Motoexotikal Biker'i boxis...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: Motoexotikal Biker'i boxis...
Maku kirjutas:. ahjaa, motorspordi aastaraamutu sain ka hea hinnaga soetatud
krt. mina seda kohta ei näinud,oleks ka ostnud muidu.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
sepp kirjutas:Maku kirjutas:. ahjaa, motorspordi aastaraamutu sain ka hea hinnaga soetatud
krt. mina seda kohta ei näinud,oleks ka ostnud muidu.
MC39 box-is oli näiteks. Oleks saand Matu (ja äkki ka Pätsi) autogrammiga selle kohe
Kahjuks oli jah messil liiga väikese pinna peale liiga palju asju-inimesi kokku üritatud mahutada. Bikeri boksile ei pääsenud minagi eriti lähedale. Aga väga tore oli näha tuttavaid nägusid, keda pold talv läbi näinud, kohe tekkis ärevus sisse, tahaks juba sadulasse Üldiselt olen rahul, et käidud ja nähtud ning ka uus tagarehv hea hinnaga soetatud. Jääb vaid oodata, millal selle kätte saab ning varsti-varsti võibki kevad alata!

Lisaks kahele uuele rehvile sai ka massaazipadi muretsetud
Ja kinnastele vihmase ilma jaoks labakute moodi " kotid".kindad. Indiaanlastel oli müüa.150.-
Borodinoo leiba ka.....Motomaania andis purgi Rock õlutit
Bikeri särk muidugi ja midagi oli veel........
siim
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Kajar kirjutas:Kipsi kirjutas:Käidud, rattaga. Paljud veel rattaga käisid??
Mina!
See üritus on mulle ikka olnud talvise hooaja üks viimaseid sõite, kui saab veel kõrvalisi lumega teid otsitud, et siis naeltega ratas suveks seisma panna. Seega sai ka rattaga käidud.
Aga üritus ise on ju meie motomaastiku peegel, kas pole? Ja pehmelt öeldes tobe oleks seda võrrelda euroopa, või muude suurte messidega. Niiet kohatu oleks viriseda, toimib ja elab nagu meil siin see motoelu käib ja kõik on tasakaalus. Omamoodi hea oli vaadata, et rahvast murdu, ehk hakkab majandus ka varsti tõusma:)
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Tule taevas appi, Pikk on taas imagomuutuse läbi teinud
http://www.harteron.ee
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
sai käidud reedel. mess oli küll väike, kuid kahest tunnist jäi selgelt väheks. tänu ja tunnustus korraldajatele! arvata võib et vingatsitele nagu mõned siin foorumis, pole mingi lõbu üritust korraldada. küll aga usun, et positiivseid hinnanguid on tunduvalt rohkem! juba see, et piletiraha polnud palju küsitud, oli väga meeldiv.
niiet jõudu ja järgmine aasta hoidke mess kauem lahti - 19-20-ni näiteks!
Eesti oludes oli tore. Jõudu tegijatele ja suur tänu!!!
Head soovides

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Huvitav, kuidas tsiklimüüjad sellesse suhtuvad, et kulutad hulga pappi ja aega aga tegelikult pool rahvast su varandust ei näegi, sest lihtsalt ei mahu vaatama.
Samas tõeliselt ilusad asjad jäävad ikkagi silma.....Pikk!Nu bljääd!
Ma olin eksponent, mitte eksponaat
Hea oli teid kõiki näha! Eks ta rohkem selline uue hooaja esimene kokkutulek on, kuhu ei peeta paljuks ka Tallinnast kohale tulla. Terekäsi pihku, paar sõna juttu ja koju tagasi. See on väga mõnus!
