuju.

Kuidas selle Lazer Revolutioni kõrvade osa sees, kas ruumi on et kiivriside klapid paigaldada või on polster tuugalt vastu kõrva ? Kuidas üldine mulje on peale mugavuse peas, kas visiiri avamine, lõua avamine ja päikesevisiiri kasutamine on mugav ja kas päiesevisiir on piisavalt tume, osade kiivrite kohta olen lugenud et päikesevisiir on super tore asi ja mugav edasi tagasi liigutada aga kui on liiga hele ja ikka kissitad silmi või pead prillid lisaks pähe toppima siis kaotab oma mõtte. See hingamismask seal sees , kas see on aiukene väljapääs et visiir ei läheks uduseks ? See lenduri mask ei meeldi üldse kohe, kui tõstad lõua ülesse siis vaja veel mingit maski eraldi hakata ära võtma või see väga madalate tempide juures vajalik ning see lisavarustusena ? :roll: Kas ventilatsioon toimib või on lihtsalt kenad augud kiivris ?

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

http://www.shop.petroset.ru/index.php?productID=386
Ostsin yamukeskusest sellise.
Hea on, et päiksekad sisseehtatud, vent korralik, udu eemaldub hästi, peas suht ok.
Halb on suht suur tuulevuhin ja tõesti, kergelt selline tunne, et ei lähe lõpuni pähe.

VWman kirjutas:

Eelmine aasta olid need seal Yamus täitsa saadaval. Proovisin paari pähe ka, aga , kuda ma kirjeldan .. nohh suht väiksed ja kitsad ja mul oli tunne et lõug jääb alt välja paistma. Tundus peas igatahes väga imelik. Ei olnu nud nagu sügavust kiivri sees, tundus nagu oleks poolik kiiver peas.

Imre

Ghost kirjutas:

Pilt

Dock

Lugemata postitus Postitas Dock »

Ghost kirjutas:
jansa kirjutas:

Kuidas selle Lazer Revolutioni kõrvade osa sees, kas ruumi on et kiivriside klapid paigaldada või on polster tuugalt vastu kõrva ? Kuidas üldine mulje on peale mugavuse peas, kas visiiri avamine, lõua avamine ja päikesevisiiri kasutamine on mugav ja kas päiesevisiir on piisavalt tume, osade kiivrite kohta olen lugenud et päikesevisiir on super tore asi ja mugav edasi tagasi liigutada aga kui on liiga hele ja ikka kissitad silmi või pead prillid lisaks pähe toppima siis kaotab oma mõtte. See hingamismask seal sees , kas see on aiukene väljapääs et visiir ei läheks uduseks ? See lenduri mask ei meeldi üldse kohe, kui tõstad lõua ülesse siis vaja veel mingit maski eraldi hakata ära võtma või see väga madalate tempide juures vajalik ning see lisavarustusena ? :roll: Kas ventilatsioon toimib või on lihtsalt kenad augud kiivris ?

Ostsin Motopostist Lazer Revolutioni talvisel soodukal. Kõrvade ümber on ruumi mumeelest küllaga, mul oli harjumatu see, et pigem lõug on vastu koguaeg ja tuulega surub kõvemini. Suurem kiiver logiseks peas kindlasti. Päikesesirm on hea, omal veel prillid ka mahuvad alla mõnusalt. kõhapeal tõmbab ususeks klaasi, kuid väikese liikumisega on kohe hetega puhas.Avamine ja päikesesirmi liigutamine mõnus, kuid lõua sulgemine tahab kahte kätt, ühega kuidagi ei klõpsa kinni... Teine teema on muidugi tuulemüra,aga pole teistega võrrelnud ja TDM ka muidugi ise. Kuid mingil kiirusel ja tuulega pead 90 kraadi keerates tegi kiiver järsku sellist kriuksuvat lärmi , et ehmatus oli kole. Plaanin proovida kõrvatroppe!

jansa

Lugemata postitus Postitas jansa »

Dock kirjutas:
Ghost kirjutas:
jansa kirjutas:

Ostsin Motopostist Lazer Revolutioni talvisel soodukal. Kõrvade ümber on ruumi mumeelest küllaga, mul oli harjumatu see, et pigem lõug on vastu koguaeg ja tuulega surub kõvemini. Suurem kiiver logiseks peas kindlasti. Päikesesirm on hea, omal veel prillid ka mahuvad alla mõnusalt. kõhapeal tõmbab ususeks klaasi, kuid väikese liikumisega on kohe hetega puhas.Avamine ja päikesesirmi liigutamine mõnus, kuid lõua sulgemine tahab kahte kätt, ühega kuidagi ei klõpsa kinni... Teine teema on muidugi tuulemüra,aga pole teistega võrrelnud ja TDM ka muidugi ise. Kuid mingil kiirusel ja tuulega pead 90 kraadi keerates tegi kiiver järsku sellist kriuksuvat lärmi , et ehmatus oli kole. Plaanin proovida kõrvatroppe!

Erinvatel inimestel erinevad arvamused. Ostsin endale kiivri ka sooduka aeg. Lõua avamine mulle meeldib saab ühe käe, kahe näpuga lahti. Minul välinevisiir seistes uduseks ei lähe,päikese oma aga küll, kuid mitte segavalt. Visiiri avamisega on hetkel veel probleem kuna avamiskõrvad on lühikesed ja kindaga ei leia neid hästi ülesse. Päikesevisiiri liigutamine on ok. Üks miinus on veel see, et välisvisiiri ülesse tõstes tõuseb ka päikesevisiir. Mask on lisavarustus ja motodepoos öeldi, et mägedes sõitmiseks mõeldud. Minu jaoks on päikesevisiir piisavalt tume, lisa prille ei kasuta. Klappide kohapealt ei oska midagi öelda aga läheb vist väheke raskeks (kuidas kellegil). Linna kiirusega sõites ja kõrvale vaadates teeb lõuaosa imelikku plärinat. Esimesel korral ehmatas ära arvasin, et rattal midagi viga. Sõites puhub tuule ka kergelt näkku. Lõual on minul piisavalt ruumi (mul on rihm lõdvalt kinni, sest muidu tekkib poomis tunne).

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Selge see et eks peab peas proovima kõike. Eks järgmine nädal selgub mis sobib ja mis mitte ning kas motopoodidest proovida ka antakse sõiduks midagi :roll: või pead poes ringi joostes aru saama kuidas vent töötab ja kui kuidas müriseb peas :wink:
AGV Longway aka AGV Miglia aka Lazer Granville kohta lugesin et okidoki asi peaks olema koostekvaliteedilt, üllatavalt vaikne pidi olema ja ka hind on suht ok. Puudub küll päikesevisiir aga see ei pane nii väga muretsema. Kõrvadel pidi olema piisavalt ruumi ka klappide paigalduseks. Ja prillid mahuvad ka vabalt kiivri vahele. Lugesin seda ja jättis üsna positiivse mulje.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

jansa kirjutas:

Üks miinus on veel see, et välisvisiiri ülesse tõstes tõuseb ka päikesevisiir.

Vat seda miinust Nolani N103-mel ei ole, liiguta visiiri, või ava lõuaosa , päiksevisiir jääb oma kohale.

Lazeri Granville pole vist enam tootmises? Selle asemel on Paname, mille "External sun visor available as accessory"

Aga stiilsed on http://www.roof.fr/products/index.php?type_id=5 , aga neid meil vist poes proovimis võimalusega ei müüda

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Need roof kiivrid on jah päris pullid, kas neid üldse kuskil meite mail saada on ? Roof boxer vist kergeim avatav kiiver vähemalt webbike world kaalu tabelis nii kirjas. Arvan et ega testida ei saagi eriti kiivreid, kui on tutvust või muidu lahked müügimehed siis ehk aga üldjuhul ikka maksad ja siis testid.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

Ghost kirjutas:

Need roof kiivrid on jah päris pullid, kas neid üldse kuskil meite mail saada on ? Roof boxer vist kergeim avatav kiiver vähemalt webbike world kaalu tabelis nii kirjas. Arvan et ega testida ei saagi eriti kiivreid, kui on tutvust või muidu lahked müügimehed siis ehk aga üldjuhul ikka maksad ja siis testid.