Öös on asju
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
tegelikult pool rahvast su varandust ei näegi, sest lihtsalt ei mahu vaatama
Eks igaühel omad mured Mõni pääses isagi niihästi vaatama, et ei pidanud paljuks kraami (StreetMoto) boksist kaasa krahmata. Seda muidugi selle eest maksmata. Öös on asju... Tahaks hirmsalt loota, et selle kodaniku mootor kokku jookseks aga seda vist paraku tuuri pandud Castrol R4 ei võimalda
Majandussurutis teeb oma töö ja ilmselt pole mõnel enam pappi õliostu jaoks.
Aga muidu oli tore jälle kõiki vanu ja uusi tuttavaid näha
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: Kawa
Oh mis info:( Loodetavasti polnud kahju väga väga suur....
[quote="StreetMoto] Mõni pääses isagi niihästi vaatama, et ei pidanud paljuks kraami (StreetMoto) boksist kaasa krahmata. Seda muidugi selle eest maksmata.
Aga muidu oli tore jälle kõiki vanu ja uusi tuttavaid näha [/quote]
Mul käidi ka ikka vähemalt korra "tasuta" raamatu järel. Too kirjandushuviline olnud aga nõnda nagamann, et võib olla ootab veel aasta, enne kui lugema õpib. Eks nisikesi ikka trehvab.
Tegelt olen siiski õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head...
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
Koll kirjutas:Mul käidi ka ikka vähemalt korra "tasuta" raamatu järel. Too kirjandushuviline olnud aga nõnda nagamann, et võib olla ootab veel aasta, enne kui lugema õpib. Eks nisikesi ikka trehvab.
Tegelt olen siiski õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head...
Kui nii nagamann oli, siis äkki võttis tasuta jagatavate broshüüride pähe Su raamatu kaasa?
+358458693818
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
vilosius kirjutas:Koll kirjutas:Mul käidi ka ikka vähemalt korra "tasuta" raamatu järel. Too kirjandushuviline olnud aga nõnda nagamann, et võib olla ootab veel aasta, enne kui lugema õpib. Eks nisikesi ikka trehvab.
Tegelt olen siiski õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head...Kui nii nagamann oli, siis äkki võttis tasuta jagatavate broshüüride pähe Su raamatu kaasa?
Kusjuures ma arvan ka nii,et ehk pisike ei saanud arugi,et tegu on siiski müügiks mõeldud kaubaga ja ei pannud neid pahatahtlikult pihta.
sepp kirjutas:vilosius kirjutas:Koll kirjutas:Mul käidi ka ikka vähemalt korra "tasuta" raamatu järel. Too kirjandushuviline olnud aga nõnda nagamann, et võib olla ootab veel aasta, enne kui lugema õpib. Eks nisikesi ikka trehvab.
Tegelt olen siiski õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head...Kui nii nagamann oli, siis äkki võttis tasuta jagatavate broshüüride pähe Su raamatu kaasa?
Kusjuures ma arvan ka nii,et ehk pisike ei saanud arugi,et tegu on siiski müügiks mõeldud kaubaga ja ei pannud neid pahatahtlikult pihta.
Ma loodan ka, et nii on, ehkki hirmus kiire oli tal hakand selle minekuga. Ise ei näindki aga teised pärast rääkisid.
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
pika soeng rokkis sajaga
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Sai ka huvitavalt käidud (bussiga). Läänemaalt 3h40min sõitu, kohal. Tartus 2min tagasi tulevast bussist jäin maha.. Mis teha? Bussiga Tallinnasse ja sealt Läänemaale. Pühapäeva kohta kokku sõitu 7-8h kui arvestada linnaliini ka. Pole paha.
Kas reede/laupäevaga võrreldes oli pühapäev kesisem? Mulje jäi küll kuidagi nii. Mati boksis oleks võinud müügiks olevatel asjadel hinnad ka juures olla. Samas kahjuks jäi kaart koju, poleks saanud ikkagi osta. Lihtsalt selline pudinate müük (tagatuled, esituled, suunatuled, peeglid) võivad sellisel üritusel hea minekuga olla, või samas ka heaks reklaamiks olla (et tekitada huvi poega hiljem tutvuda).