Minu mäletamst järgi peaks Allrighti valikus Roof olema, vähemalt vana Boxer oli. Mul endal Boxer V ja linnasõidul ja niisama kruiisimiseks igati mõnus ja naljakas kiiver.

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Roofiga tegeleb eestis Allright...kaalu ei oska kommenteerida aga kiiver ise pole mitte sittagi väärt! Moskva esine kah üles kaevatud, nii et seal seismiseks kah ei kõlba. Koostekvaliteet jne hinne 1, on ikka saast ruudus ausalt. stiilipunktid selle eest väga kõvad. ja kui siin juttu et vaja oleks uduvaba ja vaikset ja hea aerodünaamikaga kiivrit jne, siis kust otsast see Boxer üldse siia teemasse sisse sõitis, see ei vasta mitte ühelegi omadusele.

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

See on hea et tuleb välja palju varainte erinevaid kiivreid, ei vaidle vastu Roofi osas, oled saanud ka testida ? Või tundus käes juba seliine "mänguasi" Tundus netis kolades ka selline pigem fancy kui tõsine tegija. Oma käega katsun asja ära kindlasti nagunii vaja Allrightist läbi hüpata ja vaadata mis neil seal veel pakkuda on.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

Roof on kiiver mida kas vihatakse või armastatakse. Mul on juba teine :wink: . Jah, see on küll tõsi, et ülemeremaid selle kiivriga vallutama ei lähe.... enam :roll:

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Mitu raha selle Roof Boxeri eest küsitakse muidu ?

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Ghost kirjutas:

Mitu raha selle Roof Boxeri eest küsitakse muidu ?

Eestis ei tea
Saksas http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_ ... OF-Helmets

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Kuradi kallis on :shock: üle 5 K ja täpselt nii kes kiidab taevani ja kes laidab maapõhja. Ma arvasin et hind mingi 2K kanti äkki.

Yaaa-maaa-haaa......

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Ghost kirjutas:

Kuradi kallis on :shock: üle 5 K ja täpselt nii kes kiidab taevani ja kes laidab maapõhja. Ma arvasin et hind mingi 2K kanti äkki.

5 K ei maksa ta ammu juba
http://www.designerhelmets.com/prodlist ... O5+Boxer+V
Ja nüüd uued ja veel edevamad Boxerid väljas
http://www.designerhelmets.com/prodlist ... 5+Boxer+V8

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

Ghost kirjutas:
kotk kirjutas:

Kui finants piiranguid seab,siis on kõige rentaablim ja samas ka kõige ägedama välimusega neist Cabergi "Rhyno",millel lisaks küljes ka liigutatav päikseprill, letihinnaks AP Motos ca 2700.- eeki,aga alati on saanud seal hinda tuntavalt alla kaubelda.

Oled testinud ka nimetatud kiivrit või oskad peale laheda väljanägemise midagi muud ka kosta ? Mõtlesingi et kes selle Cabergi müügiga tegeleb.
AGV avatavate kohta vähe räägitud, keegi äkki midagi ? AGV-l ka puudu päiesesirm. Eks ta mugav on aga kui kuskil niisama kakerdada veel siis vaja ikka päieseprillid kaasa võtta ja kuhu sa neid mujale ikka paned kui pähe ning kohe kaotab ka see kiivrisisene sirm oma mõtte.

Mitte ainult ei testinud,vaid kasutan ise esimest hooaega Cabergi "Rhynot" ja ei kurdaks,nagu mõni siin, ülemäära suurt kohinat,vähemalt võrreldes Airohiga on ta tunduvalt vaiksem. Tuleb arvestada,et mõned ostavad endale liiga suure,mis peas logiseb ja siis kurdavad,et kõrvus koledasti kohiseb.Kiiver peab kõigepealt tihkelt peadligi olema,alles siis saab õige hinnangu anda.Soovitaksin ikkagi Pääskülast AP Motost läbi käia ja antud mudel ära proovida,sest oma kõrv on kuningas 8)

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

kotk kirjutas:

Soovitaksin ikkagi Pääskülast AP Motost läbi käia ja antud mudel ära proovida,sest oma kõrv on kuningas 8)

Et lasevad maanteed ka mõõta kiivriga ? Kuhu see AP Moto täpsemalt jääb kui nüüd Pärnu maanteelt välja sõita Laagri poole ?

Yaaa-maaa-haaa......

red buell
Tsikkel: BMW R1200R,Ducati 900SS,HD Spo
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 106 korda

Lugemata postitus Postitas red buell »

Ghost kirjutas:

See on hea et tuleb välja palju varainte erinevaid kiivreid, ei vaidle vastu Roofi osas, oled saanud ka testida ? Või tundus käes juba seliine "mänguasi" Tundus netis kolades ka selline pigem fancy kui tõsine tegija. Oma käega katsun asja ära kindlasti nagunii vaja Allrightist läbi hüpata ja vaadata mis neil seal veel pakkuda on.

Mul on ROOF BOXER ja sa tead ju kus ma elan, võid tulla proovima. Ise ma selle kiivriga rahul ei ole, sest selle kasutusmugavus ja avaneva osa trukkidega kinnitus (nagu vene ajal Salvo kiivril) on ikka täiesti alla igasugust arvestust. Vihmaga sõita ei saa kuna vesi satub visiiri taha ja uduseks läheb kah. Kui oleks seda kiivrit enne ostmist proovida saanud poleks seda ostnud (kolm aastat tagasi sai seda ainult tellida allright-ist).

Tsiklite elektritööd ja alarmid. Tsiklite ümberehitus. Tel:51O73O5
https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Tean küll kus elad aga kui alla igasugust arvestust ja nii vilets nagu räägid, siis pole vist eriti mõtet proovida et saada kinnitust sinu jutus. Peab ikka midagi muud vaatama omale, netiavarustes lugesin täpselt samu kommentaare selle Boxeri kohta nagu sa just mainisid.

Hetkel sõelal ja tahan käia katsumas ja proovimas siis:

AGV Longway : http://www.scooter.zietech.de/produkte/ ... Silver.jpg
Caberg Rhyno: http://www.motoboutique.com/images/RhynoGraphic.jpg
Caberg Justissimo: http://www.emoto.com/img/news/200701/30 ... ocasco.jpg
Nolan N103 CLASSIC N-COM 001: http://www.apexmoto.com.mx/imagenes/001-1650arsil.jpg
Airoh Cezannee: https://www.fc-moto.de/WebRoot/FCMotoDB ... ee-big.jpg
Airoh Miro: http://www.vbikestore.it/public/minfoto/295.jpg
Nitro F347-VN: http://www.powerbike.hu/media/items/675 ... 6f4938.jpg
Shoei Multitec: http://blog.goo-net.com/cinqroue/img/22 ... ltitec.jpg
Shuberth C3: http://www.customlids.co.uk/helmets/sch ... th_lge.jpg
Lazer Granville: http://www.motoren-toerisme.be/motorwer ... _Lazer.jpg

Viimati muutis motoratsutaja, 06 Mai 2009, 12:28, muudetud 1 kord kokku.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Oleneb nüüd su peasuurusest, aga Depoos saad Granville väikese tagatise eest vabalt testisõidule viia.

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

ma küll sinu nimekirja Ghost lisaks Cabergilt ka Justissimo. Kahjuks ei oska küll öelda, kunas jõuavad uued Sintesi'd Eestisse, aga ka see oleks väärt proovimist. Ning Bikepoint'st (NZi maaletooja) tasuks mai keskpaigast alates silmata või küsida NZi avaneva lõuaga kiivrit.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”