Ja ma ei mõelnud, et naistesse läksin, kuid ratta sadulatel oleks võinud küll rohkem inimesi istuda.
Meeleolu pilt ka..
Üldjoontes rahul
Andreas
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Uh, lahe üritus oli. Semud nähtud ja tänud kõigile kes külastasid! Eks rahulolematud peavad võrdlema, et kuidas asi meeldis võrreldes selleaastase Tallinna messiga Ikka müts maha korraldajate ees kes ei kartnud surutiskolli ja asja ära tegid. Kolimisest jube koblakas aga selle eest peaaegu, et rahul. Meil läks väga peeti ruumiarvestus sest üks sektsioon jäi üldse üles panemata - plaanisime sellist "garaazi osakonda" kus kohapeal oleks väheke metallist ja carbonist vigureid teinud ning muud sellist tehnikavärki näidanud. Aga oli kõva tegu, et 7 ratast ja pood sinna ära mahutada. Vabandan ummikute tekitamise pärast. Ei jaksa suuremat pinda rentida sest kogu raha on tsiklite ehitamisele ära kulund ja siis veel ühte kohta
Nujah ja kahjuks pühapäevastele külastajatele jäid silmailud ka nägemata, sry ka selle pärast... Jah, hinnasildid olid paljudel asjadel puudu aga meil nii väike tiim, et ei saand kõike paika nii nagu pidanuks... Eks järgmine kord teeme jälle paremini.
Päikest!
Kuigi kahjuks see aasta jäi messil käimata, sooviks bikeri kaarti siiski soetada. Kust ma selle nüüd lunastada saaksin?
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
mqs kirjutas:Kuigi kahjuks see aasta jäi messil käimata, sooviks bikeri kaarti siiski soetada. Kust ma selle nüüd lunastada saaksin?
Sama siin...
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
mqs kirjutas:Kuigi kahjuks see aasta jäi messil käimata, sooviks bikeri kaarti siiski soetada. Kust ma selle nüüd lunastada saaksin?
Ole mureta, ega neid kõigile soovijaile jätkunudki.
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
proovin see nädal uued ära tellida.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
niisiis,
nüüdseks siis ka tervis taastunud. Mess oli nagu ikka. Igati meeldiv. Rahvast oli palju , tuttavaid kuhjaga. Oli palju neid keda polnud peale hooaja lõppu näinud. Hehh, igati mõnus. Särgid said otsa, bikeri kaardid ka.
Virisemistele ei pööra eriti tähelepanu, sest tartukad olid ainsad kes julgesid messi teha. Ruumiga oli nii nagu oli. Kellelgi pole praegustes tingimustes vahendeid, et niisama igaks juhuks asju teha. Paljalt selle telgi kütmine oleks 30k maksnud.
Seega, kallid inimesed... nautige mida pakutakse, valmistuge hooajaks ja olge rõõmsad, et siin üldse midagi veel korraldatakse
Mina omalt poolt tänan kõiki kes käisid ja ka korraldajaid Edu ja jõudu.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motopaks, tiirutasin teil seal laua ümber küll, kuid kas mingeid t-särke või muid riideesemeid jäi alles ka mida saaks nüüd omandada?
Ja ei tea kuidas välja paistis, siis mina olin ikkagi rahul ja ülitänulik, et selline asi ära tehti.
Andreas
Huuh, vabandust. Lugesin läbi, kuid silma jäid ainult kaardid. Vabandan!
Andreas
Teab keegi inimest, kes tegeles motoexotical bismarki hõbekettide müügiga?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:Teab keegi inimest, kes tegeles motoexotical bismarki hõbekettide müügiga?
Kasutaja Hõbekas
Teet Rostok
56483146
+358458693818
vilosius kirjutas:-PitBull- kirjutas:Teab keegi inimest, kes tegeles motoexotical bismarki hõbekettide müügiga?
Kasutaja Hõbekas
Teet Rostok
56483146
Tänud

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.